-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τέτοιους αλλοδαπούς δεν έχουν στην Αγγλία...
Για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και τους αλλοδαπούς... Η κοινωνία μας και η πολιτεία μας (και σχολεία και πανεπιστήμια) αλλά και οι αλλοδαποί μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την Αγγλίας. Κάθε σύγκριση είναι ατυχής.[/size]Eίναι καλύτεροι των Άγγλων δηλαδή;
Να κάνουμε εισαγωγή τέτοιους άμα είναι!Γαμώτ! Πάλι δεύτερης διαλογής εμπόρευμα σπρώξανε σε μας!
αληθεια που μένεις και σου φαίνονται όλα όσα λέμε παράξενα...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και τους αλλοδαπούς... Η κοινωνία μας και η πολιτεία μας (και σχολεία και πανεπιστήμια) αλλά και οι αλλοδαποί μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την Αγγλίας. Κάθε σύγκριση είναι ατυχής.[/size]Eίναι καλύτεροι των Άγγλων δηλαδή;
Να κάνουμε εισαγωγή τέτοιους άμα είναι!Γαμώτ! Πάλι δεύτερης διαλογής εμπόρευμα σπρώξανε σε μας!
Μου φαίνονται υπερβολικά. Στο Ελληνικό μένω, αλλά στο κέντρο κυκλοφορώ.
Αλλά δεν καταλαβαίνω, στο σχολείο, ή στο νοσοκομείο, ή οπουδήποτε γενικά, γιατί θα έπρεπε να με ενοχλεί αν ο άλλος είναι άλλης εθνικότητας...ΟΚ, στην Βικτώρια και στα γύρω στενά κάποιες ώρες, νιώθω λίγο περίεργα, αλλά στο σχολείο, το παιδάκι του μετανάστη τι κακό θα κάνει δηλαδή στο δικό μου;
-
μήπως είμαστε ....
-
Μου φαίνονται υπερβολικά. Στο Ελληνικό μένω, αλλά στο κέντρο κυκλοφορώ.
Αλλά δεν καταλαβαίνω, στο σχολείο, ή στο νοσοκομείο, ή οπουδήποτε γενικά, γιατί θα έπρεπε να με ενοχλεί αν ο άλλος είναι άλλης εθνικότητας...ΟΚ, στην Βικτώρια και στα γύρω στενά κάποιες ώρες, νιώθω λίγο περίεργα, αλλά στο σχολείο, το παιδάκι του μετανάστη τι κακό θα κάνει δηλαδή στο δικό μου;
δε χωράμε βρε αδερφέ... Το νοσοκομείο κάνει βάρδιες και υπολογίζει με τους καταγεγραμμένους Ελληνες..
Πας και εχει 1 γιατρό.
Στο σχολείο δε μιλάνε Ελληνικά.. Τι νομίζεις ότι θα λένε για την 28η Οκτ του 1940?΄Παρέλαση με 10 σημαίες διαφορετικές έχεις δει? -
Ο υπουργός συμπλήρωσε ότι παραμένει ο ειδικός φόρος στα υψηλοί κυβισμού Ι.Χ., ενώ για τον φόρο στα τυχερά παιχνίδια σημείωσε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε ενδιάμεσο στάδιο, εξηγώντας πως στην παρούσα φάση ο νόμος ισχύει μέχρι να αλλαχθεί η ρύθμιση.
http://www.capital.gr/News.asp?id=836892
να τον πω ΜΜΜΜΜ τωρα
.... βάλε στον κόλο σου το lexus των 75000 χιλιάδων ευρω.... και ζήτα φόρους από τα δίλιτρα.
και απαλαγή για τα σκάφη
-
Επειδη δεν το εχω παρακολουθησει καθολου το θεμα, η εισφορα που θα κληθουν να πληρωσουν οι κατοχοι αυτοκινητων μεγαλου κυβισμου, υπολογιζετε αποκλειστικα βαση των κυβικων ή προσμετρουντε και οι εκπομπες CO2? Για 2521 κυβικα ποσο θα ειναι το ποσο αυτο?
-
250 νομίζω
υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι δε θα επιβληθούν νέοι φόροι το 2009, άφησε ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής εμμέσων φόρων το 2010. Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, μέχρι το τέλος του έτους θα εισπραχθεί κανονικά η έκτακτη εισφορά, το ΕΤΑΚ του 2008 και του 2009 και ο έκτακτος φόρος στα σκάφη με την εξαίρεση των επαγγελματικών. Πρόσθεσε πως θα αναπροσαρμοστούν τα τέλη κυκλοφορίας, με ελάφρυνση της αύξησης που είχε ανακοινωθεί για τα μικρά και παλαιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα.
