-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Και δεν βλεπω να μιλαει κανεις για την αέναη επανάληψη για τα 'ποτακια' (τι σιχαμενη λεξη) Ειμαστε και μαγκες ρε και πινουμε και οδηγαμε γιατι ειμαστε μαγκες οπως ειπαμε και ως μαγκες δεν μας πειράζει. Οσον αφορα το συμβαν, ουτε στον χειροτερο εχθρο μου, αλλα δεν ξερω και καποιον που να μην τον εχουν κλεψει.Μην ξεχνάς ότι πηδάμε και δύο δύο συγχρόνως γκόμενες με μαυρισμένα λαδωμένα πόδια
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έχω βάλει φίλτρο να μην βλέπω τα ποστ σου, αλλά σκέφτομαι να το ξανανοίξω γιατί έχει πλάκα τελικά!
από τα ασυγχώρητα λάθη.Πώς θα περάσει η μέρα ευχάριστα?
Επικό thread πάντως...Απλώς 'δεν υπάρχει'.
-
αυτοσ ο π@%%@της που σε εκλεψε!! δεν θα τον πιασω στα χερια μου?!?!?!?!
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
αυτοσ ο π@%%@της που σε εκλεψε!! δεν θα τον πιασω στα χερια μου?!?!?!?!Αν τον πιάσεις, να τον μαμήσεις τον π@λιόπ υστα. Προφυλακτικά πάνω του θα έχει λογικά...
-
Σταματηστε ρε εχω λιωσει... Δεν υπαρχουν οι 3 τελευταιες σελιδες..
Αυτο γινεται οταν δε σου εδιναν σημασια μικρος..Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν τον πιάσεις, να τον μαμήσεις τον π@λιόπ υστα. Προφυλακτικά πάνω του θα έχει λογικά...
Σταματα ρε σταματα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν τον πιάσεις, να τον μαμήσεις τον π@λιόπ υστα. Προφυλακτικά πάνω του θα έχει λογικά...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πρακτικά, μου έκανε την εξής ζημιά:
3 usb flash disks αξίας 30€ συνολικά (μάλλον λέω πολλά)
1 κινητό 5 ετών αξίας 30€ (καινούργιο πολύ παραπάνω, αλλά δεν πουλιέται πλέον) που το είχα για το what's up μόνο
1 βαλβίδα για την μπάλα μπάσκετ
1 adaptor mini-sd 2 usb (έχω καμιά 10αριά από δάφτους)
1 μηχανικό μολύβι
1 στυλό
1 μαρκαδόρο
1 τσίχλα
5 προφυλακτικά
50 οδοντογλυφίδες σε νάυλον με γεύση μέντα
1 χάρτης της αττικής
1 πορτοφόλι με τα κλασσικά ταυτότητες, διπλώματα, κάρτες, κάρτα οασα, κάτι άσχετες κάρτες (βιβλιοθήκες, ieee κτλ)
10 κάρτες από μαγαζιά γνωστών
1 μεμβράνη στο τζάμι 20-30€Oπως και τσιχλα......
-
Να προτεινω στους mods , να ονομαστει το topic 'pipinos-pipinos-pipinos' ?
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
1 κινητό 5 ετών αξίας 30€ (καινούργιο πολύ παραπάνω, αλλά δεν πουλιέται πλέον) που το είχα για το what's up μόνο
1 μηχανικό μολύβι
1 στυλό
1 μαρκαδόρο
1 τσίχλα
5 προφυλακτικά
1 χάρτης της αττικής
1 πορτοφόλι με τα κλασσικά ταυτότητες, διπλώματα, κάρτες, κάρτα οασα, κάτι άσχετες κάρτες (βιβλιοθήκες, ieee κτλ)
1 μεμβράνη στο τζάμι 20-30€Oπως και τσιχλα......
οι κάρτες από τα μαγαζιά είναι απώλεια...πόσο να κοστολογούνται άραγε?
