-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι γενική συμβουλή και ισχύει για όλους, μην εξαιρώντας και τον εαυτό μου ασφαλώς!Απλώς κάποιοι φαίνεται πως χρειάζονται μεγαλύτερες δόσεις...
Σαν γενική συμβουλή θα το ξαναπώ, για τους νεώτερους αναγνώστας:
-Να είστε ήρεμοι στο δρόμο και να μην κάνετε μαλατσίες... Τι σημασία έχει ν΄ αποδείξεις το παραμικρό και σε ποιον και γιατί;
Αν κάποια στιγμή έχεις χώρο και όρεξη, τρέξε και λίγο, αλλά μην το κάνεις συνέχεια, αυξάνεις δραματικά την πιθανότητα ατυχήματος...Και πάνω απ' όλα, για να είσαι πιο ήρεμος και καλύτερος άνθρωπος, να ρίχνεις μπόλικους φούτσους σε γκομενάκια που γουστάρεις ΕΣΥ. Έτσι δεν θα είσαι επιθετικός επειδή ο άλλος είναι πιο ωραίος, με καλύτερο αμάξι και καλύτερη γκόμενα ...
Αυτά.
Διαφωνώ ως προς το κομμάτι του φούτσου και στο έχω ήδη γράψει. Εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός και το πόσο συμβιβάζεται με αυτό. Άλλοι και χωρίς γυναίκα δεν έχουν νεύρα, άλλοι έχουν. Το σημαντικότερο είναι πως οι περισσότεροι άσχετοι στο δρόμο είναι είτε απολύτως ικανοποιημένοι, σύμφωνα με τη δική σου λογική, είτε κάτοικοι αγαμήτου και απάρτου γωνία. Δεν έχει λογική βάση, λοιπόν. Πιο πιθανό θεωρώ τον εγωισμό και την οικονομική κατάσταση σήμερα που μας έχει βάλει σε τρελλούς ρυθμούς ζωής, οπότε έρχονται και τα νεύρα. Το καταλαβαίνω άλλωστε και όταν αλλάζω πόλη στις διακοπές. Χωρίς κίνηση, τρέξιμο, δουλειά, πηγαίνω χαλαρά και νευριάζω με τον 1/100 των οδηγών. Στην Αθήνα, και με τον 1/1000 να νευριάσεις, πάλι θα είσαι τσίτα όλη μερα, πόσο μάλλον όταν η πίεση είναι αυξημένη λόγω των συνθηκών.
Για να πω και την αλήθεια, αυτό που υπάρχει στο forum είναι καθαρά εγωισμός και τίποτε άλλο. Το έχω αναφέρει αρκετές φορές μέχρι τώρα και αυτό πιστεύω ότι δημιουργεί τα προβλήματα τελικά. Όσο και να δείχνεις το λάθος, δεν το παραδέχεται κανείς και αυτό έχει φανεί μέχρι τώρα. Από εκεί προέρχονται και οι επιθέσεις. Όταν ο άλλος κάνει αποστάσεις δουλειά-σπίτι, εκνευρίζεται με τον Χ χρήστη που κάνει 1000 Km τη μέρα για πλάκα και βλέπει τα 200 σαν κάτι φυσιολογικό. Δε θα επεκταθώ περισσότερο γιατί γίνεται κουραστικό για όλους. Απλά, καλό θα ήταν, κάποιοι να δώσουν εξηγήσεις και να ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν.
Θα το κλείσω λέγοντας ότι το τελευταίο σου συμπέρασμα είναι τελείως λανθασμένο, μιας και καταλαβαίνω ότι πηγαίνει σε αυτά που έγραψα για το Leon και το MGF. Ο τύπος στο Leon το έπαιζε σφίχτης και μπήχτης λόγω αμαξιού. Η γυναίκα του ήταν μπάζο 40άρα, οπότε και να θες δεν ζηλεύεις. Το αυτοκίνητο ήταν καγκούρικο με aftermarket xenon κτλ, οπότε πάλι δεν το ζηλεύεις. Η τύπισσα με το MGF είναι η κλασσική γκόμενα του επιχειρηματία, πρώην γραμματέας, πρώην ξέκωλο των club του Μπουρναζίου που προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Καμία σχέση, λοιπόν, η σφήνα με αυτά που 'ζηλεύω'. Με εκνευρίζει η έλλειψη σεβασμού όταν ο ίδιος τον δείχνω και δεν πιέζω καταστάσεις από την αρχή. Τίποτε περισσότερο.
