-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η Βόρεια Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα καθώς όλοι μα όλοι οι βενζινάδες βαρούν μύγες. Άλλωστε υπάρχει και η λύση του ταξιδιού αναψυχής ως Σκόπια-Βουλγαρία-Αλβανία.btw πήγα για βόλτα προχθές στην άλλη μεριά των συνόρων (για να δοκιμάσω την πράσινη κάρτα μου ) και:
- Πάνω απ τα μισά αυτοκίνητα είχαν ελληνικές πινακίδες, ήταν σταματημένα και σε σουπερ μαρκετ κλπ
- Έβαλα 43 λίτρα βενζίνης, έδωσα 50 ευρώ και πήρα 100δηνάρια ρέστα (100δνρ = περίπου 16 ευρώ) Χονδρικά 35 ευρώ. Εδώ στο φθηνότερο βενζινάδικο της πόλης θα ήθελα σχεδόν 63 ευρώ (1,458ε/λ). 30 ευρώ διαφορά στο γέμισμα και έχω μικρό ρεζερβουάρ, 50άρι.
- Έκανα 50 λεπτά πάνε-έλα (φλώρινα - μοναστήρι) μαζί με βόλτα στα περίχωρα της πόλης, συνυπολογίζοντας ότι πήγαινα πρώτη φορα, μόνος και ψαχνόμουν. Το πέρασμα των συνόρων είναι πανεύκολο, χρειάζεται ταυτότητα και πράσινη κάρτα.
- Μου είπαν ότι αν τους πιέσεις, μπορείς να πάρεις και ρέστα σε έουρος (κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, κλασσικά )
- Επειδή γράφω αρκετά χιλιόμετρα μάλλον θα κάνω το πέρασμα 1-2 φορές το μήνα, όταν υπάρχει όρεξη, χαιρετίσματα στο ελληνικό κράτος
-
Εγώ την γλίτωσα πάντως.Γέμισα χθες βράδυ σε 24ωρο και τα δύο κάνοντας δρομολόγια μέχρι το βενζινάδικο.Έτσι μπορώ να ελπίζω ότι βγαίνω.Πάντως σήμερα είχε τις ουρές στα βενζινάδικα σε όλο τι δρόμο από το σπίτι μου εώς το Μαρούσι που πήγα βόλτα.Στον γυρισμό έκανα 50 λεπτά για μία απόσταση που κανονικά είναι 20 κι όλα αυτά από τις ουρές στα βενζινάδικα που προκαλούσαν χάος.Ειδικά στην οδό Κλεισθένους στον Γέρακα γινόταν πανικός.
-
Για την πράσινη κάρτα τι χρειάζεσαι;
-
Αυριο σειρα για ουρες στο Γαλατσι εχουν Γαλατσιου και Αγιας Γλυκεριας που ηταν κλειστα σημερα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ειδικά στην οδό Κλεισθένους στον Γέρακα γινόταν πανικός.Όταν είναι να ξαναπεράσεις απο εκεί, ρίξε σήμα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ειδικά στην οδό Κλεισθένους στον Γέρακα γινόταν πανικός.
Όταν είναι να ξαναπεράσεις απο εκεί, ρίξε σήμα
Περνάω πολύ τακτικά.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Περνάω πολύ τακτικά.
Ε ρίξε το σήμα τακτικά
-
Περνάω πολύ τακτικά.
Ε ρίξε το σήμα τακτικά
Κοίτα Γλυκά Νερά μένω και ανεβαίνω προς Μαρούσι μία με δύο φορές την εβδομάδα(μπορεί και παραπάνω).
-
Παντως αυτη την φορα δεν θα εμποδιζουν τα ιδιωτικα βυτια να ανεφοδιαζουν (αυτο αλλωστε ειναι παρανομο),αρα δεν θα υπαρχει προβλημα με τα καυσιμα,εκτος ισως απο συγκεκριμενα πρατηρια.