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
1 μηχανικό μολύβι
1 στυλό
1 μαρκαδόρο
1 τσίχλα
5 προφυλακτικά
1 χάρτης της αττικής
1 μεμβράνη στο τζάμι 20-30€Αυτή λοιπόν είναι η θρυλική pipinos's list. Μου φέρνει κάτι από Μπεν Άφλεκ στον Αρμαγεδώνα. Και στα αλώνια αλλά και στα σαλόνια. Και μπασκετάκι με κολλητούς (βαλβίδα, οποία αθωώτης) αλλά και usb διότι την τεχνολογία την κατέχουμε. Μαρκαδόρος για σούπερ διδασκαλία αλλά και τσιχλόφουσκα γιατί κατά βάθος είμαι ακόμη παιδί. Προφυλακτικά γιατί έχουμε γκόμενες (όχι απ' αυτές τις χαζές αλλά απ' τις άλλες με τα λαδωμένα πόδια) αλλά και σούπερ επιστήμη (κάρτα βιβλιοθήκης). Αυτό δε το ieee είναι αφημένο εκεί στη γωνία τόσο τυχαία μαζί με το 'κτλ' ώστε να βάλει ο άλλος στο νου του ό,τι θέλει (Μπιλτερμπεργκ, Τριμερής, κου κλουξ κλαν...ποιος ξέρει που ανήκει ο τυπάς)
ΥΓ. Να πας στον οδοντίατρο. Τόσες κουφάλες δεν προλαβαίνονται με 50 οδοντογλυφίδες. -
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
1 μηχανικό μολύβι
1 στυλό
1 μαρκαδόρο
1 τσίχλα
5 προφυλακτικά
1 χάρτης της αττικής
1 μεμβράνη στο τζάμι 20-30€Αυτή λοιπόν είναι η θρυλική pipinos's list. Μου φέρνει κάτι από Μπεν Άφλεκ στον Αρμαγεδώνα. Και στα αλώνια αλλά και στα σαλόνια. Και μπασκετάκι με κολλητούς (βαλβίδα, οποία αθωώτης) αλλά και usb διότι την τεχνολογία την κατέχουμε. Μαρκαδόρος για σούπερ διδασκαλία αλλά και τσιχλόφουσκα γιατί κατά βάθος είμαι ακόμη παιδί. Προφυλακτικά γιατί έχουμε γκόμενες (όχι απ' αυτές τις χαζές αλλά απ' τις άλλες με τα λαδωμένα πόδια) αλλά και σούπερ επιστήμη (κάρτα βιβλιοθήκης). Αυτό δε το ieee είναι αφημένο εκεί στη γωνία τόσο τυχαία μαζί με το 'κτλ' ώστε να βάλει ο άλλος στο νου του ό,τι θέλει (Μπιλτερμπεργκ, Τριμερής, κου κλουξ κλαν...ποιος ξέρει που ανήκει ο τυπάς)
ΥΓ. Να πας στον οδοντίατρο. Τόσες κουφάλες δεν προλαβαίνονται με 50 οδοντογλυφίδες.Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρησιμεύσουν
Youtube Video -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
1 μηχανικό μολύβι
1 στυλό
1 μαρκαδόρο
1 τσίχλα
5 προφυλακτικά
1 χάρτης της αττικής
1 μεμβράνη στο τζάμι 20-30€Άραγε, την ίδια λίστα έδωσε και στην αστυνομία όταν έκανε τη δήλωση της κλοπής;
- ...50 οδοντογλυφίδες..
- Σι νάιλουν ή σκιέτις;
- Σε νάιλον φυσικά.
- Ν..ά..ι..λ..ο...υ...ν. Μά'ιστα. Τι γιεύση ήτουνε, μιέντα ή σκιέτις;
- Μέντα, μέντα. Μετά τα ποτάκια, τα γκομενάκια με τα λαδωμένα πόδια θέλουν ευχάριστη αναπνοή.
- Πουνηρούλ'! Μ..ι..έ..ν..τ..α. ΟΚ, άμα τις ιβρούμ' θα στις δώσ'μι πίσου. Τι άλλου είχις μιέσα;
- Κάτι άσχετες κάρτες. Α, η μία ήταν του άι-τριπλ-ι!
- Ούι-ούι, πως του ίπις του τουλευταίου;
-
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πιπίνε γράφεις αρκετά προκλητικά, εκτενή ποστ που περιέχουν παρανομίες και υπερβολές και πολλές φορές με χιουμορ προσπάθησα, εγώ τουλάχιστον να σου δώσω να το καταλάβεις αυτό. Στο λένε και άλλοι εδώ μέσα, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά φαίνεται ότι δεν θέλεις να το καταλάβεις. Ειλικρινά λυπάμαι που έπεσες θύμα κλοπής και αν με ήξερες θα καταλάβαινες ότι λέω αλήθεια. Παρ όλες τις διαφωνίες μου μαζί σου, εδώ είναι δημόσιο φορουμ και μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου, απλά θα μου επιτρέπεις και εμένα να διαφωνώ όπου ή όταν κρίνω ότι χρειάζεται, με χιούμορ ή χωρίς. Πάνω από όλα για να μην ξεχνιόμαστε 'Μαυρισμένα Λαδωμένα Πόδια' Uber Alles !!!!Καμία υπερβολή. Περιγράφω πραγματικά περιστατικά 100%. Αν θεωρείς υπερβολή αυτά που γράφω δικαίωμά σου, αλλά ΔΕΝ είναι έτσι.
