-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τι εννοείς ότι οι 4T είναι πιο αξιόπιστοι από τα εργοστάσια ?
Σε τι βασίζεται αυτό ? Δηλαδή το εργοστάσιο κλέβει ?
Φαντάζομαι το ίδιο κάνει στους ρύπους ? στα άλογα ? στο μήκος ? στο πλάτος ? στον εξοπλισμό ?Μου γράφεις απλά για να γράψεις ή κάτι δεν σου έδωσα σωστά να καταλάβεις ?
ΟΚ. μπορεί να φταίω εγώ .!Δε ξερω αν θα σου φανει και αυτο αστειο αλλα αν βρεις εναν εδω μεσα που να πιστευει τα εργοστασιακα νουμερα επιδοσεων ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ.
Αυτο το πραγμα το ξερουν και μικρα παιδακια!
Και μη συγκρινεις ανομοια πραγματα .Το μηκος και το πλατος μπορει να το μετρησει ο καθενας οποια στιγμη θελει.Τις επιδοσεις και την καταναλωση οπως και το βαρος δε μπορει ομως.
Για να καταλαβω δηλαδη εσυ στο αμαξι σου πετυχαινεις τις εργοστασιακες καταναλώσεις?? -
e ντάξει αφού αφού το δείχνει ένα video ενoς ακυρου τύπου στο youtube έτσι θα είναι
η bimmer στο video δεν πρέπει να είναι αυτόματη e?
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δηλαδή το εργοστάσιο κλέβει ?προς θεού
-
Σαν σκέψη το αναφέρω ... μήπως μια 320 ή ένα 2λιτρο Α4 να είναι πιο συμφέρουσες προτάσεις απο τις 520 και Α6?
Ή ίσως και καλύτερα αντί του Α6 ... το Α5 Sportback? Πιο καινούριο ... πιο όμορφο ... πιο λειτουργικό και αν δεν κάνω λάθος περίπου στα ίδια λεφτά σε αρχικές εκδόσεις! -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τι εννοείς ότι οι 4T είναι πιο αξιόπιστοι από τα εργοστάσια ?
Σε τι βασίζεται αυτό ? Δηλαδή το εργοστάσιο κλέβει ?
Φαντάζομαι το ίδιο κάνει στους ρύπους ? στα άλογα ? στο μήκος ? στο πλάτος ? στον εξοπλισμό ?Μου γράφεις απλά για να γράψεις ή κάτι δεν σου έδωσα σωστά να καταλάβεις ?
ΟΚ. μπορεί να φταίω εγώ .!Αλλά
Τα είδες τα Video ??????????????
Τι άλλο να σου πω .Ειχα πολύ καιρό να γράψω στο forum αλλα διαβάζοντας τις ασυναρτησιες σου , δεν άντεξα...
Δεν πας ρε φίλε να παίξεις σε κανενα αλλο forum? ΕΔΩ είναι το 4tforum αν το ξέχασες..
Και ΝΑΙ οι 4t ειναι πιο αξιόπιστοι από τα εργοστάσια. Εχουν πίσω τους μια ιστορία που δεν μπορείς να κρίνεις εσύ ειδικά ,πραγμα που προκύπτει από τα...θου Κύριε... γραφόμενα σου.
Ειμαι σίγουρος ότι εισαι πιτσιρίκι αλλιώς δεν θα μιλούσες έτσι, αλλα όπως και να έχει , και το λέω αδιαφορώντας παντελώς για την άποψή σου , ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.. Σου μιλάει κάποιος για αισθηση στην οδήγηση και αναρτήσεις ,και μάλιστα πολύ κόσμια ,και από εσενα εισπράττει ειρωνείες και χαχανα και μετρησεις 0-100κλπ. Δεν πειράζει κάποτε θα μεγαλώσεις αυτοκινητιστικά ..Ως τότε όμως..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! -
Θα έλεγα να φορέσετε τα κασκόλ σας και να πάμε γήπεδο .....
Δεν χωρά άλλη σοβαρή κουβέντα ....Υποκλίνομαι ....
-
Το θέμα γέμισε
-
Τελικά τι αμάξι διαλέξαμε του ανθρώπου?
-
τίποτα μέχρι τώρα
-
Εντυπωσιακό το video που παρέθεσε ο sprsk,το είχα δει κ παλαιότερα.
Πιο εντυπωσιακό είναι ότι η σύγκριση γίνεται με την 335 κ ουχί με την 535d η οποία
είναι και σημαντικα βαρύτερη.Anyway,οι μετρήσεις των 4Τ μου φαίνονται λίγο περίεργες και εξηγούμαι :
το αμερικανικό περιοδικό CarAndDriver (όπως και το βρετανικό Autocar και το Autoblog)
διαπιστώνει τα εξής:-το Lexus GS450h γράφει 0-100 απο 5.4 έως κ 5.7
-δεν γνωρίζω πόσο γρήγορη είναι η 535d αλλά με 6+ τα ανακοινώσιμα 0-100 κ με το ρυθμό
που δείχνει να επιταχύνει στα videos,δεν φαίνεται το ίδιο γρήγορη με το GS.
Η μόνη 535d που είδα στο youtube (στα προτεινόμενα της 'κόντρας') να επιταχύνει/στροφάρει
πραγματικά σβέλτα και να κάνει χρόνο κάτω απο 6 ήταν μια light tuned στα 340άλογα.
-Το GS450h επίσης έχει ρεπρίζ επιπέδου 550,συγκεκριμένα είναι λίγο πιο γρήγορο κατα το CnD.Όπως κ να χει,μιλάμε για επιδόσεις σε ένα thread που τις συγκαταλέγει στις τελευταίες των προτιμήσεων.
Απ'όλα τα ανωτέρω δεν του άρεσε κανένα ρε συ iphone3gs?
Παρατέθηκαν αξιόλογες λύσεις λαμβάνοντας υπόψη πολλές απο τις προυποθέσεις που έθεσες στην αρχή.Μήπως θέλει κάνα ινδικό αυτοκίνητο στυλ π.χ Jaguar XF?
-
Από σχέδιο του άρεσε το Α6 αλλά λίγο προβληματίζεται για τις βλάβες του τουρμπο γιατί θέλει να το κρατήσει περίπου 12-15 χρόνια. Έκανε test drive και τα 2. Οδηγικά του άρεσε περισσότερο η 5άρα ενώ προτίμησε το Α6 στα γκάζια. Δεν του άρεσε η υψηλή κατανάλωση του Audi λόγω turbo. Eίναι τεράστιο δίλημμα. Οι τιμές είναι ίδιες (100 ευρω διαφορά έχουν)
Όσο για γιαπωνέζικα (Lexus, infinity) ΔΕΝ θέλει να τα βλέπει
-
Ο χρήστης iphone3gs έγραψε:
Από σχέδιο του άρεσε το Α6 αλλά λίγο προβληματίζεται για τις βλάβες του τουρμπο γιατί θέλει να το κρατήσει περίπου 12-15 χρόνια. Έκανε test drive και τα 2. Οδηγικά του άρεσε περισσότερο η 5άρα ενώ προτίμησε το Α6 στα γκάζια. Δεν του άρεσε η υψηλή κατανάλωση του Audi λόγω turbo. Eίναι τεράστιο δίλημμα. Οι τιμές είναι ίδιες (100 ευρω διαφορά έχουν)Όσο για γιαπωνέζικα (Lexus, infinity) ΔΕΝ θέλει να τα βλέπει
Εγω παντως θα επαιρνα με κλειστα ματια το lexus . Το μονο μειον που βλεπω ειναι το μικρο ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ . Εαν ήθελα κουρσα και τα παιδια ηταν μεγαλυτερα (και εγω μεγαλυτερος ) θα ειχα σιγουρα το lexus στο γκαραζ μου ....
-
@georgetz........ Άστους δεν βγάζεις άκρη ....
