-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Οι μεμβράνες τύπου 3Μ κλπ κάνουν επίσης δουλειά αφού κι αυτές συγκρατούν το τζάμι.Υπαρχουν μεμεβρανες που ειναι για βιτρινες και κοβουν το UV ωστε να μην καιει τα χρωματα στα ρουχα ο ηλιος και ειναι και ασφαλειας παραλληλα ωστε να μην υποχωρουν - θρυματιζονται. φυσικα ειναι αχρωμες. δν ξερω αν τα συνεργεια που τις βαζουν ξερουν να τις βαζουν και σε αυτοκινητα, αλλοιως αγοραζεις τα τμ, που θελεις και πας και στις βαζουν.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οι μεμβράνες τύπου 3Μ κλπ κάνουν επίσης δουλειά αφού κι αυτές συγκρατούν το τζάμι.
Υπαρχουν μεμεβρανες που ειναι για βιτρινες και κοβουν το UV ωστε να μην καιει τα χρωματα στα ρουχα ο ηλιος και ειναι και ασφαλειας παραλληλα ωστε να μην υποχωρουν - θρυματιζονται. φυσικα ειναι αχρωμες. δν ξερω αν τα συνεργεια που τις βαζουν ξερουν να τις βαζουν και σε αυτοκινητα, αλλοιως αγοραζεις τα τμ, που θελεις και πας και στις βαζουν.
Ξερουμε εταιρεια;;
Λογικα της 3Μ θα ναι, γιατι αυτη κανει τετοιες εφαρμογες με μεμβρανες -
Λοιπόν, δε θα προλάβω να γράψω πιο αναλυτικά γιατί έχω τρομερή δουλειά και πίεση χρόνου αυτές τις ημέρες. Απλά έτυχε να ρωτήσω σχετικά με μεμβράνες ασφαλείας το Σάββατο που μας πέρασε και αφού έφτιαξα το τζάμι που μου είχαν σπάσει. Παίζουν τα εξής στην αγορά:
-
Οι μεμβράνες για υπέρυθρη που είναι σκοτεινές, έχουν πολύ μικρό πάχος και ίσα που συγκρατούν το γυαλί από το να γίνει κομμάτια που πέφτουν. Αυτό το ξέρουν όλοι.
-
Οι μεμβράνες που είναι μόνο για UV και είναι διάφανες, δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.
-
Οι διάφανες που έχουν και IR προστασία (3Μ, V-Kool κτλ) είναι αρκετά τσιμπημένες και δεν ξέρω αν συμφέρει να τις τοποθετήσει κανείς.
-
Ασφαλείας μπορείς να βάλεις και διάφανες και σκοτεινές, με αντίστοιχες αποχρώσεις με τις απλές. Το πάχος τους όμως είναι από διπλάσιο μέχρι πολλαπλάσιο των απλών μεμβρανών. Αυτό που μου είπε ο τύπος στο μαγαζί είναι πως συνήθως, αυτό που μπορείς να βάλεις είναι το πιο απλό ασφαλείας με το μικρότερο πάχος. Στα μεγαλύτερα πάχη θα υπάρχει πρόβλημα είτε με το τζάμι που δε θα χωράει στους οδηγούς ή στον ίδιο το μηχανισμό που θα δυσκολεύεται και στο τέλος θα καεί.
Προσωπική μου προτίμηση είναι να βάλω το πιο απλό ασφαλείας σε διάφανο (αν θυμάμαι καλά παίζουν στα 80-90% διαπερατότητα ανάλογα την εταιρεία) στα 2 μπροστά και πίσω κάτι πιο σκούρο. Αν το αυτοκίνητο είναι 4/5 d, τότε, προτιμώ κάτι λιγότερο διάφανο σε όλα για ομοιομορφία, αλλά ίσα να φαίνεται ώστε να μη δημιουργεί προβλήματα με το νόμο. Από πάχος, δε νομίζω να ανέβαινα πάνω από το 1ο στάδιο, γιατί μετά, όντως είναι αρκετά χοντρό και δύσκαμπτο το πλαστικό.
Ευχαριστώ.
