Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Tωρα το εμαθες οτι Tο NCAP δεν ειναι αξιοπιστο.Μα ειναι δυνατον μονο απο μια μετωπικη μια καθετη και μια πλαγια συγκρουση με συγγεκριμενη ταχυτητα που τεσταρουν τα αυτοκινητα να αξιολογηθει η παθητικη ασφαλεια των αυτοκινητων τη στιγμη που οι πραγματκες συνθηκες τρακαρισματος δεν εχουν καμια σχεση με το simulation του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Oργανισμου ΕNCAP.
Δεν νομίζω οτι ισχυει αυτό που λες....
1.Πριν οποιοδηποτε τρακαρισμα τις περισσοτερες φορες εχεις πατησει φρενο, αρα χτυπας με πολύ λιγοτερα χλμ απο αυτα που πηγαινες πριν τρακαρης!!
2. Αν τρακαρεις με 140 πραγματικα χλμ δεν σε σωνουν 9 αστερια οχι 5 , πας στα αστερια του ουρανου με μεγαλη βεβαιοτητα
Τωρα οσον αφορα την αξιοπιστια του eurοncap , ξερεις κατι που δεν ξερουμε???? , αν ναι, σε παρακαλω πες μας...
Επισης δεν καταλαβαινω γιατί δεν δεχεσαι, αν καταλαβα καλά,οτι πολλοι , οχι ολοι οι κατασκευαστές , δινουν πλεον μεγαλη σημασία στην δομή και ασφαλή κατασκευη του αμαξωματος για την προστασία μας, μονο θετικό το βλεπω αυτό!!!!
Τα αποτελεσματα των τεστ δεν μπορουν να δοσουν σαφη εικονα γαι την ασφαλεια ενος οχηματος. Πως γινεται να τρακαρεις με εντελως ακινητο εμποδιο; Δεν μπορω να φανταστω τρακαρισμα που να μοιαζει με τα τεστ. Συνηθως χτυπας αλλο αμαξι οποτε παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες οπως πχ το βαρος του καθε αυτοκινητου.
Δεν ξερω αν εχεις προσωπικη εμπειρια ισχυτου τρακαρισματος αλλα ολα γινονται τοσο γρηγορα που ουτε το γκαζι δεν προλαβαινεις να αφησεις...
Εγω επεσα σε αλλο οχημα πηγαινοντας με 100 (κολλησε το ταχυμετρο ετσι το ειδα) και δεν επαθα απολυτως τιποτα. μονο πονος στο στηθος απο τη ζωνη. οδηγουσα οικογενειακο 3 αστερων. πιστευεις οτι με ενα μινι 4 αστερων θα ειχα καλυτερη τυχη; εγω παντως οχι...
Αγαπητε Sakiss,
ο τρόπος μελέτης των crash tests είναι πολύ επαρκής για τα χρήματα που διατίθονται. Επίσης το ΝCAP στηρίζει τα αποτελέσματά του σε πειραματικές μετρήσεις σε αληθινό περιβάλλον και οχι σε simulation.
Aγαπητέ johnnyka, ειλικρινά χαίρομαι που δεν έπαθες τίποτα. Εύχομαι ποτέ να μην ξαναπεράσεις κάτι αντίστοιχο. Άν έχεις χρόνο να κατανοήσεις τη φιλοσοφία των crash tests θα ευγνομωνείς το γεγονός οτι δεν έπαθες τίποτα, γιατί αυτό οφείλεται σε βελτιώσεις των οχημάτων που έκαναν οι εταιρείες μέσα απο γνώσεις που απέκτησαν απο τα crash tests.
Είναι στην κουλτούρα του Έλληνα νομίζω να μην δέχεται τίποτα εύκολα Όπως αρκετοί δεν δέχονται τα crash tests. Φυσικά άν κάποιος έχει να προτίνει καλύτερο τρόπο μελέτης - εξέλιξης είναι καλοδεχούμενος.
Golf : Το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που έχει δοκιμαστεί ποτέ από τον EuroNCAP (5 αστέρια στην προστασία των επιβατών, 4 αστέρια στην προστασία των παιδιών, 3 για την προστασία πεζών), περισσότερα εδώ :
Που γράφει στο site το ΕuroNCAP ότι το Golf είναι το ασφαλέστερο όχημα που δοκιμάστηκε ποτέ απο το EuroNCAP; Πώς έβγαλαν το συμπέρασμα αυτό οι δημοσιογράφοι; Μου κάνει πολύ αρνητική αίσθηση που το autopress σαν σχετικά άρθρα (που έχει απο κάτω απο το άρθρο) έχει μόνο δικά του άρθρα και όχι lινκ απο EuroNCAP.
Mε ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης