-
Αν το συνδυάσεις με το bottleneck στη Φιλαδέλφεια και τις πολλές εισόδους, να γιατί μποτιλιάρει αυτός ο δρόμος ΚΑΘΕ πρωί. Τα έχω γράψει στο bloka εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κόβοντας ταχύτητα, έστω και στα 30-40-50, διατηρείς έναν ρυθμό και ροή στην κίνηση. Όλοι θέλουν να πάνε με 200 και να κόψουν στα τελευταία 100-200 m οπότε διαδοχικά φρεναρίσματα οδηγούν σε μποτιλιάρισμα πιο πίσω.
Ευχαριστώ.
-
Eντελως φιλικα:
Στην ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ χωρανε αλλα αυτοκινητα
Παρτε το ΜΕΤΡΟ ή ενα δικυκλο, και θα ΣΩΘΕΙΤΕΔεν εχετε βαρεθει να τρωτε 2-3 ωρες ΚΑΘΕ μερα μες το αυτοκινητο?
Ειμαστε το μοναδικο κρατος που οι κατοικοι του βλεπουν ακομα το δικυκλο τοσο ρατσιστικα, ειναι φοβερο αυτο το πραγμα
Σιγουρα ΔΕΝ μπορουν να οδηγησουν ολοι δικυκλο, αλλα το 50% αυτου του φορουμ, σιγουρα μπορει -
Ο χρήστης After έγραψε:
Eντελως φιλικα:Στην ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ χωρανε αλλα αυτοκινητα
Παρτε το ΜΕΤΡΟ ή ενα δικυκλο, και θα ΣΩΘΕΙΤΕΔεν εχετε βαρεθει να τρωτε 2-3 ωρες ΚΑΘΕ μερα μες το αυτοκινητο?
Ειμαστε το μοναδικο κρατος που οι κατοικοι του βλεπουν ακομα το δικυκλο τοσο ρατσιστικα, ειναι φοβερο αυτο το πραγμα
Σιγουρα ΔΕΝ μπορουν να οδηγησουν ολοι δικυκλο, αλλα το 50% αυτου του φορουμ, σιγουρα μπορειΚαλό το δίκυλο όσον αφορά τη κίνηση, αλλά προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο και δε σου παρέχει καμία ασφάλεια στις μετακινήσεις σου. Τέλος, όταν βρέχει δε προστατεύεσαι.
Αν το συνδυάσεις με το bottleneck στη Φιλαδέλφεια και τις πολλές εισόδους, να γιατί μποτιλιάρει αυτός ο δρόμος ΚΑΘΕ πρωί. Τα έχω γράψει στο bloka εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει ότι κόβοντας ταχύτητα, έστω και στα 30-40-50, διατηρείς έναν ρυθμό και ροή στην κίνηση. Όλοι θέλουν να πάνε με 200 και να κόψουν στα τελευταία 100-200 m οπότε διαδοχικά φρεναρίσματα οδηγούν σε μποτιλιάρισμα πιο πίσω.
Ευχαριστώ.
Ακριβώς!
Είχα δει σε ένα Γερμανικό documentary, στη Γερμανική τηλεόραση το εξής. Είχαν βάλει περίπου 20 αυτοκίνητα σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο να κινούνται σε κύκλο κρατώντας σταθερή ταχύτητα. Τα αυτοκίνητα προχώραγαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε κάποια στιγμή λοιπόν είπαν σε ένα αυτοκίνητο να φρενάρει. Αμέσως, άρχιζαν και φρέναραν όλα, το ένα μετά το άλλο δημιουργώντας μποτιλιάρισμα.
Μακάρι να μπορούσα να το βρω στο youtube να το ανεβάσω, αλλά δε ξέρω ούτε Γερμανικά, ούτε θυμάμαι σε ποιο κανάλι το είχα δει.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ραγιας εισαι μαλλον εσυ φιλτατε... που εχοντας περασει απο μια σχολη..... λεμε τωρα δηλαδη μην το παρουμε και στα σοβαρα που διδασκουν για μελλοντικα προβατα και οχι για ελευθερους πολιτες με κουκουτσι μυαλο που αποφασιζουν μονοι τους για το τι ειναι σωστο να κανουν, νομιζεις οτι μπορεις να επιβαλεις το ΣΩΣΤΟ που σε διδαξαν **οι υπαλληλοι ** ακομα και με σφαιρες!!!!!!