ΥΓ1. imago σε αυτά που γράφεις έχεις δίκιο. Δικό μου το λάθος για τα pdf και cdf. Για περισσότερα, άλλη στιγμή γιατί τώρα έχει τρέξιμο.
ΥΓ2. Οι 2 βλάκες με το 147 και το Mazda 3 που έκλεισαν ο 2ος από δεξιά στη λωρίδα μου γιατί είχε σταθμευμένο μπροστά του και ο 1ος παράνομα από τη λωρίδα που στρίβει, επίσης στη δικιά μου, είναι μεγάλα ζώα. Επίσης, ζώον το πρεζόνι / μηχανικός αυτοκινήτων με το Starlet που σήμερα το μεσημέρι έσφαξε το φανάρι της Θηβών στη διασταύρωση με Ιερά οδό, αφότου αυτό είχε ανάψει ήδη για 3-4 s. Ο Θεός τελικά υπάρχει και αγαπάει τους αμαρτωλούς και ένας από αυτούς είναι ο γείτονάς μου, 70+ ετών που πριν 5 min έστριψε με το 50άρι scooter του αριστερά στην Πέτρου Ράλλη παραβιάζοντας το κόκκινο και κατάφερε να περάσει ανάμεσα από 2 σειρές αυτοκίνητα, ένα λεωφορείο (Β18) και 3-4 μηχανές που έρχονταν καταπάνω του. Πώς σώθηκε, ειλικρινά δεν το ξέρω. Πάντως πέρασε ανάμεσά τους και πέρα από ένα κορνάρισμα δεν έγινε τίποτε άλλο.
ΥΓ3. Το forum έχει γενικά πρόβλημα. Αργεί να φορτώσει, κολλάει. Κάτι γίνεται τέλος πάντων και δεν μπορείς να ανεβάσεις ένα post άνετα και μάλιστα πολύ συχνά.
ΥΓ4. Το μεγαλύτερο ζώον σήμερα, είμαι εγώ που πήγα στην carglass γιατί το τζάμι που μου έβαλαν το έβαλαν λάθος (ξέχασαν το λάστιχο οδηγό από κάτω) και δεν πήρα χαμπάρι τι παίζει με τον έγχρωμο τύπο που έκοβε βόλτες μέσα στο μαγαζί. Θεωρώντας ότι είναι πελάτης, τους είπα μέσες άκρες τι βλακεία έκαναν και ουσιαστικά κάρφωσα τον υπάλληλο που μου έβαλε το τζάμι. Έρχεται ο τύπος, λοιπόν, φωτογραφίζει το αυτοκίνητο, φωτογραφίζει το λάστιχο που δεν έβαλαν και τους λέει (αυτό άκουσα) δεν πειράζει που δε θυμάστε, θα βρω εγώ ποιος τεχνικός έκανε το λάθος. Θα έπρεπε να είχε ρωτήσει πριν παραδώσει έτσι το αυτοκίνητο στον πελάτη. Άσε που μου το έφτιαξαν και έκαναν πάλι λάθος και τώρα είμαι να ανοίγω το τζάμι μόνος μου.
-
-
-
Χθες το βράδυ κατά τις 1.30 τα ξημερώματα είμαι σταματημένος στο φανάρι επί της Λ.Πεντέλης από Χαλάνδρι προς Πεντέλη στον κόμβο της εξόδου της ΑΟ. Βλέπω να ανάβει κόκκινο για τους πεζούς και στο φανάρι που έρχεται από ΑΟ να καταφθάνει γκρι Porsche 911 Carrera cabrio και να σταματάει αλλά όχι εντελώς. Το δικό του φανάρι είχε μόλις ανάψει κόκκινο.
Ανάβει πράσινο το δικό μου και εγώ έχω ψιλιαστεί τη φάση και δεν ξεκινάω αμέσως, αλλά τον κοίταζα τι βλακεία θα κάνει.
