-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Σοβαρα τωρα τα σιδερα φτιαχνονται
Σιδερα;
Καλα ντε ....μην βαρας .
Για να παρηγορησεις καποιον τα λες και 'σιδερα'.Μπροστα στην γκρινια που φανταζομαι οτι θα ακουσε αυτο ειναι πταισμα.Αλλωστε λεω πιο κατω οτι για το δικο μου δεν νομιζω οτι θα το ελεγα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλα ντε ....μην βαρας .
Για να παρηγορησεις καποιον τα λες και 'σιδερα'.Μπροστα στην γκρινια που φανταζομαι οτι θα ακουσε αυτο ειναι πταισμα.Αλλωστε λεω πιο κατω οτι για το δικο μου δεν νομιζω οτι θα το ελεγα.Ειδικά αν είχες αυτό που είναι στην υπογραφή σου, νομίζω ότι θα έψαχνες τον πιο θεαματικό τρόπο να αυτοκτονήσεις.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Καλα ντε ....μην βαρας .
Για να παρηγορησεις καποιον τα λες και 'σιδερα'.Μπροστα στην γκρινια που φανταζομαι οτι θα ακουσε αυτο ειναι πταισμα.Αλλωστε λεω πιο κατω οτι για το δικο μου δεν νομιζω οτι θα το ελεγα.Ειδικά αν είχες αυτό που είναι στην υπογραφή σου, νομίζω ότι θα έψαχνες τον πιο θεαματικό τρόπο να αυτοκτονήσεις.
Χ Α Ρ Α Κ Ι Ρ Ι !!!! Στο σαλονι θα το ειχα .Και θα εβγαινε στον δρομο σε σπανιες ( ή οχι και τοσο )περιπτωσεις.Γιατι και τα αυτοκινητα εχουν ψυχη !!!!!!!!
-
Δεν είναι και ότι πιο απίθανο, αλλά έχει την πλάκα του.
Ανεβαίνω την Κατεχάκη και σταματάω σε φανάρι για να κάνω αριστερά προς Παπάγου. Πίσω μου παρατηρώ Rallye με δύο νεαρούς μέσα (18-20 max) και ευμεγέθες αυτοκόλλητο μπλε χρώματος στο παρ-μπριζ για να μειώνει την ορατότητά του προφανώς. Ωχ λέω, προφυλακτήρα θα με πάει σίγουρα ο μικρός.
Ανάβει πράσινο, ξεκινώ και βλέπω ότι έχει καθυστερήσει ο Rallye και βρίσκεται τουλάχιστον 5 μέτρα πίσω και σε στάση, γιατί συνομιλεί με κάποιον πεζό (οδηγός του πίσω αυτοκινήτου;). Ωραία λέω, την γλυτώσαμε. Με το που στρίβω την πρώτη δεξιά στροφή στου παπάγου (μιλάμε για 10 μέτρα απόσταση), κοιτάω καθρέφτη ξανά και βλέπω ότι το Rallye βρίσκεται ήδη πίσω αριστερά μου ερχόμενο με φόρα και με την πρόθεση να με προσπεράσει από αριστερά σε δεξιά κλειστή στροφή!
Αυτό που δεν ήξερε ο νεαρός είναι ότι γίνονταν έργα πάνω στη στροφή με αναμνηστικό ένα ωραίο, βαθύ κάθετο προς τον δρόμο χαντάκι (καλό το έγκλημα), όπου το Rallye άφησε κάποια εξαρτήματα μετά από εκκωφαντικό θόρυβο. Εκεί κάπου τον έχασα τον νεαρό γιατί σταμάτησε να δει τι έχει απομείνει από τα εξτρά του αυτοκινήτου. Σημειωτέον ότι ήταν βράδυ.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πλάκα αυτό το περιστατικό. Έχοντας υποστεί 400.000δρχ ζημιά εξ'αιτίας κακοσημασμένων έργων τον πρώτο μήνα κατοχής της 147 σε πληροφορώ ότι δεν έχει καθόλου πλάκα.
