Όπως επίσης και που έκανα μπάνιο σε σκουπίδια ή σε πετρέλαιο ή που κοιμήθηκα σε ετοιμόρροπα κτίρια που χτίστηκαν από τον κολλητό του Κολοκοτρώνη, τίποτα δεν έπαθα. Εάν όμως πάω στο στρατό για να πλένω πιάτα, τότε γιατί πάω;;;; Βοηθάω την εθνική άμυνα πλένοντας πιάτα (ιδίως σε καιρό ειρήνης) ή μήπως το έργο αυτό είναι τόσο δύσκολο που χρειάζομαι 12μηνη εκπαίδευση γι' αυτό;;;; (όχι δεν ήμουν άοπλος. Ι1 ήμουν).
Αλήθεια, σύγχρονοι στρατοί με πολεμική εμπειρία πράσφατη ή τρέχουσα, έχουν φαντάρους να κάνουν όλες αυτές τις μ@λ@κίες;;;;;
Είμαι σε νύχτα που στην εκπαίδευσή μας ο εκπαιδευτής τη μισή ώρα έλλειπε και την υπόλοιπη είτε μιλούσε στο κινητό, είτε μας έλεγε ιστορίες για αγρίους;;;; Είμαι σε νύχτα που κανείς δεν μου έμαθε πως ανοίγει η γ@μημένη πόρτα στο άρμα, παρά μόνο τυχαία μία φορά μου έδειξε ένας ΕΠΟΠ, αφού είχαν περάσει περίπου 6 μήνες από τότε που υποτίθεται ότι έπρεπε να το μάθω;;;; Τότε ήταν που είδα και πως είναι το κονσερβοκούτι μέσα στο οποίο υποτίθεται ότι είχα εκπαιδευτεί. Φυσικά, η επόμενη φορά που μπήκα στο άρμα ήταν για να ξεσκονίσω... Όταν ρωτούσαμε πότε θα μπούμε στα άρματα (κατά την εκπαίδευση) η απάντηση ήταν: Σιγά μην μπείτε στα άρματα ποτέ. Ε, τότε τι σκ@τ@ κάναμε εκεί πέρα;;;;; Όποιος μου λύσει αυτή την απορία θα κερδίσει την αίωνια ευγνωμοσύνη μου!
Εφόσον βέβαια είμαι σε νύχτα για όλα αυτά που ζούσα κάθε μέρα στο τρελοκομείο, τότε ζητώ ταπεινά συγνώμη και παρακαλώ κάποιον να διορθώσει τις μνήμες μου. ευχαριστώντας εκ των προτέρων.
Υποτίθεται ότι πήγα εκεί που πήγα για να μάθω κάποια πράγματα σε περίπτωση πολέμου. Όπως λέγαμε μεταξύ μας οι φαντάροι, σε περίπτωση πολέμου, θα πάρουμε τα ξεσκονόπανα, το Φέρι για τα πιάτα και τα κινητά μας (το μόνο αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας στο στρατόπεδο) και θα κάνουμε διαγωνισμό ποιος μπορεί να πλένει πιο πολλά πιάτα πιο γρήγορα...
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι έχασα 1 χρόνο από τη ζωή μου για το τίποτα. Και ο χρόνος μου είναι πολύ πολύτιμος για να σπαταλιέται έτσι. Πολύ πιο χρήσιμο θα ήταν να κωλοβαρούσα όλη μέρα από καφετέρια σε καφετέρια.
@famas: πάω να συνεχίσω την καλοπέραση και τη λούφα.