-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα κολλαει δεν κολλαει εδω, θα το γραψω.Παλικαρος απο τους λιγους, παει στην τραπεζα με το παπι, κ απο την αυπνια το ξεχναει, φευγει με τα ποδια κ το παραταει εκει . Κ μιση ωρα τωρα προσπαθουσε να καταλαβει ποιος του βουτηξε το παπι εξω απο το μαγαζι...
Παω να το παρω. Προσκυνηστε με
το έχει κάνει κι ο πατέρας μου
σταματάει απ τη δουλειά να πάρει εφημερίδα, αφήνει το αμάξι αναμένο και μετά από κανα τρίωρο τον παίρνει ο ψιλικατζής και του λέει, ρε γιώργη ένα accord δικό σου είναι?
ναι ρε μπάμπη τί θες μες στο μεσημέρι?
δε έρχεσαι να το μαζέψεις λέω γώ -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Και αλλη μια φορα ειχε ξεχασει την θεια μου στο ζαχαροπλαστειο και εφυγε και μολις εφτασε σπιτι το καταλαβε
Παρεμφερες, που ουτε σε σεναριο ταινιας δεν γινεται:
Γονεις κολλητου μου, με Astra G Sport ασημι. Το πιο κοινο αμαξι πριν 5 χρονια. Διπλοπαρκαρισμα εξω απο ζαχαροπλαστειο, μητερα φιλου παει μεσα. Αδειαζει θεση πιο πισω, πατερας θειου οπισθεν+παρκαρει.
Ελα ομως που στο ιδιο σημειο αμεσως μετα καταφθανει ΙΔΙΟ αμαξι κ κατεβαινει νεαρα κυρια προς το ζαχαροπλαστειο (που κατα τα λεγομενα φιλου ηταν κ ).
Κ οπως καταλαβατε, μετα απο λιγο μητερα φιλου μπαινει φουριοζα με τα γλυκα στο λαθος αμαξι, μεχρι να δει κ τον οδηγο ειχε πεταξει κ ενα 'αντε παμε αργησαμε'...
Φανταστειτε κ το παλικαρι που αφησε ωραιο μικρο γκομενακι να παρει γλυκα κ ξαφνικα μπηκε στο αμαξι κυρια 60+...Με τα γλυκα στο χερι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα κολλαει δεν κολλαει εδω, θα το γραψω.Παλικαρος απο τους λιγους, παει στην τραπεζα με το παπι, κ απο την αυπνια το ξεχναει, φευγει με τα ποδια κ το παραταει εκει . Κ μιση ωρα τωρα προσπαθουσε να καταλαβει ποιος του βουτηξε το παπι εξω απο το μαγαζι...
Παω να το παρω. Προσκυνηστε με
Καλό αλλα υπάρχουν κ καλύτερα (χειρότερα)Κάποιος γνωστός έχει κανονίσει να φύγει για κάποιο νησί για διακοπές απο Ραφήνα, όπου και πάρκαρε το αυτοκίνητο κάπου κοντά στο λιμάνι. Πάει στο νησί, και κάτι συμβαίνει στην πορεία οπότε αναγκάζεται να αλλάξει το εισητήριο της επιστροφής για μία μέρα αργότερα.... έλα που χωρίς να το σκεφτεί αγόρασε εισητήριο για Πειραιά.
Έκπληκτος διαπίστωσε στον Πειραιά οτι ...του έκλεψαν το αυτοκίνητο, οπότε πάει στην αστυνομία και δηλώνει κλοπή. Μετά απο κάποιες ώρες θυμάται οτι το αυτοκίνητο είναι στη Ραφήνα και παίρνει τον πατέρα του να τον πάει με το αυτοκίνητο του να το πάρει.
Το καλύτερο... στον δρόμο της επιστροφής τον σταματάει η αστυνομία για κλεμμένο αυτοκίνητο
-
Ειμαι με το Smart-ακη και σταματαω να παρω τσιγαρα 1μ πριν το περιπτερο.
Κατι η ουρά, κατι τα πρωτοσελιδα, χαζευω λιγο, χανω την σειρα μου 3~4 φορες, τελικα ψωνιζω και φευγοντας παρατιρω την παταρα που διαγραφετε μεσα απο την κλασσικη, 3 νουμερα μεγαλυτερη, γκρι φορμα και ψωνιζει εκεινει την ωρα.
Μπαινω στο Smart-ακη και προσπαθω να το βαλω μπρος.
Ελα που δεν γυριζει το κλειδι...Καπου εκει ξυπνησα κ ειδα οτι μου φαγν και τις δερματινες επενδυσεις και μου βαλαν και πηγη με ΜΡ3...