Διακρίνω να υποβόσκει ένα 'καλά να πάθει, αφού ήθελε να με προσπεράσει' εδώ πέρα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Διακρίνω να υποβόσκει ένα 'καλά να πάθει, αφού ήθελε να με προσπεράσει' εδώ πέρα...Μάλλον είχε δίκιο ο dog για τα περί Authoritarian
-
Οποιος περναει απο Καλλιροης να το προσεξει! Στο ρευμα ανοδου προς κεντρο, διπλα σε ενα βενζιναδικο της BP (σημειωτεον απο τα ακριβοτερα της Αθηνας με τιμη απλης κολλημενη μεεεερες τωρα στο 88,9...) ακριβως απεναντι απο τη σταση του μετρο Συγγρου-Φιξ καβαλα στο πεζοδρομιο (...) ειναι μονιμως παρκαρισμενο Opel Astra G κοκκινο (στο.. περιπου γιατι με τοσα πολυχρωμα αξεσουαρ που κουβαλαει το χρωμα ειναι μαλλον το background). Ο τυπος που το ‘χει πρεπει να ειναι απο τους μεγαλυτερους καγκουρες που κυκλοφορουν. Προσπερνω τα λογης-λογης σηματακια, τις μασκες, τις αεροτομες τις (τεραστιες!) ζαντες, το απιστευτο (!!!) χαμηλωμα (μ’ αρεσει που καβαλαει και το πεζοδρομιο-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!) κλπ. Το φοβερο ειναι ο τυπος εχει... διαφανες καλυμμα στο καπο για τον κινητηρα για να βλεπουμε ολοι τις μετατροπες που εχει κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ομολογω πως δεν το ειχα ξαναδει! Το αστειο ειναι οτι βαζει παντα ενα χαρτι με τα τηλεφωνα του γιατι οπως καβαλαει το πεζοδρομιο στο στενο δρομακι κλεινει την προσβαση σε οποιον θελει να περασει. Τηλεφωνα αναγκης τα... λεει! (τωρα που το ξανασκεφτομαι παλι καλα...). Επισης τις τελευταιες μερες εχει βαλει πωλητηριο:
- Απορω ποιος θα το αγορασει
- Απορω ποσα λεφτα ζηταει (μου ‘ρχεται να παρω για πλακα να ρωτησω)
- Απορω ποσα λεφτα εδωσε για να το κανει ετσι
- Απορω γιατι το πουλαει
Ε ρε τρελα που κουβαλαει ο κοσμος...
-
ε αυτό πια!!!
διασταύρωση οδού Πύλης και λεωφόρου Γρηγόρη Λαμπράκη στον Πειραιά. Αν το δείς από μακριά, το κόκκινο φανάρι απλά ΔΕΝ φαίνεται...Σπύρος
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οποιος περναει απο Καλλιροης να το προσεξει! Στο ρευμα ανοδου προς κεντρο, διπλα σε ενα βενζιναδικο της BP (σημειωτεον απο τα ακριβοτερα της Αθηνας με τιμη απλης κολλημενη μεεεερες τωρα στο 88,9...) ακριβως απεναντι απο τη σταση του μετρο Συγγρου-Φιξ καβαλα στο πεζοδρομιο (...) ειναι μονιμως παρκαρισμενο Opel Astra G κοκκινο (στο.. περιπου γιατι με τοσα πολυχρωμα αξεσουαρ που κουβαλαει το χρωμα ειναι μαλλον το background). Ο τυπος που το ‘χει πρεπει να ειναι απο τους μεγαλυτερους καγκουρες που κυκλοφορουν. Προσπερνω τα λογης-λογης σηματακια, τις μασκες, τις αεροτομες τις (τεραστιες!) ζαντες, το απιστευτο (!!!) χαμηλωμα (μ’ αρεσει που καβαλαει και το πεζοδρομιο-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!) κλπ. Το φοβερο ειναι ο τυπος εχει... διαφανες καλυμμα στο καπο για τον κινητηρα για να βλεπουμε ολοι τις μετατροπες που εχει κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ομολογω πως δεν το ειχα ξαναδει! Το αστειο ειναι οτι βαζει παντα ενα χαρτι με τα τηλεφωνα του γιατι οπως καβαλαει το πεζοδρομιο στο στενο δρομακι κλεινει την προσβαση σε οποιον θελει να περασει. Τηλεφωνα αναγκης τα... λεει! (τωρα που το ξανασκεφτομαι παλι καλα...). Επισης τις τελευταιες μερες εχει βαλει πωλητηριο:- Απορω ποιος θα το αγορασει
- Απορω ποσα λεφτα ζηταει (μου ‘ρχεται να παρω για πλακα να ρωτησω)
- Απορω ποσα λεφτα εδωσε για να το κανει ετσι
- Απορω γιατι το πουλαει
Ε ρε τρελα που κουβαλαει ο κοσμος...