κάτι συμπληρωματικό στο skai χωρίς να λεει για τον ειδικό φόρο
http://www.skai.gr/articles/news/finance/ΣκληρήμάχηστιςΒρυξέλλες/
-
κι εδω λέει ότι ειναι για φέτος και βλέπουμε
http://www.express.gr/news/finance/2226 ... 22677.php3
-
Συνολο δηλαδη 830...αντε και σε καλη μερια
Ας καταληξουν σε κατι που να ισχυσει σιγουρα για καποια χρονια να τελειωνουμε! -
θα την πουλήσω και θα πάρω lexus
-
το mega, είπε ΣΗΜΕΡΑ ελαφρύνσεις στα παλιά μικρά cc, και αυξήσεις στα νέα μεγάλα cc
τώρα ποια είναι τα μεγάλα και ποια τα μικρά ......
ΑΥΡΙΟ ποιος ξέρει ....
-
Μου άρεσε που κάποιοι είχαν και την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα άλλαζε....
Φάτε MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, ALTER και λοιπές δυνάμεις κατοχής.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μου άρεσε που κάποιοι είχαν και την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα άλλαζε....Φάτε MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, ALTER και λοιπές δυνάμεις κατοχής.
ναι!!!! θα μας φορολογούσαν με 'δίκαιο', πράσινο, κοκκινο, κίτρινο Co2 EUROI,II,III,IV,V τρόπο
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Πεθαίνει ... και ξανά προς ... '£!%£¬$%/$%(/%(%¬)(¬ τραβά !!!!
μην τον πιείτε, λουστείτε ....
-
Στην Ελλάδα κάθε οικογένεια με 2 εργαζόμενους (πχ καθηγητές) μπορεί να αγοράσει μία BMW 2000 στα 31Κ όπως την πήρα εγω
Αλλά θεωρούν ότι τα αρπάζεις κλπ... κλπ...
Δηλαδή όταν αγοράζεις RAV 4 executive.... εισαι φτωχός... Αυτά ειναι κολλήματα...
ή παίρνουν 1600 και φτιάχνουν και ένα εξοχικό στην παραλία που δεν φορολογείται...
Αν έχει σπίτι ναι, αν δεν έχει ας πάρει ένα αμάξι των 20000 € και ας επενδύσει αυτά τα 10000 € σε σπίτι (μαζί με πολλά ακόμα εννοείται...)
Δεν το κατάλαβα αυτό...
Γιατί πρέπει καλά και σώνει ν' αγοράσει σπίτι;Προσωπική μου άποψη είναι αυτή, ότι πρέπει δηλαδή όταν κάποιος έχει οικογένεια και υποχρεώσεις να είναι λίγο πιο συγκρατημένος όσον αφορά τις καταναλωτικές του συνήθειες (και το αμάξι αποτελεί μια σημαντική καταναλωτική καταβόθρα) έτσι ώστε να μπορέσει να διασφαλίσει πρώτα τα βασικά, ήτοι σπίτι...
Το βρίσκω λάθος να αγοράζει κάποιος αμάξι 30000 € αλλά να μη μπορεί να υποστηρίξει την αγορά ένός σπιτιού (και μέσω δανείου φυσικά). Αν τα εισοδήματα του ζευγαριού απ' την άλλη είναι υψηλά και απλά αρέσκεται να μένει σε ενοίκιο ας πάρει ό,τι αμάξι θέλει.Άποψή μου ξαναλέω...
-
Το σύστημα των Άγγλων μια χαρά μου φαίνεται.
Φορολογούμε το καινούργιο Golf με Χ ποσό, το παλαιό Golf με 2Χ ποσό και την καινούργια Καγιέν με 4Χ.
respect και οι εδώ προς τα εκεί πάνε με το να φορολογήσουν περισσότερο τα καινούργια και ακριβά (που μπορούν να πληρώσουν) και να ελαφρύνουν λίγο τα μικρά και παλαιά (που δεν έχουν και πολλά να πληρώσουν).
Μακάρι να το κάνουν σαν το Αγγλικό σύστημα. -
ναι αλλα να εξομοιωσουν και την τιμη του cayenne με την Αγγλια, οχι μονο τα τελη.