Και ειδα την γκομενα μια να κοιταει εμενα μεσα στ αμαξι της και μια το δικο μου, ακριβος πισω απο το δικο της. -
Ο κολλητος πριν 3-4 χρονια περιμενει το μαυρο rav του πατερα του να τον παρει απο το φροντιστηριο μεσω δυνατης βροχης. Καθεται σε ενα υποστεγακι εκει διπλα και περιμενει.Ξαφνικα ερχεται το μαυρο rav και σταματαει.. τρεχει ανοιγει τη πορτα μπαινει μεσα και φωναζει 'Αντε παμε γιατι βραχηκα πολυ' τη κλεινει και γυρνωντας το βλεμα του βλεπει ενα τρομαγμενο τυπο να εχει μαζευτει οσο πιο κοντα στη πορτα του.. Και να μου λεει μετα οτι πηγα να του πω πριν τον δω 'Μα καλα ρε πατερα ποτε αλλαξες ταπετσαριες'..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και αλλη μια φορα ειχε ξεχασει την θεια μου στο ζαχαροπλαστειο και εφυγε και μολις εφτασε σπιτι το καταλαβε
Παρεμφερες, που ουτε σε σεναριο ταινιας δεν γινεται:
Γονεις κολλητου μου, με Astra G Sport ασημι. Το πιο κοινο αμαξι πριν 5 χρονια. Διπλοπαρκαρισμα εξω απο ζαχαροπλαστειο, μητερα φιλου παει μεσα. Αδειαζει θεση πιο πισω, πατερας θειου οπισθεν+παρκαρει.
Ελα ομως που στο ιδιο σημειο αμεσως μετα καταφθανει ΙΔΙΟ αμαξι κ κατεβαινει νεαρα κυρια προς το ζαχαροπλαστειο (που κατα τα λεγομενα φιλου ηταν κ ).
Κ οπως καταλαβατε, μετα απο λιγο μητερα φιλου μπαινει φουριοζα με τα γλυκα στο λαθος αμαξι, μεχρι να δει κ τον οδηγο ειχε πεταξει κ ενα 'αντε παμε αργησαμε'...
Φανταστειτε κ το παλικαρι που αφησε ωραιο μικρο γκομενακι να παρει γλυκα κ ξαφνικα μπηκε στο αμαξι κυρια 60+...Με τα γλυκα στο χερι...
Ακριβώς το ίδιο έχει κάνει και η μάνα μου, με μια μικρή λεπτομέρεια !!! Το πίσω αμάξι δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με το δικό μου ....
-
Βλεπω ολοι λιγο πολυ εχουμε να διηγηθουμε ενα παρομοιο περιστατικο
Φιλος πριν 2 χρονια ο οποιος γενικα ειναι λιγο αφηρημενος και οταν νυσταζει το μυαλο του υπολειτουργει τελειως ειχε τραβηχτει μεχρι την Αγ.Παρασκευη για να συναντησει μια γκομενα με το καινουργιο C4 που ειχε αγορασει .
Βγηκανε ηπιανε ποτο ,πηγανε βολτα κ.λ.π η γκομενα ομως τον εφτυσε και αυτος λιγο το ποτο,λιγο η νυστα λιγο το οτι ξενερωσε απο την χυλοπιτα ξεχαστηκε και πηρε ταξι για να γυρισει πισω , εφτασε στο σπιτι του και επεσε για υπνο και την αλλη μερα που σηκωθηκε κατεβαινωντας να παρει το αμαξι του κοπηκανε τα ποδια γιατι νομιζε οτι του το φαγανε θυμηθηκε τι εγινε μετα απο λιγη ωρα και ξαναπληρωσε ταξι να παει στην Αγια Παρασκευη να το παρει πισω -
Δεν τον χάλασε... Αν είχε τρακάρει το βράδι, έτσι όπως ήταν;
-
Περσυ που ημουν με την BMW και ειχα παει για καφε με μια φιλη, ετσι οπως παρκαρα στο παρκινγκ της καφετεριας ηρθε διπλα και εκατσε ακριβως μια ολοιδια απο διπλα (BMW οχι κοπελα ). Παω να παρω κατι απο το αυτοκινητο κα αντι να αω στο δικο μου πηγα στην αλλη, ηταν και ξεκλειδωτη και τρελαθηκα ωσπου μπαινω ανοιγω το ντουλαπακι και δεν βλεπω το τσαντακι με τα χαρτια του αυτοκινητου. Τελικα μολις βγηκα τρομαγμενος οτι με κλεψανε ειδα διπλα παρκαρισμενη την δικια μου και την εκανα με ελαφρα για να μην με δει ο ιδιοκτητης και μου πει τπτ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Περσυ που ημουν με την BMW και ειχα παει για καφε με μια φιλη, ετσι οπως παρκαρα στο παρκινγκ της καφετεριας ηρθε διπλα και εκατσε ακριβως μια ολοιδια απο διπλα (BMW οχι κοπελα ). Παω να παρω κατι απο το αυτοκινητο κα αντι να αω στο δικο μου πηγα στην αλλη, ηταν και ξεκλειδωτη και τρελαθηκα ωσπου μπαινω ανοιγω το ντουλαπακι και δεν βλεπω το τσαντακι με τα χαρτια του αυτοκινητου. Τελικα μολις βγηκα τρομαγμενος οτι με κλεψανε ειδα διπλα παρκαρισμενη την δικια μου και την εκανα με ελαφρα για να μην με δει ο ιδιοκτητης και μου πει τπτακριβώς το ίδιο έπαθε θείος μου 40άρης ο οποιός μάλιστα έβαλε το κλειδί στη μίζα (στο λάθος αμάξι) και πίστευε ότι το αμάξι έμεινε (λογικό αφού το immobilizer αναγνώριζε λάθος κλειδί).κάλεσε οδική βοήθεια κτλ-κτλ-κτλ και μετά από 20 λεπτά κατάλαβε ότι καθόταν σε λάθος αμάξι!!!