Μαυρισμένα λαδωμένα πόδια είναι έκφραση του κολλητού, οπότε τη χρησιμοποίησα. Δεν έχει σχέση με εμένα προσωπικά, ούτε τη χρησιμοποιώ εκτός από περιπτώσεις που κάνω διηγήσεις χιουμοριστικές.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Άστα αυτά. Από μόνα τους δεν λένε τίποτε. Μαζί όμως με τις προηγούμενες επικές σου αφηγήσεις, λένε. Πλασάρεις προφίλ. Μπεμπέκος (πιπίνος), overachiever, με κλειδιά από στρατόπεδα (η μισή Ελλάδα έχει τέτοια) θα φωνάξεις στρατονομίες, απευθύνεσαι στην ηγεσία της αστυνομίας (αλήθεια τι μανία με τη στολή είναι αυτή), με τρομερούς φίλους οι οποίοι τον κάνουν παρέα επειδή είναι 'σοβαρός' και ο Σπινόζα της ηθικής, όταν την πατάς είναι μπαμπεσιά αλλιώς παραμένεις αήττητος ες αεί, που τον βλέπουν οι μαθητές του στα μπαράκια και υποκλίνονται, δάσκαλος συμπεριφοράς των δρόμων που φοβερίζει μανάδες με παιδιά, τα μαγικά σου χέρια μπορούν να κάνουν και χρέπι να τρέξει με 200 (σπουδαία δουλειά στον κατήφορο). Σταματώ εδώ να μην κουράζω.-
Το pipinos προέκυψε από παρατσούκλι καθηγητή στο 4ο Λύκειο Νίκαιας (δεν πήγαινα εκεί) που έκανε πλάκες στα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα τους έκανε και σοβαρό μάθημα. Μου άρεσε αυτό το στυλ του, προσπαθώ να είμαι έτσι και γι' αυτό το υιοθέτησα. Άλλωστε, είναι και χιουμοριστικό. Να το 1ο λάθος σου.
-
Overachiever το λες μόνος σου. Δεν έχω γράψει τίποτε τέτοιο. Ίσα ίσα να ψάξεις, θα βρεις τα αντίθετα. Θα δεις να γράφω πως αν κάνω κάτι εγώ, απορώ γιατί δεν μπορεί να το κάνει και ο τελευταίος. 2ο λάθος.
-
Το κλειδιά του στρατοπέδου ήταν ψέμα που είπα για να κάνω τους Αλβανούς να πειστούν ότι υπάρχει λόγος να καλέσω Στρατονομία. Το τσαντάκι όμως βρέθηκε τότε και μάλιστα μέσα στην πολυκατοικία. Άρα, η μπλόφα πέτυχε. 3ο λάθος.
-
Η ηγεσία της ΕΛΑΣ δε με διαβάζει. Οι από κάτω όμως ναι. Θα μου πεις πώς το ξέρω. Αν ******* λες να μην το έχω μάθει; Λες *** αν με παρακολουθούν ή όχι; Λες *** να το ελέγξει; Άντε, να το 1ο κάρφωμα. 4ο και μέγιστο λάθος σου.
-
Οι φίλοι μου με κάνουν παρέα γιατί έτσι τους αρέσει. Όχι γιατί είμαι σοβαρός ή ηθικός. Άλλωστε, πολλοί φίλοι μου κάνουν ανηθικότητες που εγώ ούτε καν τις σκέφτομαι, αλλά τους κάνω παρέα. 5ο χαζό λάθος, δίνοντας δική σου ερμηνεία.
-
Όταν την πατάω, σημαίνει πως κάτι έγινε που δεν μπόρεσα ή δεν σκέφτηκα να ελέγξω. Ούτε αήττητος είμαι, ούτε τίποτε από όλα αυτά. Όταν όμως το κλεφτρόνι / πρεζόνι, πηγαίνει απευθείας κάπου, αυτό σημαίνει πως έχει δει. Δεν ψάχνει στην τύχη. Αυτό δεν το βλέπεις; 6ο λάθος.
