-
emena pantos mou arese to Punto Mk3... kales analogies, omorfes kai prosegmenes leptomeries... tha petyxei
-
-
Τo Punto CC
Αυτός ο σχεδιασμός του μπροστινού μέρους φαίνεται μάλλον οτι θα είναι και το νέο family look των Fiat κρίνοντας και απο σχέδια άλλων μελλοντικών μοντέλων της εταιρίας. Δε μοιάζει λίγο με τις Aston Martin????????
-
Μαλλον σαν παλαιο Ferrari μου φαινεται, λες να εχει βαλει το χερι του ο κυριος Luca di Montezemolo?
Σπυρος -
Οι φωτογραφίες της πρώτης σελίδας μου φάνηκαν σαν συρραφή Liana (στο πεντάπορτο) με Stilo...
-
Τουλάχιστον δεν έχει το στυλ του πολυμορφικού που βλέπουμε μετά μανίας από όλες τισ εταιρείες τον τελευταίο καιρό.......
-
Άν εξαιρέσουμε τα φανάρια που είναι απο το τωρινό μου αρέσει αρκετά το σχήμα και η μάσκα αυτή.
-
Πάρα πολύ όμορφο!!!Αχ βρε FIAT...πάνω που λέω να κοιτάξω στην ανατολή (Ιαπωνία) βγάζεις κάτι τέτοιες ομορφιές και ξανακολλάω μαζί σου!
-
Ωραιότατο.
Η΄Φίατ τα καταφέρνει εξαιρετικά στα μικρά -
Πολύ ωραίο.Όχι τίποτα ριζοσπαστικό,αλλά πολύ προσεγμένο.Πανέμορφες και οι ζάντες που φοράει το πορτοκαλί σε μια φωτό.Το ταμπλώ πάντως μου φάνηκε πολύ συντηρητικό και του λείπουν και αυτές οι πολύ πρακτικές θήκες του υπάρχοντος μοντέλου.
-
Είναι ένα αυτοκίνητο που θα γύριζα να το κοιτάξω όταν θα περνούσε στο δρόμο!
-
Εγώ πάλι θα γυρνάω και θα το κοιτάω συνέχεια στο δρόμο!!
Άσε που μπορεί να το αγοράσω κιόλας για να μην με πονάει ο τράχηλός μου -
Απο πολυ καλη πηγη ακουστηκε οτι θα ερθει και το νεο punto gt με 1600
turbo 180ps !!!!!!!!
GET READY . -
Ο χρήστης f15 έγραψε:
Απο πολυ καλη πηγη ακουστηκε οτι θα ερθει και το νεο punto gt με 1600
turbo 180ps !!!!!!!!
GET READY .Αντιγράφω από το italiaspeed για τη διάθεση των κινητήρων του νέου Punto:
1.2 (60 bhp), 1.4 (75 bhp) or 1.2 16V (80 bhp), 1.4 16V (95 bhp), 1.6 16V (120 bhp), **1.6 16V Turbo (180-200 bhp), **1.3 MJet (70 bhp & 90 bhp), 1.9 MJet (120 bhp) or new 1.6 MJet (120 bhp), 1.9 MJet (120 & 150 bhp)νιαμνιαμ!!! Πάντως για τους περισσότερους θα είναι ιδανικός ο 1.6 με 120hp.
-
καλύτερο απο το ήδη υπάρχων, χειρότερο απο το πρώτο Πούντο.
-
Εάν η τιμή του μελλοντικού Punto διατηρηθεί σε επίπεδα των τωρινών Fiat,επικρατήσουν τα σχέδια που βλέπουμε εδώ και όχι συντηριτικά όπως των τελευταίων μοντέλων της οι εκδόσεις των 1.6 λίτρων θα πουλήσουν ΠΑΡΑ πολύ. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα ηλεκτρονικά που θα τα εξοπλίζουν,αν πνίγουν με το παραμικρό σπινιάρισμα το κινητήρα...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Αντιγράφω από το italiaspeed για τη διάθεση των κινητήρων του νέου Punto:
1.2 (60 bhp), 1.4 (75 bhp) or 1.2 16V (80 bhp), 1.4 16V (95 bhp), 1.6 16V (120 bhp), **1.6 16V Turbo (180-200 bhp), **1.3 MJet (70 bhp & 90 bhp), 1.9 MJet (120 bhp) or new 1.6 MJet (120 bhp), 1.9 MJet (120 & 150 bhp)νιαμνιαμ!!! Πάντως για τους περισσότερους θα είναι ιδανικός ο 1.6 με 120hp.
Τέρας!Θέλω κι εγώ!Η fiat με βάζει σε σκέψεις να πουλήσω στο υπάρχον 1400 για ένα 1600άρη τουρμπάτο ή μη!Βέβαια να ξεπεραστούν πρώτα οι τυχόν παιδικές ασθένειες και μετά να βρεθούν τα φράγκα.
Άντε καιρός να ξυπνάει η fiat γιατί πολύ κοιμήθηκε και κάναν πάρτυ κάποιοι που δεν έπρεπε...
Forza! -
Κακό photoshop βασισμένο μάλλον στην Α-Class. Ελπίζω να μην έχει καμία σχέση με αυτό.
-
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Χμμμ...καλό φαίνεται
Ένα Punto πρέπει να έχει ακμές και γωνίες
Fiat Grande Punto 2005