Για την μικροτερη ταχυτητα δε που ρωτας, δεν χρειαζεται σε μενα να την ξερω γιατι 38 χρονια που εχω το διπλωμα μου, μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι οι περιπτωσεις που μου επαιξαν φωτα για να με περασουν...... μια δυο φορες δε ηταν και συνοδειες..... ασφαλειας ανικανων προσωπων που μας κυβερνουσαν..... και παραμερισα γελοντας καταμουτρα στους 'βιαστικους'!!!!!! οχι για αλλο λογο δηλαδη αλλα να μην τους προλαβει καποιος και τους σκοτωσει και εχω κριμα στο λαιμο μου Η ιστορια βεβαια διδασκει οτι δεν καταφεραν τιποτα οι 'της ασφαλειας' σε οσες περιπτωσεις ετυχε..... αρα τζαμπα και τα λεφτα που παιρνουν...... τα οποια τα πληρωνουμε εμεις .....στην τελικη...
Έχεις 38 χρόνια δίπλωμα, άρα είσαι 56 ετών και γράφεις αυτές τις ασυναρτησίες; Και ακόμα δεν κατάλαβες τι έχω γράψει και γιατί. Κρίμα... κλειστό μυαλό... κρίμα και πάλι. Στα εξηγώ, λοιπόν.
Οι σχολές και τα πτυχία σου ανοίγουν το κεφάλι, είναι απλό. Από εκεί και μετά είναι θέμα δικής σου επιθυμίας να προχωρήσεις ή όχι. Οι 'υπάλληλοι', οι 'βαλτοί' κτλ που αναφέρεις δε σημαίνει αυτομάτως ότι επειδή ο τάδε καθηγητής είναι υπάλληλος ουσιαστικά του τάδε εργολάβου, ο φοιτητής του ακολουθεί την ίδια τακτική ή αυτομάτως όλοι οι φοιτητές του είναι ζώα. Αυτό που κάνεις είναι ομαδοποίηση και προσθέτεις συλλογική ευθύνη, χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα όμως για το ζήτημα. Το αν έχω Bsc, Msc, Phd κτλ, λοιπόν, είναι άσχετο, αλλά είναι δυστυχώς άσχημο να έχω και να έχω κλειστό μυαλό. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχω πτυχίο και είμαι του λιμανιού (κυριολεκτικά λόγω Πειραιά) για να μπορούμε να μιλάμε πιο άνετα, ώστε να είμαι αμόλυντος από τους 'υπαλλήλους'.
Αυτό που έγραψα και αναφέρεις για όπλα πρέπει να το δεις κριτικά και να μη μείνεις σε αυτό που έγραψα, αλλά να το συσχετίσεις με τη δημοσίευση του kacey. Ο κ. kacey έγραψε πως θα φρενάρει απότομα να δει τι θα πάθει ο αλήτης που είναι μπροστά και τον κλείνει. Του απάντησα, λοιπόν, πως αν ήμουν εγώ (εννοείται πως δεν είμαι εγώ αυτός που περιγράφω) και μου έκανε τέτοιο πράγμα, θα αντιδρούσα όπως του εξήγησα. Πέταγμα από το δρόμο και πυροβολισμός. Γιατί τα έγραψα αυτά; Για να δει πως ΔΕΝ μπορείς πάντα να ελέγξεις μια διαμάχη επειδή θεωρείς ότι έχεις ανώτερο επίπεδο από τους άλλους. Σφήνα εσύ; Πυροβολισμό εγώ. Δυστυχώς όμως, ούτε ο ίδιος το κατάλαβε, ούτε δυστυχώς κι εσύ, παρά τα 56 σου χρόνια. Πιστόλια εσύ; Άρμα εγώ. Αυτός είναι ο κανόνας. Γράφεις για πιστόλια που θα προβάλουν την κυρίαρχη ιδεολογία που μου έμαθαν στη σχολή (αν έχω πάει γιατί διαφορετικά είμαι ελεύθερος στη σκέψη) και άλλα άσχετα. Απλά τα πράγματα κύριοι. Αν φτάσεις στα άκρα (που νομίζεις εσύ) θα φτάσει και ο άλλος στα δικά του άκρα (που δεν τα ξέρεις), είναι τόσο απλό.
Ας πάμε τώρα στον ραγιά. Ο ραγιάς, φάνηκε στη 2η παράγραφό σου. Δε με νοιάζει η χαμηλότερη ταχύτητα γιατί εγώ είμαι γρήγορος και ποτέ κανείς δεν μου είπε να πάω δεξιά...!!! 56 ετών άνθρωπος να γράφεις σαν παιδάκι 20 ετών που κάνει κόντρες; Και ποιος στα λέει αυτά; Αυτός που ΔΗΜΟΣΙΩΣ δηλώνει πως πηγαίνει όταν θέλει και υπάρχουν οι συνθήκες ΤΕΛΕΙΩΣ παράνομα, έστω και με το ποδήλατο. Ο ραγιαδισμός φάνηκε και στο τελευταίο κομμάτι που θεώρησες πως είμαι σωματοφύλακας κάποιου επίσημου και γράφτηκαν όλες αυτές οι άσχετες ιδέες.
