-
-
-
Aν αυτά που γράψω είναι λογικά τότε να ζητήσω συγνώμη, αν όχι τότε μιλάμε για ΖΩΟ!!!
Επιχειριματίας τράκαρε ένα μικρο αμαξάκι 10-15 ετών. Αναγνώρησε ότι φταίει, έκανε δήλωση, έδωσε 500 ευρώ στον παθόντα, του ενοικίασε αμάξι για τις μέρες που δεν θα έχει αμάξι ο άλλος. Εφτασε στο σημείο να πληρώσει απο τη τσέπη του για την βαφή ενός πολύ μικρού σημείου πάνω στο αυτοκίνητο που διέφυγε της προσοχής του βαφέα. Έχει περάσει πάνω απο μήνας και ο άνθρωπος αυτός ζητάει τώρα να ελεγχθει το αμάξι του που του έχει βγάλει λέει μηχανικό πρόβλημα. Σημειώνω ότι η βλάβες που προκλήθηκαν στο αμάξι ήταν μόνο λαμαρίνες και ΟΧΙ μηχανικές.
Τον στέλνεις στο ή όχι αυτόν? -
Από την ώρα που απεφάνθη ο πραγματογνώμονας σε συνεργασία με το συνεργείο που επισκευάστηκε το αυτοκίνητο για το είδος της ζημιάς δεν μπορεί ο παθών να αξιώσει τίποτε άλλο. Κάνω λάθος; Μάλλον πρόκειται για μεγάλο εκμεταλλευτή.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Aν αυτά που γράψω είναι λογικά τότε να ζητήσω συγνώμη, αν όχι τότε μιλάμε για ΖΩΟ!!!
Επιχειριματίας τράκαρε ένα μικρο αμαξάκι 10-15 ετών. Αναγνώρησε ότι φταίει, έκανε δήλωση, έδωσε 500 ευρώ στον παθόντα, του ενοικίασε αμάξι για τις μέρες που δεν θα έχει αμάξι ο άλλος. Εφτασε στο σημείο να πληρώσει απο τη τσέπη του για την βαφή ενός πολύ μικρού σημείου πάνω στο αυτοκίνητο που διέφυγε της προσοχής του βαφέα. Έχει περάσει πάνω απο μήνας και ο άνθρωπος αυτός ζητάει τώρα να ελεγχθει το αμάξι του που του έχει βγάλει λέει μηχανικό πρόβλημα. Σημειώνω ότι η βλάβες που προκλήθηκαν στο αμάξι ήταν μόνο λαμαρίνες και ΟΧΙ μηχανικές.
Τον στέλνεις στο ή όχι αυτόν?Τον διαολοστέλνεις (για να μην γράψω τίποτα χειρότερ)!Γράψτο...μην ντρέπεσαι!Αυτός πρέπει να ντρέπεται που ζητάει να του κάνουν το αμάξι καινούριο.
Επιπλέον, αν πληρώθηκε από την ασφαλιστική για τη ζημιά, για να πάρει τα χρήματα, υπέγραψε ένα χαρτί ότι από το συγκεκριμένο ατύχημα δεν μπορεί να απαιτήσει επιπλέον χρήματα κτλ-κτλ-κτλ.
Οπότε πες στον επιχειρηματία: 'άστον να κουρεύεται το μ@λ@κ@!Αρκετά πλήρωσε!'.ΥΓ:Πολύ καλός αυτός ο επιχειρηματίας btw...Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σήμερα. Μπράβο του
-
Ο καθενας μπορει να αξιωσει οτι απαιτηση θελει, μεσω της νομιμης οδου. Ετσι οπως μας τα γραφεις, ο θυτης εκανε πολλα περισσοτερα απο οσα χρειαζοταν κ ηταν υποχρεωμενος να κανει. Κραταω μια επιφυλαξη ως προς το μηχανικο προβλημα (πχ να εχει ακουμπησει λιγο μια ροδα κ να εχει στραβωσει κατι) αφου δεν ξερουμε το πως εγινε το τρακαρισμα, που τον χτυπησε κλπ. Σε γενικες γραμμες παντως φαινεται οτι το θυμα νομιζει οτι εχει βρει μαλακα κ παει να τον αρμεξει.
-
Πριν λίγο σε φανάρι. 60άρης με δίλιτρο Passat σταματημένος στα δεξιά μου, με τον εξωτερικό καθρέφτη του οδηγού γυρισμένο (κρύσταλλο υπήρχε, δεν ήταν σπασμένο). Κατεβάζω το παράθυρο και του λέω ευγενικά:
- συγγνώμη, έχετε ξεχάσει γυρισμένο τον καθρέφτη.
