-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Πιο τυράκι...
δε πηραμε 3000 κυβικά (αυτό σκεφτόμουνα)
ήμουν μεταξύ Α4 και BMW
Το ίδιο αμάξι θα ίδια λεφτα....
Ειμαστε σοβαρό κράτος
Αλλά ξέρεις ποιο φταίει
Η ίδια η BMW ΑΕ (μεγάλοι ηλιθιοι) που δεν εχει πάρει χαμπάρι ότι θα την κλείσουν..... με αυτά που της κάνουν.Ναι ρε coyote, είναι βαλτοί απο τo Ingolstadt και θέλουν να χτυπήσουν την φτωχή πλην τίμια εταιρεία με τον έλικα.Και μάλιστα πιάνει το κόλπο γιατί κατάφεραν και αποσύρθηκαν και απο τη F1 οι τελευταίοι ...
Είπαμε και παραπάνω ρε παιδιά ότι η αξιολόγηση των κυβικών έχει να κάνει με την αξιολόγηση για φοροδοτική ικανότητα και όχι ως ποινή για ρύπανση. Και είπαμε επίσης ότι μονομερώς **δεν **είναι αντιπροσωπευτική. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να τα μπουρδουκλώνουμε όλα, ανάλογα με τι αυτοκίνητο κυκλοφοράει ο καθένας.
Για να το πω και αλλιως. Το κράτος προφανώς έχει μια ανάγκη για έσοδα και απο κάπου θα τα πάρουν. Αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας που διαβάζει πεντε αράδες στις εφημερίδες.
Εσύ coyote (και όλοι όσοι αντιδράτε κατ'αυτον τον τρόπο) θεωρείτε ότι μεγαλύτερη ευκολία απόδοσης εισφοράς έχει αυτός που κυκλοφοράει με τη BMW την περσινη ή αυτός με το Jimny του 2000 ξερω γω?ΥΓ:Ενημερωτικά αυτή η επίθεση στη γυναίκα για το αυτοκίνητο της ξεκίνησε απο κάτι φυλλάδες μεγαλοσυγκροτημάτων (έχει γραφτεί και στο φόρουμ) και στα δικα μου μάτια την καθιστά πιο συμπαθή αυτόματα.
Ξέρεις ποια είναι η BMW AE? ξέρεις?
Τι σημαίνει ευκολία απόδοσης. Μηπως να πληρώσουμε φόρο που πάμε σε ιδιωτικό σχολείο αλλά δε πάμε μπουζούκαι ποτέ μας (μάυρα.... λεφτα)
-
Το ότι έφτασε το κράτος να εκλιπαρεί για ψύχουλα εσόδων όπως τα τέλη κυκλοφορίας οφείλεται σε όσους φοροδιαφεύγουν , φοροκλέβουν και δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 10000 Ε όταν έχουν στην κατοχή τους σπίτια των 300000 Ε, 1,2,3..αυτοκίνητα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ +100000 Ε, κότερα κά και θέλουν και χαμηλότοκα ή χαριστικά δάνεια για να ''τρέξουν'' την ζημιογόνα τους επιχείρηση και όλο το βάρος πέφτει στα ΘΥΜΑΤΑ τους ΜΙΣΘΟΤΟΥΣ (ιδιωτικούς και δημόσιους) και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, νομίζω ότι φτάνει πιά και σαφώς πρέπει να πληρώσουν οι κλέφτες και κομπιναδόροι έστω και με τεκμήρια και φυσικά όχι τα γελεία σε ύψος που λέει ο σύνδεσμος εισαγωγέων
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
.....Καλό και παρεξηγημενο μου παιδι , κανε μου την χαρη να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα πριν ?...
Εννοείται ότι δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον άσε που είναι χάρμα οφθαλμών η Μ3!!!!
τρεις λαλουν και δυο χορευουν αγαπητε ...
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
4.Αν είμαστε σοβαρό κράτος ό οποιοσδήποτε νόμος δεν πρέπει να έχει αναδρομική ισχύς, πχ. η όποια μέθοδος τελικά επιλεγεί πρέπει να ισχύει μετά το 2010, ίσως και από το 2012 που είναι και το σωστότερο για να μην υπάρχει ο αιφνιδιασμός του κάθε πολίτη αυτού του μπουρ____υ ώστε να μπορεί να οργανώσει έστω στοιχειοδώς την ζωή του.