Και για να το ολοκληρώσω. Ο ραγιάς είμαι εγώ που προβάλω την κυρίαρχη ιδεολογία (δηλαδή να μην ενοχλούμε τον συνάνθρωπό μας) και αυτοί που ενοχλούν (σφήνες, φώτα κτλ) δεν είναι ραγιάδες, αλλα ελεύθεροι άνθρωποι. Αν πάντως το αυτοκίνητο στην φώτο είναι δικό σου, τότε, με συγχωρείς, αλλά μέρος της καταναλωτικής κοινωνίας που είναι υπόδουλη στις άνωθεν εντολές και προσταγές είσαι εσύ κι όχι εγώ.
Κρίμα και πάλι κρίμα....
Ευχαριστώ.
Ναι σιγουρα κριμα...... που δεν καταλαβες οτι το γεγονος που δεν μου εχουν παιξει τα φωτα τοσα χρονια, συνεβει γιατι σεβομαι αυτον που ερχεται απο πισω μου και τραβιεμαι.... ΟΤΑΝ μπορω τοσο συντομα, ωστε ο ερχομενος γρηγορα πισω μου να αντιληφθει την προθεση μου και να μην μου παιξει τα φωτα..... Εσυ ομαδοποιεις τα παντα οταν πιστευεις οτι μη ενοχλοντας (μην κανοντας σφηνες φωτα κ.λ.π.) εισαι σωστος..... οταν δηλαδη εισαι κινητο εμποδιο σε συγκεκριμενες συνθηκες επειδη πηγαινεις αργα οταν οι αλλοι γυρω σου (πλαινες λωριδες ας πουμε πανε γρηγορωτερα οχι υποχρεωτικα με 200) τι κανεις???? δεν ενοχλεις??
Την Εννοια του ραγια σιγουρα την εννοουμε διαφορετικα... Ετσι δεν εχει νοημα η συζητηση....
Στην τελευταια παραγραφο σιγουρα φαινεται και το κομπλεξ...... που εχεις απεναντι σε ανθρωπους που εχουν διαφορετικα γουστα απο τα δικα σου.... Κανε μια αυτοκριτικη και σε αυτα που κανεις εσυ μεσα στην κοινωνια μας και τοτε ισως καταλαβεις, οτι οπως το θετεις, ολοι ραγιαδες ειμαστε.... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ναι σιγουρα κριμα...... που δεν καταλαβες οτι το γεγονος που δεν μου εχουν παιξει τα φωτα τοσα χρονια, συνεβει γιατι σεβομαι αυτον που ερχεται απο πισω μου και τραβιεμαι.... ΟΤΑΝ μπορω τοσο συντομα, ωστε ο ερχομενος γρηγορα πισω μου να αντιληφθει την προθεση μου και να μην μου παιξει τα φωτα..... Εσυ ομαδοποιεις τα παντα οταν πιστευεις οτι μη ενοχλοντας (μην κανοντας σφηνες φωτα κ.λ.π.) εισαι σωστος..... οταν δηλαδη εισαι κινητο εμποδιο σε συγκεκριμενες συνθηκες επειδη πηγαινεις αργα οταν οι αλλοι γυρω σου (πλαινες λωριδες ας πουμε πανε γρηγορωτερα οχι υποχρεωτικα με 200) τι κανεις???? δεν ενοχλεις??
Την Εννοια του ραγια σιγουρα την εννοουμε διαφορετικα... Ετσι δεν εχει νοημα η συζητηση....
Στην τελευταια παραγραφο σιγουρα φαινεται και το κομπλεξ...... που εχεις απεναντι σε ανθρωπους που εχουν διαφορετικα γουστα απο τα δικα σου.... Κανε μια αυτοκριτικη και σε αυτα που κανεις εσυ μεσα στην κοινωνια μας και τοτε ισως καταλαβεις, οτι οπως το θετεις, ολοι ραγιαδες ειμαστε....Δυστυχώς, πάλι βγάζεις δικά σου, αυθαίρετα εν πολλοίς συμπεράσματα, χωρίς να έχεις διαβάσει ή χωρίς να έχεις κατανοήσει αυτά που γράφω.
