-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Αφου και τον Καραμανλη εμεις τον ριξαμε.Υπαρχουν αμετρητες αποδειξεις στις προηγουμενες σελιδες
Καραμανλης is history,πλεον κινουμε τα νήματα και βγαζουμε νεο αρχηγο
viewtopic.php?f=13&t=38464 -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
@rx8_drifter:μιας που έχεις καταλάβει το ποιόν παρόν παρελθόν κ μέλλον του κ.Γιανναρά,ενός αδιαμφισβήτητα διανοουμένου,θα μπορούσες με ένας ανάλογης ποιότητας κείμενο να αντικρούσεις έστω κ μέρος των διαπιστώσεών του?
Ξεκινά,διαπιστώνει το-α πρόβλημα-τα κ εμμέσως προτείνει-διατυπώνει κατεύθυνση.Αυτός είναι ο ρόλος του.Εσύ δηλαδή περιμένεις να κατέβει στο δρόμο ή να έρθει σπίτι σου να σε πάρει από το χεράκι?
Είναι κρίμα που όλα εσείς τα λαμπρά μυαλά εδώ μέσα δεν κυβερνάτε την ταλαίπωρη ψωροκώσταινα.Οι στιγμές έφτασαν κ η πατρίδα σας χρειάζεται.Η χρεωκοπία πιστεύω,ιδεολογιών κ οραμάτων έχει εδώ κ χρόνια κάνει την εμφάνισή της.Αφού ευκόλως απορρίπτεται βοηθείστε αν μη τι άλλο να βρούμε έστω κ μια ηλιαχτίδα φωτός εμείς οι ταλαίπωροι επίλοιποι.
Πάντα όταν ακούω-διαβάζω καυστική έως κ ευτελιστική κριτική σχετική με μεγάλα μυαλά από μέσους ανθρώπους θυμάμαι το ρητό του θυμόσοφου λαού μας:όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν μιλάς σοβαρά. Υπήρξε άνθρωπος μέσα στο φόρουμ να σχολιάσει αρνητικά ένα τέτοιο δημοσίευμα ποίημα;
Και μάλιστα χωρίς να καταρρίψει γραμμή προς γραμμή τέτοια ακλόνητα επιχειρήματα, τέτοιες φιλοσοφικές προσεγγίσεις; Υποψιάζομαι πως το μόνο που επιδιώκουν κάποιοι εδώ μέσα είναι το γκρέμισμα του υψηλότατου βάθρου που πατάει αυτός ο μεγάλος διανοούμενος της εποχής μας.Είπαμε η κάστα των ''αρχόσχολων'' πανθορόντων αστέριων εδώ μέσα φθείρει τον ταπεινό Γιανναρίσκο!
Φυσικά εμείς οι ευτελείς υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα να αναγνωρίζουμε την αξία του κ να συμφωνούμε σε κάποια των λεγομένων του.
Το χω δηλώσει κ παραπάνω κλινική μετεμφύτευσης μυαλού χρειάζεται να ανοίξω,λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό επέλεξα.
Ελληνάρες με εκπλήσσετε κάθε μέρα την μικροζωής μου!
Λίγα πράγματα έχεις να φοβάσαι απο την 'κάστα των αργόσχολων' εδω μέσα. Ενας καφενές μικρής εμβέλειας που λέμε την άποψη μας και περνάμε την ώρα μας. Δεν διαμορφώνουμε συνειδήσεις, δεν διδάσκουμε σε πανεπιστήμια, δεν μας διαβάζουν οι χιλιάδες αναγνώστες μιας εφημερίδας.
Μπορείς λοιπόν ήσυχος να απολαμβάνεις το πολύτιμο απόσταγμα της σοφίας του διαβάζοντας τον και να γίνεσαι καλύτερος και σοφότερος κάθε φορά.
Μακάρι οι Ελληνάρες ξερόλες της άγνοιας να τον άκουγαν έστω κ λίγο.Ευτυχώς που μπορεί να διαμορφώνει συνειδήσεις ένας πεφωτισμένος ανήρ,να μεταφέρει γνώσεις κ εμπειρία κ να απηχεί με τις σκέψεις του ακόμα κ στα ανεγκέφαλα ανθρωπάρια που ψήφισαν Πασόκ για σωτηρία.
