-
Ξέρεις ακριβώς τι ουσίες έπαιρνε ο Γκαλέτι; Είδες πουθενά να γράψω για ντόπα;
Να πεις στον/στην γιατρο οτι δεν υπαρχει καμια αναγκη για πολυ παραπανω νερο απο το συνηθες,απλως το νερο σε βοηθαει να αποβαλεις με την ουρια την παραπανω πρωτεϊνη.
Για μια ακόμα φορά λέμε το ίδιο.
-
Κατ'αρχάς μερικοί εχετε μπερδέψει τα πράγματα..
Η πρωτείνη είτε απο συμπλήρωμα είτε απο τη διατροφή εάν λαμβάνεται σε υπερβολική ποσότητα δηλ. πάνω απο 2.5γ ανα κιλό σώματος για πολλά χρόνια μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.Απο κει και πέρα αν μιλάμε για ορό γάλακτος ο οποίος είναι καθαρός και δεν έχει ύποπτες ουσίες και αν ληφθεί σε λογικές δόσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μάλιστα προσωπικά πιστεύω οτι είναι πιο υγιεινός απο το κρέας. Βέβαια το πως θα ξέρουμε αν είναι καθαρός είναι ένα δύσκολο ερώτημα.
Όσο για την παραπάνω ανάγκη λήψης νερού δεν έχει σχέση με τη μορφή της πρωτείνης..Και κρέας αν φάμε ένα κιλό μετά θα διψάμε για ώρες..
-
στη φάση που είμαι και θέλω να χάσω οπωσδήποτε κιλά (λίπος δηλαδή) είναι καλό να κάνω κοιλιακούς ? έχω ακούσει απόψεις που διίστανται, ότι δεν κάνει καλό γιατί θα σφίξει το λίπος αντί να χαθεί και απεναντίας ότι βοηθάει το κάψιμο του λίπους απλά το σφίξιμο θα φανεί όταν εξαφανιστεί
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στη φάση που είμαι και θέλω να χάσω οπωσδήποτε κιλά (λίπος δηλαδή) είναι καλό να κάνω κοιλιακούς ? έχω ακούσει απόψεις που διίστανται, ότι δεν κάνει καλό γιατί θα σφίξει το λίπος αντί να χαθεί και απεναντίας ότι βοηθάει το κάψιμο του λίπους απλά το σφίξιμο θα φανεί όταν εξαφανιστείΚάνε κοιλιακούς άφοβα..
Βέβαια το κάψιμο του λίπους γινεται συνολικά σε όλο το σώμα και όχι σε συγκεκριμένα σημεία και οι κοιλιακοί δε θα κάψουν περισσότερο λίπος αλλά κακό δε θα κάνουν.Θα δυναμώσουν και οι μυες και πιθανότατα θα έχεις καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. -
στη φάση που είμαι και θέλω να χάσω οπωσδήποτε κιλά (λίπος δηλαδή) είναι καλό να κάνω κοιλιακούς ? έχω ακούσει απόψεις που διίστανται, ότι δεν κάνει καλό γιατί θα σφίξει το λίπος αντί να χαθεί και απεναντίας ότι βοηθάει το κάψιμο του λίπους απλά το σφίξιμο θα φανεί όταν εξαφανιστείΑυτα που τα ακους;Στους ΑΜΑΝ ή στον Λάκη;
-
Άποψη μου είναι ότι με τους κοιλιακούς θα χάσεις ενέργεια χωρίς το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Καλύτερα να αφιερώσεις ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1-2) μήνες σε αεροβική άσκηση και ίσως κάποιες ασκήσεις με αλτήρες αλλά με πολύ λίγα κιλά και πολλές επαναλήψεις.
Η αποκλειστική αεροβική άσκηση θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος σχετικά γρήγορα και μετά (που θα έχεις πάρει και κάποιες ανάσες παραπάνω) θα μπορείς να ξεκινήσεις κανονικά όποιο πρόγραμμα θέλεις.