Καταρχάς, ανέφερες πως σου έχουν παίξει τα φώτα ελάχιστες φορές ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Από αυτό που γράφεις, το συμπέρασμα είναι πως πας γρηγορότερα από τους υπόλοιπους, όχι ότι τραβιέσαι γρήγορα, γιατί αν ήταν έτσι θα σου είχαν παίξει τα φώτα πολλές φορές στην Αθήνα με τις συνθήκες της κυκλοφορίας που επικρατούν (βλ. αριστερές έξοδοι στη Βουλιαγμένης, στον Κηφισό, στην Κηφισίας κτλ).
Από την άλλη, βγάζεις αυτομάτως αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι εφόσον δεν κάνω σφήνες και δεν παίζω φώτα (που καμιά φορά το κάνω γιατί χρειάζεται), τότε, κινούμαι αργά και αριστερά. Πού το είδες να το γράφω αυτό; Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Άσε που σε συγκεκριμένες συνθήκες (πχ αριστερές έξοδοι) είναι συνηθισμένο η μεσαία να πηγαίνει πιο γρήγορα από την αριστερή λωρίδα. Τελείως αυθαίρετο, ψευδές και αποπροσανατολιστικό το σχόλιο, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων. Πενία τέχνας κατεργάζεται...
Την έννοια του ραγιά ή την εννοούμε ή όχι. Ο Κριαράς γράφει:
ραγιάς ο, ουσ. 1. ο μη μουσουλμάνος Οθωμανός υπήκοος. 2. (συνεκδοχικά, μειωτ.) υπόδουλος, σκλάβος [τουρκ. raya]
Επίσης:
σκλάβος ο, θηλ -α, άνθρωπος που συνήθως ύστερα από αιχμαλωσία χάνει την ελευθερία του και στο εξής αποτελεί περιουσιακό στοιχείο κάποιου άλλου, για τον οποίο οφείλει να δουλεύει
και
υπόδουλος, -η, -ο, που δεν είναι αυτεξούσιος, αλλά υπόκειται σε ξένο δυνάστη
Βάλε τα όλα μαζί και θα δεις τι ακριβώς εννοώ και τι ακριβώς υποστηρίζω ότι κάνει ο ραγιάς που θέλει να είναι καλός με τον αφέντη του, αλλά βγάζει το μίσος προς τους υπόλοιπους σκλάβους, εκεί δηλαδή που τον παίρνει να τα κάνει αυτά. Γιατί μη μου πεις ότι εσύ, ο kacey και ο ddl449 θα πάτε να κάνετε σφήνα μπροστά σε περιπολικό που πηγαίνει αργά για να τιμωρήσετε και να εκπαιδεύσετε το πλήρωμα.Επίσης, το κόμπλεξ που αναφέρεις απλά δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά προτιμώ να κοιτάω το μέσα μου και όχι το αν οδηγώ Astra του 2000 ή του 2010 ή το Kadett του 1984 (που το προτιμώ από όλα λόγω καλύτερων φρένων και 8V κινητήρα με ελάχιστη κατανάλωση - Αθήνα-Πρέβεζα, δηλαδή 400+ Km με 25 L κινούμενος με +10-30 των ορίων). Όταν αγοράζεις όμως τέτοιο προϊόν (Ferrari) και μετά συζητάς και ισχυρίζεσαι πως αυτός που δεν το έχει είναι κομπλεξικός, απλά δεν ξέρεις τι γράφεις. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε στην περίπτωση που έχουμε και οι δύο τα χρήματα για να δούμε ποιος είναι καταναλωτής, φόρου υποτελής στις επιταγές της μόδας, και ποιος όχι. Σήμερα, που ούτε σε matchbox δεν μπορώ αγοράσω όχι Ferrari, αλλά Ford T model, λόγω ιδεολογίας μιας και προτίμησα να μη γίνω μέρος του συστήματος (όταν το είδα πώς δουλεύει και το έζησα σε μικρή ηλικία), οι κουβέντες όντως είναι περιττές και φανερώνουν το ποιον του εκάστοτε ανθρώπου. Δέχομαι ότι είσαι ραγιάς, το παραδέχθηκες άλλωστε. Για εμένα όμως, δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί ούτε έχω γράψει κάτι που οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα, ούτε έχω την τυπική συμπεριφορά του ραγιά που σκύβει το κεφάλι στο σύστημα. Ίσα ίσα που είμαι εκτός συστήματος από ιδεολογία και όχι από ανικανότητα. Δήλωσα πως πήγα να γίνω, δε μου άρεσε αυτό που είδα και έφυγα άρον άρον. Το να στήνεις διαγωνισμούς δημοσίου στα 25 δεχόμενος πολλαπλές προτάσεις χρηματισμού τις οποίες απέρριψες, αν και έστησες όντως το διαγωνισμό προς όφελος 3ου (αυτού που θα έπαιρνε τη μίζα) νομίζω ότι σε κάνει να έχεις άποψη και δείχνει ακεραιτότητα χαρακτήρα και ήθος το ότι φεύγεις για να μη βρεθείς ξανά στην ίδια θέση.
