-
θα σου δψσψ μια συμβουλη.
φτιαξτα με δικηγορινα να πας ακλαφτος -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
θα σου δψσψ μια συμβουλη.
φτιαξτα με δικηγορινα να πας ακλαφτοςτο έχω διαβάσει (αρκετές φορές είναι η αλήθεια ) στην υπογραφή του kon5 (γι'αυτό και το 'αστείο' μου).
Δεν έχω καταλάβει γιατί συγκεκριμένα με δικηγορίνα πας άκλαφτος?
Οι άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων δεν έχουν τόσο 'δυνατά' χαρτιά? -
πιθανον εχουν την ικανοτητα να σου πριζουν τα α@@@α και να σ ριχνουν σταχτες χαρης του ταλεντου τους στα ψεματα( αν και το εχουν πολλες αυτο, αυτες εχουν και πιστοποιηση)
θα μας πει ο κον -
πιθανον εχουν την ικανοτητα να σου πριζουν τα α@@@α και να σ ριχνουν σταχτες χαρης του ταλεντων τους στα ψεματα( αν και το εχουν πολλες αυτο, αυτες εχουν και πιστοποιηση)
θα μας πει ο κονθα περίμενω και την απάντηση του κωνσταντίνου που (μάλλον) έχει και προσωπική (πικραμένη ) εμπειρία...
-
βρε σεις τα έχω πει αυτά πολλάκις στο ανάλογο τοπικό. Εν τάχει γυναικεία πονηριά + δικηγορική καπατσοσύνη----> άκλαφτος.
Καμιά καθηγήτρια, δασκάλα, νηπιαγωγό αυτές είναι ορθές.
Αν θέλετε x-tream πάτε σε κομμώτριες όχι σε δικηγορίνες θα καείτε...θα μου το θυμηθείτε τα βλέπω καθημερινά και την ίδια συμβουλή δίνει και ο πατήρ.. 35 χρόνια στο κουρμπέτιΕπί του θέματος εκείνα τα leds στην lambo είναι εργοστασιακά? Δεν μου αρέσουν χαλάνε την πανέμορφη εικόνα της νομίζω.
-
οχι δεν ειναι αυθεντικα
...με κομμωτριες και αισθητικους .....και εγω λρω μακρυα........ειναι μου@@@ς αλλα απο μυαλο ............αντε γεια!!!εφαγα πολλες και κατι εμαθαυ.γ σιγουρα υπαρχουν πολυ αξιολογες ..και το ξερω..απλα ειχα τον σκατομαγνητη...βλεπετε ημουν μικρο τοτε και κολλαγα σ αυτο που βλεπουν τα ματια!!
-
οχι δεν ειναι αυθεντικα...αυστραλός.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
οχι δεν ειναι αυθεντικα...
αυστραλός.
και λιγα λες...μιας και τα led της μοιαζουν αθλια
εδω η καινουργια και ειναι χωρις και παλι ειναι θεα..τι τα θελεις ρε ανθρωπε τα led
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
οχι δεν ειναι αυθεντικα...
αυστραλός.
Εμενα παντος μου αρεσουν.Αμα ηταν και μαυρη η galla θα ηταν μουρλια το βραδυ.....
-
κομμωτριες.....
Κων5, νταξ ρε εσενα σε ηθελε με τζιποειδες για να την πηγαινεις για σκι, ο αλλος ουτε σκι δεν ηξερε, τον ηθελε για σουλατσο μονο
-
σημερα τ πρωι ειδα μια μαυρη
-
-
Ωραιο το Bmw... Γενικα δεν εχω δει και πολλα bmw σε κοκκινο..
-
Φαίνεται περίεργο σε κόκκινο, αλλά μάλλον όμορφο. Θυμάμαι έβλεπα μια Ε46, εν έτει 2000-2001, σε κόκκινο με λευκά φλας
@kyr80 σε ποια πόλη είναι?Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εν τάχει γυναικεία πονηριά + δικηγορική καπατσοσύνη----> άκλαφτος.+οο και ήταν και εκκολαπτόμενη ακόμα...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Φαίνεται περίεργο σε κόκκινο, αλλά μάλλον όμορφο. Θυμάμαι έβλεπα μια Ε46, εν έτει 2000-2001, σε κόκκινο με λευκά φλας
@kyr80 σε ποια πόλη είναι?To κόκκινο BMW είναι νομίζω στο darmstadt. To chevy από πάνω, είναι στη Φρανκφούρτη.
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=91513&cid=12
ΧΑΧΑ αθανατο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ...
-
Θέλει άλλα τόσα για να το τελειώσεις.
Ούτε veyron να έπαιρνες.
-
Ειδα νωριτερα ενα τζιποειδες SCEO? αν το λεω καλα που μοιαζει με την Χ5. Στην λεωφορο Ηρακλειου να φουλαρει στην Aegean.
-
-
τα angel eyes μ αρεσουν παρα πολυ στο 307 και στο 206
ένα 6μηνο μετά μου σφύριξαν πως κυκλοφορεί με πορσατζή
Συνεπέστατη τη βλέπω, θα είχες δίκιο να παραπονιέσαι αν κυκλοφορούσε με Λάμπη...
Carspotting [#6]