-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και που να την άκουγες α) στα στενά της πόλης και β) παρκαρισμένη να κρυώνει...τσικ τσικ τσικ
Σιγα το πράγα ρε φιλε, σε ολα τα φτιάξουρα σαξοπουντοραλα τσικ τσικ θα ακουσεις απο το εξατμισονι τους
Το Σπάρτα;
-
Και που να την άκουγες α) στα στενά της πόλης και β) παρκαρισμένη να κρυώνει...τσικ τσικ τσικ
Σιγα το πράγα ρε φιλε, σε ολα τα φτιάξουρα σαξοπουντοραλα τσικ τσικ θα ακουσεις απο το εξατμισονι τους
το ραλακι το δικο σου ομως τσικ τσικ τους παταει ολους γιατι ειναι το καλυτερο
Θελω κιαλλη βολτα
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καινουργιο λευκο golf gti χθες το βραδυ στη μεσογειων..
Σιγα το carspotting!
Γιατι βρε εχεις δει πολλα εσυ? Η μηπως εχεις κι εσυ τετοιο? Δηλαδη βλεπεις καθε μερα...
-
...και εγω θα προτιμουσαν να γνωριζω την 19χρονη παρα το που ειναι η αλσουποληΑν θέλετε, μπορώ να σας γνωρίσω μερικές. Λόγω δουλειάς έχω πολλά πάρε δώσε.
συγνωμη αλλα μια ολοκληρη φωτο δεν θα εβλαπτε.....
Δεξί κλικ πάνω στην φωτογραφία + view image
ευχαριστω και συγνωμη αλλα τι να κανουμε newbie γραφει...
Είναι πρόβλημα πάντως το οποίο δεν βαριέμαι να επισημαίνω. Σε άλλα fora η φωτογραφία γίνεται αυτόματα resize ώστε να χωράει ολόκληρη και αν θέλεις πατάς πάνω της για να την δεις σε πλήρες μέγεθος. Εδώ πρέπει να μαντέυεις κάθε φορά αν αυτό που βλέπεις είναι όλο το πλάνο, ή το έχει κόψει το forum.
Και για να είμαι εντός θέματος...

Και τα 3 στο Μόναχο. (γιατί έχω την υποψία ότι τα έχω ξαναανεβάσει; ) -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:

-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
το ραλακι το δικο σου ομως τσικ τσικ τους παταει ολους γιατι ειναι το καλυτερο
Θελω κιαλλη βολτα
Έλα Αθηνα εσυ και η βολτα ειναι το πιο ευκολο!
Κυριε κύριε.....τις 19χρονες που μας ταξατε.....
-
Πορτοκαλί Gallardo σήμερα το βράδυ έξω από το TEATRO στην Ν. Μάκρη....
Εντυπωσιακή!
-
Έχουν γίνει της μόδας οι πορτοκαλί. Χθες προσπάθησα να μπω σε μία και τα κατάφερα μετά βίας. Αναρωτιέμαι αν ο ιδιοκτήτης της θα μπορέσει ποτέ να την οδηγήσει με κράνος σε πίστα...
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Έχουν γίνει της μόδας οι πορτοκαλί. Χθες προσπάθησα να μπω σε μία και τα κατάφερα μετά βίας. Αναρωτιέμαι αν ο ιδιοκτήτης της θα μπορέσει ποτέ να την οδηγήσει με κράνος σε πίστα...[ιδιοκτήτης mode]Τι; Να τη βάλλλω σε πίστα; Ναι ρε φιλλλαράκι, άνετα! Την έβαλλλα προχθές στη Βίλλλκα, έξω από τα Μαμούνια. Μου την πάρκαραν αυτοί όμως. Μιαν άλλλη φορά την πήγα ως την Κρήνη. Εκεί δεν είχε πίστα όμως, πήγαμε στου Σολλλωμονίδη.[/ιδιοκτήτης mode]
-
mercedes 190sl ασπρη στην ανδριανουπόλεος
απιστευτο πόσο εντυπωσικό μπορεί να είναι ενα οχημα μετα απο τόσα χρόνια
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
[ιδιοκτήτης mode]Τι; Να τη βάλλλω σε πίστα; Ναι ρε φιλλλαράκι, άνετα! Την έβαλλλα προχθές στη Βίλλλκα, έξω από τα Μαμούνια. Μου την πάρκαραν αυτοί όμως. Μιαν άλλλη φορά την πήγα ως την Κρήνη. Εκεί δεν είχε πίστα όμως, πήγαμε στου Σολλλωμονίδη.[/ιδιοκτήτης mode]ΜΛΚ Διαβάστε τι σκηνικό μου θύμισε:
Δεξίωση γάμου σε παρακμιακό κέντρο κάπου στην ένδοξη επαρχία. Το ζευγάρι κάνει τη μεγάλη είσοδο με μια Ε36 -βάζω στοίχημα 316 - που την οδήγησαν μέχρι μέσα στη πίστα του μαγαζιού (έχουν μια κρυφή γκαραζόπορτα στη πίσω μεριά του κτηρίου) μέσα σε σύννεφα τεχνητού καπνούΟταν το ειδα απο μακρυα λεω, ''Α , ενα smart roadster'' κοιτωντας καλυτερα ειδα οτι ηταν αρκετα μεγαλυτερο και καταλαβαινω οτι ειναι TVR
-
GTR μαύρο, στην Καλαμάτα .....
-
A6 f/l 3.0T Q στη Βαρη
-
Koκκινη Alfa Romeo Montreal σημερα και σιελ Mercedes 190SL πριν μερικες μερες στο Καστρι. Σε εκθεσιακη κατασταση και οι 2.
-
Σήμερα στο γνωστό υπαίθριο πάρκινγκ στο Χαλκούτσι...
φτιαγμένη (καγκουρεμένη) Cayenne...
997 turbo
997 turbo cabrio
430 spider
Murcielago roadster (...)Φωτογραφίες όταν γυρίσω Αθήνα
-
Πορτοκαλομαύρο ΚΤΜ σε μαγαζί για Porsche στο Κορωπί! Μου έπεσε το σαγόνι!
-
-
-
Πο πο ρε συ τι αμαξαρα ειναι αυτη???
Carspotting [#6]