-
Εδω περα ο κοσμος εχει αρχησει να βαζει βενζινα απο σημερα.Πρεπει αυριο να το γεμησει και ο πατερας μου ρε γαμωτο δεν εχει βενζινα.Και λενε πως θα το κρατησουν και πολυ...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
φιλαράκι μπορεί να έβαλε χτες και να το ξέχασε
εκτός απο τους γεροπαράξενους κυκλοφορεί και αλτσχαιμερ εκεί έξω.και τα 2 λίτρα θα τον σώσουν?
αν πχ μένει 10 χλμ από εκεί που έβαλε βενζίνη, θέλει 2 λίτρα πήγαινε-έλα ως το σπίτι του... δλδ όση του έλειπεΡε παιδια αποκλειεται να ηταν αδειος κ να εβαλε 2€! γεματο το ειχε στο γκαραζ, ακουσε για απεργια
κ πηγε να 'γεμισει'Το θεικο το εκανε ο αδερφος μου που ηταν στη ρεζερβα κ λεει του βενζινα 80€. Του κοβει αποδειξη, αλλα φουλαρισε στα 73 δεν επαιρνε αλλο το @#@$@#
-
80e?
Ο citrovag οταν γεμιζει την xm δινει μισο μισθο παντως... -
Πόσα λίτρα παίρνει;!
-
Πόσα λίτρα παίρνει;!Δε ξερω για λιτρα..Θυμαμαι ενα νουμερο κοντα στα 120e..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πόσα λίτρα παίρνει;!
Δε ξερω για λιτρα..Θυμαμαι ενα νουμερο κοντα στα 120e..
Κοίτα, με τέτοιο ποταμόπλοιο μπορείς να βάζεις αντί για βενζίνη και ξύλα για το τζάκι... οικονομία πάνω απο όλα!
-
Ε, με 73€ πηρε 50 λιτρα (1,44 νομιζω) ειχε κ τη ρεζερβα, αντε να παιρνει 60-65 το πολυ...
Ειχε παει ομως κ το φορτηγακι πριν που εχει 90λιτρο ρεζερβουαρ κ του'μεινε μαλλον
(το συγκεκριμενο δε θελω να ξερω με ποσα γεμιζει κατω απο τη μεση δεν τ'αφηνουμε για ευνοητους λογους ) -
Φορτώνουν κανονικά τα βυτιοφόρα στον Ασπρόπυργο-Μπαίνει πλαφόν για να αποφευχθεί η αισχροκέρδεια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καποια στιγμη στο τροκτικο εγραψαν οτι χρεωνουν 5€ την εισοδο αλλα απο οτι ξερω ειναι για 7ημερη βινιετα,αν καποιος απο τους κοντινους εκει ξερει κατι αλλο ας το γραψει.
Ισχύει αυτο κανονικά μάλιστα παλιά αν πιγενες στο πρώτο πρατήριο κ γυρνούσες δεν σε λέγανε τίποτα (2χιλ) αλλα τελευταία χρέωναν όλους στην έξοδο!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φορτώνουν κανονικά τα βυτιοφόρα στον Ασπρόπυργο-Μπαίνει πλαφόν για να αποφευχθεί η αισχροκέρδεια1,473 ; Λίγο ψηλά δεν το βάλανε;
Τέλος πάντων, κάπως γρήγορα αντέδρασαν. Χθες πάντως, εκεί που όλος ο συρφετός σχημάτιζε ουρές δεκάδων αυτοκινήτων, είδα από 1,50 (οι φθηνοί) μέχρι ...1,60 (σ' ένα πάρκινγκ, που είχε και αντλία) !!
Να τα πάρουν στον τάφο τους τα μαυραγορίτικά τους κέρδη ! -
καποτε με 30 ευρω γεμιζαμε 50ρι τωρα δεν φτανει ουτε για γιουχου..
Βενζίνη ώρα μηδέν!