Μικρής εμβέλειας εδώ μέσα είστε ακριβώς γιατί λέτε.....Λίγη λογική,σύνεση κ περίσκεψη αν διαθέτατε δεν θα λέγατε παπάρα έναν διανοούμενο-φολοσοφών της εποχής μας,χωρίς να διαθέτεις-τετε έστω τα μισά προσόντα του κυρίου.Να μη ζητήσω δε να αντικρούσεις-ετε με ένα ποιοτικά δομημένο λόγο έστω κ μέρος των παραθέσεών του.
Κοινώς όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Μακάρι η κάστα σοφών αργόσχολων ξερολίσκων εδώ μέσα να έρθει πάλι σε επαφή με το Χιούστον.Είναι ωραία κατά ένα περίεργο τρόπο η ζωή στον κόσμο μας,ελάτε πίσω.
φιλιά!
-
@sonsa
ξεχνάς το βασικότερο κριτήριο στο να χαρακτηριστεί ο Χ 'διανοούμενος' (τι άθλια λέξη) παπάρας ή μεγαλοφυΐα
το **POINT OF VIEW
**για κάποιον εθνόκαυλο ο γιανναρας (και κάθε γιανναράς) είναι μεγαλοφυΐα
για κάποιον με άλλες απόψεις είναι παπάρας ολκής
as simple as that
το κείμενο που ποσταρίστικε εδώ θα μπορούσε -αντί αρθρου- να είναι κάλλιστα μια λίστα απο ολες τις φοβίες που κουβαλάει ο μέσος ελληνέζος
είναι και αυτό μια μορφή διανόησης
-
βαρια ενσημα κολλουνται κι αποψε
-
Διαφωνώ.
άσχετα με το αν συμφωνείς με κάποιον, μπορεί να τον διαβάζεις ή όχι, και να τον θεωρείς αξιόλογο ή όχι.Οπως και εδώ μέσα, υπαρχουν μέλη με τα οποία διαφωνείς, αλλά κάθεσαι και διαβάζεις τί λένε, αντιπαρατίθεσαι, διαφωνείς, τσακώνεσαι, αλλά μετράς αυτά που λεν.
-
κλαιν
στην τελική ο καθένας παίρνει/καταναλώνει τη διανόηση ( ) που του αξίζει
-
Οχι ολοι,ρε συ.Οι νεοδημοκρατες μονο,ψηφισαν οικολογους για να μη βγει αυτοδυναμο το πασοκαφού με τα χαριτωμένα και τις δήθεν εξυπναδούλες νιώθεις να 'ψηλώνεις' , έστω και μέσα σε ένα φορουμ, κανένα πρόβλημα από μέρους μου. Αν νιώθεις ότι αυτό σε βοηθά σε κάτι.
Απέδωσε όμως σωστά ότι έγραψε ο άλλος* (στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ) *και μη γράφεις ότι σου κατέβει. Και προσπάθησε έστω και σε ένα ποστ σου, να εκφράσεις 'θέση' και όχι 'αντίθεση' -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@sonsaξεχνάς το βασικότερο κριτήριο στο να χαρακτηριστεί ο Χ 'διανοούμενος' (τι άθλια λέξη) παπάρας ή μεγαλοφυΐα
το **POINT OF VIEW
**για κάποιον εθνόκαυλο ο γιανναρας (και κάθε γιανναράς) είναι μεγαλοφυΐα
για κάποιον με άλλες απόψεις είναι παπάρας ολκής
as simple as that
το κείμενο που ποσταρίστικε εδώ θα μπορούσε -αντί αρθρου- να είναι κάλλιστα μια λίστα απο ολες τις φοβίες που κουβαλάει ο μέσος ελληνέζος
είναι και αυτό μια μορφή διανόησης
Άρα διαβάζουν αυτά που πιστεύουν,δεν διαβάζουν κ κρίνουν το κείμενο αυτό καθαυτό.Γιατί εγώ δεν ξεκίνησα να διαβάζω το κείμενο του Γιανναρά λέγοντας ουάου ο συγκεκριμένος,οτι εκστομίζει ρούλς,ούτε ο παπάράς αυτός πάλι γράφει,ποιός τον γαμεί.Εθνοτέτοιος ή όχι έχει τη δική του ματιά άρτια κ εναργώς αρθρωμένη.Έστω το 1% των όσων λέει να είναι σωστό κ αχρωμάτιστο αξίζει τον κόπο να τον ακούσεις.
