-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
- ο αυτοματος συγχρονισμος σου δουλευει παντα?
- το κρυσταλο εχει γρατσουνιστει?
Στην Ελλαδα δεν δουλευει τοσο καλα. Πρεπει να σαι σε καμια ταρατσα κ αν εισαι τυχερος, θα συγχρονησει.
Στη Γερμανια το χω δει να δουλευει αψογα!Το κρυσταλο ειναι μια χαρα
ενα casio που εχω, μονο στο σπιτι μου δε συγχρονιζει, οπου αλλου παω δουλευει κανονικα.
κατι αλλο, το ατσαλινο εχεις ή το τιτανιο? Αξιζει η διαφορα τιμης σε σχεση με το μειωμενο βαρος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- ο αυτοματος συγχρονισμος σου δουλευει παντα?
- το κρυσταλο εχει γρατσουνιστει?
Στην Ελλαδα δεν δουλευει τοσο καλα. Πρεπει να σαι σε καμια ταρατσα κ αν εισαι τυχερος, θα συγχρονησει.
Στη Γερμανια το χω δει να δουλευει αψογα!Το κρυσταλο ειναι μια χαρα
ενα casio που εχω, μονο στο σπιτι μου δε συγχρονιζει, οπου αλλου παω δουλευει κανονικα.
κατι αλλο, το ατσαλινο εχεις ή το τιτανιο? Αξιζει η διαφορα τιμης σε σχεση με το μειωμενο βαρος?
Μαυρο ατσαλι.
Ειμαι κατα του τιτανιου στα ρολογια.
Το ρολοΪ μου ΠΡΕΠΕΙ να χει βαρος
-
Στη Γερμανια το χω δει να δουλευει αψογα!Ε, λογικό είναι! Αφού ο πομπός (με τον DCF77 δεν συντονίζεται; ) βρίσκεται στη Γερμανία.
Αν ο συγχρονισμός γίνεται κατ'επιλογή, να το κάνετε τη νύχτα όταν η εμβέλεια είναι μεγαλύτερη. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στη Γερμανια το χω δει να δουλευει αψογα!Ε, λογικό είναι! Αφού ο πομπός (με τον DCF77 δεν συντονίζεται; ) βρίσκεται στη Γερμανία.
Αν ο συγχρονισμός γίνεται κατ'επιλογή, να το κάνετε τη νύχτα όταν η εμβέλεια είναι μεγαλύτερη.εμένα γίνεται νύχτα, κάθε πρώτο 7ήμερο του μήνα.
δεν ξέρω αν τυχαίνει, όμως τότε έχω παρατηρήσει ότι κάνει αυτόματα ενημέρωση. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τη γνωμη σας παρακαλω.τιμη απο Αμερικη, σε ατσαλινη εκδοση: ~200€.

http://www.superchrono.com/index.php?ma ... ts_id=2269
Για Citizen ειναι πολυ ομορφο
Μαζι με το παρακατω, ειναι τα μοναδικα που μου αρεσουν:
Υ.Γ.
**
ATHINA FAIR 2009**
http://www.athinafair.gr/eisagogi.asp -
Ιαπωνικούς μηχανισμούς Miyiota της Citizen χρησιμοποιεί για τα ρολόγια της και η ελληνική Folli-Follie για τα ανδρικά της ρολόγια τόσο αυτόματα όσο και quartz...
-
ROLEX αν και δεν είμαι ικανοποιημένος από την ακρίβειά του. Κάθε 15 μέρες πρέπει να το ρυθμίζω, αλλιώς χάνει 5 λεπτά το μήνα!!!!!
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
ROLEX αν και δεν είμαι ικανοποιημένος από την ακρίβειά του. Κάθε 15 μέρες πρέπει να το ρυθμίζω, αλλιώς χάνει 5 λεπτά το μήνα!!!!!Και μένα χάνει 2-3 λεπτά το μήνα και ας μην το βγάζω ποτέ απτο χέρι.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ROLEX αν και δεν είμαι ικανοποιημένος από την ακρίβειά του. Κάθε 15 μέρες πρέπει να το ρυθμίζω, αλλιώς χάνει 5 λεπτά το μήνα!!!!!
Α τα δικά σου βρίσκουμε......διότι της γυναίκας μου πάει 5 λεπτά το μήνα μπροστά....
Φίλε Γιώργο και λοιποί που εχετε ρολεξ....Ένα απλό ρύθμισμα θέλει στην αντιπροσωπεία..Γενικώτερα τα ρολεξ αν ρυθμιστούν σωστά έχουν τρομερή ακρίβεια...Κοντά στο 1 με 1,5 λεπτά το μήνα..Και τα καινούργια τα κεραμικά είναι ακόμα καλύτερα
-
1 λεπτό το μήνα το θεωρώ απαράδεκτο. το swatch των 65 ευρώ έχει καλύτερη ακρίβεια!!!!
