μαγικο μου σαλιγκαρι, οπως σε προετρεψα και παραπανω χαλαρωσε λιγακι, το να ξυπνας αποτομα απο τον λυθαργο ειναι λιγακι επικυνδυνο, το καταλαβαινω..
Διαβασε προσεκτικα αυτα που εγραψα, γιατι δεν χρωστανε ολοι οι υπολοιποι να διαβαζουν ανακριβειες και να τρολαρουμε.
Κυριο και βασικο, δεν συγκρινα εγω το θεικο σου γολφ με την τζουλιετα, δεν ειναι αλλωστε στο ταργετ γκρουπ της.Απλη αναφορα εκανα οταν μου ζητησε καποιος να συγκρινω το γολφ με οτιδηποτε....θα μπορουσα να κανω και αλλα αυτοκινητα.
Η αμεσοι ανταγωνιστες της G οπως καλα ειπες (ισως το μοναδικο σωστο) ειναι α3, bmw1.
Bεβαια λογω το οτι η τιμη ξεκιναει απο 20000, λογικο ειναι καποιοι υποψηφιοι αγοραστες να την συγκρινουν και με αλλα ανταγωνιστιστικα μοντελα των 20000, τα οποια ειναι και το vw.
Oσο για την παθητικη ασφαλεια, θα πρεπει να σε ενημερωσω οτι πολυ-πολυ καιρο πριν, τα περισσοτερα ανταγωνιστικα μοντελα ελαβαν 5 στερη διακριση.(εδω το 500 της φιατ που βρισκεται 2 κατηγοριες κατω ελαβε 5 αστερια).Επομενως δεν ειναι προνομιο της vw! (wake up)
Eφοσον λες οτι το εσωτερικο του γολφ σου αρεσε περισσοτερο απο ολα ανταγωνιστικα μοντελα .....τι να πω, η αισθητικη ειναι κατι που το εχεις μεσα σου (ή το εχεις ή οχι), δεν μπορει να αποκτηθει!Να εισαι γερος και ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ .
Μαλλον εχεις επικοινωνιακο προβλημα, δεν επεβαλα σε κανεναν τιποτα, και αναφερθηκα για καποια χαρακτηριστικα του γολφ, τα όποια γυαλια που σου εδωσαν με την αγορα του φαουβε, δεν σε αφηνουν περιθωρια αμφισβητησης.Ολα τα γραφομενα μου υπαρχουν, ξανα διαβασε τα προσεκτικα, δεν σε προτρεπω να αλλαξοπιστησεις, προς θεου, δεν ειναι καταλληλη στιγμη τωρα ειδικα που βγαινει και ο νεος βασιλιας! Μη αγχωνεσαι!
Για τα προβληματα που εχουν αναφερθει για τους κινητηρες tsi, δυστηχως ή ευτυχως δεν ειναι δικο μου δημιουργημα.Τα αντιστοιχα γερμανικα φορουμ ειναι πλουσια σε υλικο με προβληματα!
Εισαν μαλλον ενας απο τους τυχερους!
Διαλογο προσπαθουμε να κανουμε, αλλα καποιοι οπως εσυ τσιμπας απο ενα μειονεκτημα που ειδες για το φανταστικο σου γολφ, φανταστικε ορθολογιστη καταναλωτη, και απο οτι βλεπω δεν σου καθεται με τιποτα, αντιδρωντας σπασμωδικα!
Για αυτο συνεχισε να πιστευεις αυτα που πιστευεις, δεν εχω σκοπο να σου χαλασω το ονειρο!