Η γράμμωση στους κοιλιακούς δεν είναι τόσο θέμα επαναλήψεων όσο θέμα διατροφής. -
δε με νοιάζει η γράμμωση και να γίνω φέτες αλλά να σφίξουν λίγο και να μπω σε περιφέρεια
-
περπατημα και διαιτα,δεν υπαρχει αλλη λυση η αλλιως τρεξιμο αν μπορεις.
-
δε με νοιάζει η γράμμωση και να γίνω φέτες αλλά να σφίξουν λίγο και να μπω σε περιφέρειαΔεν μίλησα για φέτες. Αναφέρθηκα στο τι κάνει διαφορά στο θέμα κοιλιακούς.
Η δίαιτα δεν μου αρέσει σαν λέξη. Πρόσεξε όσο μπορείς το βραδυνό (όσο πιο νωρίς και όχι τίποτα κατσίκια, σουβλάκια, πίτσες) και κάνει αεροβική άσκηση για αρκετή ώρα. -
Εχω 4 joe weider σε ακτινα 10 χλμ απο το σπιτι μου (Γαλατσι-Ν.Ιωνια-Αγ. Παρασκευη- Μελισσια). Η λογικη λεει να παω στου Γαλατσιου που ειναι 3-4 χιλιομετρα απο μενα , αλλα μαλλον θα τρωω περισσοτερο χρονο να βρω να παρκαρω, παρα στο γυμναστηριο . Της Αγιας ΠΑρασκευης μετα συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες που ειναι σε μια λογικη αποσταση , αλλα και εκει με το παρκινγκ θα ειναι καπως φανταζομαι. Στα Μελισσια δεν υφισταται θεμα με το παρκινγκ παντως , αλλα ειναι το πιο μακρινο.
(αερολογιες μεχρι στιγμης το ξερω ). Εχει κανεις εμπειριες απο καποιο απο τα παραπανω;
Ανεφερα μονο τα joe γιατι εχει με 149 ετησια συνδρομη (Για φοιτητες) οποτε ειναι καλη περιπτωση και ειναι και ανοικτα μεχρι αργα το βραδυ σε περιπτωση που δεν εχω χρονο πιο νωρις.Καθε προταση δεκτη και ευχαριστω εκ των προτερων
-
στη φάση που είμαι και θέλω να χάσω οπωσδήποτε κιλά (λίπος δηλαδή) είναι καλό να κάνω κοιλιακούς ? έχω ακούσει απόψεις που διίστανται, ότι δεν κάνει καλό γιατί θα σφίξει το λίπος αντί να χαθεί και απεναντίας ότι βοηθάει το κάψιμο του λίπους απλά το σφίξιμο θα φανεί όταν εξαφανιστείΑν θες να χασεις λιπος θα πρεπει να κανεις γρηγορο περπατημα...στο 7.5 για 35 με 40 λεπτα συνεχομενα...στις 10 μερες θα δεις και αποτελεσμα στο εγγυωμαι...
Αλλα αν κανεις αυτο το περπατημα και μετα τρως 1 ταψι παστιτσιο στις 12 το βραδυ δν θα δεις αποτελεσμα
Και κανε και κοιλιακους 3 φορες την εβδομαδα...αν ενδιαφερεσαι πες μου να σου δωσω 1 σετακι να κανεις αποτελεσματικο -
Joe Weider πολύ βρώμα στα αποδυτήρια, πολύς κόσμος, ουρά στα όργανα σε ώρες αιχμής.
Επέλεξε το πιο κοντινό σου γιατί στην Αγ. Παρασκευή υπάρχει θέμα με το parking και μάλιστα σημαντικό. -
Οταν επιλεγουμε γυμναστηριο επιλεγουμε το πιο κοντινο (αποσταση περπατηματος) και οχι το πιο φθηνο η το πιο καλο.
Αυτο γιατι εαν εχεις να μπεις σε αμαξι και και και για να φτασεις εκει, δεν θα πας ποτεΜιλαω εκ προσωπικης πειρας.
ΥΓ. Εαν δε εχεις και να ψαξεις να παρκαρεις, την 1η φορα που θα σου σπασουν τα νευρα, θα αποτελεσει δικαιολογια για το υπολοιπο της συνδρομης σου να μην πας!