αυτα τα 2.000 κυβικα παντως τους καθονται στο λαιμο...δεν εξηγειται αλλιως
-
Όταν έχεις ένα κράτος που δεν έχει ανάπτυξη, βιομηχανία. Έχει υπεράριθμους δημ. υπαλλήλους και όλο προκηρύσονται νέες θέσει δημ. υπαλλήλων. Κλέβουν, αρπάζουν κλπ γνωστά δημιουργείρται μια τεράστια μαύρη τρύπα. Και το μόνο εύκολο είναι να βαρέσεις τα αυτοκίνητα = έσοδα χωρίς κόπο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στην Ελλάδα κάθε οικογένεια με 2 εργαζόμενους (πχ καθηγητές) μπορεί να αγοράσει μία BMW 2000 στα 31Κ όπως την πήρα εγω
Αλλά θεωρούν ότι τα αρπάζεις κλπ... κλπ...
Δηλαδή όταν αγοράζεις RAV 4 executive.... εισαι φτωχός... Αυτά ειναι κολλήματα...
ή παίρνουν 1600 και φτιάχνουν και ένα εξοχικό στην παραλία που δεν φορολογείται...
Αν έχει σπίτι ναι, αν δεν έχει ας πάρει ένα αμάξι των 20000 € και ας επενδύσει αυτά τα 10000 € σε σπίτι (μαζί με πολλά ακόμα εννοείται...)
Δεν το κατάλαβα αυτό...
Γιατί πρέπει καλά και σώνει ν' αγοράσει σπίτι;Προσωπική μου άποψη είναι αυτή, ότι πρέπει δηλαδή όταν κάποιος έχει οικογένεια και υποχρεώσεις να είναι λίγο πιο συγκρατημένος όσον αφορά τις καταναλωτικές του συνήθειες (και το αμάξι αποτελεί μια σημαντική καταναλωτική καταβόθρα) έτσι ώστε να μπορέσει να διασφαλίσει πρώτα τα βασικά, ήτοι σπίτι...
Το βρίσκω λάθος να αγοράζει κάποιος αμάξι 30000 € αλλά να μη μπορεί να υποστηρίξει την αγορά ένός σπιτιού (και μέσω δανείου φυσικά). Αν τα εισοδήματα του ζευγαριού απ' την άλλη είναι υψηλά και απλά αρέσκεται να μένει σε ενοίκιο ας πάρει ό,τι αμάξι θέλει.Άποψή μου ξαναλέω...
Άποψή σου, αλλά ειλικρινά τι σημαίνει το 'μπορώ να υποστηρίξω την αγορά ενός σπιτιού';
Το οποιοδήποτε σπίτι; Κι εγώ μπορώ να υποστηρίξω την αγορά μιας γκαρσονιέρας στην Βικτώρια, αλλά να την κάνω τι;
Για μένα δεν είναι παράλογο το ν' αγοράσεις ένα καλό αυτοκίνητο, ακόμη και να μην έχεις σπίτι και μάλιστα βλέπω πως πολλοί πράττουν αναλόγως, κυρίως γιατί δεν θέλουν να δεσμευτούν σε ένα δάνειο 30 ετών μην γνωρίζοντας τι τους ξημερώνει αύριο...Το αμάξι μπορεί να κάνει 30Κ, αλλά το σπίτι κάνει 10 φορές τόσα, αν θέλουμε να μιλάμε για ένα ωραίο σπίτι σε μια καλή περιοχή για μια οικογένεια...
Κι άντε, αν πας σε κάτι λίγο πιο παλιό, ή λίγο πιο μικρό, να φτάσεις στα 250Κ...
Και τι προτείνεις δηλαδή, πχ εγώ να μείνω μια ζωή με την Υ , και να αποταμιεύω ή να πληρώνω δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι; Και να σκέφτομαι πώς θα πάω διακοπές , αν θα βγω έξω για φαγητό ή αν θα πιω δεύτερο ποτό;
Δεν λέω πως υποστηρίζω το να χρεωθεί κάποιος υπερμετρα για ένα αυτοκίνητο, αλλά ΔΕΝ δικαιολογώ το ίδιο και για το σπίτι! Αν είναι 'παράλογη' αγορά ένα αυτοκίνητο 30Κ, τότε ένα σπίτι των 250Κ τι είναι; Λογική; Όχι πάντα.
