-
Ο χρήστης aliask έγραψε:
Ειληκρινα....εχω καπως μπερδευτει με την χρηση του FORUM...
Πως μπορω να βρω το 'Ποσταρε μια φωτο απο το αυτοκινητο σου'.....και πως μπορω να παω κατ'ευθειαν στο Renault Forum χωρις να ανατρεχω στα αναριθμιτα Θεματα....οεο!!!...??? -
Ευχαριστω!!!!! Αμεσα φωτογραφιες.....στο εν λογο θεμα!
-
Αφιερωμένο στους φίλους της Renault
-
-
-
Ευχαριστω!!!
-
Ειδικά από αυτη τη γωνία, πανέμορφο!
-
Ναι μοιαζει πολυ με aston martin
-
Πολύ ωραία, να είσαι καλά και να την χαίρεσαι... Και καλύτερα που δεν κυκλοφορούν πολλές στην Ελλάδα γιατί θα περάσουν 15 χρόνια και θα την κοιτάνε στον δρόμο λες και είναι καινούργια...
-
Πεταμένα λεφτά κατ εμέ, αλλά δεν πάυει να είναι κούκλα.
Καλορίζικο!!! -
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Πολύ ωραία, να είσαι καλά και να την χαίρεσαι... Και καλύτερα που δεν κυκλοφορούν πολλές στην Ελλάδα γιατί θα περάσουν 15 χρόνια και θα την κοιτάνε στον δρόμο λες και είναι καινούργια...Όντως αυτό ισχύει και τελικά πιστεύω πως αυτό κατα κάποιο τροπο θα παίξει και θετικό ρόλο στην μεταπωλητικη αξία του αυτοκινήτου! Αν και είναι αρκετά μακριά η εν λόγο εταιρία από οχήματα ´´κυρους´´ με δεδομένο βέβαια ότι ζούμε στην Ελλαδα! Το αυτοκίνητο πάντως πιστεύω, πως αξίζει τα χρήματα που κοστίζει κατα την γνώμη μου και η προσπάθεια της Ρενο είναι πολύ καλή! Εγώ πάντως την χαίρομαι με όλα τα θετικά και όλα τ ´´αρνητικά´´ που προσφέρει γνωρίζοντας ακριβώς τι αγορασα χωρίς να ζητώ κάτι λιγότερο η περισσότερο από αυτά που μπορεί να δώσει!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλορίζικο!!!Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου φίλε μου χωρίς ίχνος ειρωνιας θα με ενδιέφερε η τεκμηρίωση της γνώμης σου.
-
Ο χρήστης aliask έγραψε:
Καλορίζικο!!!Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου φίλε μου χωρίς ίχνος ειρωνιας θα με ενδιέφερε η τεκμηρίωση της γνώμης σου.
Είναι θέμα προτεραιοτήτων βασικά. Μεγάλο αμάξι με μονο 2 πόρτες? Καθόλου πρακτικό για μένα και στο μέλλον μπορει να έχεις πρόβλημα όταν κάνεις οικογένεια. Εκτός και αν τα οικονομικά σου είναι πολύ καλά και μπορεις να το ξεφορτωθεις και να πάρεις κάτι άλλο. Γενικά το πολύ σπόρ δεν το χωνεύω αν και τα γκάζια είναι πάντα ευπρόσδεκτα!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είναι θέμα προτεραιοτήτων βασικά. Μεγάλο αμάξι με μονο 2 πόρτες? Καθόλου πρακτικό για μένα και στο μέλλον μπορει να έχεις πρόβλημα όταν κάνεις οικογένεια. Εκτός και αν τα οικονομικά σου είναι πολύ καλά και μπορεις να το ξεφορτωθεις και να πάρεις κάτι άλλο. Γενικά το πολύ σπόρ δεν το χωνεύω αν και τα γκάζια είναι πάντα ευπρόσδεκτα!!!
Κατάλαβα τον τροπο σκέψεις σου,και τους ενδιασμους που αφορούν μάλλον τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής και όχι το μοντέλο αυτό αποκλειστικά. Δεν έχεις και πολύ άδικο σχετικά με το μέλλον όμως σε κάθε μας επιλογή θα πρέπει να είμαστε έτοιμη να κάνουμε και τις ανάλογες παραχωρήσεις,αφού τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει εκτός βέβαια από εκείνα που το κόστος τους ξεπερνά τα ορια...είναι δύσκολο να βρεις και κυρίως να αποκτήσεις ένα γρήγορο καλοσχεδιασμενο και ιδιαίτερα χρηστικο όχημα νομίζω,οπότε επιλέγεις είτε με το συναίσθημα όπως στην παρούσα φάση είτε με την λογική και πρατεις ανάλογα! Πάντως έχεις δίκιο διότι είμαι τυχερός και αν και δεν το έχω άμεσα ανάγκη έχω εναλακτικη στο θέμα μετακίνηση με περισσότερο χώρο. Τι να κάνω όμως......´´ερωτευτηκά´´!!!
-
http://www.renault.com/en/finance/chiff ... elles.aspx
βγηκαν οι πωλησεις της renault για τον Ιανουαριο
4,4% παγκόσμιο μεριδιο πωλησεων απο 3,4% περσι
μεγαλη αυξηση στα επιβατικα στην Ευρωπη, χουντα της renault στα επαγγελματικα -
Σήμερα μου ήρθε η 1η επιστολή επί PGA για το Clio! Και αναφέρει
15% έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά
20% έκπτωση στα λάδια
15% έκπτωση σε μπαταρίες και χειμερινά αξεσουάρ
Μέχρι 19 Μαρτίου!Επιπλεόν είχε μια κάρτα με προσωπικό αριθμό για κλήρωση για κάτι δώρα!
Και ένα promotion για το Fluence και τα υπόλοιπα νέα μοντέλα και το πρόγραμμα 5-5-5!
-
Renault safrane biturbo (εργοστασιακη εκδοση) 0-270..
Youtube Video -
δεν ειναι λιγο βλακεια που μπαινεις στο renault.com και εχει μεσα μπλεγμενα αυτοκινητα της renault της dacia και της samsung...σε λιγο θα βαλουν και τα nissan μου φαινεται να δεσει το γλυκο...
-
Εγώ πάντως έπαθα με το safrane που μας ...λίνκαρε ο nonos. Αυτά είναι!
Επίσης ζαχαρώνω ένα πολύ καλοδιατηρημένο (τουλάχιστον οπτικά) R4 που φυλάει ένας 'γνωστός' και μ' όλα αυτά μπερδεύομαι και όλο και με τρελαίνει το τεράστιο δίλημμα των τελευταίων εβδομάδων: Megane ή Polo TSI?? Αταίριαστα θα μου πείτε, άσχετα για σύγκριση, αλλά έλα που στον δικό μου τροβά χωράνε και συγκρούονται μετωπικά!
[Περισσότερα για το δίλημμα το ΣΚ στο topic του Megane] -
Παρε Renault να ευχαριστηθεις γκαζι. Οι μηχανες τους εχουν την καλυτερη αποκριση γκαζιου και ωραιο νευρο. Τα γερμανικα εχουν πολυ lag, το ζω καθε μερα!
RENAULT FORUM