Ευχαριστώ.
-
Να σας ρωτησω,κυκλοφορειτε στους δρομους ελευθεροι χωρις ψυχιατρικη συνοδεια και χωρις να παιρνετε τα φαρμακα σας; Την παλεύετε γενικως ;
-
@pipinos1976
Μπορεί και να έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα,(λίγα κατά την ταπεινή μου άποψη), ή και άδικο σε κάποια άλλα,(περισσότερα αυτά τα τελευταία πάλι κατά την ταπεινότητά μου),το σίγουρο όμως σε κάθε περίπτωση είναι,πως το όποιο δίκιο χάνεται όταν γίνεσαι εριστικός και είρων σε κάποιους άλλους συμφορουμίτες που εκφράζουν απόψεις διαφορετικές απο τις δικιές σου έστω και αν αυτές είναι ακραίες.Προσπάθησε να σέβεσαι περισσότερο τους συνομιλητές σου όπως ίσως κάνεις και με τους υπόλοιπους οδηγούς στους δρόμους,και μάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για όλους μας.Για μένα τελειώνει εδω το -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
1ον σε 10 χρονια οδηγηση εχω κανει ακριβως 4 σφηνες, μετρημενες, κ θυμαμαι να σου πω κ που κ γιατι.Ουουου, ψεύτηηηηηηηηηη!
Μόνο εκείνο το βράδυ που γυρίζαμε από Λιμανάκια προς Πειραιά, πρέπει να είχαμε κάνει πάνω από 100!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Στην τελευταια παραγραφο σιγουρα φαινεται και το κομπλεξ...... που εχεις απεναντι σε ανθρωπους που εχουν διαφορετικα γουστα απο τα δικα σου.... Κανε μια αυτοκριτικη και σε αυτα που κανεις εσυ μεσα στην κοινωνια μας και τοτε ισως καταλαβεις, οτι οπως το θετεις, ολοι ραγιαδες ειμαστε....
............
Ευχαριστώ.[/quote]
Το θεμα ειναι οχι τι πιστευεις εσυ για τον εαυτο σου (ραγιας η Οχι), αλλα οι αλλοι πως σε βλεπουν...... Εγω το εχω παρει αποφαση οτι ειμαι, οπως αλλωστε και ο Bush jr!!! O Obama, ο ΓΑΠ η Παπαρηγα κλπ. αφου λειτουργω σε κοινωνια.... οποιος θελει να νομιζει οτι δεν ειναι, δικαιωμα του, αλλα τοτε θα πρεπει να παει να ζησει σε βραχονησιδα...... η σε καμια βουνοκορφη.... δεν θα τον κοροιδεψω εγω προσωπικα για την επιλογη του.... ισα ισα θα τον θαυμασω γιατι αλλωστε θελει δυνατο χαρακτηρα κατι τετοιο για να το αποφασισει και να το εφαρμωσει καποιος.... ολες οι αλλες λυσεις που καποιος νομιζει οτι ειναι εκτος συστηματος ειναι ευσεβεις ποθοι.....
Πάντως φοβερό... το σχόλιο του kacey: ο Κηφισός σερνόταν με 100 χ.α.ω...πρέπει να υπάρχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς
Ναι σιγουρα και εγω τα τελευταια 38 χρονια πρεπει να εχω ψυχολογικο προβλημα αφου πιστευω ακριβως το ιδιο..... 'σερνονται' φιλτατε οταν ειναι 5 - 10 αυτοκινητα σε τρεις λωριδες..... και σε αποσταση 300 - 500 μετρων... (οσο δηλαδη μπορω να ελεγξω μπροστα μου) και πανε με 100......
Χαραμίζεσαι βρε φίλε που οδηγείς στους ελληνικούς δρόμους. Μια καριέρα στην F1 σε περιμένει. Μην κάθεσαι άλλο εδώ. Πήγαινε γρήγορα για να μην βλέπεις τέτοια πράγματα μπροστά σου...άκου με 100 στον Κηφισό...σα δε ντρέπονται!
