-
Πανέμορφο! Να πω την αλήθεια και το υπάρχον S60 υπέροχο ήταν και ήλπιζα το ίδιο και για τον διάδοχο.
-
Ειναι γνωστή η αδυναμία που έχω σε αυτό το μοντέλο.
Αλλά αν βγεί έτσι θα είναι ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!
Πέφτω για ύπνο να ονειρευτώ ........
Μόλις βγεί το AWD ρίχτε μου ένα τηλέφωνο να πάω να το πάρω. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μόλις βγεί το AWD ρίχτε μου ένα τηλέφωνο να πάω να το πάρω.αυτό της φωτογραφίας .... που ανέβασε το zeus, AWD δεν λέει
για ετοιμάσου να ξηλωθείςαπό μπροστά, μόνο σε εμένα δεν αρέσει ....
-
ειναι πανέμορφο
σε αντιθεση με την νεα Eclass που μπροστα ειναι αδιαφορη και πίσω πανασχημο αθλιο αποκρουστικό γουρούνι οδηγούσα κανα δεκάλεπτοπίσω της και δεν το πιστευα ποσο ασχημη είναι.. οι φωτογραφίες την φτιαχνουν πολύ
-
Οριστε,ειναι τοοοσοο δυσκολο να σχεδιασουν και αλλοι ευρωπαιοι κατασκευαστες τοσο ομορφα αυτοκινητα?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Μόλις βγεί το AWD ρίχτε μου ένα τηλέφωνο να πάω να το πάρω.αυτό της φωτογραφίας .... που ανέβασε το zeus, AWD δεν λέει
για ετοιμάσου να ξηλωθείςαπό μπροστά, μόνο σε εμένα δεν αρέσει ....
Στο λανσαρισμα θα ειναι με το Τ6 DI LPT πανω απο 300hp με awd (XWD τυπου), και κατα πασα πιθανοτητα powershift!!
Γενικα ακουγοντε πολλες φημες οτι ερχοντε πολυ καλα νεα συντομα!
Οσο για το μπροστα σχεδιασμο, ουτε εγω τρελλαθηκα ομως επιφυλασσομαι, η φωτογραφια μπορει να μην ειναι και απο την καλυτερη γωνια, ομως συνολικα δειχνει πολυ συμπαγες και αρκετα muscular....χωρια που τυχον επεμβασεις του Peter μπορει να αλλαξουν καποια χαρακτηριστικα... -
Ποσο να κανει ρε παιδια το AWD με τα 300hp...Να υπολογιζουμε τιμες S4?
Εκτος απο τον 1,6Τ λογικα θα βγει και 2.0lt ή 2,5λτ... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ποσο να κανει ρε παιδια το AWD με τα 300hp...Να υπολογιζουμε τιμες S4?Λογικα οχι...υποτιθετε οτι ο δυνατος Τ6 με DI θα ειναι κοντα στα 360. Ο δυνατος Τ6 (HPT) χωρις DI ειναι τωρα 340 αλλα δεν εχει τοποθετηθει πουθενα (το XC60 εχει LPT), επομενως μαλλον τον κρατανε για καποιο R το οποιο ισως να ειναι τιμολογιακα στα χωραφια του S4.
Εκτος απο τον 1,6Τ λογικα θα βγει και 2.0lt ή 2,5λτ...
Δυστυχως οι iconic 5κυλινδροι βενζινης θα μας αφησουν. Η γκαμα απο κινητηρες βενζινης φαινετε να ειναι καπως ετσι:
1.6 - 4κυλινδρος direct injection - 180 hp
2.0 - 4κυλινδρος direct injection low pressure turbo - 220 hp
2.0 - 4κυλινδρος direct injection high pressure turbo - 280 hp
3.0 T6 - 6κυλινδρος σε σειρα direct injection low pressure turbo - 305 hp
R?? - 6κυλινδρος σε σειρα direct injection high pressure turbo - 360 hp
Αναμενοντε dual clutch κιβωτια, 4C και XWD για ολα τα μοτερ...
H Volvo απο το 2007 με το V70/XC70 και μετεπειτα στο XC60 χρησιμοποιει την τεχνικη hot-formed, presshardened steel ωστε να διατηρει το βαρος χαμηλα παρεχοντας την ιδια αντοχη/ασφαλεια, πραγμα που αναμενετε να ισχυει και στο νεο S60. Αν προσεξετε πχ τα A-pillars ειναι σημαντικα λεπτοτερα απο τα σημερινα Volvo, πραγμα που βελτιωνει και την ορατοτητα. Αν λοιπον καταφερουν να κρατησουν και το βαρος στα νουμερα του σημερινου S60 (πιο λιγο αποκλειετε) και επαληθευτουν και τα μοτερ τοτε μιλαμε για πολυ muscular μοντελο, οχι μονο σε σχεδιο. -
Δίλιτρο HPT, dual clutch, XWD
-
Εχουμε καμία εικόνα για την ανάρτηση ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Εχουμε καμία εικόνα για την ανάρτηση ?Απο τη στιγμη που θα βασιζετε στην εξελιξη του EUCD τοτε μιλαμε για macpherson μπροστα με πολλαπλους πισω με την δυνατοτητα επιλογης 4C.