Ο τυπάκος αν είδα καλά μιλούσε στο κινητό. Και ΠΑΡΟΛΟ που είχε κόκκινο και είχε σταματήσει, έλεγχε αν έρχεται κανείς στην κάθοδο. Του κορνάρω έντονα πριν κάνει οτιδήποτε (σε στυλ σε βλέπω τι πας να κάνεις και να ΜΗΝ κάνεις τη βλακεία που σκέφτεσαι) και Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ περνάει με κόκκινο και γράφοντας τα πάντα μπαίνει στην ίδια κατεύθυνση με εμένα, που είχα ήδη ξεκινήσει με κόρνες και φώτα πίσω του.
Επειδή τον έκοψα ότι είναι βλάκας και προφανώς μιλούσε και στο κινητό, σκέφτομαι να τον περάσω. Εν τω μεταξύ, ακριβώς έξω από το γήπεδο Χαλανδρίου είχε πιάσει το 1/3 της αριστερή και 2/3 της δεξιάς λωρίδας. Του παίζω φώτα και ακούω kickdown και ρίχνει γκαζιά. Εκεί του έφυγε η μαγκιά γιατί παρέμεινα σταθερά πίσω του. Ξαναεπιταχύνει και εγώ σταθερά πίσω του, παρά την προσπάθειά του να μην μπορεί να ανοίξει διαφορά. Κάπου εκεί έγινα κ εγώ ζώο επειδή ήθελα να τον πλευρίσω να του τα χώσω για το κόκκινο πως είναι ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και παρασύρθηκα καθώς είδα αστραπιαία τη βελόνα να τείνει προς δεξιά σε όχι λογικά για το δρόμο νούμερα όπου και άφησα αμέσως το γκάζι και τον βλακάκο να νιώθει πως μου ξέφυγε.
Και ευτυχώς που κράτησα απόσταση γιατί λίγο πιο πάνω προπορευόντουσαν 2 αυτοκίνητα που κινούνται πολύ πιο αργά στην αριστερή και δεξιά (προπορευόταν για ελάχιστα μέτρα αυτός στην αριστερή λωρίδα). Και ο τύπος πέρασε οριακά ανάμεσά τους με ανόητη σφήνα γλύφοντας τους προφυλακτήρες τους και με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα ανάμεσά τους.
Σε σένα με τις πινακίδες ΔΟΚ-3886 αναφέρομαι. Με αυτά που κάνεις στο δρόμο και τον τρόπο που οδηγείς δεν δείχνεις μάγκας, αλλά πολλά κιλά ΜΑΛΑΚΑΣ.-
-
Πολλά ζώα σήμερα το πρώι...
Φεύγωντας από το σπίτι και κατεβαίνωντας την παραλιακή πριν το φανάρι για Βάρης/Κορωπίου,έχει ένα φωτεινό πίνακα ...γράφει λοιπόν στουκα ,μεσαία εγώ ,πήγαινα χαλαρά...
Οπως λοιπόν συνεχίζω την πορεία μου (έχω φτάσει πια στην διασταυρωση με την Βουλιαγμένης ),όπου βλέπω τρίγωνο στην αριστερή ....κόβω λίγο ,και ξαφνικά έρχεται ΣΦΑΙΡΑ ένα Α3 ...αριστερή βλέπει φάτσα κάρτα το 3γωνο ,και κάνει χραπ και σφηνώνετε μπροστά μου ,τσαρουχώνει και τα φρένα για να δει την στούκα...
Ωστόσο οι μάγκες της τροχαίας αντί να βάλουν το τρίγωνο καμιά 20 αριά μέτρα πίσω ,ή ακόμα και στο φανάρι της διασταύρωσης με Βουλιαγμένης το είχανε πάνω στην καμπή με αποτέλεσμα όποιος έστριβε στην αριστερή ,έρχονταν φάτσα κάρτα με το 3γωνο..
Το γκολφ 4 είχε γίνει κώλος ,αλλού οι 2 ρόδες οι πίσω ,πρέπει να πήγε να στρίψει με πολλά και να έγινε καλό ΜΠΑΜ ,το αμάξι είχε στραβώσει ουρανό,πίσω κολώνες ....Τι να του πω τώρα?πρωι πρωι λέω δεν θα χαλάσω την διάθεση μου
Επόμενο ζώο :Ανεβαίνω τον Κηφισό ,και κάπου μετά την έξοδο για Αιγάλεω,η μεσαία λωρίδα αποκτά ένα ακατανόητο πήξιμο ,ενώ αριστερή και δεξιά τσουλούσαν ανετότατα...μετά από 3 λεπτά λύθηκε η απορία μου ,ειχε αράξει μεσαία ένα φορτηγό του Ε.Σ είχε μπροστά του και ένα τζιπάκι του Ε.Σ πάλι ...