Είναι λογικό πως δεν με ενοχλάει η απόρριψη κ η αντιπρόταση,το υγιές δηλαδή.Η στείρα κ ά-νόητη αποδόμηση λόγω κόμπλεξ ανωτερότητας (ή μήπως κατωτερότητας) με ψιλοενοχλάει,γιατί ''αυτός κατάλαβε κ ξέρει''.Όπα ρε μεγάλε,κατούρα κ λίγο ναούμ.Βοήθα κ μένα τον μικρόνου λίγο.
-
το οτι κάποιος γράφει καλά (τεχνικά) δεν σημαίνει οτι και αυτό που λέει έχει αξία
και το αντίστροφο φυσικά
στην τελική καθένας κρίνει και δέχεται τα πράγματα ανάλογα με τα βιώματα του και τα κομπλεξ του οπότε τζάμπα το κουράζουμε
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Εθνοτέτοιος ή όχι έχει τη δική του ματιά άρτια κ εναργώς αρθρωμένη.Έστω το 1% των όσων λέει να είναι σωστό κ αχρωμάτιστο αξίζει τον κόπο να τον ακούσεις.Είναι λογικό πως δεν με ενοχλάει η απόρριψη κ η αντιπρόταση,το υγιές δηλαδή.Η στείρα κ ά-νόητη αποδόμηση λόγω κόμπλεξ ανωτερότητας (ή μήπως κατωτερότητας) με ψιλοενοχλάει,γιατί ''αυτός κατάλαβε κ ξέρει''.Όπα ρε μεγάλε,κατούρα κ λίγο ναούμ.Βοήθα κ μένα τον μικρόνου λίγο.
αν θεωρείς την ματιά του άρτια, να με συμπαθάς αλλά για μένα ούτε καν. Το να γράφει ωραία ελληνικά, σαν κι αυτά που με το ζόρι προσπαθείς να μιμηθείς, νομίζοντας ότι σου προσθέτουν κύρος στα γραφόμενά σου, δε μου λέει επίσης απολύτως τπτ.
Λίγο καλύτερες αρλούμπες λέει κι ο Ζουράρις, ακόμα πιο περίπλοκες, μην παραλείψεις να τον μνημονεύσεις όταν ψάχνεις για φωτοδότες και σημαδούρες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εθνοτέτοιος ή όχι έχει τη δική του ματιά άρτια κ εναργώς αρθρωμένη.Έστω το 1% των όσων λέει να είναι σωστό κ αχρωμάτιστο αξίζει τον κόπο να τον ακούσεις.
Είναι λογικό πως δεν με ενοχλάει η απόρριψη κ η αντιπρόταση,το υγιές δηλαδή.Η στείρα κ ά-νόητη αποδόμηση λόγω κόμπλεξ ανωτερότητας (ή μήπως κατωτερότητας) με ψιλοενοχλάει,γιατί ''αυτός κατάλαβε κ ξέρει''.Όπα ρε μεγάλε,κατούρα κ λίγο ναούμ.Βοήθα κ μένα τον μικρόνου λίγο.
αν θεωρείς την ματιά του άρτια, να με συμπαθάς αλλά για μένα ούτε καν. Το να γράφει ωραία ελληνικά, σαν κι αυτά που με το ζόρι προσπαθείς να μιμηθείς, νομίζοντας ότι σου προσθέτουν κύρος στα γραφόμενά σου, δε μου λέει επίσης απολύτως τπτ.