Φιλτατε, φροντισε να μην εισαι κινητο εμποδιο σε οποια λωριδα και αν εισαι για τους αλλους οδηγους ωστε να μην μπλεξεις κανενα αθωο, και ασε με εμενα στον πονο μου που δεν εγινα οδηγος F1.
Μου φτανει που οι ασφαλιστικες δεν με ξερουν, η τροχαια επισης, οι φαναρτζηδες επισης, απο δικη μου υπαιτιοτητα, αλλοι μου πληρωσαν ζημιες επειδη ηταν κουλοι......, τοσα χρονια που οδηγω οπως εγω νομιζω οτι ειναι ασφαλες για μενα..... Την φιλοσοφια μου αλλωστε την γραφω και στην υπογραφη μου......Αρκετα νομιζω με τις αμπελοσοφιες..... πρεπει και να επιζησουμε στους δρομους μας...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Πάντως φοβερό... το σχόλιο του kacey: ο Κηφισός σερνόταν με 100 χ.α.ω...πρέπει να υπάρχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς
Ναι σιγουρα και εγω τα τελευταια 38 χρονια πρεπει να εχω ψυχολογικο προβλημα αφου πιστευω ακριβως το ιδιο..... 'σερνονται' φιλτατε οταν ειναι 5 - 10 αυτοκινητα σε τρεις λωριδες..... και σε αποσταση 300 - 500 μετρων... (οσο δηλαδη μπορω να ελεγξω μπροστα μου) και πανε με 100......
Χαραμίζεσαι βρε φίλε που οδηγείς στους ελληνικούς δρόμους. Μια καριέρα στην F1 σε περιμένει. Μην κάθεσαι άλλο εδώ. Πήγαινε γρήγορα για να μην βλέπεις τέτοια πράγματα μπροστά σου...άκου με 100 στον Κηφισό...σα δε ντρέπονται!
Φιλτατε, φροντισε να μην εισαι κινητο εμποδιο σε οποια λωριδα και αν εισαι για τους αλλους οδηγους ωστε να μην μπλεξεις κανενα αθωο, και ασε με εμενα στον πονο μου που δεν εγινα οδηγος F1.
Μου φτανει που οι ασφαλιστικες δεν με ξερουν, η τροχαια επισης, οι φαναρτζηδες επισης, απο δικη μου υπαιτιοτητα, αλλοι μου πληρωσαν ζημιες επειδη ηταν κουλοι......, τοσα χρονια που οδηγω οπως εγω νομιζω οτι ειναι ασφαλες για μενα..... Την φιλοσοφια μου αλλωστε την γραφω και στην υπογραφη μου......Αρκετα νομιζω με τις αμπελοσοφιες..... πρεπει και να επιζησουμε στους δρομους μας...
Μια σημείωση όμως. Όλοι θελουμε να φτάσουμε γρήγορα στον προορισμό μας όπως λες στην υπογραφή σου. Αλλά και με ασφάλεια. Και καλό θα ήταν να καταλάβουμε ότι το να κυκλοφορούμε στους δρόμους μέσα στην πόλη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να νιώθουμε ότι γίνεται πόλεμος και πρέπει να προσέχουμε να αποφύγουμε τις διάφορες οβίδες/βλήματα που περνάνε απο γύρω μας. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλω να τρέξω πάνω από το όριο είναι δικό μου πρόβλημα και θα το κάνω σε δρόμο που είναι άδειος και δεν θα προκαλέσω ατύχημα σε ανθρώπους που απλά θέλουν να πάνε στη δουλειά τους ή στον προορισμό τους. Ούτε θα τους επιβάλω να φύγουν από τη μέση για να μπορέσω ΕΓΩ να κάνω το κέφι μου. Η πόλη έχει διαφορετικές συνθήκες κίνησης και διαφορετικούς ανθρώπους που κινούνται μέσα σε αυτή. Αυτό ας το θυμόμαστε όλοι πριν αρχίσουμε να κάνουμε κόντρες ή αγώνες ταχύτητας.
