-
απο οτι βλεπω τριγωνικο και με υποπλασιο κατσε καλα!!!!
ε για αυτο το αυτοκινητο εχει αυτην την αισθηση!!!
υποψην τα παλια rallakia ειχαν τριγωνικο ψαλιδι και οχι τα καινουργια -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
A4 B8:
Ίδιες δεν είναι εμπρός-πίσω? Και το Α4 φαίνεται να έχει το ίδιο concept ανάρτησης εμπρός.
-
Κι εκεί μας αντιγράφουν??
-
Κι εκεί μας αντιγράφουν?? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κι εκεί μας αντιγράφουν??
Ε άργησες...πριν που είχα όρεξη για καβγά και τρολάρισμα κάτι μπορεί να γινόταν....
-
Κι εκεί μας αντιγράφουν??Οπως η McLaren τη Ferrari.. Ακομα και με πιστη αντιγραφη οι ασπρουλιαρηδες δε μπορουν να εχουν το ιδιο αποτελεσμα,λογω DNA...
-
Από το 'μας' αντιγράφουν υποθέτω ότι θα είσαι είτε μηχανικός σχεδιαστής, εξελικτής ή εν πάσει περιπτώσει άμεσα εμπλεκόμενος στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Το 'μας' και 'σας' ταιριάζει στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αλλά όχι σε σκεπτόμενους οδηγούς-καταναλωτές....
-
Δεν εισαι πολυ μακρυα.
-
Στο τεύχος με τη δοκιμή της Τζουλιέττας το άρθρο ξεκινά με μια εισαγωγή όπου η 159 αναφέρεται υποτιμητικά ώς «κασόνι»!!!Ομολογώ ότι δεν το περίμενα...
-
το κασονι με ποια αφορμη το ανεφεραν?
πώς μπηκε δλδ αυτη η φραση στο κειμενο? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το κασονι με ποια αφορμη το ανεφεραν?
πώς μπηκε δλδ αυτη η φραση στο κειμενο?Κλασσικα γεροντιστικα κολληματα των ηλιθιων στους 4Τ! Και καλα βαρια και ασηκωτη και ευτυχως που δεν της εμοιασε η Giulietta κτλ!
Το οτι ξεμπροστιαζει την πλειοψηφια των αυτοκινητων της κατηγοριας της ειναι εκτος του στενου πεδιου ικανοτητων και γνωσεων των 'ειδικων'! -
Το άρθρο το υπογράφει ο ΣΧ
Εμένα δε με πειράζει που τη λέει 'κασόνι', εφ΄όσον είναι ενυπόγραφο άρθρο έχει το 'ελεύθερο' (ας πούμε)
Με πειράζει που δεν την είχε πει 'κασόνι' τότε που τη δοκίμαζαν αλλά, κατά πάγια τακτική, όλα είχαν στρογγυλευθεί.(Εννοείται τα παραπάνω όχι μόνο για την 159 αλλά για οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Πχ. την SLR τώρα, εν όψει της SLS, τη θάβουν στα ίσια αλλά όταν τη δοκίμαζαν το θάψιμο ήταν εξ απαλών ονύχων).
-
Ακριβώς αυτό θα έγραφα κι εγώ! Τα σχόλια πρέπει να γίνονται όταν πρωτοβγαίνει το (κάθε) μοντέλο και όχι κατόπιν εορτής. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με θέματα αξιοπιστίας που πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Αν είναι 'κασόνι' τώρα ήταν 'κασόνι' και τότε!...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το άρθρο το υπογράφει ο ΣΧΕμένα δε με πειράζει που τη λέει 'κασόνι', εφ΄όσον είναι ενυπόγραφο άρθρο έχει το 'ελεύθερο' (ας πούμε)
Με πειράζει που δεν την είχε πει 'κασόνι' τότε που τη δοκίμαζαν αλλά, κατά πάγια τακτική, όλα είχαν στρογγυλευθεί.(Εννοείται τα παραπάνω όχι μόνο για την 159 αλλά για οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Πχ. την SLR τώρα, εν όψει της SLS, τη θάβουν στα ίσια αλλά όταν τη δοκίμαζαν το θάψιμο ήταν εξ απαλών ονύχων).
γραφτηκε οτι το Α3 ειναι το καλυτερο μικρομεσαιο.... υπερβάλουμε λιγο???
-
Το 2003 ο ΣΧ έλεγε κασόνι το impreza του Solberg Αυτό ήταν πράγματι.
Για τον χαρακτηρισμό τώρα, δεν μου αρέσει. Ανεξάρτητα από την εμπορική αποτυχία της 159, είναι τραβηγμένο αν μιλάει για την εμφάνιση. Αν εννοεί βέβαια ότι απλά δεν πήγαινε, έπρεπε να σκεφτεί ότι τώρα με τον ΤΒi, πάει και παραπάει.
-
Σχεδιαστικά μιλούσε. Να δούμε τι θα λέει σε 5 χρόνια για την Giulietta...
-
Μήπως απλά ήθελε να πει ότι γενικά δεν ήταν καλό αυτοκίνητο;
Γιατί αν το καλοσκεφτούμε, γρήγορη δεν ήταν. Κορυφαία οδική συμπεριφορά δεν είχε. Mondeo και BMW 3 είχαν καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Καλοφτιαγμένη επίσης δεν ήταν. Μέσα σε όλα αυτά δεν ήταν και φτηνή. Εμένα πάντως δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο χαρακτηρισμός. Θα έλεγα ότι ήταν αναμενόμενος.Λογικό είναι όταν λανσάρεται ένα αυτοκίνητο οι δημοσιογράφοι να μη λένε από την αρχή όσα θα ήθελαν να πουν αλλά τα λένε στο τέλος που κακά τα ψέμματα όταν περάσει καιρός φαίνονται καλύτερα τα μειονεκτήματα κάποιου αυτοκινήτου. Τέτοια παραδείγματα έχουμε πολλά. Golf IV όταν παρουσιάστηκε το V, saab 9-3 όταν παρουσιάστηκε το 9-3 sportsedan και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν ακόμα πολλά τέτοια παραδείγματα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γιατί αν το καλοσκεφτούμε, γρήγορη δεν ήταν. Κορυφαία οδική συμπεριφορά δεν είχε. Mondeo και BMW 3 είχαν καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Καλοφτιαγμένη επίσης δεν ήταν. Μέσα σε όλα αυτά δεν ήταν και φτηνή. Εμένα πάντως δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο χαρακτηρισμός. Θα έλεγα ότι ήταν αναμενόμενος.δυναμικά παίζει με την 3αρα... Το μοντεο είναι κλασεις κάτω και Απο τα 2...
Σε εμφάνιση είναι ότι πιο όμορφο (σχεδόν υποκειμενικό )
σε επιδόσεις στον μ.ο .
Ποιότητα αρκετά καλή με κορυφαία υλικά
τι άλλο θες;; -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γιατί αν το καλοσκεφτούμε, γρήγορη δεν ήταν. Κορυφαία οδική συμπεριφορά δεν είχε. Mondeo και BMW 3 είχαν καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Καλοφτιαγμένη επίσης δεν ήταν.Έχεις μπει σε 159 ποτέ; Σαφώς ανώτερη στο δρόμο από Mondeo. Μόνο το 6άρι και η 3άρα είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης είναι άριστα φτιαγμένη.
-
Alfa Romeo 159 & 159TBi