An exeis kamia Digital Camera...bgalto kai kamia fotografia?
-
Δεν εχω αλλα με αυτα που βλεπω γυρω μου θα παω να παρω! Διαφανες καπο;;;;;;;; Στο θεο σας....
-
Ειχα δει Σκαραβεο (παλιο...) με διαφανες πισω καπω με τις διαφορες οτι
α) ηταν σαν να ειχε βγει χθες απο το εργοστασιο
β) οτι μπορουσε να νικελωσει κατω απο το καπω, ειχε νικελωθει
γ) το αυτοκινητο δουλευε (ακουστικως τουλαχιστον) στην εντελεια
δ) γενικα ηταν ενα κοσμημα...Σε κατι ποιο σημαντικο τωρα, ποιος εχει δει την SLR που κυκλοφορει στην Αθηνα? (καμμια φωτο κανεις?)
-
Φωτογραφίες SLR
http://users.ntua.gr/mc01139/slr1.JPG
http://users.ntua.gr/mc01139/slr2.JPGΓια περισσότερα στο topic MERCEDES SLR!
-
Ανεβαίνοντας χθες την Κηφισίας από Μαρούσι προς Ν.Ερυθραία ήταν μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα μαύρο φρεσκοπλυμένο Megane ΙΙ. Η μισή λωρίδα, δίπλα στη νησίδα, ήταν γεμάτη νερά (από πότισμα του πορασίνου?) και ο τύπος πήγαινε zig-zag για να μην τα πατήσει και λερωθεί!
Σε κάποια στιγμή, περίπου στο ύψος της στροφής για ΚΑΤ ακούμπησε τον ταρίφα που εκινείτο κανονικά στη μεσαία λωρίδα, 'ξύπνησε' και θυμήθηκε ότι έπρεπε να στρίψει αριστερά! Ο ταρίφας (VW Vento, στα μαύρα του τα χάλια) δε φάνηκε να πτοείται και συνέχισε με πατημένη την κόρνα για κάμποσα δευτερόλεπτα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πράμα 'εν κατέω ωρέ Κώστα... Ποιος κατέει τώρα είντα κουβαλεί στην κεφαλή ντου ο κάθε κουζουλός!Μπραβο φιλε Κωστα.
Βλεπω τα Κρητικα τα μιλας φαρσι.
Ενα μονο λαθακι εκανες. Ειναι 'ηντα' οχι 'ειντα'
Επισης εκει πανω στα Ανωγεια λενε και 'κουζουρος'. Το 'ρ' το προφερεις σαν να εχεις βοτσαλα στο στομα σου.
Κι αμ ηντα?? -
τωρα με τα εργα στην αθηνων λαμιας η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως...
γυρναγα πριν 3 ββδομαδες προς αθηνα! βραδυ τωρα στη μεσαια λωριδα με 120 χλμ... λιγο πριν την εξοδο στα σεπολια εχει μια ευθεια! ειμαι στην αρχη της ευθειας και εκεινη τη στιγμη διακρινω στην αρχη της επομενης στροφης τρεις ανθρωπους με απλα ρουχα (οχι φωσφοριζε) να βρισκονται κοντα σε ενα αυτοκινητο στη ακρη της δεξιας! λεω καποιο ατυχημα εχουν οι τυποι ας πεσω στα 100χλμ για σιγουρια! τοτε και ενω εχω φτασει κοντα βλεπω τον εναν απο αυτους να διασχιζει τη δεξια και να σταματα στην αρχη της μεσαιας! πατω την κορνα μια φορα, με κοιταει και τοτε κανει τη μεγιστη μ*****α να μπει στη λωριδα μου! παταω φρενα, βλεπω δεν προλαβαινω να σταματησω οποτε ολο αριστερα χωρις να δω αν ερχεται κανενας! ευτυχως δεν ερχοταν...