Αυτο ειναι το πιο σωστο που ειπωθηκε (γραφηκε0 εδω, κατα τη γνωμη μου.
Ενας στοιχειωδης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.
και μετα κανε οτι θελεις, αλλα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ τι σε περιμενει... -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Το ότι έφτασε το κράτος να εκλιπαρεί για ψύχουλα εσόδων όπως τα τέλη κυκλοφορίας οφείλεται σε όσους φοροδιαφεύγουν , φοροκλέβουν και δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 10000 Ε όταν έχουν στην κατοχή τους σπίτια των 300000 Ε, 1,2,3..αυτοκίνητα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ +100000 Ε, κότερα κά και θέλουν και χαμηλότοκα ή χαριστικά δάνεια για να ''τρέξουν'' την ζημιογόνα τους επιχείρηση και όλο το βάρος πέφτει στα ΘΥΜΑΤΑ τους ΜΙΣΘΟΤΟΥΣ (ιδιωτικούς και δημόσιους) και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, νομίζω ότι φτάνει πιά και σαφώς πρέπει να πληρώσουν οι κλέφτες και κομπιναδόροι έστω και με τεκμήρια και φυσικά όχι τα γελεία σε ύψος που λέει ο σύνδεσμος εισαγωγέωνΈχεις απόλυτο δίκιο. Απλά δεν ενδιαφέρονται ή δεν θέλουν να είναι πιο δίκαιοι στην φορολογία. Αν ρωτήσεις έναν **έμπειρο **εφοριακό-ελεγκτή, θα σου πει πολύ απλούς τρόπους για να περιορίσεις την φοροδιαφυγή σημαντικά(να την εξαλείψεις τελείως είναι ουτοπία).
Δυστυχώς όσο και να μην μας αρέσει, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι είναι αυτοί που κυρίως συμβάλλουν στον προϋπολογισμό(πάλι καλά που έχουμε πολλούς δημόσιους γιατί θα είχαμε πτωχεύσει προ πολλού με την μ@μακία που μας δέρνει).---------Πίσω στο θέμα----------
Ας πάρει ο καθένας ότι γουστάρει ρε σεις, τι το κουράζετε τόσο το θέμα, είναι παράνομο να αγοράσει κάποιος ότι αμάξι γουστάρει; Μπορεί να αποδείξει ότι δηλώνει τα χρήματα που απαιτούνται; Ας πάρει και διαστημόπλοιο, θα πληρώσει το φόρο, την βενζίνη του και ότι ΦΠΑ και Τέλη του βάλουν οι φωστήρες. Εσείς τι ζόρι τραβάτε, αν το κάρο που θέλει είναι ΝΟΜΙΜΟ, δεν κατάλαβα(άστε το περιβάλλον, γιατί για το περιβάλλον αν νοιάζεστε ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ γιατί πιο πολύ εσείς το επιβαρύνετε --- να μην κάνω το λάθος και ρωτήσω πόσοι από εσάς τους 'δήθεν' κάνετε έστω στοιχειώδη ανακύκλωση κάτι που εγώ ο 'δαίμονας' θεωρώ δεδομένο για ευφυή όντα...). -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πιο τυράκι...
δε πηραμε 3000 κυβικά (αυτό σκεφτόμουνα)
ήμουν μεταξύ Α4 και BMW
Το ίδιο αμάξι θα ίδια λεφτα....
Ειμαστε σοβαρό κράτος
Αλλά ξέρεις ποιο φταίει
Η ίδια η BMW ΑΕ (μεγάλοι ηλιθιοι) που δεν εχει πάρει χαμπάρι ότι θα την κλείσουν..... με αυτά που της κάνουν.Ναι ρε coyote, είναι βαλτοί απο τo Ingolstadt και θέλουν να χτυπήσουν την φτωχή πλην τίμια εταιρεία με τον έλικα.Και μάλιστα πιάνει το κόλπο γιατί κατάφεραν και αποσύρθηκαν και απο τη F1 οι τελευταίοι ...
