-
Πριν λίγο στις ειδήσεις της ΝΕΤ:
Βοιωτός παρέσυρε αλλοδαπό δικυκλιστή, εγκατέλειψε το σημείο πιστεύοντας πως τον έχει τραυματίσει θανάσιμα. Οι τύψεις τον οδήγησαν στην αυτοκτονία 100 μέτρα μακρία από το σημείο του τροχαίου, όπου και βρέθηκε κρεμασμένος. Τραγική ειρωνία, ο δικυκλιστής τραυματίστηκε ελαφρά. Κρίμα -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Πριν λίγο στις ειδήσεις της ΝΕΤ:
Βοιωτός παρέσυρε αλλοδαπό δικυκλιστή, εγκατέλειψε το σημείο πιστεύοντας πως τον έχει τραυματίσει θανάσιμα. Οι τύψεις τον οδήγησαν στην αυτοκτονία 100 μέτρα μακρία από το σημείο του τροχαίου, όπου και βρέθηκε κρεμασμένος. Τραγική ειρωνία, ο δικυκλιστής τραυματίστηκε ελαφρά. Κρίμα -
Φόβος και πανικός... Κρίμα...
Ό,τι και αν έκανε, έπρεπε να γυρίσει/σταματήσει να δει τι προκάλεσε. Θλίψη..
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Φόβος και πανικός... Κρίμα...Ό,τι και αν έκανε, έπρεπε να γυρίσει/σταματήσει να δει τι προκάλεσε. Θλίψη..
Δε σταμάτησε άνθρωπος που αυτοκτόνησε από τις τύψεις λίγα μέτρα πιο κάτω. Κι υπάρχουν άνθρωποι στο forum που δηλώνουν με 100% σιγουριά ότι θα σταματούσαν και γι' αυτό, π.χ., δε θεωρούν κακό να καλύψουν τις πινακίδες τους, να τις βγάλουν, κτλ.
-
Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
-
Υπάρχουν άτομα στο forum που έχουν δηλώσει ότι θα αφαιρέσουν/καλύψουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους με σκοπό να 'προστατευθούν' από τα φωτογραφικά ραντάρ που ξεφυτρώνουν δεξιά-αριστερά. Όταν τους πεις ότι, με δυσδιάκριτες πινακίδες, σε περίπτωση ατυχήματος μπορούν να την κάνουν με ελαφρά και να γλυτώσουν, δηλώνουν με απόλυτη σιγουριά ότι εκείνοι θα καθήσουν να υποστούν τις όποιες συνέπειες. Το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει ότι ακόμα και άνθρωπος που από τις τύψεις αυτοκτόνησε δε σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος. Άρα κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά ότι (i) θα σταματήσει ό,τι κι αν συμβεί κι άρα (ii) δεν είναι πρόβλημα η απόκρυψη/αφαίρεση των πινακίδων του.
-
Οκ, κατάλαβα. Με το σχόλιο μου πάντως, εννοούσα ότι δεν είχε την ψυχραιμία να σταματήσει, τον κυρίευσε ο φόβος. Κρίμα πάντως που έχασε τη ζωή του...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Οκ, κατάλαβα. Με το σχόλιο μου πάντως, εννοούσα ότι δεν είχε την ψυχραιμία να σταματήσει, τον κυρίευσε ο φόβος. Κρίμα πάντως που έχασε τη ζωή του...Σε αυτό ακριβώς στηρίζομαι κι εγώ. Τώρα όλοι μας μπορεί να λέμε πολλά, εκείνη τη στιγμή δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε (εκτός κι αν το έχουμε ζήσει).
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπάρχουν άτομα στο forum που έχουν δηλώσει ότι θα αφαιρέσουν/καλύψουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους με σκοπό να 'προστατευθούν' από τα φωτογραφικά ραντάρ που ξεφυτρώνουν δεξιά-αριστερά. Όταν τους πεις ότι, με δυσδιάκριτες πινακίδες, σε περίπτωση ατυχήματος μπορούν να την κάνουν με ελαφρά και να γλυτώσουν, δηλώνουν με απόλυτη σιγουριά ότι εκείνοι θα καθήσουν να υποστούν τις όποιες συνέπειες. Το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει ότι ακόμα και άνθρωπος που από τις τύψεις αυτοκτόνησε δε σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος. Άρα κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά ότι (i) θα σταματήσει ό,τι κι αν συμβεί κι άρα (ii) δεν είναι πρόβλημα η απόκρυψη/αφαίρεση των πινακίδων του.Eπειδή εγώ έχω υποστηρίξει αυτήν την άποψη, μπορώ να σου πω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ότι 100% θα σταματήσω! Και το ξέρω από πρώτο χέρι!