- το ξέρω παιδί μου, χτυπάει ο ήλιος όμως και με τυφλώνει γι' αυτό το έχω κλειστό!
-
Παπαρα με το λευκο Punto YMN 8841 εκει που το αφησες χωρις αλαρμ μες τη μεση της κωνσταντινουπολεως εκλεινες τη μιση οδο..
-
Γυναικα στο τιμονι ο Χαρος σε Ζυγωνει! Πρωι πρωι 7:00 ενω εβγαινα απο Κουρτιου για Γαλατσιου (αριστερα να την κατεβω) πετχατηκε γυναικα οδηγος με κοκκινο Smart και παραλιγο να την παρω παραμαζωμα (οτι θα με χαλαγε ). Λιγο αργοτερα ενω εβγαινα απο Γαλατσιου και πηγαινα να περασω κανονικα απεναντι στη Καυτατζογλου απο τη πατησιων πετχαθηκε αλλη γυναικα οδηγος με Nissan Almera ! Καλα κανω και βριζω τις Περισσοτερες γυναικες οδηγους! Καθιστε σπιτια σας ή παρτε τα ΜΜΜ! Για το καλο ολων μας! (πεζων και οδηγων )
-
Αυτο μου συμβαινει συνεχεια στη Τραλλεων εκει κατω στα μερη σου..Καθε στενο το φυλαω πολυ πριν πλησιασω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο μου συμβαινει συνεχεια στη Τραλλεων εκει κατω στα μερη σου..Καθε στενο το φυλαω πολυ πριν πλησιασω..Αστα και εγω φυλαγομαι σε καθε στενο εδω γυρω περνανε τα ΣΤΟΠ λες και δεν υπαρχουν! θα κατεβασω το LADA απο το χωριο και θα γινει πανικος θα αρχισω να θεριζω
-
Ρε, όσο πλησιάζουμε προς κέντρο βγάζουμε μάτια και στον κώλο!
-
Πριν μισή ώρα στη γειτονιά μου, ελεύθερη θεση στάθμευσης, αλλα με μήκος περίπου 3,50 μ.
Ερχεται μπάρμπας ηλικίας 65+ , με ΤΟΥΟΤΑ Corolla sedan 8ετίας και προσπαθει να παρκάρει, γεγονός απίθανο, αφου ακόμα και με Clark να το τοποθετούσες, το μήκος του Corolla ειναι >3,50μ.
Χτυπάει μία φορά (ευτυχώς πολυ ελαφρά) τον προφυλακτήρα του πίσω αυτοκινήτου (Punto 10ετίας). Επεμβαίνω:
-Δεν χωράτε κύριε, μην παιδεύεστε και κάνετε και ζημιά.
-Μη φοβάσαι παιδί μου, θα τα καταφέρω. (Και δώστου δεύτερο χτύπημα στο μπροστινό Astra 6ετίας).
-Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν χωράτε? Πως αλλιώς να σας το πω?
-Ξέρω εγώ... (Και ταυτόχρονα τρίτο χτύπημα στο Punto.).
Τον κοιτάζω πλέον αγριεμένος, αλλά δεν μου δίνει σημασία. Και χτυπάει αλλη μιά φορά (4η) το Αstra, στο οποίο αφήνει μια μικρή μαυρίλα (2-3 εκατοστά) απο τον προφυλακτήρα του Corolla.
Τρελλαίνομαι, πάω απο την πλευρά του οδηγού, ανοίγω την πόρτα και του λέω.
-Πάρτε το και φύγετε, γιατι θα καλέσω την αστυνομία. Κοντεύετε να διαλύσετε δυο αυτοκίνητα.
-Καλά, καλά, φεύγω..... Και για να φύγει βέβαια, ξαναχτυπάει (5η) το Punto!!!
Το νούμερο το κράτησα, αλλα ωσπου να πάω σπίτι και να γυρίσω να αφήσω σημείωμα στο Astra , ο κάτοχός του το είχε πάρει. Οσο για το Punto, δεν φαινόταν τυχόν ζημιά, γιατί ειχε μαύρο (άβαφο) προφυλακτήρα, ο οποίος ούτως ή αλλως δεν ηταν και στην καλύτερη κατάσταση.
Τι να πεις? Που να ήταν και τίποτε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, αφού για τον μπάρμπα, το ιδιο θα έκανε.
Τελικό Σκορ : Μπάρμπας-Παρκαρισμένα 5-0 ..... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πριν μισή ώρα στη γειτονιά μου, ελεύθερη θεση στάθμευσης, αλλα με μήκος περίπου 3,50 μ.