Είπαμε και παραπάνω ρε παιδιά ότι η αξιολόγηση των κυβικών έχει να κάνει με την αξιολόγηση για φοροδοτική ικανότητα και όχι ως ποινή για ρύπανση. Και είπαμε επίσης ότι μονομερώς **δεν **είναι αντιπροσωπευτική. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να τα μπουρδουκλώνουμε όλα, ανάλογα με τι αυτοκίνητο κυκλοφοράει ο καθένας.
Για να το πω και αλλιως. Το κράτος προφανώς έχει μια ανάγκη για έσοδα και απο κάπου θα τα πάρουν. Αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας που διαβάζει πεντε αράδες στις εφημερίδες.
Εσύ coyote (και όλοι όσοι αντιδράτε κατ'αυτον τον τρόπο) θεωρείτε ότι μεγαλύτερη ευκολία απόδοσης εισφοράς έχει αυτός που κυκλοφοράει με τη BMW την περσινη ή αυτός με το Jimny του 2000 ξερω γω?ΥΓ:Ενημερωτικά αυτή η επίθεση στη γυναίκα για το αυτοκίνητο της ξεκίνησε απο κάτι φυλλάδες μεγαλοσυγκροτημάτων (έχει γραφτεί και στο φόρουμ) και στα δικα μου μάτια την καθιστά πιο συμπαθή αυτόματα.
Ξέρεις ποια είναι η BMW AE? ξέρεις?
Τι σημαίνει ευκολία απόδοσης. Μηπως να πληρώσουμε φόρο που πάμε σε ιδιωτικό σχολείο αλλά δε πάμε μπουζούκαι ποτέ μας (μάυρα.... λεφτα)
Προφανώς κατάλαβα ότι εννοείς τον εισαγωγέα. Αλλά είπα να το πάω λίγο παραπέρα, για να καταλάβεις το παράλογο του πράματος,οτι το κράτος δεν ασχολείται προφανώς με την BMW Hellas, ή τη Audi Hellas κλπ κλπ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι... Και αν κλείσει η 'μπι εμ' Ελλάδος, so what? Γιατί θα πρέπει να νοιάζει τον οποιονδήποτε εδώ μέσα (εσού συμπεριλαμβανομένου)????Και γιατί παρουσιάζεις τα μπουζούκια ως εκ του αυτονοήτου κεκτημένο δικαίωμα, που αναγκάστηκες να περικόψεις για το σχολείο? Πολύ καλά έκανες. Κι εγώ το ιδιο θα κανα ΑΝ (που δεν σκοπευω) ήθελα να στείλω κάποτε τα παιδια μου σε ιδιωτικό.
Τεσπα, επειδή φεύγουμε εντελώς off, και μενα ο φαδερ μου θα κληθεί να δώσει +100 € για το Μοντεο 1.8 του '96. Τι να κάνω? Να κάτσω να τα χώνω στο Jimny της Μπιρμπίλη???
**106S16 **
+1 -
αυτό που σου λέω είναι ότι δε μου λείπουν αλλά ζητώ το δικαίωμα να μη με κοροιδεύουν που δε πηρα E class 1800 cc με 55 χιλιάρικα αρχική
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό που σου λέω είναι ότι δε μου λείπουν αλλά ζητώ το δικαίωμα να μη με κοροιδεύουν που δε πηρα E class 1800 cc με 55 χιλιάρικα αρχικήόμως γνώριζες περί της φάκας. Είχες δίλιτρο ατμοσφαιρικό και ήδη πλήρωνες ένα πεντακοσάρικο το έτος. Σίγουρα θα είχες εξαιρετική τιμή για την 3άρα. Τιμή όμως που δεν θα πετύχαινες αν η 3άρα είχε 1.8 κινητήρα και δεν πλήρωνε το 500άρικο αλλά 202 ευρώ το έτος.
