Νεος και εγω εδω μεσα...
Καλησπερα σε ολους!!!
ΥΓ μπηκα μετα απο χρονια και βλεπω πυραμιδες,κρεμαστους κηπους και πολυ νταλαβερι σκηνικο! Τι σκατα εγινε?
Νεος και εγω εδω μεσα...
Καλησπερα σε ολους!!!
ΥΓ μπηκα μετα απο χρονια και βλεπω πυραμιδες,κρεμαστους κηπους και πολυ νταλαβερι σκηνικο! Τι σκατα εγινε?
Την ξαναεβαλα τη φορμα με φορμιτσα απο μεσα και ειναι καλα...θα τη κρατησω και δευτερα μπαινω
Το σκεφτομουν,δν ηξερα τιμη και μαρεσε πολυ η alpinestars!
ενα φουτερ με κουκουλα crg θελω να παρω
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Το μονο ισως λαθος σου φιλε Θανο ειναι το ασπρο χρωμα που λερωνεται αμεσως,στο λεω απο την δικια μου πειρα,που εχω γκρι ανοιχτο .
Η βρωμια απο το καρτ ειναι ισως απο της χειροτερες.
Aλλη φαση ομως σε λευκη
Βρωμιζει παντως συνεχεια
Αν δω οτι δν την θελει καποιος ψιλοαμεσα θα την στειλω γι αλλαγη απλα ηθελα να αποφυγω τα στειλε και περιμενε κτλ γιατι κατεβαινω ελλαδα απο αγγλια που ειμαι!
Ευχαριστω παντως
Σκεφτομουν να την δωσω και να παρω την ιδια πιο μικρη!
Το μονο κακο ειναι οτι εκοψα τα καρτελακια.Τα εχω μεν αλλα κομμενα!
Αγορασα φορμα για καρτ alpinestars χρωμα λευκο αλλα μου ειναι ενα κλικ πιο μεγαλη οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας με ενημερωσει γιατι την πουλαω!
http://www.demon-tweeks.co.uk/Karting/K ... /1497/5474
Ειναι αυτη στο λινκ σε χρωμα λευκο και μεγεθος 54!
Μπυ κοστισε 150ευρω χωρις μεταφορικα και την πουλαω στην ιδια τιμη μιας και ειναι αχρησιμοποιητη!
Αν την φορεσω σε καμια προπονηση τη δινω 120
Οποιος θελει εδω ειμαι
Eιναι λογικο να ειναι μουφοτελικα εξατμισεων ειδικα οταν εχει σχεδια η εξατμιση περαν της νορμαλ μπουκας!
Τι θα επρεπε να κανουν δλδ να ανοιγουν το μπουκακι σε τορνους κτλ για να πετυχουν 8γωνη αποληξη?
Ειναι μεν καπως αστειο αλλα ειναι απολυτα λογικο.
H ελληνικη αντιπροσωπεια της crg εχει τα προιοντα ρουχισμου?
Με ενδιαφερει ενα φουτερ με κουκουλα που μαρεσε!