-
Οι μαθητές μου με βλέπουν στα μπαράκια και χαίρονται, όπως χαίρομαι κι εγώ όταν βλέπω καθηγητές μου στο δρόμο. Φυσιολογικό είναι, αν θεωρείς κάτι σπουδαίο τον καθηγητή σου. Αν εσύ νιώθεις διαφορετικά, ή έχεις πέσει σε κακούς καθηγητές ή δεν έχεις μέσα σου τέτοια αισθήματα γιατί νιώθεις κάτι ανώτερο που δεν ασχολείται με σκουλήκια. 7ο λάθος.
-
Δάσκαλος συμπεριφοράς στο δρόμο δεν είμαι. Απλά έχω εξαιρετικά χαμηλά ατυχήματα σε σχέση με τα Km που κάνω και επίσης, βασική μου αρχή είναι να μην ενοχλώ. Αν μου σπάσεις τα νεύρα θα σε πειράξω λίγο, αλλά ποτέ δε θα σου κάνω κακό, αν και μπορώ άνετα. Δεν πειράζει αν αισθάνεσαι μειονεκτικά. Θα καταλάβεις στο 9. 8ο λάθος.
-
Το χρέπι δεν ξέρω πού πάει και δε με νοιάζει. Ας κάνουμε όμως μια υπόθεση. Ας υποθέσουμε ότι **. Πιστεύεις ότι *** (155 Q4, 190 AMG κτλ), αλλά δεν κατάλαβε κανείς το υπονοούμενο ή θεωρείς πως *** για πλάκα; Άρα, γνωρίζω πολύ καλά τι κάνω και δες γιατί έγραφα κάποτε ότι μπορώ να σε πετάξω από το δρόμο γιατί έχω εκπαιδευτεί σε αυτό. Επίσης, και αυτό πηγαίνει σε κάτι ***; Κατάλαβες και γιατί δουλεύω την ΕΛΑΣ; Γιατί πολύ απλά έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να γνωρίζω και να κρίνω.
Over 'n' out.
- Είναι τα πρώτα της Σ και όπως φαντάζεσαι, αυτός που εκπαίδευσε τη Σ είναι... κτλ κτλ
ΥΓ. Μικρές τροποποιήσεις. Αυτοί που έπρεπε να το δουν το είδαν. Οι υπόλοιποι συγγνώμη, αλλά δεν πρόλαβαν.
-
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Απλά σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί σου. Αλλά αφού το θέτεις έτσι: Η πρώτη είναι στο διάζωμα της συγγρού, και η δεύτερη στο διάζωμα που πάει μέσα στον Ιππόδρομο
Αυτά ήταν τα τελευταία μου λόγια. Γράψε σεντονάκια κτλπ απέδειξε και ότι ο κύκλος έχει γωνίες άμα θες,
στο λέω εκ το πρωτέρων ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο και πες με όπως θες.Οι πινακίδες τοποθετούνται στο δεξί του δρόμου γιατί εκεί μπορείς να παρκάρεις αν δεν έχουμε αστικό δρόμο, αλλά λεωφόρο ή Ε.Ο. κτλ. Άρα:
-
Η 1η πινακίδα είναι στο διάζωμα της Συγγρού και σκοπίμως την τράβηξα για να δεις ότι υπάρχει ακόμα και εκεί.
-
Η 2η πινακίδα ΔΕΝ βρίσκεται δεξιά στην έξοδο προς ιππόδρομο, αλλά δεξιά που συνεχίζει ευθεία για ΣΕΦ.
Ιδέα δεν έχεις, έτσι δεν είναι; Μην ασχολείσαι μαζί μου. Πρώτα, μάθε το σπίτι σου που υποτίθεται γνωρίζεις (ούτε τις θυμόσουν, ούτε ξέρεις πού τοποθετούνται) και μετά, έλα με τον κηδεμόνα σου. Ανεξεταστέος δυστυχώς.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Και δεν βλεπω να μιλαει κανεις για την αέναη επανάληψη για τα 'ποτακια' (τι σιχαμενη λεξη) Ειμαστε και μαγκες ρε και πινουμε και οδηγαμε γιατι ειμαστε μαγκες οπως ειπαμε και ως μαγκες δεν μας πειράζει. Οσον αφορα το συμβαν, ουτε στον χειροτερο εχθρο μου, αλλα δεν ξερω και καποιον που να μην τον εχουν κλεψει.Τα ποτάκια είναι κλασσική έκφαση. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικά σου. Δεν έχω γράψει τίποτε από όλα αυτά.
Ευχαριστώ.
-
παίδες το μαμησατε και ψόφησε .................
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]