Λίγο καλύτερες αρλούμπες λέει κι ο Ζουράρις, ακόμα πιο περίπλοκες, μην παραλείψεις να τον μνημονεύσεις όταν ψάχνεις για φωτοδότες και σημαδούρεςΠαναγιώτη δεν είναι έτσι. Όπως ακούω και την Κανέλλη όταν μιλά έτσι ακούω και τον Γιανναρά και δεν είναι ο λόγος που αρθρώνει (που πολλές φορές είναι ξύλινος όσο και κατευθυνόμενος) αλλά ο τρόπος με τον οποίο δομεί τη σκέψη της/του. Βλέποντας την οπτική της/του (που βάσει αυτής ενεργούν) και το τρόπο με τον οποίο οδηγείται σε κατ' αυτήν/αυτόν λογικές αλληλουχίες μαθαίνεις και εσύ να δομείς τη σκέψη σου. Τώρα αν τα αξιώματά σου δεν ταυτίζονται με αυτά της/του Κανέλλη/Γιανναρά, όπως και τα βιώματά σου επίσης, θα καταλήξεις σε άλλα συμπεράσματα, ίσως και ορθόγωνα με τα συμπεράσματα αυτών. Σε κάθε περίπτωση όμως, λαμβάνοντας τα γεγονότα όπως τα παρουσιάζει η/ο Κανέλλη/Γιανναράς και δεχόμενοι τα αξιώματα/θεωρήματα τους λίγοι μπορούν να της/του καταλογίσουν (οι οσφυοκαμψίες και οι κυβιστήσεις είναι κάτι που μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις καθώς αυτές σχετίζονται περισσότερα με τα αξιώματα ή τα θεωρήματα (όπως ο Καραμανλής είναι τολμηρός/άτολμος κ.λπ.)) αδόμητη σκέψη.
ΥΓ. Αυτό δεν ισχύει για τους Δημοσιογράφους. ΙΜΗΟ, δεν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει να δομεί το λόγο του κατά τρόπο που να μην κάνει εμφανή νοητικά άλματα και κυβιστήσεις,
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
αφού με τα χαριτωμένα και τις δήθεν εξυπναδούλες νιώθεις να 'ψηλώνεις' , έστω και μέσα σε ένα φορουμ, κανένα πρόβλημα από μέρους μου. Αν νιώθεις ότι αυτό σε βοηθά σε κάτι.
Και γιατι να εχεις προβλημα αλλωστε?Εξαλλου σε 'καφενειο' ειμαστε,αν ειμαι 'ψηλοτερος' θα 'παραγγελνω' κι ευκολοτερα
Οφειλεις να αναγνωρισεις παντως οτι σε σχεση με αλλους επαγγελματιες εδω μεσα,εγω ειμαι ενας ταπεινος χομπιστας.Απέδωσε όμως σωστά ότι έγραψε ο άλλος* (στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ) *και μη γράφεις ότι σου κατέβει.
Βασικα ειχα ξεχασει,οτι ηταν και δικη σου αποψη και ως εκ τουτου,το ποστ μου δεν πηγαινε σε σενα.Αλλα μιας και μου το θυμισες...Τελικα γιατι,κατα τη γνωμη σου,δεν μπηκαν οι Οικολογοι στη βουλη,εφοσον υπηρχε τετοια γαλαζια γραμμη ?
Και προσπάθησε έστω και σε ένα ποστ σου, να εκφράσεις 'θέση' και όχι 'αντίθεση'
Γιατι?Για να υποστω και γω παρομοιο ιδεολογικο εξευτελισμο με τον Γιανναρα*(και τον οποιο Γιανναρα)?Αμ δε...
Καλυτερα ετσι,να υπαρχει και λιγη αντιθεση,αλλιως θα νομιζουμε οτι μιλαμε με τα κολληταρια μας.*για τον οποιο,παρεμπιπτόντως,οι δηθεν εξυπναδουλες,και τα χαριτωμενα βιντεακια απο το youtube,δεν ενοχλουν,αντιθετως,επιβαλλονται
-
Εμ αυτό λέω Χρίστο.
