-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
για after sales δεν βρήκα κάτι αλλά μπορείς να ζητήσεις κάποιο email υπεύθυνου στο παρακάτω.
http://www.citroen.fr/Cwf/Citroen/Gener ... 16b32a7969Ευχαριστώ, το είχα δει, αλλά δεν είχε βγει κάτι... ας δοκιμάσουμε μία ακόμη φορά...
Το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στην αντιπροσωπεία στον 1 μήνα. Δεν ήθελα να εμφανιστώ κατευθείαν με δικηγόρους, διατηρώντας μία ελπίδα να έβρισκα μία λύση πιο συμβιβαστική, αλλά οι άνθρωποι απλά δεν ενδιαφέρονται...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
για after sales δεν βρήκα κάτι αλλά μπορείς να ζητήσεις κάποιο email υπεύθυνου στο παρακάτω.
http://www.citroen.fr/Cwf/Citroen/Gener ... 16b32a7969Ευχαριστώ, το είχα δει, αλλά δεν είχε βγει κάτι... ας δοκιμάσουμε μία ακόμη φορά...
Το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στην αντιπροσωπεία στον 1 μήνα. Δεν ήθελα να εμφανιστώ κατευθείαν με δικηγόρους, διατηρώντας μία ελπίδα να έβρισκα μία λύση πιο συμβιβαστική, αλλά οι άνθρωποι απλά δεν ενδιαφέρονται...
Δν υπαρχει συμβιβαστικη λυση σε τρακαρισμενο αυτοκινητο απο την αλλαγη του...
Αυτοκινητο αγορασες για να μετακινεις το παιδι σου..δν χωρανε θεματα που μειωνουν την ασφαλεια -
-
Καλά ξεμπερδέματα
Με αυτά που ακούγονται πρέπει να παραλαμβάνουμε καινούργιο αυτοκίνητο μόνο αγκαζέ με το δικηγόρο μας.
-
για το τραβηγμα κοιτα τις πιεσεις στα λαστιχα γιατι μπορει τα ζωντανα που εκαναν ευθυγραμμιση ,αν εκαναν,να μην τις ελεγξαν.
κοιτα το τωρα.
ειδικα τον δεξι τροχο.
-
Αυτο που εκανε φιλος σε παρομοια περίπτωση , του είπε οτι θα φέρει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα παρουσία εισαγγελέα (υπάρχει αυτό το δικαιωμα ξέρετε) να αντιπαραθέσει τα προβλήματα του αυτοκινητου με αυτά που λέει ο Αρχιμηχανικος. Εκει δεν χωράει να πεις παπαριες του τύπου ,'το αμαξι στριβει γιατι το ένα λάστιζχο έχει μικροτερη διάμετρο ' ή οτι άλλη παπαρολογία γιατι αν αποδειχτεί ψευδες κερδίζει ¨βραχιολάκια'.
-
Δεν νομίζω να βγεί άκρη αυτή είναι η Citroen Γαλλίας και όχι η Citroen γενικότερα. Δοκίμασε αλλά δεν νομίζω
-
http://www.psa-peugeot-citroen.com
τσέκαρε και εδώ
-
Θα πρέπει να σημειώσω σχόλιο του πωλητή στην Καστοριά, όταν του είπα ότι «όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται ν’ αγοράσω ποτέ ξανά Citroen»... μου απάντησε ότι η Citroen ξέρει ότι έχει χάσει έναν πελάτη και ότι θα τους δυσφημίσω και ότι τώρα θα πρέπει να κάνει κάτι για να αποκαταστήσει μέρος τουλάχιστον της εμπιστοσύνης μου. Όταν τον ρώτησα δηλαδή τι θα κάνει, δεν πήρα απάντηση... Να σημειώσω ότι αυτό το σημείο το ανέφερα χαρακτηριστικά στην καταγγελία και φυσικά αυτοί το αρνήθηκαν.Αμ δε που είναι ένας...
_
-
Φέρε ανεξάρτητο πραγματογνώμονα παρουσία εισαγγελέα και βρες έναν δικηγόρο-φονιά για να τους δώσει να καταλάβουν τι εστί βερίκοκο.
-
Μάρκο, θα ποστάρουμε σε τόσο πολλά μέρη, που στο google θα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα η ΑΠΑΤΗ της ΚΩΛΟΣΙΤΡΟΕΝ.
ΣΙΤΡΟΕΝ CITROEN ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΑΤΗ
ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
του είπε οτι θα φέρει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα παρουσία εισαγγελέα (υπάρχει αυτό το δικαιωμα ξέρετε)Δεν ισχυει αυτό....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μάρκο ανέβασε το αρχικό σου πόστ στο troktiko.Θα ενδιαφερθούν αμέσως διότι το διαβάζουν δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα.+1 αλλά να το βελτιώσεις λίγο.