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
1 λεπτό το μήνα το θεωρώ απαράδεκτο. το swatch των 65 ευρώ έχει καλύτερη ακρίβεια!!!!Μιλαμε για μηχανικα ρολογια, τα οποια εχουν τριβες στον μιχανισμο και επηρεαζονται απο την βαρυτητα.
Οταν αγοραζεις ενα τετοιο ρολοϊ ΞΕΡΕΙΣ εξ αρχης οτι ΘΑ χανει. -
1 λεπτό το μήνα το θεωρώ απαράδεκτο. το swatch των 65 ευρώ έχει καλύτερη ακρίβεια!!!!
Μιλαμε για μηχανικα ρολογια, τα οποια εχουν τριβες στον μιχανισμο και επηρεαζονται απο την βαρυτητα.
Οταν αγοραζεις ενα τετοιο ρολοϊ ΞΕΡΕΙΣ εξ αρχης οτι ΘΑ χανει.τα αυτοματα μπορει να χασουν τοσο, δεν ειναι και ασχημο.
τα quartz παντως χανουν πολυ λιγοτερο, αλλα δεν ειναι αξισου γκλαμουρατα -
Μιλαμε για μηχανικα ρολογια, τα οποια εχουν τριβες στον μιχανισμο και επηρεαζονται απο την βαρυτητα.
Οταν αγοραζεις ενα τετοιο ρολοϊ ΞΕΡΕΙΣ εξ αρχης οτι ΘΑ χανει.Καλή μαγκιά
-
Οταν αγοραζεις ενα τετοιο ρολοϊ ΞΕΡΕΙΣ εξ αρχης οτι ΘΑ χανει.Όταν το προβληματικό έγινε γκλάμουρ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οταν αγοραζεις ενα τετοιο ρολοϊ ΞΕΡΕΙΣ εξ αρχης οτι ΘΑ χανει.Όταν το προβληματικό έγινε γκλάμουρ...
μα δεν ειναι προβληματικο, ετσι ειναι και οι μηχανισμοι τους ειναι πιο πολυπλοκοι και εκτος απο ονομα ιστορια παθος (ξερετε εσεις οι ιταλοι απο αυτα ) πληρωνεις και αυτο..
ειναι να σα να μου συγκρινεις φερραρι 430 με gtr, ειπαμε το ακριβοτερο δεν ειναι παντα και το πιο αποτελεσματικο
και αν εχεις το μαρουλι θα παρεις το ακριβοτερο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα δεν ειναι προβληματικο, ετσι ειναι και οι μηχανισμοι τους ειναι πιο πολυπλοκοι και εκτος απο ονομα ιστορια παθος (ξερετε εσεις οι ιταλοι απο αυτα ) πληρωνεις και αυτο..
ειναι να σα να μου συγκρινεις φερραρι 430 με gtr, ειπαμε το ακριβοτερο δεν ειναι παντα και το πιο αποτελεσματικο
και αν εχεις το μαρουλι θα παρεις το ακριβοτεροΑν έχεις το μαρούλι γιατί να μην πάρεις ενάμιση κιλό χρυσαφικό για το λαιμό που δεν χαλάει ποτέ και δεν χάνει ούτε sec?
Είναι και πουλ μουρΕτσι κι αλλιώς και τα rolex για πουλ μουρ είναι
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ετσι κι αλλιώς και τα rolex για πουλ μουρ είναι
οπως και οι ferrari
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ετσι λειτουργει το μηχανικο ρολοϊ.
Οπως με τα αυτοκινητα με κινητιρες εσωτερικης καυσης, οταν αγοραζεις 10 λιτρα βενζινη ξερεις οτι τα 6 λιτρα θα γινουν τριβες και θερμοτητα ενω μονο τα 4 θα γινουν κινηση. -
by the way....δεν το αγόρασα!!!!
δώρο ήταν!
Προσωπικά θα αγοραζα το πολύ swatch -
Η αλήθεια είναι πως αδυνατώ να καταλάβω το ρόλο ύπαρξης των μηχανικών ρολογιών πέρα από το πουλ μουρ. Έχουν κακή ακρίβεια και μεγάλο βάρος ενώ από το θεωρητικό πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας δεν πολυστέκει μιας και ακούω κάτι νούμερα για σέρβις που συγκρίνονται με αυτοκίνητου. Εάν πάμε σε σύγκριση με κινέτικ ούτε αυτό στέκει βέβαια...
Μήπως έχει το μηχανικό ρολόι κάποιο τεχνικό πλεονέκτημα που αδυνατώ να κατανόησω? Μήπως σε θέμα αξιοπιστίας? Αλλά και η αξιοπιστία του μηχανισμού δεν είναι κάποιο σοβαρό θέμα μιας και ένας μηχανισμός χρονογράφου σίτιζεν κάνει 30 ευρώ. Γιατί από τεχνολογικής απόψεως το αυτόματο μου κάνει σαν να πουλάς μία λαμποργκίνι με κινητήρα από μικρομεσαίο του 80...
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.