Αράχτε δεξιά ρε παιδιά...Επόμενο ζώο :Τόπος Κηφισος πάλι:Βγάζω φλας από μεσαία για δεξιά (ήθελα να βγω για Καβάλας) ,και αισθάνθηκα εντελώς μαλάκας βλέπωντας όλους τους έξυπνους να με προσπερνάνε από ΛΕΑ...
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΛΕΟΣ.Και τέλος η αστεία ιστορία γιατί μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά!!!
Γυρνώντας από Χαιδάρι ,κάπου στην Καβάλας ακούω ένα νιαούρισμα δεν δίνω σημασία..
Κάπου στην Αλίμου πάλι ακούω νιαούρισμα ,αλλά είχα σταματήσει στο φανάρι είχα δίπλα μου μεγάλο λεωφορείο ,και λέω έχουν κανένα ζωάκι σε κλουβάκι και ακούγετε από τον χώρο των αποσκευώνΚάπου μετά τον Αγιο κοσμα προς Γλυφάδα ,πάλι νιαούρισμα
Λέω 'Τι γίνεται ρε πούστη μου ,έχει μπει γατί στο αμάξι ???
Στρίβω προς παραλία Γλυφάδας και σταματάω σε ένα ανοιχτό σημείο ....
Τραβάω καθίσματα τίποτα,κοιτάω μέσα στο αμάξι τίποτα,πορτ παγκαζ τίποτα ...
Ανοίγω το καπό της μηχανής τίποτα...
Λέω 'Στέλιο έχεις ζαλιστεί όλη μέσα στο νοσοκομείο ,έχεις ανάγκη ύπνου' ...Στην Βάρκιζα λοιπόν σταματώ σε περίπτερο και με το που βγαίνω ακούω νιαούρισμα...
Φρικάρω και αρχίζω να ανοίγω καπό μηχανής και να ψάχνω τίποτα
και όμως άκουγα ...ώσπου τρώω παιδιά φλασιά και στρίβω το τιμόνι φουλ αριστερά...και τι να δω!!!
Είχε κάτσει πάνω στο ψαλίδι της ανάρτησης δίπλα στο ημιαξόνιο ένα γατάκι ,και έκανε παρέα όλο το ταξίδι από Χαιδάρι-Βουλιαγμένη-Βάρκιζα...
Ηταν εκεί κάτι παιδιά της πυροσβεστικής Βάρης που βοήθησαν και μετά από κανά 20λέπτο το γάτακι εφόσον μετακόμισε από το ημιαξόνιο στην πίσω ανάρτηση-ξανά μπροστά - και μετά δίπλα στον καταλύτη ,βγήκε φοβισμένο και πήγε στο παρκάκι ....τουλάχιστον ελπίζω ότι εκεί θα το προσέχουν και το ξέρω γιατί έχει διάφορα ζωάκια ... -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Στην Βάρκιζα λοιπόν σταματώ σε περίπτερο και με το που βγαίνω ακούω νιαούρισμα...
Φρικάρω και αρχίζω να ανοίγω καπό μηχανής και να ψάχνω τίποτα
και όμως άκουγα ...ώσπου τρώω παιδιά φλασιά και στρίβω το τιμόνι φουλ αριστερά...και τι να δω!!!
Είχε κάτσει πάνω στο ψαλίδι της ανάρτησης δίπλα στο ημιαξόνιο ένα γατάκι ,και έκανε παρέα όλο το ταξίδι από Χαιδάρι-Βουλιαγμένη-Βάρκιζα...
