-
μην ψαρωνεις ειναι πιο παλια...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ρε την τύχη μου
Επλυνα τη Φλούβια για να με κάνει παρέα αύριο ο μονοφάναρος και μου την έκανε η βροχή καφέ !!!
Ποιός τον ακούει τώρα...Κι εγώ έβγαλα την Αμαζόνα βόλτα χτες το βράδυ και μου την έκανε μπλε με καφέ βούλες Τώρα πρέπει να την πλύνω για πρώτη φορά.....
ΥΓ Όταν λείπω κάνετε πάρτυ εδώ μέσα ε;
-
Έχω φτάσει στα όρια μου με τα ΑΕ86...
Πριν μια βδομάδα μπαίνει ένας κάγκουρας στο driftclub και βάζει αγγελία για μια ΑΕ86 δίπορτη κουφάρι (όντως κουφάρι, σε κακή κατάσταση μάλιστα) χωρίς χαρτιά και ζητάει 1500Ε!!! Το απίστευτο βέβαια είναι πως τους πείραξε που τον πήρα στο ψιλό και όχι η αγγελία που έβαλε (άβυσσος η ψυχή του )...
Το Σάββατο πήγα με κάτι φίλους στο Καλαμάκι, να πάρουμε μια Mustang 69αρα που αγόρασε ένας φίλος για να την πάμε στο γκαράζ του. Και δίπλα από το οικόπεδο που ήταν το πόνυ, τσουπ βλέπω μια ΑΕ86 ποντικί, με μαύρο εσωτερικό, τις μαμά σιδερένιες ζάντες και γενικά μαμά, αλλά ταλαιπωρημένο look. Εδώ είμαστε. Πάω ρωτάω μια γειτόνισσα και με φέρνει σε επαφή με τον ΠΑΠΠΟΥ ιδιοκτήτη. Εντάξει λέω τι κακό μπορεί να με βρει. Στην ερώτηση μου αν το πουλάει, μου λέει όχι. Του προτείνω να του αφήσω το τηλέφωνο μου μπας και αλλάξει γνώμη. Με ρωτάει τότε πόσα δίνω. 2000Ε του απαντάω. Και μου λέει.
ΠΑΠ:''Οχι μην αφήσεις τηλέφωνο, αυτό δεν είναι αμάξι του χιλιάρικου.'
ΕΓΩ:' Μα είναι μια μαμά Corolla του 80... Πόσα θέλετε δηλαδή? '
ΠΑΠ:' Είναι ΑΕ86, αλλά τι να σου εξηγώ...'Με αφήνει λακαμά και φεύγει.
Ήμαρτον ρε ΠΟΥ**Η μου! Για ένα απλό Corolla να θέλουν τόσα λεφτά. Και που στο καλό ο 70αχρονος ξέρει τη διαφορά της ΑΕ86 σήμερα? Παρακολουθεί την ντριφτ σκηνή μη χέσω.
Πιο εύκολα και πιο φθηνά βρίσκω κάποιο σπάνιο 50ies παρά ένα κοινό Corolla που το θέλω για καθημερινό.Ε όχι, αν είναι να δώσω τόσα λεφτά προτιμώ να πάρω ένα ΜΧ5 πάλι ή ένα 318is που και καλύτερα αυτοκίνητα είναι από το εργοστάσιο, και πιο γκλάμουρ και είναι αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
ΕΓΩ:' Μα είναι μια μαμά Corolla του 80... Πόσα θέλετε δηλαδή? '
ΠΑΠ:' Είναι ΑΕ86, αλλά τι να σου εξηγώ...'Με αφήνει λακαμά και φεύγει.
Παλι καλα που δεν σου ειπε :
ΠΑΠ : Ειναι HACHIROKU σαν ευτο που ειχε εκεινος μωρε ο, πως τον λενε......ο TSUCHIYA -
Πρόδρομε...
με όλη μου την καλή διάθεση, δεν τα λές καλά.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Όντως, ο κάθε 'έξυπνος' ιδιοκτήτης ζητάει όσα του λείπουν για ένα μάτσο σίδερα, μόνο και μόνο χρησιμοποιώντας τη 'μόδα' της ΑΕ86.
Αλλά όχι και 'μια απλή Corolla του 80'! Μη μπλέκουμε τις βούρτσες με τις....