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Εγώ μάλλον αποτελλώ την εξαίρεση..γιατί μου αρέσει περισσότερο με την κολόνα στα πλαϊνά και χωρίς γυάλινη οροφή...νομίζω ότι αν βγει με αυτήν τη γκάμα κινητήρων+κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα είναι πολύ καλή επιλογή...το μόνο μειωνέκτημα θα είναι η μεταπωλητική του αξία...ειδικά σε μια εποχή που η τεχνολογία των αυτοκινήτων αλλάζει δραματικά από μήνα σε μήνα (βλέπε υβριδικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα)...Εγώ υπολόγιζα να πάρω κάτι ανάμεσα σε audi a4 και Bmw 320...αλλά τώρα που το είδα το σκέφτομαι σοβαρά...κριτήριο θα αποτελέσει η τιμή...η αγάπη μου είναι το Audi Α4 2.0 tfsi s-tronic (44.000)...αλλά αν το S60 είναι κοντά στα 30.000 μάλλον θα πάω στο S60... -
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα!
Εγώ μάλλον αποτελλώ την εξαίρεση..γιατί μου αρέσει περισσότερο με την κολόνα στα πλαϊνά και χωρίς γυάλινη οροφή...νομίζω ότι αν βγει με αυτήν τη γκάμα κινητήρων+κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα είναι πολύ καλή επιλογή...το μόνο μειωνέκτημα θα είναι η μεταπωλητική του αξία...ειδικά σε μια εποχή που η τεχνολογία των αυτοκινήτων αλλάζει δραματικά από μήνα σε μήνα (βλέπε υβριδικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα)...Εγώ υπολόγιζα να πάρω κάτι ανάμεσα σε audi a4 και Bmw 320...αλλά τώρα που το είδα το σκέφτομαι σοβαρά...κριτήριο θα αποτελέσει η τιμή...η αγάπη μου είναι το Audi Α4 2.0 tfsi s-tronic (44.000)...αλλά αν το S60 είναι κοντά στα 30.000 μάλλον θα πάω στο S60...Δεν νομιζω οτι η μεταπωλητικη αξια ειναι κριτηριο αγορας αυτοκινητου. Ειδικα σε μια χωρα που οι κανονες της αγορας δεν εχουν καμια εφαρμογη...Περαν τουτου ομως ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε!
Οσο για τα υβριδικα η Volvo εχει ως στοχο να ειναι η πρωτη εταιρεια που θα παρουσιασει plug in hybrid μεσα στα επομενα 2 χρονια. Ηδη κυκλοφορουν εδω και 1 χρονο διαφορα test mules C30 στη Σουηδια...Επισης ο D5 μελετατε για παντρεμα με ηλεκτρομοτερ...επομενως κατι απο ολα αυτα σιγουρα θα ειναι διαθεσιμο και στο νεο S60...
Ο Stephen Odell φαινετε εξυπνος ανθρωπος. Η τακτικη του product led recovery σε σχεση με το saving yourself to profit ειναι η μονη διεξοδος απο την κριση.. -
Με 180 άλογα ο 1.6Τ λογικά θα ξεκινά πάνω από 30.000ευρώ και κάπου κοντά στις 35000ευρώ...γιατί ας μην ξεχνάμε η Volvo θα λανσάρει νέο κινητήρα ενώ και τα βασικά της μοντέλα είναι σχεδόν πάντα υπερεξοπλισμένα...νομίζω ότι θα μπει standard δε όλες τις εκδόσεις και το σύστημα City Safety...
-
Και σε μερικα καποια πιο κλασικα χρωματα (να'ναι καλα το φιλαρακι με γνωσεις photoshop)...ετσι για να παρουμε μια ιδεα
και ενα μπορντοροδοκοκκινο
-
Το αυτ/το είναι το S60 , Το χρώμα είναι τo Μαυρο. Η Κίνηση AWD
.... για τα υπόλοιπα απλά υπομονήΑπο ότι βλέπω τα εμπρός φανάρια θα είναι 3D σαν του XC60. Στις φωτό θα χάνει αλλά στην πραγματικότητα θα είναι Super.
-
Πόσο λέτε παιδιά να κάνει η βασική του έκδοση?????????????
-
πιστεύω ότι θα είναι πιο φθηνό από την C class 1.6 blue ..... και ανάμεσα στο Α4 120 με το Α4 160.
-
δηλαδη?????????????
στα 28.000?????
-
Αποκλείεται να κάνει κάτω από 30.000...είναι στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων και...δεν είναι Κορεάτικο...επομένως...30.000+...ίσως ο 1.6 να ξεκινάει από 28-29.000 αλλά οτιδήποτε με μεγαλύτερο κινητήρα θα κοστίζει πάνω από 30.000....το παλιό S60 (πριν τις προσφορές που έκανε η Volvo τώρα τελευταία) κόστιζε περίπου 33.500...
Nέο VOLVO S60