Ηταν εκεί κάτι παιδιά της πυροσβεστικής Βάρης που βοήθησαν και μετά από κανά 20λέπτο το γάτακι εφόσον μετακόμισε από το ημιαξόνιο στην πίσω ανάρτηση-ξανά μπροστά - και μετά δίπλα στον καταλύτη ,βγήκε φοβισμένο και πήγε στο παρκάκι ....τουλάχιστον ελπίζω ότι εκεί θα το προσέχουν και το ξέρω γιατί έχει διάφορα ζωάκια ... -
Πόσο μου σπάει τα νεύρα όταν έχω ΣΤΟΠ και περιμένω να βρω κενό στην κίνηση του κάθετου δρόμου για να βγω και κάποιος ΚΡΕΤΙΝΟΣ από πίσω θεωρεί ότι καθυστερώ και αρχίζει τις κόρνες και τις χειρονομίες; Σήμερα ένας τέτοιος τάταρος μου το έκανε σε 3 στοπ σερί, οπότε βγήκα ο μισός απ το παράθυρο και του φώναξα ότι έτσι και ξαναπλησιάσει την κόρνα με το χέρι του θα φάω το κλειδί μου και θα μείνουμε εκεί για πάντα.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πόσο μου σπάει τα νεύρα όταν έχω ΣΤΟΠ και περιμένω να βρω κενό στην κίνηση του κάθετου δρόμου για να βγω και κάποιος ΚΡΕΤΙΝΟΣ από πίσω θεωρεί ότι καθυστερώ και αρχίζει τις κόρνες και τις χειρονομίες; Σήμερα ένας τέτοιος τάταρος μου το έκανε σε 3 στοπ σερί, οπότε βγήκα ο μισός απ το παράθυρο και του φώναξα ότι έτσι και ξαναπλησιάσει την κόρνα με το χέρι του θα φάω το κλειδί μου και θα μείνουμε εκεί για πάντα.Το καλυτερο που ειχες να κανεις ειναι να καθυστερησεις επιτηδες αφου τον εβλεπες ετσι..Αρκει να μην καθυστερησεις αλλους απο πισω του..Το ιδιο και σε οποιον κορναρει με το που αναβει το πρασινο..με την δευτερη προυποθεση σε ισχυ και παλι..
Ειχα παει καποτε καροτσακι ενα νεο-μαλακισμενο απο την αγιου ιωαννου στην αγια παρασκευη μεχρι να βγουμε μεσογειων..Και αρχικα πηγαινα 50-60 αλλα δε του εφτανε και πεταγε φωτα χειρονομουσε.. Οταν καταλαβε τι κανω και τι καταφερε εβρασε στο ζουμακι του και προσπαθουσε να ηρεμησει..
Απο τις σπανιες φορες που μπηκα στο κοπο να ασχοληθω.. -
με τις πινακίδες ΔΟΚ-3886
Μαντράς;
Την περασμένη εβδομάδα πέτυχα μια αξιοσημείωτη περίπτωση στη Λούτσας-Σπάτων. Ήμουνα πίσω από μια αρκετά καγκουρεμένη Ε36. Ο τύπος πήγαινε αρκετά σιγά αλλά επειδή είχε κίνηση δεν μπορούσα να προσπεράσω. Όταν φτάσαμε στον περιφερειακό των Σπάτων, στο σημείο που ίσιωσε ο δρόμος επιτάχυνα για να τον προσπεράσω και ...ξαφνικά ο τύπος έφαγε ηλεκτροσόκ και άρχισε να επιταχύνει. Επειδή όμως ο παπάρας οδηγός δεν είναι πάντα τυχερός έπεσε σε αργότερο και τον πέρασα από την εξωτερική στην επόμενη στροφή. Με το προσπέρασμα ο τύπος αφήνιασε και πέρασε καπάκι το αργότερο αμάξι μπροστά του σε φάση καταδίωξης... όπου όμως πάλι στάθηκε άτυχος και έπεσε πάλι σε αργότερα οπότε και τον έχασα τελείως.