Όσο για την ηλικία του πωλητή και τις γνώσεις του για αυτό που έχει, θα πρέπει να σου πώ, πως οι περισσότεροι 'γνώστες' είναι και κάποιας ηλικίας. Οι υπόλοιποι 'έμαθαν' αργότερα. Και μάλιστα μέσα από λάθος πρότυπα. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Πρόδρομε...με όλη μου την καλή διάθεση, δεν τα λές καλά.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Όντως, ο κάθε 'έξυπνος' ιδιοκτήτης ζητάει όσα του λείπουν για ένα μάτσο σίδερα, μόνο και μόνο χρησιμοποιώντας τη 'μόδα' της ΑΕ86.
Αλλά όχι και 'μια απλή Corolla του 80'! Μη μπλέκουμε τις βούρτσες με τις....
Όσο για την ηλικία του πωλητή και τις γνώσεις του για αυτό που έχει, θα πρέπει να σου πώ, πως οι περισσότεροι 'γνώστες' είναι και κάποιας ηλικίας. Οι υπόλοιποι 'έμαθαν' αργότερα. Και μάλιστα μέσα από λάθος πρότυπα.+1000
-
Nαι ρε παιδιά. Δε διαφωνώ. Η ΑΕ86 είναι το αγαπημένο μου αυτοκίνητο (από αυτά που μπορώ να αγγίξω). Αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά για ένα Corolla των 80ies που θέλει τουλάχιστον 2-3000Ε απλά για να είναι άψογη (σε εργοστασιακή κατάσταση) και που πιθανότατα δε θα αποκτήσει ποτέ μεγάλη συλλεκτική αξία.
Πάντως ακόμα μετανιώνω που δεν πήρα ένα στα 17 μου που τα δίνανε τζάμπα (αλλά ούτε δίπλωμα είχα ούτε αυτονομία.) πριν εμφανιστούν οι 'ντριφτάδες' και φτάσουν τις τιμές τους στο Θεό.
Πάντως τόσα λεφτά για το ΑΕ δεν τα δίνω που να μπιστάνε τον κ**ο τους κάτω. Προτιμώ να πάρω κάτι καλύτερο.
-
ή ένα 318is που και καλύτερα αυτοκίνητα είναι από το εργοστάσιο, και πιο γκλάμουρ και είναι αυτοκίνητα.Πρόδρομε,μια ΣΩΣΤΉ Ε30 318is(για γνήσια μιλάμε) έχει 4-5k,και θα θέλει και μικρά μαζεματάκια.Οτιδήποτε σε πιο φθηνή τιμή θέλει πολλά μαζέματα.
-
Pad μιλάω για Ε36 και για ελαφρώς αυξημένο budget. Πάντως με 6000Ε θεωρώ ότι βρίσκω και ας θέλει και μαζέματα. Θα δώσω τόσα, αλλά θα χω αμάξι. Να δώσω τόσα για την Σπάρτη δεν παίζει...
-
Pad μιλάω για Ε36 και για ελαφρώς αυξημένο budget. Πάντως με 6000Ε θεωρώ ότι βρίσκω και ας θέλει και μαζέματα. Θα δώσω τόσα, αλλά θα χω αμάξι. Να δώσω τόσα για την Σπάρτη δεν παίζει...Αλλάζει τότε.
Με 6000€ παίρνεις άψογη Ε36. -
Πρόδρομε, μια ΑΕ86 (και δη νορμάλ) σίγουρα έχει αξία πάνω απο 2000 (αλλά όχι και 7000...) αλλά για λόγους εντελώς άλλους απο την 'ντριφτ σκηνή'.
-
Μπήκα να δω πάρτυ αλλά....νέκρα....
-
Κάτσε ντε να έρθουν και οι άλλοι ...
-
Pad μιλάω για Ε36 και για ελαφρώς αυξημένο budget. Πάντως με 6000Ε θεωρώ ότι βρίσκω και ας θέλει και μαζέματα. Θα δώσω τόσα, αλλά θα χω αμάξι. Να δώσω τόσα για την Σπάρτη δεν παίζει...μου φαινεται οτι θελεις να μπλεξεις . ..