Ούτε την Κανέλη κάθομαι να την ακούσω. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πρόσωπα στο ΚΚΕ, αν θέλεις να μάθεις κάτι από αυτόν τον χώρο.
ΑΥτό που πλασάρεται όμως ο Γιανναράς, ώς διανοητής της δεξιάς, ε ελπίζω πραγματικά να έχετε να δείξετε σοβαρότερα πρόσωπα.
ΤΟ είπα και το ξαναλέω, σοβαρό διανοητή-εκπρόσωπο αστικής-φιλελεύθερης τάξης στην ελλάδα σήμερα τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βρω. Αν θες υπόδειξέ μου κάποιον.
Ίσως τον Δελαστίκ στην Καθημερινή, ο οποίος είναι κατ εμέ σοβαρός, και με τον οποίο διαφωνώ, αλλά όποτε έπεφτε στα χέρια μου Καθημερινή τον διάβαζα.Δεν είχα προλάβει τον Βλάχο παλιότερα στα δικά σας χρόνια, αυτός ίσως είανι άλλος ένας
Αυτό που με τρελαίνει με το ΓΙαναρά, είναι το συγκαλημένο φασιστικό προφίλ που έχει, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην πει αυτά που θέλει αλλά στο τέλος τα αμολάει εμμέσως.
ΑΝ είχε το θάρρος να πει αυτά που σκέφτεται ξεκάθαρα, ίσως να έμπαινε στην λίστα αυτών που θα προσπαθούσα να διαβάσω, γιατί πολλά απ αυτά που λέει απλά δεν τα αντέχω, αλλά για μένα έχει άκυρο, και τον θεωρώ παπάρα. Όπως και την Κανέλη, όπως και τον Ζουράρι, αν θες αν αναφερθούμε και σε άλλους. Απλά και ξεκάθαρα -
Eγώ είχα γράψει αυτό :
Πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ ,από το σκληρό πυρήνα της θα ψηφίσουν οικολόγους, για να μην πάρουν οι ΠΑΣΟΚοι αυτοδυναμία. Το έλεγαν σήμερα στη δουλειά δυο συνάδελφοι που ειναι μέλη της ΝΔ.Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να μπορέσουν να μπουν στη Βουλή , τη στιγμή που ο ΣΥΝ δείχνει μάλλον να τα καταφέρνει έστω και οριακά.
posting.php?mode=quote&f=13&p=1626935
Βασικα ειχα ξεχασει,οτι ηταν και δικη σου αποψη και ως εκ τουτου,το ποστ μου δεν πηγαινε σε σενα.Αλλα μιας και μου το θυμισες...Τελικα γιατι,κατα τη γνωμη σου,δεν μπηκαν οι Οικολογοι στη βουλη,**εφοσον υπηρχε τετοια γαλαζια γραμμη ?
**Εάν εσύ το 'μεταφράζεις' ως *'τέτοια γαλάζια γραμμή' * δε φταίω εγώ.
Όσο για το τι είχες ξεχάσει και τι σου θύμισα ...άστο καλύτερα.
Τελειώνοντας : Από τα κολλητάρια μου, δε με ενοχλεί τίποτα επειδή ακριβώς είναι κολλητάρια μου και τους ξέρω προσωπικά. Εσύ που δεν είσαι και δε χρειάζεται να είσαι βεβαίως, κοίτα να αποδίδεις σε μένα ότι πραγματικά μου ανήκει.
Πόσταρε ότι θες, όπως θες, σου εύχομαι από τα 7 μ.ο ποστ τη μέρα να φτάσεις τα 77 αλλά σε ότι με αφορά κάνε μου τη χάρη και ακολούθησε τον παραπάνω 'περιορισμό'.Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτό που με τρελαίνει με το ΓΙαναρά, είναι το συγκαλημένο** φασιστικό **προφίλ που έχει, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην πει αυτά που θέλει αλλά στο τέλος τα αμολάει εμμέσως.
