-
Παιδιά καλημέρα και από εμένα,
Είναι το πρώτο μου post οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο γρήγορος και περιεκτικός μπορώ... Ψάχνω αμάξι εδώ και 1 μήνα λόγο θανάτου του προηγούμενου που είχα για να κάνω την δουλειά μου! Δυστυχώς δεν μπορώ να καθηστερίσω την αγορά ώστε να κάτσει η αγορά και πρέπει να το πάρω τώρα...
Βρήκα στην Αθήνα Astra GTC 1.6T Sport με 1000Κμ (02/10) μαμίσιο από αντιπροσωπία στα 15.200 και σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω... Το αμάξι ήταν test drive αλλά το έχω δεί και είναι κουκλί σε άριστη κατάσταση...
Σκεφτόμουν και το καινούριο σε 1.4Τ αλλά πάει στα 20.000+ και όπως καταλαβαίνεται με ανεβάζει σημαντικά...
Περιμένω τις σκέψεις σας και την βοήθειά σας... Θεωρώ προσωπικά ότι η τιμή είναι Σούπερ!!
-
Είναι το πρώτο μου post οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο γρήγορος και περιεκτικός μπορώ... Ψάχνω αμάξι εδώ και 1 μήνα λόγο θανάτου του προηγούμενου που είχα για να κάνω την δουλειά μου! Δυστυχώς δεν μπορώ να καθηστερίσω την αγορά ώστε να κάτσει η αγορά και πρέπει να το πάρω τώρα...
Βρήκα στην Αθήνα Astra GTC 1.6T Sport με 1000Κμ (02/10) μαμίσιο από αντιπροσωπία στα 15.200 και σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω... Το αμάξι ήταν test drive αλλά το έχω δεί και είναι κουκλί σε άριστη κατάσταση...
Σκεφτόμουν και το καινούριο σε 1.4Τ αλλά πάει στα 20.000+ και όπως καταλαβαίνεται με ανεβάζει σημαντικά...
Περιμένω τις σκέψεις σας και την βοήθειά σας... Θεωρώ προσωπικά ότι η τιμή είναι Σούπερ!!
-
-
15200€ για προηγούμενης γενιάς Astra?
Μια ανάσα πριν από την πόρτα ενός Leon TSI.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
15200€ για βιασμενο προηγούμενης γενιάς Astra?Fixed...
-
15200€ για προηγούμενης γενιάς Astra?Μια ανάσα πριν από την πόρτα ενός Leon TSI.
Ακόμη και του C4 Με τον 1.6Τ!
-
Αυτοκίνητο test drive...
-
Turbo αμάξι test-drive δεν είναι καλή ιδέα. Δεν στρώθηκε προφανώς καθόλου, θα βαράει κόφτες απ την πρώτη του μέρα κρύο που είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει για έναν τέτοιο κινητήρα.
Εγώ δεν το έπαιρνα για κανένα λόγο. -
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ..τωρα διαβασα οτι ηταν test drive..
-
φιλε twinport μη το σκεφτεσαι καθολου...15 χιλιαρικα τιμη για καινουριο αμαξι με τοσα λιγα χλμ και 'ανοιγμενο' δεν βρισκεις ευκολα...πραγματικα σουπερ!! καλοριζικο!
-
15200€ για προηγούμενης γενιάς Astra?Μια ανάσα πριν από την πόρτα ενός Leon TSI.
+Bravo 120άρι, τώρα που τα «ζμπρώχνουν» για την έλευση των MAir.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
15200€ για προηγούμενης γενιάς Astra?
Μια ανάσα πριν από την πόρτα ενός Leon TSI.
+Bravo 120άρι, τώρα που τα «ζμπρώχνουν» για την έλευση των MAir.
Ή και γιατί όχι http://www.car.gr/classifieds/cars/view/692703/
Κλάσεις ανώτερο από το ξεπατωμένο astraκι (αφού κοίταγε μεταχειρισμένο)
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Turbo αμάξι test-drive δεν είναι καλή ιδέα. Δεν στρώθηκε προφανώς καθόλου, θα βαράει κόφτες απ την πρώτη του μέρα κρύο που είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει για έναν τέτοιο κινητήρα.
Εγώ δεν το έπαιρνα για κανένα λόγο.Ακριβώς αυτό. Η τουρμπίνα είναι σαν την γκόμενα, δεν θέλει να την ανάβεις και μετά να την αφήνεις στα ...κρύα του λουτρού!
Γενικά τα αμάξια για τέστ ντράιβ τρώνε τρελό ζόρι από τον κάθε άργόσχολο που θέλει να κάνει την βόλτα του. Εξάλλου όσο η κρίση ζορίζει τόσο θα γίνονται καλύτερες προσφορές και ήδη έχεουν ειπωθεί πολύ καλές προτάσεις για καινούργια ή μτχ
-
**Πίσω Γιάννη τα καράβια .... καλύτερα ξέχασε το . **
-
Και από εμένα όχι , και παλιό και όχι ιδιαίτερα αξιόλογο αυτοκίνητο και μεταχειρισμένο , κοίτα καλύτερα τις επιλογές σου σε καινούριο .
-
not to GTC
-
Αν σκεφτώ ... εγώ πως έκανα test drive ένα τουρμπάτο αυτοκίνητο ακόμα και για 5 χιλιόμετρα και φανταστώ πόσοι σαν εμένα έκαναν αυτά τα 1000 που έχει ... θα έλεγα ένα μεγάλο ΟΧΙ!
Αν επρόκειτο για εκθεσιακό δεν θα είχα θέμα αλλά για testdrive που έχει κάνει όλες τις αγγαρείες του πωλητή και του αντιπροσωπου, δοκιμάστηκε απο υποψήφιους αγοραστές, μπορεί να έγινε και κανένα τεστ αντοχής απο κανένα έντυπο περιοδικού ... μπορεί τα 1000 χλμ να είναι μια φορά Θεσ/νίκη Αθήνα και πίσω αλλά είναι πολλά και 'άγνωστα' αν έγιναν περιμετρικά απο την έδρα του.
Και τα ... 15.000€ δεν είναι και λίγα!
SOS - Βοήθεια επιλογής αυτοκινήτου GTC or not to GTC