-
Άποψή σου, αλλά ειλικρινά τι σημαίνει το 'μπορώ να υποστηρίξω την αγορά ενός σπιτιού';
Το οποιοδήποτε σπίτι; Κι εγώ μπορώ να υποστηρίξω την αγορά μιας γκαρσονιέρας στην Βικτώρια, αλλά να την κάνω τι;
Για μένα δεν είναι παράλογο το ν' αγοράσεις ένα καλό αυτοκίνητο, ακόμη και να μην έχεις σπίτι και μάλιστα βλέπω πως πολλοί πράττουν αναλόγως, κυρίως γιατί δεν θέλουν να δεσμευτούν σε ένα δάνειο 30 ετών μην γνωρίζοντας τι τους ξημερώνει αύριο...Και μπαινοντας στο ενοικειο 'πετωντας' 500-1000 ευρω τον μηνα σου παρεχει εφησυχασμο?
Το αμάξι μπορεί να κάνει 30Κ, αλλά το σπίτι κάνει 10 φορές τόσα, αν θέλουμε να μιλάμε για ένα ωραίο σπίτι σε μια καλή περιοχή για μια οικογένεια...
Κι άντε, αν πας σε κάτι λίγο πιο παλιό, ή λίγο πιο μικρό, να φτάσεις στα 250Κ...
Και τι προτείνεις δηλαδή, πχ εγώ να μείνω μια ζωή με την Υ , και να αποταμιεύω ή να πληρώνω δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι; Και να σκέφτομαι πώς θα πάω διακοπές , αν θα βγω έξω για φαγητό ή αν θα πιω δεύτερο ποτό;Δεν λέω πως υποστηρίζω το να χρεωθεί κάποιος υπερμετρα για ένα αυτοκίνητο, αλλά ΔΕΝ δικαιολογώ το ίδιο και για το σπίτι! Αν είναι 'παράλογη' αγορά ένα αυτοκίνητο 30Κ, τότε ένα σπίτι των 250Κ τι είναι; Λογική; Όχι πάντα.
Η διαφορα βεβαια ειναι οτι το σπιτι ειναι επενδυση και κυριως αναγκη ενω το αυτοκινητο δεν ειναι επενδυση και αυτο των 30χιλ σιγουρα οχι αναγκη. Τωρα αν καποιος στο πλαισιο του να 'περναω καλα χωρις να βαζω πολλες σκοτουρες στο κεφαλι μου' επιλεγει το δευτερο δεν ειναι κατακριτεο. Απλα ειναι ισως λιγο κοντοφθαλμο. Και οταν εχεις και μια οικογενεια να υποστηριξεις θα πρεπει αναλογα να αναθεωρησεις και τις προταιρεοτητες.
*Μην το παρεις προσωπικα...ουτε τα οικονομικα σου μεγεθοι γνωριζω ουτε με τα δικα μου λεφτα ζεις....μια παρατηρηση μονο
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το mega, είπε ΣΗΜΕΡΑ ελαφρύνσεις στα παλιά μικρά cc, και αυξήσεις στα νέα μεγάλα ccτώρα ποια είναι τα μεγάλα και ποια τα μικρά ......
ΑΥΡΙΟ ποιος ξέρει ....
Μου άρεσε που κάποιοι είχαν και την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα άλλαζε....
Φάτε MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, ALTER και λοιπές δυνάμεις κατοχής.
ναι!!!! θα μας φορολογούσαν με 'δίκαιο', πράσινο, κοκκινο, κίτρινο Co2 EUROI,II,III,IV,V τρόπο
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Πεθαίνει ... και ξανά προς ... '£!%£¬$%/$%(/%(%¬)(¬ τραβά !!!!
μην τον πιείτε, λουστείτε ....
Έτσι! Επιστροφή στη δεκαετία του '80 με τιμωρία των αυτοκινήτων 'υψηλού' κυβισμού. Το να έχεις δίλιτρο είναι έγκλημα.
Χώρια που έχουν αρχίσει κάποιοι να επιλέγουν πάλι αυτοκίνητα όπως το G.Punto 1.2
Πήγαν και έβαλαν ΤΟ ΜΠΑΖΟ υπουργό περιβάλλοντος και σου λέει τα δίλιτρα είναι ρυπογόνα
Εκπομπές ρύπων Golf GTI 170 γραμ./χλμ.
Jimny 174 γραμ./χλμ.Έτσι για να μαθαίνουν κάποιοι άσχετοι που το παίζουν και ειδήμονες στα του περιβάλλοντος...
Τέλη κυκλοφορίας