Κατανοώ την ένταση αλλά από κάποια στιγμή και μετά κάνουμε τις επιλογές μας.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
αυτό που σου λέω είναι ότι δε μου λείπουν αλλά ζητώ το δικαίωμα να μη με κοροιδεύουν που δε πηρα E class 1800 cc με 55 χιλιάρικα αρχική
όμως γνώριζες περί της φάκας. Είχες δίλιτρο ατμοσφαιρικό και ήδη πλήρωνες ένα πεντακοσάρικο το έτος. **Σίγουρα θα είχες εξαιρετική τιμή για την 3άρα. Τιμή όμως που δεν θα πετύχαινες αν η 3άρα είχε 1.8 κινητήρα **και δεν πλήρωνε το 500άρικο αλλά 202 ευρώ το έτος.
+1
-
Ειναι γιδια ρε, δηλαδη δε μπορει ενας εκει μεσα να βρει μια λογικη για να ξεκινησει ενα δικαιο συστημα τελων που δε θα αλλαξει για τουλαχιστον μια δεκαετια,
Τι κυβικα, και κερατα?? ας παρει ο καθενας οτι θελει. Αφου πληρωσε ΦΠΑ και τελη ταξινομησης (τα οποια εχουν μια λογικη αναλογια σαν φοροι) πρεπει καθε 3 και λιγο να τον αρμεγεις με αλλαγες στα τελη?
Υποθετουμε οτι ενας μεσος οικογενειαρχης παιρνει ατμοσφαιρικο sedan 1400-1600 και βαζει μεσα παιδια και αποσκευες και παει εκδρομη. Αυτος ο ανθρωπος αυτοματως πεφτει θυμα του συστηματος που τον εσπρωξε να παρει αμαξι με χαμηλα ετησια εξοδα και να γλυτωσει τη σφαλιαρα των κυβικων. Στη ουσια το συστημα τον καθιστα επικινδυνο μαλακα που θα κανει προσπεραση με ενα αυτοκινητο που ζυγιζει 2 τονους και δεν εχει ενεργητικη ασφαλεια.
Aφηστε την αγορα να λειτουργησει ομαλα ρε και το κοσμο να χαλαει τα λεφτα του εκει που θελει, αφου τα δουλεψε και τα φορολογηθηκε,
Αν δε μπορουν να βρει το κρατος γιατι εχει η Κηφησιας τοσα Range Rover ειναι αλλο θεμα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
όμως γνώριζες περί της φάκας. Είχες δίλιτρο ατμοσφαιρικό και ήδη πλήρωνες ένα πεντακοσάρικο το έτος. Σίγουρα θα είχες εξαιρετική τιμή για την 3άρα. Τιμή όμως που δεν θα πετύχαινες αν η 3άρα είχε 1.8 κινητήρα και δεν πλήρωνε το 500άρικο αλλά 202 ευρώ το έτος.
εδώ κάνεις λάθος καθώςκ αι η mercedes μας πήγαινε -15%. Σιγουρα ήθελα +5000 χιλιάρικα για μία c200
Δε καταλαβαίνω τη λογική της φάκας
Με στεναχωρεί το γεγονός ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τη φάκα ... ότι πάντα το κράτος θα μας εξαπατήσεις
Ακόμα και τώρα μετά από τόσες μέρες κυβέρνηση δε μας είπαν τι θα γίνει με την έκτακτη εισφορά στα ΙΧΘα αρχίσω να φωνάζω τώρα για τις κομπίνες των μηχανικών και τους συντελεστές.... και όλα τα άλλα τα φορολογικά
Αλλά αυτά δε τα ξέρει? μόνο όσα τον βολεύουνΑσε ρε χρήστο... όλο τη φάκα και τη φάκα... Ειναι δυνατόν να πάμε μπροστά όταν το μόνιμο μας πρόβλημα είναι επιδότητση και υπερτιμολόγιση.... και να βρούμε 5 μηχανικούς να τους βάλουμε στο έργο να γλυτώσουμε φόρο...
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Ειναι γιδια ρε, δηλαδη δε μπορει ενας εκει μεσα να βρει μια λογικη για να ξεκινησει ενα δικαιο συστημα τελων που δε θα αλλαξει για τουλαχιστον μια δεκαετια,ΟΧΙ
Τι κυβικα, και κερατα?? ας παρει ο καθενας οτι θελει. Αφου πληρωσε ΦΠΑ και τελη ταξινομησης (τα οποια εχουν μια λογικη αναλογια σαν φοροι) πρεπει καθε 3 και λιγο να τον αρμεγεις με αλλαγες στα τελη?