Αν και συμφωνώ όπως έχεις καταλάβει και με τον **@leftgalan **.....
Ότι του αρέσει ας πάρει .... αλλιώς θα μετανιώσει .... και θα του μείνει απωθημένο
@iphone3gs ' Από σχέδιο του άρεσε το Α6' ... γούστα είναι αυτά ... τι να πει κανείς**Αλλά 12-15 χρόνια ?????? **
Νομίζω αυτό είναι μεγάλο λάθος και όχι τι τελικά αυτοκίνητο θα διαλέξει. ( εξάλλου στην κατηγορία όλα καλά είναι )
Καλύτερα να πάρει 1 μικρότερης κατηγορίας και α το αλλάξει σε 5 - 6 χρόνια .
**Όπως πάνε τα πράγματα δεν θα μας επιτρέπετε να κρατάμε αυτοκινητο. **(θυμήσου το αυτό ) -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τελικά τι αμάξι διαλέξαμε του ανθρώπου?Μέχρι στιγμής τίποτα, αλλά έτσι όπως πάει τον κόβω με RR ή Bentley...
Προσωπικά από τα δύο (με την προϋπόθεση ότι βρίσκεις 520i), θα έπαιρνα την μπέμπα. Το σχέδιο μ' αρέσει πάρα πολύ
Βέβαια, η λογική λέει Α6...
Αυτόματα εννοείται και τα δύο...
-
(Αντί του Α6) Το Α5 Sportback δεν σας αρέσει?
Πιο σύγχρονο σχέδιο, πιο φρέσκο μοντέλο, με τα υπέρ σε λειτουργικότητα και σε παρόμοια τιμή με εξίσου καλό κινητήρα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πιο σύγχρονο σχέδιο, πιο φρέσκο μοντέλο, με τα υπέρ σε λειτουργικότητα και σε παρόμοια τιμή με εξίσου καλό κινητήρα!Ναι ναι .... εφοσον εισαι 1,50 υψος τι να τα κανεις τα αλλα !!!!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Πιο σύγχρονο σχέδιο, πιο φρέσκο μοντέλο, με τα υπέρ σε λειτουργικότητα και σε παρόμοια τιμή με εξίσου καλό κινητήρα!Ναι ναι .... εφοσον εισαι 1,50 υψος τι να τα κανεις τα αλλα !!!!
Παρόμοιες διαστάσεις εσωτερικά με το Α4 έχει και λίγο πιο χαμηλοτάβανο απο το Α6.
Α5 Sportback http://www.cartype.com/pics/7285/full/audi_a5_sportback_cut-away_draw_10.jpg
A6 http://www.seriouswheels.com/pics-2009/a/2009-Audi-A6-Dimensions-1280x960.jpg
A4 http://www.redlineblog.com/autos/wp-content/uploads/2007/09/audi-a4-2008-vs-2007-dimensions.jpgΔεν είναι και ΤΤ!
... και τώρα που το σκέφτομαι ... και το Passat CC 1,8 TSi θα πρότεινα!
-
A4 2.0TFSI QUATTRO S-TRONIC
Είναι κατα μακράν, η καλύτερη πρόταση της αγοράς αυτήν την στιγμή!
-
H καλύτερη πρόταση αγοράς αυτή τη στιγμή είναι η μη αγορά μέχρι να δούμε που το πάει η Μπιρμπίλω και η παρέα της. Μπορεί να γίνει απόσυρση τους όρους της οποίας δεν γνωρίζουμε, μπορεί να πάει το πράγμα στις εκπομπές διοξειδίου, μπορεί να γίνουν πάλι ασύμφορα τα κυβικά.
-
Μα είναι ήδη ασύμφορα τα κυβικά! Οτιδήποτε πάνω από 1929 κ.εκ. φορολογείται αγρίως. Στα 3 λίτρα η εφορία κάνει πάρτυ...
-
Απο εμενα πολυ απλα το audi λογο turbo και σχεδιασμου.
Audi A6 2.0TFSI vs BMW 520i