-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και κάτι διαφορετικό...έναν τέτοιο θέλουμε: ....
Ξόδεψε $47.000 σε ένα δείπνοΠριν από μερικά χρόνια στην Μόσχα, σε ένα συνηθισμένο αλλά από τα (και καλά) καλά εστιατόρια, πληρώσαμε (όχι εγώ, ευτυχώς) 700 $ το άτομο.
Και λίγα πλήρωσε, ο Αμπράμοβιτς...ειχες δειπνο εργασιας με τη Ρωσικη μαφια?
-
Δείπνο εργασίας ναι, αλλά με φτωχομπινέδες (απ' ό, τι φαίνεται...)
-
Re: Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;
...εκεί που βρισκόταν το 2006, το 2000, πρίν από 20 χρόνια, πριν από 40 - 80 - ..... 400 χρόνια! Δεν έχει αλλάξει... 'πόστο' και σίγουρα θα συνεχίσει για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα να βρίσκεται... ΕΚΕΙ!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Re: Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;...εκεί που βρισκόταν το 2006, το 2000, πρίν από 20 χρόνια, πριν από 40 - 80 - ..... 400 χρόνια! Δεν έχει αλλάξει... 'πόστο' και σίγουρα θα συνεχίσει για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα να βρίσκεται... ΕΚΕΙ!
Το θεμα ειναι εμεις που θα βρισκομαστε,διοτι εξαντλησαμε τα περιθωρια...
-
Πριν από μερικά χρόνια στην Μόσχα, σε ένα συνηθισμένο αλλά από τα (και καλά) καλά εστιατόρια, πληρώσαμε (όχι εγώ, ευτυχώς) 700 $ το άτομο.
Και λίγα πλήρωσε, ο Αμπράμοβιτς...Μαλλον πηρατε πολυ ακρβα κρασια ή τιποτα κοριτσια μαζι με το φαι . Νταξει , η Μοσχα ειναι ακριβη αλλα οχι τοσο πολυ.
Εχω παει Μοσχα 8-9 φορες (σε καλα ως πολυ καλα ,τυπου Sheraton Marriott ξενοδοχεια και εστιατορια) -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Μαλλον πηρατε πολυ ακρβα κρασια ή τιποτα κοριτσια μαζι με το φαι . Νταξει , η Μοσχα ειναι ακριβη αλλα οχι τοσο πολυ.
Εχω παει Μοσχα 8-9 φορες (σε καλα ως πολυ καλα ,τυπου Sheraton Marriott ξενοδοχεια και εστιατορια)Μια πήγα, κ δύσκολα προβλέπεται να επιστρέφω... Κρασιά πήραμε, κορίτσια όχι.
Ήταν ακριβό το φαγητό, γενικά. Ό, τι κ να 'παιρνες, είχε πάνω από 200 $...
Είχε πορτοπαράθυρα ... θωρακισμένα κ κάτι τεράστιους μπράβους που οπλοφορούσαν στην πόρτα. Ήθελα να βγάλω φωτο, αλλά δεν έχω ΤΟΣΟ θάρρος, τελικά.
Η πλάκα ήταν ότι στο διπλανό μαγαζί φάγαμε 2 φορές μόνοι μας με 20 - 25 $... -
Χθες το πρωί ήμουν για μια δουλειά στο κέντρο της Αθήνας. Βγαίνω από το μετρό στο Σύνταγμα και νόμιζα ότι βρισκόμουν στην οδό Αθηνάς.
Όλες οι φυλές των πλανόδιων είχαν απλώσει την πραμάτεια τους στο πεζοδρόμιο σε όλη την Πανεπιστημίου. Από τη Μεγάλη Βρεταννία μέχρι κάτω. Μιλάμε για δεκάδες μικροπωλητές.
Και μετά λέμε για μαύρο χρήμα και παραοικονομία όταν συμβαίνουν αυτά στα λίγα μόλις μέτρα από το Υπουργείο Οικονομικών και απέναντι από τη Βουλή!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χθες το πρωί ήμουν για μια δουλειά στο κέντρο της Αθήνας. Βγαίνω από το μετρό στο Σύνταγμα και νόμιζα ότι βρισκόμουν στην οδό Αθηνάς.Όλες οι φυλές των πλανόδιων είχαν απλώσει την πραμάτεια τους στο πεζοδρόμιο σε όλη την Πανεπιστημίου. Από τη Μεγάλη Βρεταννία μέχρι κάτω. Μιλάμε για δεκάδες μικροπωλητές.
Και μετά λέμε για μαύρο χρήμα και παραοικονομία όταν συμβαίνουν αυτά στα λίγα μόλις μέτρα από το Υπουργείο Οικονομικών και απέναντι από τη Βουλή!