τελικα τι ηθελε το ατομο να κανει? απλα να βαλει κορυνες στην αριστερη... θα τον σκοτωνα και θα ειχα και τυψεις τον μαλακα!!!
ηθικο διδαγμα? τα ματια μας δεκατεσσερα γιατι το σπορ (απο δικη μας η αλλων βλακεια) μπορει να γινει πολυ επικινδυνο... -
Ο χρήστης meng έγραψε:
Φωτογραφίες SLR
http://users.ntua.gr/mc01139/slr1.JPG
http://users.ntua.gr/mc01139/slr2.JPGΓια περισσότερα στο topic MERCEDES SLR!
Ωραίες πινακίδες!
-
εχτές έξω από το δημαρχείο της μεταμόρφψσης. Σταματάει μπατσικό μπροστά από την καφετέρια-καφενείο, ανοίγει τα μεγάφωνα του αυτοκινήτου, λέω θα πει να πάρουν τα πολλά παρκαρισμένα. Και ακούω το μπάτσο να λέει..'Γιώργο, κερνάς καφέ;' προφανώς στο μαγαζάτορα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εχτές έξω από το δημαρχείο της μεταμόρφψσης. Σταματάει μπατσικό μπροστά από την καφετέρια-καφενείο, ανοίγει τα μεγάφωνα του αυτοκινήτου, λέω θα πει να πάρουν τα πολλά παρκαρισμένα. Και ακούω το μπάτσο να λέει..'Γιώργο, κερνάς καφέ;' προφανώς στο μαγαζάτοραΜισό μας το άφησες, τι απάντησε ο καφετζής?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
εχτές έξω από το δημαρχείο της μεταμόρφψσης. Σταματάει μπατσικό μπροστά από την καφετέρια-καφενείο, ανοίγει τα μεγάφωνα του αυτοκινήτου, λέω θα πει να πάρουν τα πολλά παρκαρισμένα. Και ακούω το μπάτσο να λέει..'Γιώργο, κερνάς καφέ;' προφανώς στο μαγαζάτορα
Μισό μας το άφησες, τι απάντησε ο καφετζής?
'Γιατί, δεν πάνε κάτω τα ντόνατς;'
-
Το είδα και αυτό σήμερα κάτω από το μπαλκόνι μου. Μια δεσποινίδα με συντροφιά τον πατέρα της τη μάνα της και μια ηλικιωμένη κυρία έστριψε στο στενό που μένω και καρφώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο στο δεξιό του δρόμου με ένα τρίτο περίπου του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου της. Όπως αποδείχτηκε δεν είχε δίπλωμα και ο μπαμπάς αποφάσισε να της μάθει με την συνδρομή της παρέας που προανέφερα και μέσα στα πολυσύχναστα στενάκια του Κατσαμπά (Ηράκλειο)!!!
Η ζημιές δεν ήταν μεγάλες για κανένα από τα δυο (φανάρια κυρίως και ότι δείξει πίσω από τους προφυλακτήρες). Παρόλα αυτά ο μπαμπάς πετάχτηκε αμέσως να κάτσει στη θέση του οδηγού και προσπάθησε να φύγει. Η καλή τύχη του γείτονα με το σταθμευμένο αμάξι, είναι που είμαστε στο μπαλκόνι (είδαμε τι έγινε και κρατήσαμε την πινακίδα) και του βάλαμε τις φωνές και ότι το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά (θα μας είχε αγνοήσει και θα έφευγε).
Μα είναι τόσο κουτοί ορισμένοι;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!