-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Που? Εγώ σήμερα έβαλα με 1,695 100άρα.Πάντως έχει πέσει η μέση μου...είμαι στα 12,4λτ/100κμ μετρημένο πραγματικά...αλλά το OBC γράφει 14,2.
1.469 Aegean στην αρχη της Βαρης απο παραλια...Βενζινη πλεον στον φθηνοτερο με ερευνα αγορας μεσω νετ...και φυσικα τελος ΒΡ/Shell...
έχω την εντύπωση ότι στην Ελβετία δεν έχει 100άρα..
στον οκτώβριο έβαλα με 1.02 στην Ελβετία
Μια χαρα 100αρα ΒΡ ultimate ειχε!
-
Στην Αμερική έχει $0.74/λτ??
Θα κάνω εισαγωγή νομίζω
-
Σε Ιταλια, Γερμανια, Βελγιο, Γαλλια, απο Οκτ 2009 μεχρι πριν απο 10 ημερες, κυμαινοταν απο 1,35 εως 1,45 η 95αρα, αναλογως και πρατηριου. ( τιμες on the spot, οχι μεσω net ).
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
Σιγά τη δυσκολία, μια χαρά μπορούν να γράφουν τα λίτρα, την τιμή και ότι άλλο θέλεις.
Νομίζω όμως ότι ΑΛΛΟ είναι το 'πρόβλημα'.
Είναι γνωστό ότι οι αντλίες των βενζινοπωλών κλέβουν. Έτσι οι ταμειακές θα δείχνουν ότι πούλησες 120 και τα τιμολόγια αγοράς είναι για 100.Με τις πανάκριβες μηχανές το πρόβλημα λύνεται. Θα κλέβουν και στις 2 μετρήσεις.
Θα αγοράζεις 100, θα πληρώνεις 100 αλλά θα γράφει ότι μπήκαν στη δεξαμενή 120 και έτσι νόμιμα θα πουλάς 120.Ρε μην λετε μαλακιες!
Ημαρτον πια...O κλάδος των βενζινοπωλών αντιδρά έντονα (όπως και κάθε άλλη συντεχνία) όταν θίγονται τα οικονομικά τους συμφέροντα.
Αν τα παραπάνω είναι μαλακίες και δεν θέλουν να συνεχίσουν να μας κλέβουν στην ποσότητα οι αντλίες τους, τότε γιατί δεν θέλουν τις απλές ταμειακές αλλά τις περίπλοκες;
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχα βάλει ποτέ βενζίνη σε αντλία χωρίς ταμειακή επάνω της.
Υποθέτω οι νόμοι της φυσικής εκεί είναι άλλοι, έτσι?Στο America μετρανε αλλιως, για παραδειγμα εμεις εδω εχουμε τα χιλιομετρα και αυτοι τα μιλια, εδω μετραμε με βαθμους κελσιου και αυτοι σε Φαρρεναϊτ, εχουμε το μετρο και αυτοι το ποδι. να μην αλλαξουν λιγο οι νομοι της Φυσικης και οι μοναδες μετρησεις στο Ellada?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Που? Εγώ σήμερα έβαλα με 1,695 100άρα.Εσύ αυτοκλέβεσαι!!!
Στην Πειραιώς πάντως στο ύψος του Ταύρου έχει τουλάχιστον 2-3 πρατήρια με τιμή κάτω από 1,5 €.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχα βάλει ποτέ βενζίνη σε αντλία χωρίς ταμειακή επάνω της.
Υποθέτω οι νόμοι της φυσικής εκεί είναι άλλοι, έτσι?Στο America μετρανε αλλιως, για παραδειγμα εμεις εδω εχουμε τα χιλιομετρα και αυτοι τα μιλια, εδω μετραμε με βαθμους κελσιου και αυτοι σε Φαρρεναϊτ, εχουμε το μετρο και αυτοι το ποδι. να μην αλλαξουν λιγο οι νομοι της Φυσικης και οι μοναδες μετρησεις στο Ellada?