ΝΑΙ
Υποθετουμε οτι ενας μεσος οικογενειαρχης παιρνει ατμοσφαιρικο sedan 1400-1600 και βαζει μεσα παιδια και αποσκευες και παει εκδρομη. Αυτος ο ανθρωπος αυτοματως πεφτει θυμα του συστηματος που τον εσπρωξε να παρει αμαξι με χαμηλα ετησια εξοδα και να γλυτωσει τη σφαλιαρα των κυβικων. Στη ουσια το συστημα τον καθιστα επικινδυνο μαλακα που θα κανει προσπεραση με ενα αυτοκινητο που ζυγιζει 2 τονους και δεν εχει ενεργητικη ασφαλεια.
ΝΑΙ
Aφηστε την αγορα να λειτουργησει ομαλα ρε και το κοσμο να χαλαει τα λεφτα του εκει που θελει, αφου τα δουλεψε και τα φορολογηθηκε,
Αν δε μπορουν να βρει το κρατος γιατι εχει η Κηφησιας τοσα Range Rover ειναι αλλο θεμα...
καλώς ήρθατε στην ΕΛΛΑΔΑ ...
-
Αν είναι κάποιος στη ΓΠΣΣ να μου στείλει excel με τις κατηγορίες και το πληθος και τα πόσα ειναι σε εταιρικά ΑΦΜ και να σας πω πως κάνουν τις πράξεις
Τα περισσότερα μεγάλου κυβισμού είναι εταιρίκα, άρα σου λεει να τα ανεβάσω και βλέπουμεΑλλά δε θα το βγάλει στον αέρα... θα δεις τα σχόλια που θα χώσουμε
Την αγωγή θα την κατεβάσουμε βρέξει χιονίσει
εδω είμαστε σε ένα φορουμ που νομίζουμε ότι έχουμε ΚΚΕ... Δηλαδή να πληρώσει λίγα το 1600 του παππού και τα λεφτά που λείπουν να τα πληρώσουν οι υπόλοιποι?
Δε το κατάλαβα αυτό... μαζί το έχουμε? τι λογική ειναι αυτή που έχουμε....Τι θα πει έχεις και θα πληρώσεις... Μαυρα τα έβγαλα? δε σου τα δήλωσα. Δεν πλήρωσα ΕΤΑΚ
Πως πάς και μου γαμας την επένδυση... Εμένα το αμάξι δε θα πουληθεί σε 3 χρόνια... γιατί δε θα το αγοράζει κανένας για τα τέλη του... Εγω φταίω σε αυτό...
Βαρέθηκα να γράφω και δε γράφω αλλο...
Το κράτος ειναι η κοροιδια...Τι αλλαγή έκανε η ΝΕΑ κυβέρνηση θα μου πει κάποιος με τις ΝΕΕΣ ιδεες?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αν είναι κάποιος στη ΓΠΣΣ να μου στείλει excel με τις κατηγορίες και το πληθος και τα πόσα ειναι σε εταιρικά ΑΦΜ και να σας πω πως κάνουν τις πράξεις
Τα περισσότερα μεγάλου κυβισμού είναι εταιρίκα, άρα σου λεει να τα ανεβάσω και βλέπουμεΑλλά δε θα το βγάλει στον αέρα... θα δεις τα σχόλια που θα χώσουμε
Την αγωγή θα την κατεβάσουμε βρέξει χιονίσει
εδω είμαστε σε ένα φορουμ που νομίζουμε ότι έχουμε ΚΚΕ... Δηλαδή να πληρώσει λίγα το 1600 του παππού και τα λεφτά που λείπουν να τα πληρώσουν οι υπόλοιποι?
Δε το κατάλαβα αυτό... μαζί το έχουμε? τι λογική ειναι αυτή που έχουμε....Τι θα πει έχεις και θα πληρώσεις... Μαυρα τα έβγαλα? δε σου τα δήλωσα. Δεν πλήρωσα ΕΤΑΚ
Πως πάς και μου γαμας την επένδυση... Εμένα το αμάξι δε θα πουληθεί σε 3 χρόνια... γιατί δε θα το αγοράζει κανένας για τα τέλη του... Εγω φταίω σε αυτό...
