-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Σημερα ειδα το καινουριο skoda Yeti.Μια χαρα εχω να πω δεν ειναι τοσο ασχημο οσο φαινοταν στις φωτογραφιες.Μιας και μου το θυμησες ειδα 2 στη πατρα αυτες τις μερες και τελικα ειναι οσο ασχημο ειναι στις φωτο..
-
Εμένα μου αρέσει πολύ, από κοντά δε περισσότερο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ βρίσκω το Yeti 1.8 4Χ4 το καλύτερο αυτοκίνητο στα 25.000.....και μου αρέσει και πολύ.+1 σε αυτό
Ψηλό τετρακίνητο τούρμπο με κορυφαίο κινητήρα και χώρους και ποιότητα και φυσιολογικό κόστος συντήρησης και καλή κατανάλωση... 25000 ευρώ είναι πολύ καλά χρήματα για κάτι τέτοιο. Και προσωπικά το βρίσκω επίσης ωραίο. -
Oντως πολυ ωραιο αυτοκινητακι!!!!
-
+1 Eυχαριστη εκπληξη οπως και το ΚΙΑ Soul.
-
Εμένα συνεχίζει να μην με εντυπωσιάζει εμφανισιακά. Μάλλον είμαι κακόγουστος ή δεν ανήκω στο ηλικιακό κοινό που απευθύνεται
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σημερα ειδα το καινουριο skoda Yeti.Μια χαρα εχω να πω δεν ειναι τοσο ασχημο οσο φαινοταν στις φωτογραφιες.
Μιας και μου το θυμησες ειδα 2 στη πατρα αυτες τις μερες και τελικα ειναι οσο ασχημο ειναι στις φωτο..
Εμενα μου αρεσε ρε.Ειδικα αν το παρεις 1.8Τ με dsg(δεν ξερω κιολλας αν βγαινει)πιστευω πως ειναι η καλυτερη λυση για crossover!
-
Δυστυχώς 1.8 με dsg δεν βγαίνει...ακόμα.
-
Με 25.000 παίρνεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από αυτό το κακάσχημο βανάκι...
-
Κακάσχημο για σένα. Άλλοι το βρίσκουν ωραίο.
-
Εγώ το έχω πετύχει εις διπλούν σε ...κλουβί (μία στο μώλ και μία σε έκθεση) που προσπαθεί να αποδράσει. Η αλήθεια είναι πως ναι είναι κακάσχημο αλλά δίνει πολλά πράγματα για την τιμή του. Πιστεύω πως είναι αμάξι κουτί για την Ελλάδα συναρτήσει του φορολογικού συστήματος αλλά και του προβλήματος πάρκινγκ που υπάρχει καθώς παίρνεις ένα όχημα με τέλη 1400αριού και επιδόσεις δίλιτρου και βάλε ατμοσφαιρικού με μεγάλο πορτμπαγκάζ και μήκος 4.20.
-
Ετσι ειναι....γενικά οικονομικά και φορολογικά αυτοί οι tsi με τα χαμηλά κυβικά-φορολογία αλλά υψηλές αποδόσεις τραβάνε τον Ελληνα όπως το σκατό την μύγα οπότε σίγουρα θα αποκτήσει το κοινό του χαλαρά.
Τώρα όμορφο ΔΕΝ το λες.
-
-
-
Είδα ένα Toyota Sequoia νωρίτερα στο Μαρούσι. Τεράστιο! Πρέπει να ήταν η 5.7 έκδοση.
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Seq ... present.29
-
Στο Καταρ το εχουν σαν διπλοκαμπινο.....
-
θέα από το παράθυρο της κλινικής στην οποία κάνω μάθημα:mecedes gl class,από πίσω audi a8 w12 6.0long και από πίσω bmw 760li.λείπουν η bmw z8 και bentley continental gt τα οποία συνηθίζεται να παρκάρουν εκεί{οικονομική εταιρεία ή κάτι τέτοιο}
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
θέα από το παράθυρο της κλινικής στην οποία κάνω μάθημα:mecedes gl class,από πίσω audi a8 w12 6.0long και από πίσω bmw 760li.λείπουν η bmw z8 και bentley continental gt τα οποία συνηθίζεται να παρκάρουν εκεί{οικονομική εταιρεία ή κάτι τέτοιο}
εκεί που έχει παρκάρει τη merc, το audi και bmw (3 στα 3? ) απαγορεύεται ή μου φαίνεται?
-
Ναι έχει διαφορετική διαγράμμιση αλλά στην merc δίπλα έχει μία ταμπέλα οπότε μάλλον θα είναι ειδική στάθμευση σε αυτές τις θέσεις
-
oι θέσεις είναι reserve.αν παρατηρήσετε πίσω από το audi διακρίνεται ένας κόκινος πτυσόμενος πάσσαλος.
Carspotting [#6]