Ο χρήστης koutsan έγραψε:
@ Spartan
Με 2 λόγια μας λες ότι εσύ ξέρεις καλύτερα τί είναι καλό για την Ελλάδα κι εμείς είμαστε βλάκες και κόπανοι και δεν τα ξέρουμε τόσο καλά όσο εσύ...
Μας λες δηλ. ότι εσύ τα έχεις εκτιμήσει και μελετήσει όλα άψογα και έχεις καταλήξει πώς πρέπει να διαμορφωθεί η εξωτερική μας πολιτική, πώς οι εξοπλισμοί μας, πώς η στρατηγική στο Αιγαίο, πώς η πολιτική με τις μειονότητες, πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα, πώς μια ενδεχόμενη προσφυγή στη Χάγη κι εμείς δεν έχουμε παρει πρέφα τί μας γίνεται...
Όλα τα παραπάνω εσύ λοιπόν τα ξέρεις και επειδή εμείς διαφωνούμε μαζί σου όχι μόνο είσαι βέβαιος ότι η δική σου άποψη είναι σωστή, αλλά θες να μας την πεις κι ένα extra μπερτάκι επειδή παρόλο που σπουδάσαμε δεν έχουμε τη δική σου γνώμη, η οποία βεβαίως βεβαίως είναι η βέλτιστη για τον τόπο ενώ η δική μας θα μας οδηγήσει στον όλεθρο και στην καταστροφή.
Η δική σου στάση λοιπόν είναι υπεύθυνη και η δική μας ανεύθυνη. Γιατί αλήθεια ; Το στυλ 'δε σας τα έμαθαν καλά στα πανεπιστήμιά σας, εγώ ξέρω πώς έχουν τα πράγματα' δεν το βρίσκω πολύ πειστικό.
Από που αλήθεια εσύ έμαθες τί είναι καλό για την Ελλάδα κι εμείς το αγνοούμε ; Είναι κάτι έμφυτο ή επίκτητο ; Εξυπνάδα, ευστροφία, πολύ μελέτη και κόπος ή απλώς η φιλοαπτρία είναι στο DNA σου ενώ στο δικό μας εδρεύει το γονίδο του Αρτέμη Μάτσα ;
Οκ τα πτυχία μας είναι για τον π@τσο, καμία αντίρρηση, εσύ τί ακριβώς μας επιδεικνύεις αντ'αυτών για να ενισχύσεις το 'σοβαρό' της γνώμης σου ;
Σε ρωτάω ευθέως πιστεύεις ειλικρινά ότι ξέρεις τα πράγματα καλύτερα από μένα ή μήπως ότι εσύ είσαι ένας τίμιος, αγνός και άδολος πατριώτης ενώ εγώ θέλω να εκχωρήσω στην Τουρκία το συντομότερο δυνατό 2-3 νησιά ;
Για σκέψου τα λίγο τα παραπάνω, αντί να κράζεις τα πτυχία και σκέψου μήπως και ΔΕΝ είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο νομίζεις...
R u on drugs..??
Δεν ξέρω τί είναι όλα αυτά που λες .
Απο κει και πέρα. Διέλευση Τουρκικών μαχητικών πάνω απο Εθνικό μας εναέριο χώρο = παράνομο=κακό. Eίτε της Λήμνου, είτε της Φολεγανδρου, είτε της Καρδιτσας, ακόμη και της Μακρυνίτσας. (σκοτώνονται πού και πού μερικοί μαλάκες πιλοτοι μας, αλλα δεν είναι γενικευμένη σύρραξη, σιγά....Kάποιες οικογένεις εκει έξω θρηνούν. Δε γαμείς, εμείς να είμαστε καλά. Στο κάτω-κατω, όπως έχεις πει και συ, μονοι τους διαλέξανε το επάγγελμα).
Το παραπάνω και για τα σκάφη στο Αιγαίο**.**
Τελος ._