Το θεμα πλεον δεν ειναι ποσο κοστιζει ενα αυτοκινητο αφου ετσι οπως ειναι τα οικονομικα της Χωρας ολα εχουν γινει 'φθηνα' για να τα αποκτησεις αλλα πολυ πιο ακριβα για να τα συντηρησεις, και για να εξηγουμαι . . .
μια Ε36 θα θελει 300-350 ευρω σημα, ασφαλεια απο 250-300 το εξαμηνο και δεν ειναι οτι πιο οικονομικο με τη βενζινη στο 1,5.
Στη θεση σου με αυτα τα δεδομενα και εχοντας και τα ιστορικα να περιμενουν θα επαιρνα με 6000 ενα γιαρις 1.3 που ειναι πολυ πιο φθηνο απο την Ε36 σε ολα να κανω τη δουλεια μου και θα μαζευα λεφτα για τα ιστορικα μου. -
Tόσα πάνω κάτω πλήρωνα και για το miata μου! Και άνετα θα συνέχιζα να πληρώνω, καθώς ήταν μια χαρά αγχολυτικό. Το Yiaris από την άλλη, και το κάθε Yiaris είναι απλά ένα μέσο μετακίνησης που για μένα είναι ιδιαίτερα σπαστικό και βαρετό. Οπότε κάνει τη δουλειά που κάνει και ο Χάρος, μόνο που ο Χάρος δε μου στοιχίζει τίποτα (Χάρος: Mazda 323 sedan 1.6 1990 ή ότι έχει μείνει τέσπα, του πατέρα μου).
Σκέφτομαι για ένα μικρό, αλλά μιλάμε για Fiat Cinquecento ή Lancia Y10 ή Peugeot 106 (Από τα πρώτα) όλα μέχρι 1100κε.
Όπως και να χει λεφτά για 'καθημερινό' αμάξι θα δώσω άμα δώσω μετά το καλοκαίρι, και εφόσων δε μου χει φύγει η φοβία για την λατρεμένη μου Celica.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους φίλους μας Great8, Στρατηγό Δύο Μπαστούνια & Sirgus !!!!
-
Χρονια πολλα στους Κωστιδες..
-
Χρόνια Πολλά παιδιά!
-
Χρονια Πολλα στους εορταζοντες
-
Κλασικο αυτοκινητο και απορίες.
ψαχνω να βρω ενα παλιο/κλασικο αυτοκινητο, ειτε σε καλη κατασταση με το σκεπτικο να το ανακατασκευασω, ειτε ανακατασκευασμενο.
Ψαχνω συγκεκριμενα για Mercedes SL-W113, SL-R107, S-W126, SEC-W126 κατασκευασμενα μεχρι το 1985 (εως 1991 για το 560SEC)
Αποκλειστικη προυποθεση το A/C (αν ειναι αυτοματο... ακομα καλυτερα)Το θελω αποκλειστικα για μενα.
Ουτε για να το τρεχω στα κλασικα ραλλυ (αν και σ ενα Κλασικο Ακροπολις δεν θα αντιστεκομουν) ουτε για εκδηλωσεις, ουτε για τιποτα. Το θελω μονο και μονο για να το βγαζω 3-4 φορες το μηνα (ή και παραπανω) βολτα, να το απολαμβανω και μετα γιαλισμα και κουκουλα.Τι λυσεις εχω;;;
Απ οσο γνωριζω, μπορω να το παρω με πινακιδες Ιστορικου Οχηματος ή ΦΙΛΠΑ (ή κατι αναλογο) και να το μετακεινω μονο για σερβις και τις διοργανωσεις του Ομηλου/της Λεσχης κτλ.
Ειτε με κανονικες πινακιδες, με οτι συνεπαγεται αυτο για κινητήρες V8-4.5/V8-5.0L
...Ενα εκκατομυριο ευρω σε πρασινα, μπλε και μωβ τελη κυκλοφοριας , συν το τεκμηριο ενος τετοιου αυτοκινητου συν, συν, συν,συν... Και την Σ.Δ.Ο.Ε./Υ.Ε.Ε. να μετακομίζει μονημα στο καθιστικό του σπιτιου μου...Υπαρχει αλλη λυση;;;
Πραγματικα, το θελω για να το βγαζω βολτα και να το απολαμβανω.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]