-
Ο χρήστης ChevroletFan98 έγραψε:
Σε θέματα αίσθησης τιμονιού,κιβώτιου ταχυτήτων και φρένων δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αλλά στυς λοιπούς τομείς θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Πχ να μην βραχεις σε μια ξαφνικη μπορα;Γιατι αν δεν εχει τιμονι ,σασμαν και φρενα μονο για να μην βρεχεσαι κανει .
-
Ο χρήστης Telecaster έγραψε:
Αναφερθηκε και το Suzuki Swift πιο πριν αλλα καιει πολυ, παρολο που ειναι 1,3. Περα απο την καταναλωση, στανταρ ειναι τα τριξιματα και προβληματα στα πλαστικα. Αν διαβασετε το ελληνικο κλαμπ του swift θα δειτε παραπονα για καταναλωση και τριγμους, απο τους πρωτους μηνες αγορας. Κατα τα αλλα εχει νευρο το μοτερ του, σπορ χαρακτηρα και ειναι απολαυστικο στο δρομο.Έπειτα απο 110Κ το δικό μου τουλάχιστον τρίζει όσο ένα Polo, Yaris, Micra, Corsa κλπ αντιστοίχων χιλιομέτρων .
-
Οσον αφορα το Swift εγω μετεφερα αυτα που διαβασα απο το ελληνικο κλαμπ γιατι με ενδιαφερει το μοντελο. Αλλα οταν ετοιμαστω για αγορά, θα εχει κυκλοφορησει το καινουργιο και ελπιζω οποια προβληματα υπηρχαν στο παλιο, να εξαλειφθουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε θέματα αίσθησης τιμονιού,κιβώτιου ταχυτήτων και φρένων δεν θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αλλά στυς λοιπούς τομείς θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Πχ να μην βραχεις σε μια ξαφνικη μπορα;Γιατι αν δεν εχει τιμονι ,σασμαν και φρενα μονο για να μην βρεχεσαι κανει .
Έχει ρεπριζ και τελικές
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
βγάζει και καλο σκραπ...
-
206 αν θελεις να την ευχαριστιεσαι την οδηγηση και να εχεις καλο κρατημα
getz αν θελεις να τα κανεις ολα παμφηνα και ειναι και αξιοπιστο
clio 98hp αν θελεις να εισαι γρηγορος
Καλο και το swift αρκει να μη πετυχεις made in hungary..Τα yaris ειναι πανακριβα για αυτο που προσφερουν... Δεν εχει πισω χωρους, εξακριβομενο.-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
206 αν θελεις να την ευχαριστιεσαι την οδηγηση και να εχεις καλο κρατημα
getz αν θελεις να τα κανεις ολα παμφηνα και ειναι και αξιοπιστο
clio 98hp αν θελεις να εισαι γρηγορος
Καλο και το swift αρκει να μη πετυχεις made in hungary..Τα yaris ειναι πανακριβα για αυτο που προσφερουν... Δεν εχει πισω χωρους, εξακριβομενο.-
+1 για όλα ειδικά για το 206.Τα Swift made in Hungary είναι απλά πατάτες.
Στα πάμφθηνα και αξιόπιστα πέρα απο το Getz υπάρχει και άλλη λύση που έχε την ίδια ουσιαστική καταγωγή με το getz. -
σου παει γαντι.....
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokime ... 0_main.htm
-
Δεν ξέρω αλλά όταν έχω στην ίδια τιμή και κατάσταση, Ford, μου είναι λίγο δύσκολο να επιλέξω getz.
-
-
Από έμπορο; Θα έχει σίγουρα το διπλάσια χιλιόμετρα....
8 χρονών με 65κ , 8χ το χρόνο; πολύ δύσκολα βρε παιδια
-
Εκτος αυτου, ο φιλος ειπε πως ψαχνει για οικονομικο 1,2-1,4...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Από έμπορο; Θα έχει σίγουρα το διπλάσια χιλιόμετρα....8 χρονών με 65κ , 8χ το χρόνο; πολύ δύσκολα βρε παιδια
Νομίζω ότι θα μπορούσε να το συμπεράνει με μια σχετική ασφάλεια από την κατάσταση που βρίσκεται το αυτοκίνητο, ήτοι φθορά στο τιμόνι, λεβιέ, κτλ.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/590257/εγώ θα το χτύπαγα χαλλλαρά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ θα το χτύπαγα χαλλλαρά...