Το Σάββατο το βράδυ κατέβηκα από το λεωφορείο στη στάση επί της Βασ. Αμαλίας 50 μέτρα πριν τη Βουλή. Περπατώντας αυτήν την απόσταση για να φτάσω στην είσοδο προς το μετρό πέρασα δίπλα από τα περίπτερα που υπάρχουν εκεί. Περνώντας δίπλα από το προτελευταίο μού ήρθε μια πολύ έντονη μυρωδιά από http://www.youtube.com/watch?v=YwTd6H-_05Q Μιλάμε για απόσταση το πολύ 20 μέτρα από την είσοδο του υπόγειου γκαράζ της βουλής, σημείο από το οποίο περνούν συνέχεια πεζές περιπολίες αστυνομικών.
-
Αν κούφια η ώρα πέσει το σύστημα και οι τιμές των ακινήτων καπουτ!
Και τι θα πάθει το χωράφι, θα σταματήσει να φυτρώνει το χορτάρι επειδή έχασε αξία;
Αν θελεις να επενδυσεις σε ακινητα γιατι δεν αγοραζεις το δικο μου; Που τωρα 2 χρονια δεν υπαρχει ενδιαφερον ενω στο μπουμ ειχα παρει 3-4 προσφορες. Ξερω πολλα χωραφια που εχουν μηδενικη σχεδον αξια αφου εκει που ειναι στα βουνα κανενας δεν ενδιαφερετε. Οποτε προφανως και τα ακινητα μπορει να πεσουν πολυ αν πεσει φτωχια στην χωρα και δεν υπαρχυν αγοραστες.
Πουλάς χωράφι; Νομίζω πουλάς σπίτι!
(Ρώτησε ο φίλος τι να κάνει τα λ7 του. Εγώ δεν έχω λ7, χρέη έχω.)Σπιτι μεσα σε 5.5 στρεμματα χωραφι καλιεργησιμα. Και οι αλλοι με δανειο θα το επερναν. Παρε ενα δανειο και παρτο αφου πιστευεις οτι δεν θα χασεις...
-
ρε παιδια ο Καραμανλης που ειναι?Ζει?Μετακομισε?Τον εχει δει κανεις??
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σπιτι μεσα σε 5.5 στρεμματα χωραφι καλιεργησιμα. Και οι αλλοι με δανειο θα το επερναν. Παρε ενα δανειο και παρτο αφου πιστευεις οτι δεν θα χασεις...Ωραίος είσαι!
'Έλα μωρέ, δάνειο θα πάρουμε, λες και θα δώσουμε τπτ λ7;' ... Ελληνική λογική.ρε παιδια ο Καραμανλης που ειναι?Ζει?Μετακομισε?Τον εχει δει κανεις??
Έχει ταράξει τα σουβλάκια - του είχαν λείψει κάτι χρόνια τώρα...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ρε παιδια ο Καραμανλης που ειναι?Ζει?Μετακομισε?Τον εχει δει κανεις??Χαλαρώνει με μπάφους και pro ...
-
Πρέπει να τον κάτσουν στο σκαμνί αυτόν και πολλούς άλλους πριν από την περίοδο τη δική του αλλά αυτός ήταν ο τελευταίος που προλάβαινε να κάνει κάτι πριν βουλιάξουμε. Τώρα πάει καταποντιστήκαμε.
υ.γ. άκουσα πως σε σεμινάριο τραπεζικών υπαλλήλων τους είπαν πως αν τον Απρίλιο το κράτος δεν μπορέσει να δανειστεί είναι πιθανό να δεσμεύσει καταθέσεις. Ε ρε γλέντια. Δεν καίγομαι ιδιαίτερα μιας και οι καταθέσεις μου είναι μικρές. Αλλά μας βλέπω με κατσαρόλες στους δρόμους αλά Αργεντινή.
Φτάσαμε να πανηγυρίζουμε όταν μας δίνουν δάνειο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
υ.γ. άκουσα πως σε σεμινάριο τραπεζικών υπαλλήλων τους είπαν πως αν τον Απρίλιο το κράτος δεν μπορέσει να δανειστεί είναι πιθανό να δεσμεύσει καταθέσεις.
ερώτηση αλλά με ποιό δικαίωμα?
Πώς δηλαδή μπορεί να γίνει αυτό (νομικά στηριζόμενο)? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πρέπει να τον κάτσουν στο σκαμνί αυτόν και πολλούς άλλους πριν από την περίοδο τη δική του αλλά αυτός ήταν ο τελευταίος που προλάβαινε να κάνει κάτι πριν βουλιάξουμε. Τώρα πάει καταποντιστήκαμε.υ.γ. άκουσα πως σε σεμινάριο τραπεζικών υπαλλήλων τους είπαν πως αν τον Απρίλιο το κράτος δεν μπορέσει να δανειστεί είναι πιθανό να δεσμεύσει καταθέσεις. Ε ρε γλέντια. Δεν καίγομαι ιδιαίτερα μιας και οι καταθέσεις μου είναι μικρές. Αλλά μας βλέπω με κατσαρόλες στους δρόμους αλά Αργεντινή.