Ωπ! Αγνωστη λεξη! Και θα χει νοημα να καθορισεις το πλαισιο μεσα στο οποιο δινεις εσυ ερμηνεια γι αυτη τη λεξη,προκειμενου να τη συνδεσω εγω,ο αναγνωστης,με καποια απο τα χαρ/κα του γραπτου υφους του Γιανναρα.Αν κρινω αυτο που γραφεις στη συνεχεια,πραγματιολοι στο τελος λενε αυτο που θελουν,αλλιως το κειμενο πολυ απλα δε βγαζει νοημα.Εκτος κι αν υποννοεις οτι περναει subliminal messages(?).Εξαλλου οι περισσοτεροι φασιστες της ιστοριας απο τα δεξια μεχρι τα αριστερα της πολιτικης σκηνης παντα λεγαν ξεκαθαρα αυτο που ειχαν να πουν.Μπορει στη συνεχεια να το ωραιοποιουσαν με την προπαγανδα τους,αλλα ηταν εξ'αρχης σαφεις.
-
Εάν εσύ το 'μεταφράζεις' ως *'τέτοια γαλάζια γραμμή' * δε φταίω εγώ.
Όσο για το τι είχες ξεχάσει και τι σου θύμισα ...άστο καλύτερα.
Τελειώνοντας : Από τα κολλητάρια μου, δε με ενοχλεί τίποτα επειδή ακριβώς είναι κολλητάρια μου και τους ξέρω προσωπικά. Εσύ που δεν είσαι και δε χρειάζεται να είσαι βεβαίως, κοίτα να αποδίδεις σε μένα ότι πραγματικά μου ανήκει.
Πόσταρε ότι θες, όπως θες, σου εύχομαι από τα 7 μ.ο ποστ τη μέρα να φτάσεις τα 77 αλλά σε ότι με αφορά κάνε μου τη χάρη και ακολούθησε τον παραπάνω 'περιορισμό'.Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση...
δε φταις εσυ,φταινε τα ποστς σου
**Η 'γραμμή' **που
δίνεται. Αυτή που έβγαλε τον Κοντογιαννόπουλο βουλευτή και τη Δαμανάκη που κόντεψε να την περάσει και ο Μπέης στις Δημοτικές. Η ίδια **'γραμμή' **που μονίμως βγάζει στην Καρδίτσα και στη Λάρισα εναλάξ δεξιοκομμουνιστές δημάρχους. Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά συμβαίνει. Σε μικρότερη κλίμακα από ότι στο παρελθόν αλλά συμβαίνει.Δε θα φύγει 4%. Ενα μίνιμουμ 2% το έχουν οι οικολόγοι. Σκέψου και το εξής :Όταν έχει φάει ο αλλος ψωμί , έχει υποχρέωση. Ο Μπεκίρης στη ΔΕΗ έχει διορίσει τη μισή Αχαϊα. Θα κάνει ότι τους πουν. Τυχαίο το παράδειγμα.Χειραγώγηση δεν υπάρχει όπως παλιά αλλά δεν έχει εκλείψει
Γραμμη,ψωμι,χειραγωγηση που δεν εχει εκλειψει-ησουν σαφης νομιζω.Θαρρος!Μη μου τα γυριζεις ετσι...
Κι εχεις γραψει κι αλλα για γραμμη που περναει προς τα κατω κτλ.Σελιδα 123 του παροντος.Να μην ψαχνω τωρα να ψαχνω ολα τα posts σου με τη σπουδη που εσυ ψαχνεις το μ.ο των δικων μου.
-
Τα μπλε που ποστάρεις είναι η μισή αλήθεια και ως γνωστό είναι χειρότερη από ψέμα. Στα μπλε υπήρχε σαφής κομματική γραμμή , όπως περίτρανα αποδείχθηκε, κάτι που ποτέ δεν υποστήριξα στην περίπτωση ΝΔ/Οικολόγων.
Ψάξε ότι θες και όσο θες. Καμια σπουδή δεν επέδειξα , στο προφίλ σου τα γράφει.