Βαρέθηκα να γράφω και δε γράφω αλλο...
Το κράτος ειναι η κοροιδια...Τι αλλαγή έκανε η ΝΕΑ κυβέρνηση θα μου πει κάποιος με τις ΝΕΕΣ ιδεες?
Δεν διαφωνω επι της ουσιας αλλα...θεωρεις το αυτοκινητο επενδυση;;
Και περιμενεις να στο προστατεψει ποιος και γιατι; -
Παιδιά θα πω κάτι , ίσως κάποιος νεότερος το ακούσει και το επεξεργαστεί!!!!!!
Μέχρι τα 28μου ήμουν κολλημένος με τα αυτοκίνητα, πολύ χρήμα από μικρός , μετατροπές, σπόιλερ, κ.λ.π. το Κορτίνα το είχα κάνει δίλιτρο σιέρα κ.λ.π., μόλις στμάτησα τις μ@@@@@ είδα λεφτά στην τσέπη μου , έκανα οικογένεια και ΄΄φτιάχτηκα΄΄ σπίτι, μηχανή, βάρκα , διακοπές , καλοπέραση!!!!
Πάρτε ένα αμάξι όμορφο , μικρού κυβισμού να κάνετε την δουλειά σας και αφήστε τα πολυέξοδα αυτοκίνητα , πάρτε το χαμπάρι πριν είναι αργά.............
Φιλάκια !!!!!!!! -
Παιδιά θα πω κάτι , ίσως κάποιος νεότερος το ακούσει και το επεξεργαστεί!!!!!!
Μέχρι τα 28μου ήμουν κολλημένος με τα αυτοκίνητα, πολύ χρήμα από μικρός , μετατροπές, σπόιλερ, κ.λ.π. το Κορτίνα το είχα κάνει δίλιτρο σιέρα κ.λ.π., μόλις στμάτησα τις μ@@@@@ είδα λεφτά στην τσέπη μου , έκανα οικογένεια και ΄΄φτιάχτηκα΄΄ σπίτι, μηχανή, βάρκα , διακοπές , καλοπέραση!!!!
Πάρτε ένα αμάξι όμορφο , μικρού κυβισμού να κάνετε την δουλειά σας και αφήστε τα πολυέξοδα αυτοκίνητα , πάρτε το χαμπάρι πριν είναι αργά.............
Φιλάκια !!!!!!!!+1
ακριβώς φίλε μου, αυτό πιστεύω και εγώ -
μόλις στμάτησα τις μ@@@@@ είδα λεφτά στην τσέπη μου , έκανα οικογένεια και ΄΄φτιάχτηκα΄΄ σπίτι, μηχανή, βάρκα , διακοπές , καλοπέραση!!!!
Πάρτε ένα αμάξι όμορφο , μικρού κυβισμού να κάνετε την δουλειά σας και αφήστε τα πολυέξοδα αυτοκίνητα , πάρτε το χαμπάρι πριν είναι αργά.............Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφεις όταν τη βάρκα, επειδή δεν την έχει ούτε ο 1 στους 10, αποφασίσουν να τη βαφτίσουν 'είδος πολυτελείας' και της βάλουν 'τέλη' από 3000 και πάνω κάθε χρόνο, ακόμα κι αν έχει το μέγεθος μπανιέρας.
Btw, το βρίσκω λυπηρό τη σήμερον ημέρα να νομίζουν κάποιοι πως όποιο αμάξι έχει τα περισσότερα 'κυβικά' είναι και το πιο 'πολυέξοδο' (πέρα από τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία δεν οφείλονται στο αμάξι αλλά στο νομοθέτη).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
μόλις στμάτησα τις μ@@@@@ είδα λεφτά στην τσέπη μου , έκανα οικογένεια και ΄΄φτιάχτηκα΄΄ σπίτι, μηχανή, βάρκα , διακοπές , καλοπέραση!!!!