Ευχαριστώ και καληνύχτα γιατί τελειώνει η μπαταρία του netbook.
-
Ζώο ο υπεύθυνος , που άφησε αυτή την λακούβα ανοικτή...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παμε ξανα:
Ποιος σου εχει δωσει την εντυπωση οτι ο ποδηλατης δεν εχει το δικαιωμα να κινειται στον δρομο κ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ?
ειπα εγω οτι δεν εχει? και βεβαια εχει
το οτι με ενοχλει βεβαια (οπως και τα περισσοτερα 2κυκλα) ειναι δικαιωμα μου , σωστα?
εκει που κυριως εστιασα ειναι στο οτι μερικοι δεν νοιαζονται για τους γυρω και φυσικα τον πανιβλακα που θα μπορουσα να ειχα κανει αλοιφη αν δεν πηγαινα με 50 εκεινο το βραδυ
Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα με τους ποδηλάτες δεν εξηγείται αλλιώς...Για το ξύρισμα, αν και εγώ δεν ξυρίζομαι σε παραπέμπω εδώ: http://www.cyclist-friends.gr/showthrea ... 9%F3%EC%E1
Όσο για τις ευθείες αν ήξερες λίγο από ποδηλασία θα γνώριζες ότι οι ποδηλάτες δρόμου προτιμούν συνήθως τις ανηφόρες.Και το τελευταιο, τι όριο ταχύτητας έχει η Βουλιαγμένης και ξέρεις με πόσο μπορεί να πάει ένα καλό ανθρακονημάτινο ποδήλατο δρόμου?
πρωτα απο ολα το οτι δεν ξυριζεις τα ποδια σου ειναι υπερ σου
η βουλιαγμενης εχει ως μεγιστο οριο τα 80 σε πολλα σημεια (πρακτικα πας μεχρι 109 για να μη χασεις το διπλωμα σου) και σε μερικα σημεια για αγνωστους λογους κατεβαινει στα 50
προβλημα γενικα και αοριστα δεν εχω, στη γειτονια μου απειρος κοσμος κανει ποδηλατο και τρεξιμο και αλλα πραγματα τα οποια βρισκω κουραστικα και δε θα κανα ποτε , αλλα δε με ενοχλουν
με ενοχλουν αυτοι που οντως ενοχλουν , και στις 10 το πρωι ο τυπος που θελησε να διασχισει τη παραλιακη ενοχλει, πώς να το κανουμε δηλαδη?
δικαιωμα του, μαγκας, αλλα ενοχλειΑποτελεί λύση απλά και μόνο γιατί δεν βγαίνει 2 το βράδυ με το αυτοκίνητο του, δεν ρυπαίνει, δεν κάνει θόρυβο. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό; Αντί να κάνω την βόλτα μου μέχρι την Βουλιαγμένη με το τρίλιτρο BMW θα την κάνω με το Lapierre, πράγμα που θα συμβεί και απόψε. Με φώτα, κράνος και πορτοκαλί μπλούζα που φαίνεται από μακριά. Θα κινηθώ και επί της Ποσειδώνος στην δεξιά λωρίδα όπως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω.