Ερχεται μπάρμπας ηλικίας 65+ , με ΤΟΥΟΤΑ Corolla sedan 8ετίας και προσπαθει να παρκάρει, γεγονός απίθανο, αφου ακόμα και με Clark να το τοποθετούσες, το μήκος του Corolla ειναι >3,50μ.
Χτυπάει μία φορά (ευτυχώς πολυ ελαφρά) τον προφυλακτήρα του πίσω αυτοκινήτου (Punto 10ετίας). Επεμβαίνω:
-Μη φοβάσαι παιδί μου, θα τα καταφέρω. (Και δώστου δεύτερο χτύπημα στο μπροστινό Astra 6ετίας).
Τον κοιτάζω πλέον αγριεμένος, αλλά δεν μου δίνει σημασία. Και χτυπάει αλλη μιά φορά (4η) το Αstra, στο οποίο αφήνει μια μικρή μαυρίλα (2-3 εκατοστά) απο τον προφυλακτήρα του Corolla.
-Πάρτε το και φύγετε, γιατι θα καλέσω την αστυνομία. Κοντεύετε να διαλύσετε δυο αυτοκίνητα.
Το νούμερο το κράτησα, αλλα ωσπου να πάω σπίτι και να γυρίσω να αφήσω σημείωμα στο Astra , ο κάτοχός του το είχε πάρει. Οσο για το Punto, δεν φαινόταν τυχόν ζημιά, γιατί ειχε μαύρο (άβαφο) προφυλακτήρα, ο οποίος ούτως ή αλλως δεν ηταν και στην καλύτερη κατάσταση.
Τι να πεις? Που να ήταν και τίποτε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, αφού για τον μπάρμπα, το ιδιο θα έκανε.
Τελικό Σκορ : Μπάρμπας-Παρκαρισμένα 5-0 .....Εγώ ξέφυγα κάπως απ΄ αυτά στο εξωτερικό (Ισπανία). Το παρκάρισμα δια της ακοής και οι καθημερινές λακούβες στο αυτοκίνητό μου με έκαναν να σκεφτώ το μα΄ταιο της υπόθεσης να προσπαθείς να διατηρήσεις ανέπαφο το αυτοκίνητο όταν το παρκάρεις σε εξωτερικό χώρο. (μπορώ να πω ότι με απελευθέρωσε σχετικά)
-
-
Μαλακισμένος κρετίνος με ένα παλιό Ibiza σήμερα στην λεοφ. Ηρακλείου στα Πατήσια, είχε σιδερόβεργες να προεξέχουν από το παράθυρο του συνοδηγού, και να είναι στο ύψος της γωνίας του καθρέφτη (τόσο έξω...). Πέρασε από δίπλα μου, και όταν είδα τις σιδερόβεργες τόσο έξω μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι 'Final Destination' σκηνές μαζεμένες.
Αποκορύφωμα: ήταν και βιαστικός ο ουρακοτάγκος και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Ηρακλείου και πήδηξε όλη την ουρά που καθόμασταν στο φανάρι, και στριμώχτηκε κλασικά μπροστά από το πρώτο αμάξι. -
μια κορνα ας εριχνε καποιος και αμα εφευγε θα ειχε ακομη μεγαλυτερη πλακα
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Τελικό Σκορ : Μπάρμπας-Παρκαρισμένα 5-0 .....Εγώ ξέφυγα κάπως απ΄ αυτά στο εξωτερικό (Ισπανία). Το παρκάρισμα δια της ακοής και οι καθημερινές λακούβες στο αυτοκίνητό μου με έκαναν να σκεφτώ το μα΄ταιο της υπόθεσης να προσπαθείς να διατηρήσεις ανέπαφο το αυτοκίνητο όταν το παρκάρεις σε εξωτερικό χώρο. (μπορώ να πω ότι με απελευθέρωσε σχετικά)
Βραζιλια ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα...αφηνεις το αυτοκινητο παντα χωρις χειροφρενο,για να μπορει ο αλλος να σε χτυπαει περα δωθε (ολοι το κανουν) και παιζει να το βρεις και 100 μετρα πιο κατω...
-
στην βραζιλια εσυ νοιαζεσαι για το χειροφρενο? και που εχεις το αμαξι ακομη καλα ειναι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βραζιλια ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα...αφηνεις το αυτοκινητο παντα χωρις χειροφρενο,για να μπορει ο αλλος να σε χτυπαει περα δωθε (ολοι το κανουν) και παιζει να το βρεις και 100 μετρα πιο κατω...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]