Πάρτε ένα αμάξι όμορφο , μικρού κυβισμού να κάνετε την δουλειά σας και αφήστε τα πολυέξοδα αυτοκίνητα , πάρτε το χαμπάρι πριν είναι αργά.............Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφεις όταν τη βάρκα, επειδή δεν την έχει ούτε ο 1 στους 10, αποφασίσουν να τη βαφτίσουν 'είδος πολυτελείας' και της βάλουν 'τέλη' από 3000 και πάνω κάθε χρόνο, ακόμα κι αν έχει το μέγεθος μπανιέρας.
+1 nidosan, είσαι από τα λίγα λογικά άτομα εδώ μέσα. Costaslio ρε φίλε να ζήσεις να τα χαίρεσαι αλλά πρέπει δηλαδή όλοι σώνει και καλά να τη βρίσκουμε με τον ίδιο τρόπο που τη βρίσκεις εσύ; Αυτή η λογική ακροβατεί στα όρια του φασισμού.
Η μόνη σωστή και δίκαιη λύση είναι να μας κόψουν τον κώλο στη βενζίνη άμα είναι να γλυτώσει το κράτος έτσι (που μακάρι να γλύτωνε) κ ας πάρει μετά ο καθένας ότι αντέχει η τσέπη του να κυκλοφορεί. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι άδικα σαν έννοια και θα έπρεπε να καταργηθούν.
Αλλά εδώ δε βλέπουν τα εξόφθαλμα θα μου πείτε.. Σίγουρα το να μην πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας ανά δωδεκάμηνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου πρέπει να είναι παράνομο γιατί καταλήγει να φορολογεί άνισα τους πολίτες. Δε μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να κάνει μια προσφυγή; Άσε που προκαλεί το σύνδρομο της κακομοίρας κάθε χρόνο στις εφορίες.
Επίσης είναι άδικο και σίγουρα θα πρέπει κάποιος επιτέλους να τους πάει στα δικαστήρια, να αναπροσαρμόζονται οι φόροι και τα τέλη κατά το δοκούν και χωρίς τεκμηριωμένη άποψη (δεν είναι και τίποτα δύσκολο να δημοσιεύονταν τα σκεπτικά των υπευθύνων για να μπορεί ο κόσμος να τους κάνει ξεφτίλα και να τρώνε και τις μηνύσεις τους), καθώς και να φορολογείται η χρήση και η κατοχή οποιουδήποτε αντικειμένου για το οποίο έχει πληρωθεί ήδη ΦΠΑ ή άλλα τέλη κατά την αγορά (συμπεριλαμβανομένου και του σπιτιού).
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΛΕΜΕ ρε γαμώτο τόσο δύσκολο είναι; Ή εμείς φταίμε που δεν τους έχουμε σκίσει στη μήνυση, υπουργούς και γγ, για αμέλεια, παράβαση καθήκοντος και λοιπές απόρροιες της έλλειψης σοβαρότητας στη δουλειά τους;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφεις όταν τη βάρκα, επειδή δεν την έχει ούτε ο 1 στους 10, αποφασίσουν να τη βαφτίσουν 'είδος πολυτελείας' και της βάλουν 'τέλη' από 3000 και πάνω κάθε χρόνο, ακόμα κι αν έχει το μέγεθος μπανιέρας.
Είναι κάτω από 5 μέτρα (4,85) για να μην έχω πρόβλημα , αλλά αν και όποτε προκύψει πρόβλημα και δεν με συμφέρει φυσικά και θα την δώσω αμέσως!!!!!
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Costaslio...... αλλά πρέπει δηλαδή όλοι σώνει και καλά να τη βρίσκουμε με τον ίδιο τρόπο που τη βρίσκεις εσύ; Αυτή η λογική ακροβατεί στα όρια του φασισμού.Καταρχήν τώρα με βρίζεις!!! Με τον χαρακτηρισμό που μου απέδωσες!!!
Καταδεύτερον δε σου έβαλα κανά πιστόλι στον κρόταφο να κάνεις ότι κάνω και γω αλλά κάντα για να σωθείς, ήδη με τα δάνεια αυτά κάνατε (δάνεια και ασύστολες σπατάλες) γιαυτό οδηγηθήκαμε στη κρίση!!!!!!
Για το καλό σας σας το λέω δεν έχω κάποιο κέρδος , έστω και ένας να σωθεί θα είμαι ευχαριστημένος!!!!!!
Τέλη κυκλοφορίας