Φτάσαμε να πανηγυρίζουμε όταν μας δίνουν δάνειο
Ερώτηση: Ποιος χρέωσε τη χώρα; Ο Καραμανλής που οι δαπάνες ξέφυγαν λίγο πριν παραδώσει την εξουσία ενώ τα λαμογιοπάρτυ συνεχίζονταν χωρίς να αυτός να αντιδρά; Οι Ολυμπιακοί Αγώνες; Τα λαμόγια που έτρωγαν λεφτά του δημοσίου μαζί με τους επιχειρηματίες; Οι ΔΥ που έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια αυξήσεις μικρότερες από τον πληθωρισμό και σίγουρα μικρότερες από τον ιδιωτικό τομέα; Οι τράπεζες που ενεθάρρυναν το δανεισμό από την αποταμίευση; Ο Ανδρέας που αύξησε το χρέος της χώρας από 30% σε 110% του ΑΕΠ σε 8 χρόνια; Ο Τσοβόλας και ο Αρσένης που τα έδωσαν όλα; Το πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο που έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο και τα έκανε βίλες και καταθέσεις στην Ελβετία; Η έλλειψη επενδύσεων στον ιδιωτικό τομέα που άφηνε το δημόσιο τομέα ως τη μόνη διέξοδο για επαγγελματική αποκατάσταση έναντι της μαύρης εργασίας του ιδιωτικού;
Μια λύση: Μαζεύετε αποδείξεις και αν μπορείτε είτε καταναλώνετε όσο το δυνατόν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες είτε αποταμιεύστε και δανείστε το ελληνικό κράτος αν αυτό εκδώσει 'λαϊκά ομόλογα'....
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
...Ερώτηση: Ποιος χρέωσε τη χώρα; ....
..... Ο Τσοβόλας και ο Αρσένης που τα έδωσαν όλα; ..........Na απαντήσω με ερώτηση;
Σε ποιούς τα 'έδωσαν όλα'; -
..... Ο Τσοβόλας και ο Αρσένης που τα έδωσαν όλα; ..........Na απαντήσω με ερώτηση;
Σε ποιούς τα 'έδωσαν όλα';Στους δικούς τους...στον απλό κόσμο που ήταν ταυτόχρονα και ΠΑΣΟΚ....και έκαναν ένα ωραιότατο crowding out του ιδιωτικού τομέα....εκτόξευσαν και τον πληθωρισμό και δεν πέτυχαν και πολλά...αυτά πληρώνουμε σήμερα αλλά και την ανικανότητα αυτών που ακολούθησαν....Δεν εκτοξεύθηκε το δημόσιο χρέος επί Ανδρέα;
-
Οι ΔΥ που έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια αυξήσεις μικρότερες από τον πληθωρισμό και σίγουρα μικρότερες από τον ιδιωτικό τομέα;
]
καλα και πως γινεται οι ΔΥ να παιρνουν διπλασιους μισθους απο τους ιδωτικους υπαλληλους;
πες μου για τα εφαπαξ που περνουν ,πες μου για τις λαμογιες που κανουν στις εφοριες και στην πολεοδομια για την κωλονομιμοτητα που εχουν.
-
Σε ποιούς τα 'έδωσαν όλα';Στους δικούς τους...στον απλό κόσμο που ήταν ταυτόχρονα και ΠΑΣΟΚ....και έκαναν ένα ωραιότατο crowding out του ιδιωτικού τομέα....εκτόξευσαν και τον πληθωρισμό και δεν πέτυχαν και πολλά...αυτά πληρώνουμε σήμερα αλλά και την ανικανότητα αυτών που ακολούθησαν....Δεν εκτοξεύθηκε το δημόσιο χρέος επί Ανδρέα;
Δεν διαφωνούμε, αλλά ... εμείς τους ψηφίσαμε κ σ' εμάς τα έδωσαν. Κι ενώ μας στέλνουν τώρα τον λογαριασμό, μας χρεώνουν κι αυτά που μας έδωσαν κι αυτά που πήραν αυτοί, και όλα με τόκο.
Κι εμείς ξέρεις τι κάνουμε; Τους ξαναψηφίζουμε. ΟΛΟΙ οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος (και την σημερινή οικονομική κατάντια μας) ξαναεκλέχτηκαν, ενώ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν τιμωρήθηκε.
Ένας έστω, βρε αδελφέ, για δείγμα! -
Δεν διαφωνούμε, αλλά ... εμείς τους ψηφίσαμε κ σ' εμάς τα έδωσαν. Κι ενώ μας στέλνουν τώρα τον λογαριασμό, μας χρεώνουν κι αυτά που μας έδωσαν κι αυτά που πήραν αυτοί, και όλα με τόκο.
Κι εμείς ξέρεις τι κάνουμε; Τους ξαναψηφίζουμε. ΟΛΟΙ οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος (και την σημερινή οικονομική κατάντια μας) ξαναεκλέχτηκαν, ενώ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν τιμωρήθηκε.
Ένας έστω, βρε αδελφέ, για δείγμα!Mηηηηηη....!!! Μη πιάνεις στο στόμα σου τον Ναό της Δημοκρατίας....!!! Επλυνες τα δόντια σου πρώτα..;;; !!
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;