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Οταν επιλεγουμε γυμναστηριο επιλεγουμε το πιο κοντινο (αποσταση περπατηματος) και οχι το πιο φθηνο η το πιο καλο.
Αυτο γιατι εαν εχεις να μπεις σε αμαξι και και και για να φτασεις εκει, δεν θα πας ποτεΜιλαω εκ προσωπικης πειρας.
ΥΓ. Εαν δε εχεις και να ψαξεις να παρκαρεις, την 1η φορα που θα σου σπασουν τα νευρα, θα αποτελεσει δικαιολογια για το υπολοιπο της συνδρομης σου να μην πας!
+1 κανεις και το ζεσταμα σου στο πηγαινε..
-
Παιδια κοντινο γυμναστηριο ΔΕΝ παιζει , αν ειναι να περπαταω μια ωρα +, μενω σπιτι και το κανω στον διαδρομο (τον οποιο και χρησιμοποιω 3-4 φορες τη βδομαδα), και επιπλεον επειδη θα πηγαινω και με αλλο ατομο το ενδεχομενο του περπατηματος δεν παιζει . Οποτε μας μενει αυτο των Μελισσιων απο τα Joe... (αν και eddie, το πιθανοτερο ειναι να πηγαινω πρωινες ωρες, οποτε αποφευγονται οι συνωστισμοι , αλλα το παρκινγκ....Αυτα που ανεφερες ισχυουν για ολα, ή μονο για της Αγιας;) . Καποια αλλη προταση για γυμναστηριο μεχρι την Κηφισια;
-
Γενικά το έχω υπόψη μου για την αλυσίδα, για της Αγίας τα είδα με τα μάτια μου πλην αποδυτηρίων που το έχω ακούσει από αρκετό κόσμο. Θα σκυλοβαρεθείς πάντως στο πήγαινέλα. Εμένα φαντάσου είναι 2 τετράγωνα δίπλα και εδώ και 10' το φιλοσοφώ μπας και ξεκουνήσω...
Δεν μπορεί κάποιο θα έχεις πιο κοντά. Ψάξτο καλύτερα. -
μωρε, εχω πιο κοντα (οχι για να παω περπατωντας παντως ) , αλλα ειναι αστρονομικες οι τιμες σε καποια (80 ευρω το ενα , 100 το αλλο (το μηνα) ). Τελικα το ο,τι πληρωνεις παιρνεις ισχυει (σχεδον) παντα.... Στο Δαΐς ξέρουμε τι παιζει απο τιμες;
Τελικα πηγες;
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Τελικα πηγες;
Πήγα κι έφαγα μια σαβούρα στα αποδυτήρια επειδή άλλαξα ντουζιέρα ξυπόλητος πάνω στα βρεγμένα πλακάκια.
Ευτυχώς είμαι γερό σκαρί... -
Παρέλαβα σήμερα το ελλειπτικό. York X301. Πολύ ωραίο, τελείως νέος τρόπος γυμναστικής για εμένα. Ψιλοζαλάδα στην αρχή, αλλά μετά βρίσκεις ρυθμό και τεχνικές. Έχει και εξελιγμένο υπολογιστή.
Με το Body Fat συνήλθα... 28,6%... Κάποτε (πριν 10-12 χρόνια) είχα 12%. Τότε 84 κιλά, τώρα 95... Και προσέχω γενικώς. Πω πω...
Αυτά παθαίνει κανείς όταν αφήνει τα γήπεδα και τα βουνά και κλείνεται μέσα (οικογένεια, δουλειά κλπ). Τουλάχιστον όταν είμαι σπίτι έχω πλέον τρόπο να κάνω αερόβια, και πλέον με πρόγραμμα παίζω και 2 φορές την εβδομάδα μπάσκετ, διπλό σε κλειστό.Για να δούμε...
-
Καλή τύχη.
Αν είσαι στην ηλικία μου πάντως (~40) και βαρεθείς το μοναχικό, δοκίμασε κάποια πολεμική τέχνη ή κάτι ομαδικό που σε τραβάει και σαν υποχρέωση και σα γούστο.
Γυμναστήρια και άλλα