Που βρίσκεις σωστους τους Γιάνκηδες;;;
-
στις χωρες του κολπου εχει το λιτρο..... 14 λεπτα....... Καταρ.... εως 16 για την 98 αρα....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
στις χωρες του κολπου εχει το λιτρο..... 14 λεπτα....... Καταρ.... εως 16 για την 98 αρα....Δηλαδη φουλαρεις με 10-15€?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
στις χωρες του κολπου εχει το λιτρο..... 14 λεπτα....... Καταρ.... εως 16 για την 98 αρα....
Δηλαδη φουλαρεις με 10-15€?
Με τόσα που λες φουλάρεις δυο φορές!!.... είναι 100 λίτρα!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
8τονο φορτηγο γεμιζει?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
τα cayenne και οι sl (αν θυμάμαι καλά) έχουν 100lt ρεζερβουάρ.
-
1.488e η 100άρα ΕΚΟ ΚΙΝΙΤRON χθες βράδι σε πρατήριο ΕΚΟ στα Μελίσσια στην Λεωφόρο Δημοκρατίας μετά την Εκκλησία της Ζωωδόχου Πηγής...
Νομίζω καλή η τιμούλα...
-
Στην π.ράλλη υπάρχει μία σελλ με τιμή νορμάλ (~1.36). Γνωρίζουμε πττ σε σχέση με ποιότητα/αποδιδόμενη ποσότητα? (δεν βλέπω ιδιαίτερη κίνηση)
-
Αν και ήμουν λίγο αδιάφορος όσο αφορά τις ποιότητες τελικά πρέπει να αναθεωρήσω.
Στο 207 έβαζα σχεδόν πάντα 100άρα EKO Kinitron από Κηφισίας και κάποιες ελάχιστες από ΕΚΟ στην Ηρακλείου.
Δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο είχα παρατηρήσει ότι ο κινητήρας ήταν κάπως τραχύς. Με την απόδοση δεν μπορούσα να βγάλω συμπέρασμα γιατί δεν είχα βάλει από αλλού ώστε να κάνω σύγκριση.Και πριν μια βδομάδα έβαλα 100άρα AEGEAN από Ηρακλείου στο Περισσό.
Ο κινητήρας ηρέμησε αμέσως, το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται αμέσως στο πάτημα και το κυριότερο στο ρελαντί είναι εντελώς αθόρυβο.Τώρα, όλα αυτά πως εξηγούνται;
Παίζει τίποτα περίεργο με την 100άρα ΕΚΟ; -
Μπορει να παιζει γενικα με την εκο μαλλον. Μια φορα ειχε βαλει ο πατερας μου στο αμαξι επειδη ημασταν ετοιμοι να ξεμεινουμε πανω προς Γιαννενα μερια και το αμαξι ειχε ασταθειες στο ρελαντι δηλάδη το ακουγες λες και ανεβοκατεβαινε το ρελαντι και το ανοιγμα του δεν ηταν τοσο σταθερο αλλα το αμαξι το ενιωθες λες και κλοτσαγε.Οταν φτασαμε Αιγιο βαλαμε τη βενζινη που βαζαμε παντα και απο τοτε δεν μας ξαναεχει κανει κολπα.Θα σου ελεγα να βαζεις shell.Κορυφη η βενζινα. Και η bp βεβαια ειναι καλη αλλα ειναι φαρμακειο...
-
Θα αρχίσω να βάζω και άλλες εταιρείες για να δω τι παίζει τελικά...
-
Παίζει της AEGEAN να είναι νοθευμένη (=95αρα) και γιαυτό να δουλεύει καλύτερα ο κινητήρας.
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Παίζει της AEGEAN να είναι νοθευμένη (=95αρα) και γιαυτό να δουλεύει καλύτερα ο κινητήρας.Καλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα νοθείας, αλλά προδιαγραφών. Για παράδειγμα δες τον ελάχιστο αριθμό οκτανίων για την 100άρα της REVOIL -> Βενζίνη Αμόλυβδη 100 RON
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Παίζει της AEGEAN να είναι νοθευμένη (=95αρα) και γιαυτό να δουλεύει καλύτερα ο κινητήρας.Ο κατασκευαστής λέει να βάζω 95 οκτάνια ή 98 οκτάνια...
Βάζω 100άρα για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω 98...Λες να αρχίσω να βάζω 95άρα;...
Βενζίνη ώρα μηδέν!