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι τα αυτοκινητα ρυπαινουν, ελεος με αυτη τη καραμελα
αλλα περα απο αυτο ξερεις πολυ καλα οτι δε μιλαμε για κοσμο που παει στη δουλεια του με ποδηλατο (κανεις σχεδον) , αλλα κοσμο που κανει τη βολτα του με ποδηλατο(παρα πολλοι) , κατι τελειως διαφορετικο
το βραδυ παντως ο,τι και απο τα 2 και να διαλεξεις δεν ενοχλει κανενα
αν λαβεις ολα τα μετρα που ανεφερες , τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα, πολλοι ομως το βραδυ βγαινουν στη καλυτερη με ενα αστειο λαμπακι που το βλεπεις στα 5 μετρα, εκει δε νομιζω να διαφωνεις οτι μιλαμε για ζωα
το καπνο που λες τον ανεφερα , γιατι στη πρωινη κινηση η κατασταση ακομα και για μενα ειναι αφορητη, φανταζομαι πολυ χειροτερη για ενα ατομο που γυμναζεται
αυτο φυσικα κολλουσε και στο αλλο θεμα 'περι ενοχλησεως' την οποια εγω εντελως τυχαια θεωρω επιλεκτικη
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
BTW, το τι σχέση έχει το τσιγάρο με όσα λέμε... μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις. Όπως μόνο εσύ μπορείς να μας εξηγήσεις τι σχέση έχουν τα ξυρισμένα ή αξύριστα πόδια με την συγκεκριμένη συζήτηση = μετακίνηση στην πόλη με ποδήλατο Vs με μηχανοκίνητα μέσα.Αν κάπνιζες, δεν θα είχες νεύρα και δεν θα έγραφες εδώ τώρα. Βγες στο μπαλκόνι και κάνε ένα τσιγαράκι να ξεστανιάρεις κύριε Λάππα!
Αλλά τι να κάνουμε, μάλλον προτιμάς τα ποσταρίσματα μες την νύχτα, αντί να κάνεις κάτι άλλο πιο ευχάριστο...
-
δηλαδη εγω και αλλοι πολλοι που ξυριζαμε τα ποδια μας με τις γαμωστολες ειναι κατα μας?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη εγω και αλλοι πολλοι που ξυριζαμε τα ποδια μας με τις γαμωστολες ειναι κατα μας?σε πολλες γυναικες αρεσουν οι ξυρισμενοι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν κάπνιζες, δεν θα είχες νεύρα και δεν θα έγραφες εδώ τώρα. Βγες στο μπαλκόνι και κάνε ένα τσιγαράκι να ξεστανιάρεις κύριε Λάππα!
και η γυμναστικη σε ηρεμει (θυμαμαι απο οταν εκανα )
-
-
Το φόρτωσε μέχρι σκασμού, διπλάσιο σε φάρδος, τραγικό κέντρο βάρους, κι επειδή δε χωρούσε ή φοβόταν πήγαινε με 20 στη μέση του δρόμου, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα και σταματώντας στα δέντρα! Εννοείται οτι στους καθρέπτες οπισθοπορίας του έβλεπε μόνο άχυρα, ευτυχώς ήταν μέρα

-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Με απείλησαν στη συνέχεια με νομικές ενέργειες, με έβαλαν να μιλάω πρωί πρωί με δικηγόρους και να πηγαίνω στη ΓΑΔΑ και να χάνω τα λεφτά της δουλειάς σήμερα (να μη μιλήσουμε για την αμοιβή του δικηγόρου), με αποκάλεσαν τραμπούκο που κάνει ζημιές σε αυτοκίνητα, άμυαλο και ό,τι άλλο ήθελε ο καθένας. Σε αυτή την περίπτωση γιατί ο χρήστης δε δημιουργεί πρόβλημα; Δεν προβοκάρει και δεν προκαλεί τους οδηγούς ΜΒ; Δεν τους απειλεί έμμεσα λέγοντάς τους ζαγάρια; 2 μέτρα και 2 σταθμά κύριοι. Το δέχομαι μεν, αφού δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, αλλά δεν το καταλαβαίνω.Τι έγινε ρε παιδιά;
-
[quote='elvet']Το φόρτωσε μέχρι σκασμού, διπλάσιο σε φάρδος, τραγικό κέντρο βάρους, κι επειδή δε χωρούσε ή φοβόταν πήγαινε με 20 στη μέση του δρόμου, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα και σταματώντας στα δέντρα! Εννοείται οτι στους καθρέπτες οπισθοπορίας του έβλεπε μόνο άχυρα, ευτυχώς ήταν μέρα
[/quot
Αυτος δεν ειναι Ζωο,ειναι.... !!!!!!!!!!!!!