Είναι καταχωρημένο το κόμπλεξ τύπου 'είμαι γρήγορος, είσαι αργός, μην βιάζεσαι, θα φτάσεις μετά από μένα';Η καλύτερη αντίδραση σε τέτοιες περιπτώσεις και πολύ περισσότερο σαν αυτή του Vas είναι άφημα του γκαζιού. Δεν αξίζει για ένα @ να μπεις σε περιπέτειες. Κάποια στιγμή θα το φάει το κεφάλι του, ας μην είμαστε στη δυσάρεστη θέση να είμαστε μπροστά όταν θα μαζεύουν τα σπασμένα του...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πόσο μου σπάει τα νεύρα όταν έχω ΣΤΟΠ και περιμένω να βρω κενό στην κίνηση του κάθετου δρόμου για να βγω και κάποιος ΚΡΕΤΙΝΟΣ από πίσω θεωρεί ότι καθυστερώ και αρχίζει τις κόρνες και τις χειρονομίες; Σήμερα ένας τέτοιος τάταρος μου το έκανε σε 3 στοπ σερί, οπότε βγήκα ο μισός απ το παράθυρο και του φώναξα ότι έτσι και ξαναπλησιάσει την κόρνα με το χέρι του θα φάω το κλειδί μου και θα μείνουμε εκεί για πάντα.Αυτο που ειπε ο νονος ή αναβεις αλαρμ το σβηνεις κατεβαινεις ανοιγεις πορτ παγκαζ και λες Μαστορααααα χαλασε μολις βαλει οπισθεν και ξεκινησει βαζεις μπρος και φευγεις κυριος ή πηγαινεις μς μια 1΄2α χαλλλλλλαραααααα και αστον να κουρευεται!
-
Πριν κανα μισαωρο ημουν στην εξοδο προς Περιστερι στο υψος της Ηλεκτρονικης
Βλεποντας το φαναρι προς Παναγη Τσαλδαρη πορτοκαλι ειπα να στριψω σε ενα προηγουμενο στενο ωστε να το αποφυγω. Απο πισω μου ερχοταν ενα μηχανακι και ενω ειχα επιβραδυνει αρκετα για να στριψω στο στενο, τελευταια στιγμη αλλαζω γνωμη και προχωραω στο φαναρι. Εκεινη τη στιγμη ειπα απο μεσα μου 'κοιτα να δεις που θα την ακουσω απο τον οδηγο της μοτοσυκλετας '
Φτανοντας στο (κοκκινο) φαναρι, πραγματι, σταματαει ο οδηγος της μοτοσυκλετας (60αρης) και μου λεει το εξης
'Καλα το μηχανακι δεν το ειδες πισω σου και το εκλεισες και επιβραδυνες τοσο??'
Και ενω πηγα να του εξηγησω τι ηθελα να κανω και να ζητησω και συγγνωμη, προχωραει αυτος, κοιταζει λιγο και φευγει με κοκκινο -
και να ζητησω και συγγνωμη
Να ζητήσεις και συγνώμη που ο παπάρης δεν κρατούσε απόσταση και θα έπεφτε πάνω σου;
Nice... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πριν κανα μισαωρο ημουν στην εξοδο προς Περιστερι στο υψος της Ηλεκτρονικης
Βλεποντας το φαναρι προς Παναγη Τσαλδαρη πορτοκαλι ειπα να στριψω σε ενα προηγουμενο στενο ωστε να το αποφυγω. Απο πισω μου ερχοταν ενα μηχανακι και ενω ειχα επιβραδυνει αρκετα για να στριψω στο στενο, τελευταια στιγμη αλλαζω γνωμη και προχωραω στο φαναρι. Εκεινη τη στιγμη ειπα απο μεσα μου 'κοιτα να δεις που θα την ακουσω απο τον οδηγο της μοτοσυκλετας '
Φτανοντας στο (κοκκινο) φαναρι, πραγματι, σταματαει ο οδηγος της μοτοσυκλετας (60αρης) και μου λεει το εξης
'Καλα το μηχανακι δεν το ειδες πισω σου και το εκλεισες και επιβραδυνες τοσο??'
Και ενω πηγα να του εξηγησω τι ηθελα να κανω και να ζητησω και συγγνωμη, προχωραει αυτος, κοιταζει λιγο και φευγει με κοκκινοΕσυ δεν ειδες οτι φρεναρω;;
-
Κάποτε είχα την ελπίδα ότι θα υπάρξει ... εξέλιξη στο είδος μας!
http://i3.photos.scar.gr/488/488995_k_b.jpgΛάστιχο με νερό να τρέχει, πλούσιες σαπουνάδες και ... αλοιμονο στον ποδηλάτη, μηχανάκι ή πεζό που θα πατήσει εκεί!