Για τους άλλους δε μπορώ να πω τίποτα.
-
http://prezatv.blogspot.com/2010/05/blog-post_1699.html
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. -
Ο χρήστης doule έγραψε:
http://prezatv.blogspot.com/2010/05/blog-post_1699.html
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.Μακαρι να τιμωρηθει , γιατι πολλες φορες η δικαιοσυνη ειναι πολυ τυφλη και δεν βλεπει καθολου τουλαχιστον μπραβο που εγινε η αρχη και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι
-
Σήμερα η μοίρα ήθελε να ζήσω δεύτερο τρακάρισμα εκεί που τράκαρα το Σεπτέμβριο του 2009, ευτυχώς όμως δεν ήμουν άμεσα εμπλεκόμενος...
Είμαι σταματημένος στο φανάρι (2ο αυτοκίνητο), ανοίγει το πράσινο, το Panda που είναι μπροστά μου ξεκινάει και... ΜΠΑΜ
Ένα Opel Vectra γενιάς 2000 πέρασε με κόκκινο και έπεσε στο ύψος του αριστερού φτερού του Panda, χωρίς να προκληθούν ευτυχώς πολύ μεγάλες ζημιές. Το Panda το οδηγούσε μια κοπέλα, ενώ το Vectra ένας κύριος. Βγήκαμε όλοι από τα αυτοκίνητά μας και παραδόξως κανείς δε φώναξε από τους εμπλεκόμενους στην τράκα.
Ψιλοβιαζόμουν, οπότε πήγα στην κοπέλα, της έδωσα τα στοιχεία μου λέγοντάς της δυνατά ώστε να με ακούσει ο άλλος ότι αν έχει κάποιο πρόβλημα μπορεί να με καλέσει ως μάρτυρα και έφυγα.ΠΡΟΣΟΧΗ στο φανάρι Πλαστήρα και Μ. Αλεξάνδρου στη Νέα Σμύρνη. Είναι φανάρι καρμανιόλα!!!
-
Αφού δε χτύπησε κανείς σας, πάλι καλά. Όλα τ' άλλα φτιάχνονται.
Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος βυθίζεται στα προβλήματά του, δεν έχει την απαιτούμενη προσοχή στο δρόμο με αποτελέσματα σαν αυτό. -
μπα ,ισα ισα τωρα προσεχουν περισσοτερο,τα χρημα λιγοστευει.
ειδικα με την αυξηση της βενζινης ,οι τρελογκαζακιδες μειωνονται.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ στο φανάρι Πλαστήρα και Μ. Αλεξάνδρου στη Νέα Σμύρνη. Είναι φανάρι καρμανιόλα!!!Έχοντας περάσει άπειρες φορές από το συγκεκριμένο φανάρι (εκεί κοντά πήγαινα σχολείο) το επιβεβαιώνω.
Ειδικά η κατηφόρα με την άσφαλτο γυαλί (και λίγο πιο πάνω, έξω από το αστυνομικό τμήμα) είναι ό,τι πρέπει. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ψιλοβιαζόμουν, οπότε πήγα στην κοπέλα, της έδωσα τα στοιχεία μου λέγοντάς της δυνατά ώστε να με ακούσει ο άλλος ότι αν έχει κάποιο πρόβλημα μπορεί να με καλέσει ως μάρτυρα και έφυγα.
ελα πες την αληθεια....δε το εκανες για το δικαστηριο ετσι??? σου γυαλισε το μωρο!!! χαχαχ
-
Στη δουκισσης πλακεντιας σημερα κατα τις 17.30 ειχε γινει μεγαλος χαμος ακριβως στο φαναρι μετα τις μαντρες μεταχειρισμενων ανταλλακτικων..
Ενα avensis βρισκοταν στο ρευμα προς χαλανδρι πολυ ασχημα χτυπημενο μπροστα με τη μουρη να κοιτα προς την αγια παρασκευη και μια a class καθετα στο αλλο ρευμα με τη μουρη πανω στο κρασπεδο και την πλευρα του συνοδηγου σε ασχημη κατασταση..Ευτυχως μοιαζαν ολοι καλα αν και προφανως ενας απο τους 2 πρεπει να παραβιασε το κοκκινο.. Η a class λογικα κατεβαινε προς χαλανδρι και απο δεξια πρεπει να βγηκε ο αλλος και απο το χτυπημα να τον εστειλε απεναντι..ευτυχως που δε πετυχε κανεναν στο αλλο ρευμα..Το πως διαολο γυρισε το toyota μια στροφη γυρω απο τον εαυτο του δε μπορω να καταλαβω.. -
-
-
αυτο πρεπει να το ανεβασεις εδω http://thereifixedit.com/
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#