Για κατι τετοιους τυπους θα ηθελα να γινομουν για 1ωρα Ζητάς!!!!! -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Αυτος δεν ειναι Ζωο,ειναι.... !!!!!!!!!!!!!Ζώο είναι. Είχε πεταχτεί για take-away.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Με απείλησαν στη συνέχεια με νομικές ενέργειες, με έβαλαν να μιλάω πρωί πρωί με δικηγόρους και να πηγαίνω στη ΓΑΔΑ και να χάνω τα λεφτά της δουλειάς σήμερα (να μη μιλήσουμε για την αμοιβή του δικηγόρου), με αποκάλεσαν τραμπούκο που κάνει ζημιές σε αυτοκίνητα, άμυαλο και ό,τι άλλο ήθελε ο καθένας. Σε αυτή την περίπτωση γιατί ο χρήστης δε δημιουργεί πρόβλημα; Δεν προβοκάρει και δεν προκαλεί τους οδηγούς ΜΒ; Δεν τους απειλεί έμμεσα λέγοντάς τους ζαγάρια; 2 μέτρα και 2 σταθμά κύριοι. Το δέχομαι μεν, αφού δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, αλλά δεν το καταλαβαίνω.
Τι έγινε ρε παιδιά;
Τίποτα το σπουδαίο. Μία συνηθισμένη μέρα στη ζωή του pipinos!
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Το φόρτωσε μέχρι σκασμού, διπλάσιο σε φάρδος, τραγικό κέντρο βάρους, κι επειδή δε χωρούσε ή φοβόταν πήγαινε με 20 στη μέση του δρόμου, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα και σταματώντας στα δέντρα! Εννοείται οτι στους καθρέπτες οπισθοπορίας του έβλεπε μόνο άχυρα, ευτυχώς ήταν μέραΕαν έπαιρνα τηλέφωνο επιτόπου στο 100 και έλεγα ότι στον τάδε δρόμο υπάρχει το ταδε φορτηγό που είναι έτσι φορτωμένο και αποτελεί δημόσιο κίνδυνο θα γινόταν τίποτα ή ... θα έτρωγα εγώ πρόστιμο επειδή μίλησα με το κινητό?
-
Περπατάω από σπίτι προς στάση για να πάρω λεωφορείο. Πηγαίνω να διασχίσω ένα στενό που είναι κάθετο στον κεντρικό δρόμο. Ο κεντρικός είναι τελείως άδειος. Ένα ανοιχτό Datsun έρχεται από τον κάθετο δρόμο φορτωμένο μέχρι επάνω με σιδερικά = τουρκόγυφτοι. Για να μην τον κόψω, σταματάω στην άκρη του στενού και περιμένω να περάσει τον κεντρικό. Φτάνει στη διασταύρωση και σταματάει. Θα ξεκινήσει, σκέφτομαι. Κάνει πως ξεκινάει και σταματάει ξανά. Θεωρώ πως με αφήνει να περάσω και ξεκινάω να διασχίζω το δρόμο. Μόλις έχω φτάσει ακριβώς μπροστά στον οδηγό ξεκινάει και πέφτει πάνω μου. Με ένα άλμα πέφτω στο καπώ και μετά στο δρόμο την ώρα που πάταγε φρένο. Διάλογος:
- Πάς καλά; Πήγες και έπεσες πάνω μου;
- Δε σε είδα ρε φίλε, τι θες τώρα;
- Μα σταμάτησες και ξεκίνησες πάλι
- Δε σε είδα, τι θες να κάνουμε ρε φίλε;
- Να μη μου πατήσεις το πόδι, να μην πέσεις πάνω μου. Τι σημαίνει δε με είδες;
Αυτά, τι να πεις μετά; Σηκώθηκα και έφυγα. Έτσι κι αλλιώς, και η ΕΛΑΣ να ερχόταν, εγώ θα την πλήρωνα στο τέλος, αφού με τουρκόγυφτους άκρη δε βγάζεις και είναι 100% σίγουρο ότι ασφάλεια δεν είχε. Τουλάχιστον τη γλύτωσα και πάλι.
