-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
1 watt φιλαρακι...Αμα δειτε τιποτα μπλε να ξεπηδαει απο Πειραια μερια, εγω θα ειμαι. Κατσε να φτασει στα χερια μου πρωτα...Ναι, αλλά μπλε, πολύ λιγότερο ορατό από το πράσινο. Αν είχαμε πράσινο σε αυτό το μέγεθος με αυτά τα χρήματα, με 1 Watt... θα είχε ενδιαφέρον!
Παρόλα αυτά ψήνομαι να το χτυπήσω γιατί είναι σχετικά φτηνό.
-
Και τί κάνεις μ'αυτό;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Και τί κάνεις μ'αυτό;έλα μου ντε...
ΥΓ:τυφλώνεις (κυριολεκτικά ) αυτούς που σε 'τυφλώνουν'?
-
εντάξει είπαμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει είπαμεπλάκα κάνω ρε συ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
(δεν ξέρω όμως για τους άλλους ) -
Σκατόζωο χθες το απόγευμα με τουότα τσέλιγκα μου έκανε δύο οριακές σφήνες (τόσο κοντά που με ανάγκασε να φρενάρω) και όταν του 'έπαιξα' τα φώτα (τη δεύτερη φορά) άρχισε να μου κάνει μ@λ@κίες (αλάρμ, φρένο, κλπ ). Όταν οδηγείς σμαρτ πάντως έχεις πολλούς μικροτσούτσουνους να αντιμετωπίσεις.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σκατόζωο χθες το απόγευμα με τουότα τσέλιγκα μου έκανε δύο οριακές σφήνες (τόσο κοντά που με ανάγκασε να φρενάρω) και όταν του 'έπαιξα' τα φώτα (τη δεύτερη φορά) άρχισε να μου κάνει μ@λ@κίες (αλάρμ, φρένο, κλπ ). Όταν οδηγείς σμαρτ πάντως έχεις πολλούς μικροτσούτσουνους να αντιμετωπίσεις.Εντελώς ηλίθιος ο τσέλιγκας, αλλά και οι οδηγοί των smart θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι το αμάξι τους δεν είναι τόσο μικροσκοπικό όσο νομίζουν.
(Το λέω με καλή διάθεση και όχι προσωπικά σε σένα). -
-
Aντί να πάει στο βενζινάδικο να πάρει 1 λάμπα, κάθισε ο να κολλήσει φακούς με ταινία..
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
1 watt φιλαρακι...Αμα δειτε τιποτα μπλε να ξεπηδαει απο Πειραια μερια, εγω θα ειμαι. Κατσε να φτασει στα χερια μου πρωτα...
Πόσο πήγε με μεταφορικά;
Νομιζω οσο γραφει στο site. Προς το παρων ερχεται, το φερνει ναυτικος κ ειναι δικο του, απλα ΟΟΟΟΟΟΤΑΝ ερθει θα περασει απο εδω που εχω πανοραμικη θεα να παιξουμε .
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Και τί κάνεις μ'αυτό;το χρησιμοποιει σε ολους εκεινους του μουτζοβλαχους που εχουν βαλει μουφο χενον σε αυτοκινητα χωρις την καταλληλη υποδομη
μας καινε αυτοι σιγα σιγα τα ματια...θα τους καψουμε εμεις τα δικα τους μια και καλη να μην κουραζομαστε...για να δω μετα την παραλαβη ποσοι θα βγαλουν τα χενον....
-
Νομίζω ότι το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ. Κατά την δική μου άποψη τέτοιου είδους συμπεριφορές και κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν και επικίνδυνες είναι και για τους άλλους και για εμάς ...
-
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
το χρησιμοποιει σε ολους εκεινους του μουτζοβλαχους που εχουν βαλει μουφο χενον σε αυτοκινητα χωρις την καταλληλη υποδομηΔοκιμάστε αυτό που κάνω εγώ. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τα ξένον σαν αντιαεροπορικά, παίζω θέατρο σκιών με τα δάχτυλά μου και κάνει σκιά στο παρμπρίζ μου. Ο κάγκουρας ΠΑΝΤΑ απομακρύνεται.
-
-
-
-
Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Έχει δικαίωμα να τον γράψει ή να του αφαιρέσει πινακίδες η τροχαία;
-
χθες το βραδυ τρακαρισμα στην παραλληλη της πατησιων.
πιτσιρικας με τουοτα Auris ετρεχε στην οδο δροσοπουλου ,ξαφνικα βγηκε ενα σεατ ιμπιζα απτα παλια μοντελα, ο οδηγος του ηταν μαυρος με ΣΤΟΠ και εγινε το μηραιο.
το τουοτα χτυπησε το σεατ στην μερια του οδηγου και το γυρισε με αποτελεσμα να γυρισει και να στουκαρει πανω σε ενα αλλο αμαξι παρακαρισμενο.
το σεατ διαλυθηκε ενω το τουοτα ανοιξαν οι δυο αεροσακοι και πηρε λιγο το μπροστινο μερος μεσα.ζωο ο αραπης που περασε με ΣΤΟΠ ,ζωο και ο πιτσιρικας που ετρεχε σαυτον τον δρομο γρηγορα εστω και αν εχει προτεραιοτητα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]