(Απο το αυστραλοτόπικ ... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35906&p=1925667#p1925455)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
με τις πινακίδες ΔΟΚ-3886
Μαντράς;
Την περασμένη εβδομάδα πέτυχα μια αξιοσημείωτη περίπτωση στη Λούτσας-Σπάτων. Ήμουνα πίσω από μια αρκετά καγκουρεμένη Ε36. Ο τύπος πήγαινε αρκετά σιγά αλλά επειδή είχε κίνηση δεν μπορούσα να προσπεράσω. Όταν φτάσαμε στον περιφερειακό των Σπάτων, στο σημείο που ίσιωσε ο δρόμος επιτάχυνα για να τον προσπεράσω και ...ξαφνικά ο τύπος έφαγε ηλεκτροσόκ και άρχισε να επιταχύνει. Επειδή όμως ο παπάρας οδηγός δεν είναι πάντα τυχερός έπεσε σε αργότερο και τον πέρασα από την εξωτερική στην επόμενη στροφή. Με το προσπέρασμα ο τύπος αφήνιασε και πέρασε καπάκι το αργότερο αμάξι μπροστά του σε φάση καταδίωξης... όπου όμως πάλι στάθηκε άτυχος και έπεσε πάλι σε αργότερα οπότε και τον έχασα τελείως.
Είναι καταχωρημένο το κόμπλεξ τύπου 'είμαι γρήγορος, είσαι αργός, μην βιάζεσαι, θα φτάσεις μετά από μένα';Η καλύτερη αντίδραση σε τέτοιες περιπτώσεις και πολύ περισσότερο σαν αυτή του Vas είναι άφημα του γκαζιού. Δεν αξίζει για ένα @ να μπεις σε περιπέτειες. Κάποια στιγμή θα το φάει το κεφάλι του, ας μην είμαστε στη δυσάρεστη θέση να είμαστε μπροστά όταν θα μαζεύουν τα σπασμένα του...
ειδικα οταν ξερεις τα ορια του αυτοκινητου σου σπας μεγαλη πλακα με αυτους..οταν αποφασιζουν να το παιξουν γρηγοροι και φτανουν σε στροφη και τα χανουν..
-
Ζώο ο ποδηλάτης που κατέβαινε χθες το απόγευμα τον κηφισό κινούμενος στην άκρη της αριστερής (!) λωρίδας Ακόμα μεγαλύτερο ζώο το όργανο που οδηγούσε περιπολικό και πέρασε δίπλα από τον ποδηλάτη (μεσαία λωρίδα) χωρίς να δώσει το παραμικρό σημάδι ότι τον είδε/προβληματίστηκε Βέβαια, όταν λίγο πιο κάτω προσπέρασα το περιπολικό, το όργανο περιεργαζόταν κάτι μπροστά από το τιμόνι χαμηλά. Μάλλον έπαιζε με κανά κινητό
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάποτε είχα την ελπίδα ότι θα υπάρξει ... εξέλιξη στο είδος μας!
http://i3.photos.scar.gr/488/488995_k_b.jpgΛάστιχο με νερό να τρέχει, πλούσιες σαπουνάδες και ... αλοιμονο στον ποδηλάτη, μηχανάκι ή πεζό που θα πατήσει εκεί!
(Απο το αυστραλοτόπικ ... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35906&p=1925667#p1925455)
τι δουλεια εχει ποδηλατο και μηχανακι εκει πανω?
(φανταζομαι οτι δεν φοραμε ολοι μας τακουνια για να γλυστρησουμε εκει περα ε?.. ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
(φανταζομαι οτι δεν φοραμε ολοι μας τακουνια για να γλυστρησουμε εκει περα ε?.. )Ακριβώς. Φαντάζεσαι.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι δουλεια εχει ποδηλατο και μηχανακι εκει πανω?
(φανταζομαι οτι δεν φοραμε ολοι μας τακουνια για να γλυστρησουμε εκει περα ε?.. )
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]