Και κάτι ακόμα...οι δρόμοι συνήθως μέσα στην πόλη δεν είναι φτιαγμένοι για πολύ μεγάλες ταχύτητες (δεν έχουν τις απαραίτητες διαχωριστικές νησίδες, ούτε τις σωστές κλίσεις και φυσικά αν υπάρχει λακούβα δεν θα πάει κανεις να τη κλείσει). Και αν γίνει ένα ατύχημα με μεγάλη ταχύτητα, θα εμπλέξει πιθανόν πολύ περισσότερους ανθρώπους απο το να γίνει σε μια Ε.Ο. π.χ. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο τα όρια είναι πολύ μικρότερα απο την Ε.Ο. Και φυσικά σφήνες, αποτομα φρεναρίσματα και άλλες τέτοιες συμπεριφορές για 'τιμωρία' κάθε άλλο παρά ώριμότητα δείχνει. -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
1ον σε 10 χρονια οδηγηση εχω κανει ακριβως 4 σφηνες, μετρημενες, κ θυμαμαι να σου πω κ που κ γιατι.
Ουουου, ψεύτηηηηηηηηηη!
Μόνο εκείνο το βράδυ που γυρίζαμε από Λιμανάκια προς Πειραιά, πρέπει να είχαμε κάνει πάνω από 100!
Αστα αυτα, εγω δεν εκανα σφηνες εκεινο το βραδυ. Εγω παρακολουθουσα διακριτικα, χαραζα μια πορεια αναμεσα στους αλλους βλεποντας 300 μετρα μακρυα κ αλλαζα λωριδες κανονικα με φλασακι κ καθρεφτη, αλλα συνεχεια. Κ φταναμε μαζι στα ιδια σημεια. Λογικο αφου ειμαι κ εγω της πεποιθησης οτι με τις σφηνες δεν φτανεις πουθενα πιο γρηγορα.
Οσο για τους υπολοιπους, εχετε πολυ πλακα μερικοι. Αφου λοιπον γραφετε οτι γραφετε, κ εγω θα κανω οτι γουσταρω οταν εχω την δυνατοτητα (η ροπη που λεγαμε). Ετσι κι αλλιως σε αυτη την χωρα μπροστα παει αυτος που κανει οτι γουσταρει.
-
Κ οποιος νομιζει οτι αμα πεσει απο πισω απο αλλον δεν θα πληρωσει, στην Ελλαδα, be my guest.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ οποιος νομιζει οτι αμα πεσει απο πισω απο αλλον δεν θα πληρωσει, στην Ελλαδα, be my guest.+1. Θα πρέπει ο πίσω να έχει ακλόνητα στοιχεία (video, μάρτυρες, κτλ) ώστε να μπορεί να αντικρούσει ένα πολύ απλό επιχείρημα: 'Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου σκύλος και αναγκαστικά φρέναρα απότομα. Δεν είχα χρόνο να κάνω ελιγμό αποφυγής'.
-
Λοιπόν pipinos επειδή βαρέθηκα και όπως φαίνεται θεωρείς σωστό να πηγαίνεις με 10/15 χλμ τη ώρα και στα @@ σου οι πίσω (θα το κάνει μόνο κάποιος αν είναι ντούκι, οπλοφορεί, έχει αλεξίσφαιρο αμάξι και τέτοιες αηδίες) και ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος χρησιμοποιείς anti-radar http://www.youtube.com/watch?v=abBxD7BSNys
->Τώρα θα σκάσει το εκπληκτικό σχόλιο δεν τρέχω/θέλω να ενημερώνομαι
Α έχεις και τρία χέρια;! Για πως αλλιώς κρατάς την κάμερα και οδηγάς...
Μπάβο σου !
Τα συμπεράσματα στους υπόλοιπους...Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ετσι κι αλλιως σε αυτη την χωρα μπροστα παει αυτος που κανει οτι γουσταρει.+1
Συγνώμη στα υπόλοιπα μέλη για offtopics
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Περαστικα φιλε ελπιζω να βρειτε ακρη φθηνα και ακομα καλυτερα να βρειτε και τον ιδιο..
Με τοση ζημια κανα κομματι απο τον αλλον δεν εμεινε?? Ακομα και απο τα κρυσταλλα των φαναριων του με κατι κωδικους βγαινει ακρη νομιζω.Δυστυχώς όχι. Ίσως δεν έψαξαν ... το μόνο που φαίνεται στο αμάξι είναι το μαυρο (ακρυλικό πρέπει να είναι αφού δεν είδα ρινίσματα ή γυαλάδα) και ότι έχει ψηλά (και όχι στον προφυλακτήρα) την πινακίδα του αφού επάνω στο καπό μου στη μέση περίπου υπάρχει κενό απο την μπογιά του.
(Μίλησα και με την αστυνομία και μου είπαν να κάνω μήνυση ... )
Ευχαριστώ για τις ευχές!Περαστικα φιλε
Να' σαι καλά!