Τρισ-μέγιστος ο θείος! -
Οχι ακριβως στους δρομους..
https://www.shellsmart.com/smart/Promot ... 3300000572
Κερδίστε 200 Smart πόντους για κάθε μπουκάλι** Johnnie Walker Red Label 700ml.**
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Οχι ακριβως στους δρομους..https://www.shellsmart.com/smart/Promot ... 3300000572
Κερδίστε 200 Smart πόντους για κάθε μπουκάλι** Johnnie Walker Red Label 700ml.**
και μετά γράφεσαι στους ΑΑ για να ξεπεράσεις τον πόνο σου που δεν κέρδισες αρκετούς πόντους για να πάρεις 'τσάμπα' την τηλεόραση.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Περσυ που ημουν με την BMW και ειχα παει για καφε με μια φιλη, ετσι οπως παρκαρα στο παρκινγκ της καφετεριας ηρθε διπλα και εκατσε ακριβως μια ολοιδια απο διπλα (BMW οχι κοπελα ). Παω να παρω κατι απο το αυτοκινητο κα αντι να αω στο δικο μου πηγα στην αλλη, ηταν και ξεκλειδωτη και τρελαθηκα ωσπου μπαινω ανοιγω το ντουλαπακι και δεν βλεπω το τσαντακι με τα χαρτια του αυτοκινητου. Τελικα μολις βγηκα τρομαγμενος οτι με κλεψανε ειδα διπλα παρκαρισμενη την δικια μου και την εκανα με ελαφρα για να μην με δει ο ιδιοκτητης και μου πει τπτΠριν καποια χρονια φιλος του πατερα λεει στον του αδερφο να παει στο αμαξι (πρασινη citroen gsa) να του φερει τα τσιγαρα τα οποια ξεχασε μεσα.
Ερχεται και του αφηνει camel ενω καπνιζει malboro..
Ποιες οι πιθανοτητες να ειναι ιδιο αμαξι, να ανοιξουν οι πορτες και να εχει και τσιγαρα μεσα..Αλλη ιστορια με μπαρμπα ,ουφο τελειως, που μπηκε σε ολοιδιο με το δικο του αυτοκινητο το οποιο ξεκλειδωσε κανονικα και μετα δε ταιριαζε το κλειδι στη μιζα.. Το δικο του ηταν λιγα αμαξια πιο πισω ή πιο μπροστα..
-
Είδα ένα Corsa με αυτοκόλλητο MANOWAR σε όλο το πίσω τζάμι
Πήγα δίπλα του και έκανα σήμα \m/ με είδαν οι τυπάδες και βγάλαν τα χέρια έξω απ τα παράθυρα \m/ Μετά γκάζωσαν και χάθηκαν στο άπειρο μάλλον υπό τους ήχους Hell on Earth
Θεΐλα - καφρίλα - αρχοντιά -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
citroen gsaΑυτα ανοιγαν με το νυχι...
Και τα 2 που ειχαμε, ετσι ηταν. -
Πριν χρονια χρησιμοποιουσα συχνα τα πρωινα το παρκινγκ μπροστα απο το (παλιο ) γηπεδο Καραισκακη και μαζι μ'ενα συναδελφο περναμε τον ηλεκτρικο για Κηφισια που δουλευαμε.
Μια φορα φαγαμε ενα ολοκληρο απογευμα ψαχνοντας την ΖΧ γυρω απο τον σταθμο στην Καλλιθεα. -
Mercedes Benz day σήμερα...
Mercedes Benz SL Night edition σε χρώμα μαύρο ΜΑΤ...
Απίθανη από κοντά, έκανε κάτι σαν sthealth, πολύ εντυπωσιακό...Λίγα λεπτά μετά όμως...
Με προσπερνά Mercedes Benz S600 AMG σε χρώμα λευκό και ...... καπέλο ΤΑΧΙ .
Απίστευτα κυριλοκαγκούρικη... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Mercedes Benz day σήμερα...Mercedes Benz SL Night edition σε χρώμα μαύρο ΜΑΤ...
Απίθανη από κοντά, έκανε κάτι σαν sthealth, πολύ εντυπωσιακό...Λίγα λεπτά μετά όμως...
Με προσπερνά Mercedes Benz S600 AMG σε χρώμα λευκό και ...... καπέλο ΤΑΧΙ .
Απίστευτα κυριλοκαγκούρικη...Mercedes Benz S600 υπαρχει
Mercedes Benz S63 AMG υπαρχει
Mercedes Benz S600 AMG ....ΔΕΝ υπαρχει
Κανα 320CDi θα ταν.... -
Υπηρχε, στο προηγουμενο μοντελο. Μπορει να μην λεγοταν S600 αλλα νομιζω S55 AMG κ S65 AMG.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]