Αφαιρεθηκε το flame baiting κομματι ,ηρεμια παρακαλω. [mod]
Ευχαριστώ. -
[...]γιατί τα παπούτσια μου δεν έχουν καλά κρατήματα[...] -
Ζώο ο πρωινός νταλικιέρης σήμερα που στην περιφερειακή στο ρεύμα προς ανατολικά, αφού πέρασε ΣΦΑΙΡΑΤΟΣ απο το τούνελ, είχε σίγουρα καμιά 90 χμλ κοντερίσια, συνέχισε τον αγώνα ταχύτητας επιταχύνοντας και άλλο στην κατηφόρα και με έφτασε στην μεσαία που βρισκόμουν(είχα και εγώ καμια 110 στο κοντέρ), και μιας και είναι γρήγορος οδηγός ο άνθρωπος, είπε να μου ανάψει και τα φώτα για να κάνω στην άκρη ο σουμάχερ αφού τον εμπόδιζα. Κάτι το οποίο και έκανα μιας και δεν ήθελα να γίνω χαλκομανία. Αλλά για κακή του τύχη παρακάτω η μεσαία και η δεξιά είχε λίγο κίνηση και αναγκάστηκε να κόψει. Πάρτα άρρωστε αναφώνησα..........
-
Στις 20/06/2010:
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πριν λιγο:
Βγαινει λοιπον ενας παππους απο ενα καθετο στενο με καμμια 60χλμ, ετοιμος να σκασει στη πορτα του οδηγου. Ευτυχως το 'μωρο' αντεδρασε ακαριαια, ειχε χωρο και τον απεφυγε με ελιγμο...
Τη γλιτωσαμε παρα 2-3 εκατοστα.**Ημουν αφηρημενος λεει! **
Τι τρεχεις ρε μλκ τοτε?Χθες, στο ιδιο σημειο, το ιδιο σκηνικο (με αλλο συμπρωταγωνιστη )
-
Αφαιρεθηκε το flame baiting κομματι ,ηρεμια παρακαλω. [mod]Ναι αλλά το ποστ τώρα δεν έχει πλάκα! Αφαιρέθηκε το αλατοπίπερο που θα προκαλούσε ζωντανούς διαλόγους
Όπως και νάχει, πιπινε λυπάμαι πραγματικά. Φτηνά τη γλίτωσες. Περαστικά αν έχεις χτυπήσει. -
ποσό ζωαρα ήταν ο οδηγός του focus mk1 ζκμ-@@@@ που ενώ διέσχιζα την γερουλανου ατην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ(περνούσα κάθετα με 3 φιλους μου 5 μέτρα δίπλα από την διάβαση πεζών) και το Βοοειδές για να μην πω τπτ χειρότερο αντί να δώσει προτεραιότητα να περάσουμε! στα 2μέτρα απο έμενα κ ενώ βρισκόμουν στην μέση τις λωρίδας που κεινουταν να πατήσει γκάζι... πέρασε ούτε μισό μέτρο ξυστά μου απο πίσω μου!!!! εν το μετάξι μας είχε δει στα 10-15 μέτρα κ πηγενε σαν κότα ,δεν του χωθήκαμε δλδ!!
τονίζω ότι σε 10 μέτρα πιο κάτω είχε στοπ για να μπει στιν πλατεία....δλδ έλεος...κ όχι μονό αυτό μετά αφου την έκανε την μ@λ@κι@ είχε κοντοσταθεί που τον κοιτούσα με το βλεμα του 'ρε τι @ρχιδ# είσαι' έπρεπέ να πάμε δίπλα να τον κατεβάσουμε και να τον κάνουμε τουλούμι στο ξύλο αλλα κρατήθηκα γτ δεν ήθελα να λερωθώ!πηγενα για καφέ!!
εγώ παιδιά οταν βλέπω πεζό κ ειναι μέσα στην μέση του δρόμου κόβω ....να περάσει με ασφάλεια ο πεζός σχεδόν πάντα!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]