-
Zώο εχτές με μηχανάκι είχε κολλημένη την πινακίδα κυκλοφορίας κολλημένη με ζελοτέιπ στο μπουφάν του (ναι καλά ακούσατε, στο μπουφάν του ). Αυτό δεν είναι καραπαράνομο? Πάντως εντάξει αυτό πρέπει να γραφτεί στα πολύ αξιοπερίεργα, δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει. Κρίμα που δεν μπόρεσα να τον φωτογραφήσω
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Zώο εχτές με μηχανάκι είχε κολλημένη την πινακίδα κυκλοφορίας κολλημένη με ζελοτέιπ στο μπουφάν του (ναι καλά ακούσατε, στο μπουφάν του ). Αυτό δεν είναι καραπαράνομο? Πάντως εντάξει αυτό πρέπει να γραφτεί στα πολύ αξιοπερίεργα, δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει. Κρίμα που δεν μπόρεσα να τον φωτογραφήσωΩραια, και ας υπεθεσουμε οτι ειναι παρανομο(που ειναι, μιας και ο ΚΟΚ αναφερει οτι** η πινακιδα πρεπει να ειναι σε εμφανες σημειο ΠΑΝΩ στο οχημα**, αλλα δεν διευκρινιζει πισω), εσυ γιατι τον αποκαλεις ζωο?
Εθεσε σε κινδυνο την σωματικη του ακεραιοτητα?
Ειναι το ιδιο πραγμα με τα καγκουρικα οχηματα. Μπορει να ειναι καγκουρας με τις 1032 αεροτομες, αλλα αν οδηγει σωστα, ΖΩΟ μια φορα ΔΕΝ ειναιΜην μου πεις οτι ''αν εφευγε η πινακιδα και εσκαγε επανω μου'', εννοειται οτι δεν εννοω αυτο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είχα δει σε ένα Γερμανικό documentary, στη Γερμανική τηλεόραση το εξής. Είχαν βάλει περίπου 20 αυτοκίνητα σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο να κινούνται σε κύκλο κρατώντας σταθερή ταχύτητα. Τα αυτοκίνητα προχώραγαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε κάποια στιγμή λοιπόν είπαν σε ένα αυτοκίνητο να φρενάρει. Αμέσως, άρχιζαν και φρέναραν όλα, το ένα μετά το άλλο δημιουργώντας μποτιλιάρισμα.
Μακάρι να μπορούσα να το βρω στο youtube να το ανεβάσω, αλλά δε ξέρω ούτε Γερμανικά, ούτε θυμάμαι σε ποιο κανάλι το είχα δει.
Το συγκεκριμενο δεν ειναι τηλεοπτικο προγραμμα αλλα μπορει να μας πει πολλα για το θεμα.
http://vwisb7.vkw.tu-dresden.de/~treiber/MicroApplet/ -
Ο χρήστης After έγραψε:
Zώο εχτές με μηχανάκι είχε κολλημένη την πινακίδα κυκλοφορίας κολλημένη με ζελοτέιπ στο μπουφάν του (ναι καλά ακούσατε, στο μπουφάν του ). Αυτό δεν είναι καραπαράνομο? Πάντως εντάξει αυτό πρέπει να γραφτεί στα πολύ αξιοπερίεργα, δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει. Κρίμα που δεν μπόρεσα να τον φωτογραφήσω
Ωραια, και ας υπεθεσουμε οτι ειναι παρανομο(που ειναι, μιας και ο ΚΟΚ αναφερει οτι** η πινακιδα πρεπει να ειναι σε εμφανες σημειο ΠΑΝΩ στο οχημα**, αλλα δεν διευκρινιζει πισω), εσυ γιατι τον αποκαλεις ζωο?
Εθεσε σε κινδυνο την σωματικη του ακεραιοτητα?
Ειναι το ιδιο πραγμα με τα καγκουρικα οχηματα. Μπορει να ειναι καγκουρας με τις 1032 αεροτομες, αλλα αν οδηγει σωστα, ΖΩΟ μια φορα ΔΕΝ ειναιΜην μου πεις οτι ''αν εφευγε η πινακιδα και εσκαγε επανω μου'', εννοειται οτι δεν εννοω αυτο
+1...
Έπρεπε να ανέβει στα περίεργα των ελληνικών δρόμων... -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Το συγκεκριμενο δεν ειναι τηλεοπτικο προγραμμα αλλα μπορει να μας πει πολλα για το θεμα.
http://vwisb7.vkw.tu-dresden.de/~treiber/MicroApplet/Απο αυτο καταλαβαινουμε ποσο κακο κανουν οι εισοδοι σε εναν μεγαλο δρομο
Πολυ πολυ πολυ καλο sim
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]