πχ να λες παρέδωσα το αυτοκίνητο μου, περίγραψα την βλάβη αν και ποτέ δεν μου δώθηκε έπίσημο έγγραφο παραλαβής του οχήματος. Δεν υπέγραψα πουθενά την παραλαβή του με λυμένο το πρόβλημα κλπ -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μάρκο ανέβασε το αρχικό σου πόστ στο troktiko.Θα ενδιαφερθούν αμέσως διότι το διαβάζουν δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα.πρεπει να το αλλαξει λιγο πρωτα,παραεχει καλη ορθογραφια για να ανεβει στο τρωκτικο,δεν θα το δεχτουν
-
Να το ανεβάσει στο proktiko; Τότε είναι που κανείς δε θα δώσει σημασία, γιατί το εν λόγω ιστολόγιο έχει μηδενική αξιοπιστία.
-
Όσο αστείο και αν θα ακουστεί συνάδερφος του πατέρα μου είχε την εξής αντίδραση:
Παρέλαβε προ ετών καινούργια C5 που από την πρώτη μέρα τα αμορτισέρ της έκαναν απίστευτο θόρυβο. Το πήγε στην αντιπροσωπεία και του είπαν ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος και ότι έτσι κάνουν όλα. Φυσικά βρήκε άλλη C5, την οδήγησε και δεν υφίστατο αυτός ο θόρυβος. Πήγε εκ νέου στην αντιπροσωπεία και απαίτησε να διορθωθεί το πρόβλημα ή να του αντικαταστήσουν το αυτοκίνητο. Αρνήθηκαν για δεύτερη φορά ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και απάντησαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι.
Μετά από κάποιες μέρες λοιπόν ξαναπήγε στην αντιπροσωπεία, ζήτησε τον προϊστάμενο και του είπε ότι από δω και πέρα θα κυκλοφορεί με ένα πανό που είχε βάλει στο πίσω τζάμι, το οποίο έγραφε: 'Citroen C5, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ'. Η αντίδραση της αντιπροσωπείας αυτή τη φορά ήταν να του επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που είχε δώσει, παίρνοντας πίσω το αυτοκίνητο Πήγε λοιπόν στην Audi και αγόρασε ένα A4... -
Καλά 'ξηγήθηκε
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
του είπε οτι θα φέρει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα παρουσία εισαγγελέα (υπάρχει αυτό το δικαιωμα ξέρετε)
Δεν ισχυει αυτό....
Οκ οτι πεις. Φίλος πήγε να τον 'πιει' με εος οταν εμπαζε απο παντου η οροφη ( 3 μηνων αμάξι ) και πήγαν να του βγάλουβν ότι εφταιξε αυτος οτι και καλα το εβαλε σε πλυντηριο. Ε ειδε και αυτος, λεφτά για νεα οροφή δεν ειχε σκοπό να δώσει και πηγε και τους είπε το απο πάνω .Ε , με το φόβο να πάνε μέσα και νεα οροφη του έβαλαν και μια 320 αμαξι αντικατάστασης είχε για 3 μηνες ( τόσο εκανε να ερθει το ανταλακτικο.).
Και δεν κατάλαβα , μπορείς πάντα να καλέσεις πραγματογνώμονα σε περίπτώσεις διαφωνίας και ο Εισαγγελέας είναι για να παίρνει ένορκη την απόφαση ώστε να μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο και όχι είπα ξέιπα. Που το περίεργο?
-
Φτιάξε το αμάξι όσο μπορείς καλύτερα και πούλησέ το!,,,,Όσο είναι καιρός!
Ακόμα και καινούριο το αμάξι θέλει ψάξιμο φίλε μου! -
Έλα μωρέ, μη χαλάς τη ζαχαρένια σου.
Πήρες καινούριο αμάξι και μουρτζουφλιάζεις. Άμα δε βρίσκεις καλό μάστορα εκειά πάνω, φέρτο εδώ κάτω να στο φτιάξουμε να γυρίσει πάλι το χαμόγελό σου.
Εμένα μ΄ αρέσει πολύ το Citroen σου και θυμάμαι που το ΄ψαχνες και το χαιρόσουν αρκετά.
Μη στεναχωριέσαι. Θα το φτιάξεις και σε μερικά χρόνια που θα σε πηγαίνει βόλτα θα αναπολείς τα παιδικά του κουσούρια.
Γιατί ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ξαναγοράσω Citroen