Εγώ ούτε με σφαίρες.
Τέτοια δέρματα και τέτοια χρώματα σε ταμπλό, πόρτες και ειδικά στην μοκέτα, θέλουν ειδικό καθαριστή για να τα έχει πάντα καθαρά...Ειδικά η μοκέτα λίγη λάσπη από παπούτσια και θα γίνει κόλ@ς...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ ούτε με σφαίρες.
Τέτοια δέρματα και τέτοια χρώματα σε ταμπλό, πόρτες και ειδικά στην μοκέτα, θέλουν ειδικό καθαριστή για να τα έχει πάντα καθαρά...Ειδικά η μοκέτα λίγη λάσπη από παπούτσια και θα γίνει κόλ@ς...
έχουν εφευρεθεί και τα πατάκια ξερεις
για το δέρμα...έχοντας μπεζ εσωτερικό 4 χρόνια έχω να δηλώσω ότι πιο πολύ φαίνεται η βρώμα σε αυτό που έχω τώρα (γκρι-μαύρο) παρά σε εκείνο. Ασε που καθαρίζει κ πολύ εύκολα.
-
Τέλος πάντων.
Εγώ τέτοιες αποχρώσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τις αποφεύγω.
Η δική μου εμπειρία λέει άλλα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ ούτε με σφαίρες.
έχουν εφευρεθεί και τα πατάκια ξερεις
για το δέρμα...έχοντας μπεζ εσωτερικό 4 χρόνια έχω να δηλώσω ότι πιο πολύ φαίνεται η βρώμα σε αυτό που έχω τώρα (γκρι-μαύρο) παρά σε εκείνο. Ασε που καθαρίζει κ πολύ εύκολα.
Παντος σε ενος φιλου μου το saab που εχει μπεζ εσωτερικο εχει μαυρισει οσο να ναι απο τη χρηση.Αλλα το αμαξι εχει και χλμ.Εχει 265.000χλμ αλλα και στα αλλα καθισματα που δεν πολυμπαινει κοσμος εχουν ψιλομαυριζει.Αλλα οσο να ναι 9 χρονων αυτοκινητο αλλα αν σκεφτεις οτι εκανε και 50χιλιαρικα καινουριο επρεπε να κρατησουν.Δε πιστευω να εχουν ιδια ποιοτητα δερματα αυτα τα δυο αυτοκινητα....Επισης ενα κακο με τα αλφα ειναι οτι μπορει να το χρυσοπληρωσεις αλλα χανουν πολυ ευκολα την αξια τους και γρηγορα. Κριμα γιατι ειναι πολυ καλα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Επισης ενα κακο με τα αλφα ειναι οτι μπορει να το χρυσοπληρωσεις αλλα χανουν πολυ ευκολα την αξια τους και γρηγορα. Κριμα γιατι ειναι πολυ καλα αυτοκινητα.Aφου μιλαμε για μεταχειρισμενο την μεγαλη απωλεια την εχει υποστει αυτος που την πουλαει.Πχ αγοραζεις την 147 με 5700€,οσο και να πεσει μετα απο μερικα χρονια που θα θες να την πουλησεις τι εγινε;Ποσα επιπλεον να χασεις;
-
Κοίτα και το δίπορτο κολτ! Θα το πετύχεις σε καλή τιμή και είναι ευρύχωρο, οικονομικό και γρηγορότερο απ' όλα ενώ έχει φορολογικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα 1400!
Σαν αυτοκίνητο θα χαρείς πολύ και το κλιό αλλά τα φοβάμαι για προβλήματα όπως άλλωστε και τα πόλο! Όπως σου είπαν και άλλοι δες και τα yaris-getz!
Μεταχειρισμένο για νέο οδηγό