-
Ε οχι ρε φιλε,αν δε μπορεις να υποστηριξεις ουτε αυτα που εσυ εγραψες,δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε αλλο.Αστο,καληνυχτα
-
Αυτό που με τρελαίνει με το ΓΙαναρά, είναι το συγκαλημένο** φασιστικό **προφίλ που έχει, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην πει αυτά που θέλει αλλά στο τέλος τα αμολάει εμμέσως.
Ωπ! Αγνωστη λεξη! Και θα χει νοημα να καθορισεις το πλαισιο μεσα στο οποιο δινεις εσυ ερμηνεια γι αυτη τη λεξη,προκειμενου να τη συνδεσω εγω,ο αναγνωστης,με καποια απο τα χαρ/κα του γραπτου υφους του Γιανναρα.Αν κρινω αυτο που γραφεις στη συνεχεια,πραγματιολοι στο τελος λενε αυτο που θελουν,αλλιως το κειμενο πολυ απλα δε βγαζει νοημα.Εκτος κι αν υποννοεις οτι περναει subliminal messages(?).Εξαλλου οι περισσοτεροι φασιστες της ιστοριας απο τα δεξια μεχρι τα αριστερα της πολιτικης σκηνης παντα λεγαν ξεκαθαρα αυτο που ειχαν να πουν.Μπορει στη συνεχεια να το ωραιοποιουσαν με την προπαγανδα τους,αλλα ηταν εξ'αρχης σαφεις.
θα σε παραπέμψω στις απόψεις του να εξοβελιστούν απ τη βουλή ΚΚΕ κ Σύριζα και άλλα χαρωπά με το να σπάσουν τους φοιτητές στο ξύλο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΜΑΤ στο Λιμάνι
ελπιζω μονο να στειλει σοσιαλιστες ροπαλοφορους κι οχι εκεινους που δερναν μαζι με τους χρυσαυγιτες
Νομιζω οτι τα ΜΑΤ ειναι τελευταια λυση,η ευκολη λυση οπως ειπα και πριν ειναι να πληρωσει ο γνωστος λαλακας και ολοι οι αλλοι (συντεχνια και ΚΚΚ) να φυγουν ευχαριστημενοι αλλα με δηθεν κατεβασμενα μουτρα.
Οι κινεζοι παντως παιρνουν πολυ σοβαρα το θεμα :
*Ο πρεσβευτής της Κίνας στην Αθήνα θα επισκεφθεί, στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, την κυρία Κατσέλη για να της μεταφέρει την έντονη δυσφορία της κυβέρνησής του, ενώ ανάλογο ραντεβού έχει ζητήσει και από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Δ.Δρούτσα.
Eξάλλου, σήμερα φθάνει στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, που θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό.*
H Συμφωνία μπορεί όντως να μην είναι καλή...αλλα:
το κράτος θα πρέπει να σέβεται το ίδιο για αρχή και να τιμάει την υπογραφή του,
ειδικά σε μεγάλες διακρατικές συμφωνίες, γιατί αλλιώς χάνεις την αξιοπιστία του. (που την έχει χάσει εδώ και καιρό βέβαια....)Δεν μπορεί μια υπερβολικα ευνοημένη συντεχνία να θέτει τέτοια προβλήματα στην αγορά
και στις διακρατικές συμφωνίες επειδή (οπως φαινεται) ενώ έχουν διασφαλίσει τους υπέρογκους
μισθούς τους και την μονιμότητα τους, αυτό που φαίνεται να χάνουν ειναι το μαυρο χρήμα που
επαιρναν κάτω από το τραπέζι....εκβιάζοντας ναυτιλιακές εταιρίες και εμπορους στην εκφορτωση εμπορευμάτων.Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Φυσικά και δεν τους αποσχολεί το υποτιθέμενο
εθνικό συμφέρον.
Στα 100.000 κανονικό μισθό που έχουν , συχνά προστιθεται αλλα 100.000 από μαυρο χρήματα φτάνοντας τα 200 (και σε πολλες περιπτώσεις 300+) από τα μαυρα και γι´ αυτά αγωνίζονται
Εκλογές 2009