-
Aστον τώρα, μετά θα του βγει ξυνό.
-
Νομίζω είναι και το πρώτο Clio RS στο φόρουμ, σωστά;
Με γειες, καταπληκτική επιλογή, είμαι σίγουρος πως θα το καταχαρείς και δεν θα το μετανιώσεις!
Κι όσο για τα τέλη κυκλοφορίας, ε, μια φορά τον χρόνο θα τρώμε το π ύτσο, αλλά θα ...απολαμβάνουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο!
(ΥΣ: Κάτοχος κι εγώ δίλιτρου... )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νομίζω είναι και το πρώτο Clio RS στο φόρουμ, σωστά;Με γειες, καταπληκτική επιλογή, είμαι σίγουρος πως θα το καταχαρείς και δεν θα το μετανιώσεις!
Κι όσο για τα τέλη κυκλοφορίας, ε, μια φορά τον χρόνο θα τρώμε το π ύτσο, αλλά θα ...απολαμβάνουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο!
Και ο Bagus δεν εχει ?
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Καλά έκανες και το τόλμησες από τη στιγμή που το είχες απωθημένο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νομίζω είναι και το πρώτο Clio RS στο φόρουμ, σωστά;
Με γειες, καταπληκτική επιλογή, είμαι σίγουρος πως θα το καταχαρείς και δεν θα το μετανιώσεις!
Και ο Bagus δεν εχει ?
Νομίζω παλιότερο μοντέλο, το RS182.
-
Μαλλον εχεις δικιο.Χαθηκε αυτο το παιδι.
-
Όχι δεν είναι ο πρώτος. Κατά διαστήματα έχουν γράψει άτομα που έχουν (ή είχαν) το Clio RS ή το R27.
-
Facelift παίζει να είναι το 1ο στο φόρουμ!
Καλοτάξιδο, καλοτάξιδο...
Αναμένουμε report...!
-
Αυτοκίνητο-έρωτας!!! Συγχαρητήρια!!!
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
@elteo: Σάββα έχεις δίκιο. Η αλήθεια ειναι οτι το Megane μου αν και μηχανικά υπερπροσεγμένο (με ολα τα σέρβις στην ώρα του και γενικότερα ψυχαναγκαστική φροντίδα) ειναι ταλαιπωρημένο εξωτερικά. Στην αντιπροσωπεία μας ειπαν πως η προσφορά τους θα ταν 5000 αν ηταν σε καλύτερη κατάσταση το χρώμα (βέβαια το πήγαμε κι εμείς οι έξυπνοι μέσα στη βρώμα! καιρός για ενα καλό πλύσιμο ).
Σας ευχαριστώ όλους για τις.. χιλιομετρικές ευχές!
Φυσικά αφού το παραλάβω θα ποστάρω εντυπώσεις σε μορφή φωτορεπορτάζ...
-
AΑκριβώς στο ίδιο δίλημμα βρισκόμουν κι εγώ πέρσυ. Τελικά το πήρα (ίδια τιμή με εσένα περίπου) και , όχι απλά δεν το μετάνιωσα, κάθε μέρα προσπαθώ να βρω αφορμή να το βγάλω βόλτα Είναι μαγικό αυτοκίνητο, αν ξέρεις γιατί το αγοράζεις.
-
Χαίρομαι που το ακούω!
Φυσικά ειναι συνειδητοποιημένη αγορά! Και απ τις λίγες φορές που ένιωσα οτι δεν θα κάνω παραχώρηση στα πράγματα που ειναι για μένα σημαντικά σ ενα αυτοκίνητο...
-
δεν το εχω οδηγησει (απλως εχω μπει μεσα) αλλα αμα ειναι σαν το προηγουμενο (που σιγουρα θαναι καλυτερο) πιστεψε με δε θα βγαινεις απο κει μεσα...
τα μαμησια βεβαια πληρωνονται αλλα αφου εισαι αποφασισμενος, μπορει νασαι και τυχερος!
-
Ο κύβος ερρίφθη!
Μπήκε η προκαταβολή, μας ειπαν για παράδοση Δευτερα η Τρίτη!
Βέβαια επειδή ποτέ δε μπορούν ολα να πάνε καλά, χτές η μάνα μου πήρε το Megane μου και του στραπάτσαρε το πισω δεξιά φτερό σε μια γωνία στο πάργκινγκ της δουλειάς της...
Οπότε ακόμα ενα πλήγμα στην ήδη μικρή αξία του Megane...
Σημειωτέον οτι 7 χρόνια τώρα δεν την ειχα αφήσει να το οδηγήσει το αμάξι...
Γιατί πρέπει ολα τα στερεοτυπα να επιβεβαιώνονται;!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ο κύβος ερρίφθη!Μπήκε η προκαταβολή, μας ειπαν για παράδοση Δευτερα η Τρίτη!
Βέβαια επειδή ποτέ δε μπορούν ολα να πάνε καλά, χτές η μάνα μου πήρε το Megane μου και του στραπάτσαρε το πισω δεξιά φτερό σε μια γωνία στο πάργκινγκ της δουλειάς της...
και ένα άλλο μέλος που πήγαινε για ανταλλαγή το παλιό του όχημα το χτύπησε λίγο πριν το δώσει...
κατάρα?
-
Αμα το χα χτυπήσει εγώ θα λεγα 'εντάξει εκανα μαλακία θα τη πληρώσω'...
Αλλα μια ζωή έρμαιο της απροσεξίας των άλλων ειναι εκνευριστικό!
Και φαίνεται πολύ γαμώτο το χτύπημα... Ειναι στο μεταλλικό μέρος του θόλου, έχει μπει μέσα σε ολη τη περιφέρεια του...
Τέλος πάντων...
P.S. Σιγά μη ξαναφήσω να οδηγήσει η μητέρα μου το αμάξι μου!!!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ο κύβος ερρίφθη!Μπήκε η προκαταβολή, μας ειπαν για παράδοση Δευτερα η Τρίτη!
Να υποθέσω στο εξής με ένα μαύρο Clio RS θα πηγαίνει στην δουλειά
Καλά άμα είναι να σου τύχει...
Τέλος πάντων καλά ξεμπερδέματα με το Megane και πάλι καλοτάξιδο το RS και have fun @ 8000rpm
-
Thank you!
Το ερώτημα ειναι... Αξίζει η επισκευή του φτερού; Ή ειναι πεταμένα λεφτά; Εννοώ μήπως το κόστος της επισκευής ειναι μικρότερο απ' το κέρδος σε ολική αξία...
-
Εγω θα το εφτιαχνα γιατι η αντιπροσωπεια ειδικα -αλλα κ οι μαντραδες- κατι τετοια ψαχνουν για να σκοτωσουν ακομα περισσουερο την τιμη...
Αναλογα βεβαια κ ποσο θα πηγαινει η επισκευη...
Αγορά καινούριου με μαξ. οριο τα 23.000