-
Κάθε φορά, ή μερικές φορές (bug?)....?
-
Kάθε φορά
-
ανοιγεις τον κινητήρα, εννοείς το καπώ?
-
Eννοώ βάζω μπρος.Το πρόβλημα λύθηκε.Βασικά δεν ήταν πρόβλημα.
Έβαλα στο μεσαίο το διακόπτη που είναι δεξιά για τους καθρέφτες , είχα τους καθρέφτες κλειστούς και έβαλα μπροστά και μετά λύθηκε το πρόβλημα.
Μάλλον πρέπει να μου του έκανε γιατί το είχα πατημένο.Τεσπα θα παίξω λίγο με τα κουμπιά για να καταλάβω ακριβώς τι κάνει. -
Καλησπερα ,
Με τις μειωσεις τιμων αρχισα να σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο αγορας μιας δελτα.
Εχω 2 αποριες ομως και θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Υπαρχει πληροφορηση αν και ποτε θα ερθει ο νεος διλιτρος πετρελαιοκινητηρας με τα 165 αλογα και ποτε επιτελους θα υπαρξει και διαθεσιμοτητα σε αυτοματο κιβωτιο ;
Την περασμενη εβδομαδα ημουν Ρωμη και ο κινητηρας υπηρχε στον καταλογο τους κανονικα. Ελλαδα πηρα τηλεφωνο σε 2 διανομεις και δεν ειχαν ιδεα(ή εκαναν τις παπιες για να διωξουν το στοκ).
Φιλικα
-
Με το τηλέφωνο δεν κάνεις δουλειά, πήγαινε από τις αντιπροσωπείες και να είσαι αρκετά απαιτητικός για να πάρεις τις απαντήσεις που θες.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα πάω για αλλαγή λαδιών και θα ρωτήσω πάντως για τον δίλιτρο να σου πω.
Για τα νέα αυτόματα κιβώτια πιο πολλά θα μάθεις από τα forums, παρά από τους αντιπροσώπους για το πότε θα έρθουν. Ο 1,6 Diesel είναι διαθέσιμος σίγουρα με αυτόματο. -
να μην εχω λεφτα να παρω μια δελτα καινουρια κι εγω
αληθεια ανταλλαγες κανουν εκει,δλδ το δικο μου αν το δωσω που ειναι του 1992 θα το παρουν;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
να μην εχω λεφτα να παρω μια δελτα καινουρια κι εγωαληθεια ανταλλαγες κανουν εκει,δλδ το δικο μου αν το δωσω που ειναι του 1992 θα το παρουν;
Δύσκολο, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις (με την οικονομική κρίση που υπάρχει...).
Στην FIAT σίγουρα πριν κάποιους μήνες το έπαιρναν τουλάχιστον 2.000€ - δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα.
-
Ο χρήστης Looter έγραψε:
Καλησπερα ,Με τις μειωσεις τιμων αρχισα να σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο αγορας μιας δελτα.
Εχω 2 αποριες ομως και θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Υπαρχει πληροφορηση αν και ποτε θα ερθει ο νεος διλιτρος πετρελαιοκινητηρας με τα 165 αλογα και ποτε επιτελους θα υπαρξει και διαθεσιμοτητα σε αυτοματο κιβωτιο ;
Την περασμενη εβδομαδα ημουν Ρωμη και ο κινητηρας υπηρχε στον καταλογο τους κανονικα. Ελλαδα πηρα τηλεφωνο σε 2 διανομεις και δεν ειχαν ιδεα(ή εκαναν τις παπιες για να διωξουν το στοκ).
Φιλικα
Δεδομένου ότι ο 2.0JTD είναι διαθέσιμος πανευρωπαϊκά,ήδη από το λανσάρισμα του μοντέλου (δηλ. εδώ και 8 μήνες)....έχω την υποψία ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ οι κωδικοί του για παραγγελία στην Ελλάδα,δεδομένου ότι έχει πολύ μικρό αγοραστικό ενδιαφέρον λόγω πετρελαιοκίνησης,ενώ από την άλλη υπάρχει και η έκδοση 1,9JTD,που υποτίθεται ότι συμφέρει περισσότερο στο ελληνικό φορολογικό σύστημα.Αν ποτέ ανοίξουν οι κωδικοί,αυτό ίσως γίνει μετά την απόσυρση από την αγορά της έκδοσης 1,9JTD TST.
Πρόκειται για πάγια πρακτική του έλληνα αντιπροσώπου,την οποία προτιμώ να μην χαρακτηρίσω.Σκέψου μόνον ότι σαποφάσισαν να μην εισάγουν ποτέ τη Nuova Croma.... oύτε κατά παραγγελία,ενώ φυσικά δεν διαθέτουν ούτε για δείγμα μοντέλα με τους μεγάλους πετρελαιοκινητήρες για test drive.
Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς απ'ευθείας στα κεντρικά της Fiat Ελλάδος,για να πάρεις μια υπεύθυνη απάντηση στο κατά πόσον μπορούν να σου την φέρουν κατόπιν παραγγελίας (υποψιάζομαι ότι θα εισάγουν την 159 με αυτόν τον κινητήρα,οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την ομολογκασιόν του για την ελληνική αγορά).
Αν εισπράξεις αρνητική απάντηση,ασχετοσύνη ή ακόμα χειρότερα αδιαφορία, στείλε μια επιστολή-καταγγελία στα κεντρικά της Fiat στην Ιταλία,αναφέροντας το όνομα και την ιδιότητα του έλληνα υπαλλήλου που σε 'εξυπηρέτησε'.Όσον αφορά το αυτόματο κιβώτιο,αμφότερες οι 1,9 και 2,0 JTD διατίθενται προς το παρόν μόνο με το χειροκίνητο F40.Λογικά στην 2,0JTD θα τοποθετηθεί κάποια στιγμή το νέο C635 είτε ως DDC είτε ως MTA,με μια μικρή ίσως τροποποίηση της χαρτογράφησης του εγκεφάλου,καθώς η ροπή των 360ΝΜ της δίλιτρης ντήζελ είναι οριακά μεγαλύτερη αυτής των 350ΝΜ του κιβωτίου C635.
-
αλμπα ποσο παει μια δελτα 120 τωρα στην ελλαδα,βασικη εκδοση παντα;
ξερεις αν κανουν ανταλλαγες με παλια; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αλμπα ποσο παει μια δελτα 120 τωρα στην ελλαδα,βασικη εκδοση παντα;
ξερεις αν κανουν ανταλλαγες με παλια;Δυστυχώς δεν έχω ιδέα.
-
-
στο site της lancia την εκδοση με τον t-jet 120 και το μεσαιο επιπεδο εξοπλισμου την εχει στα 18400.Βαλε χρωματα,πινακιδες κτλ,λιγο κατω απο 20000 πιστευω..σε λιγο καιρο που θα την παραγγειλω θα δουμε ποσο ακριβως παει το μαλλι
-
Υπαρχει καποιος φιλος που να εχει παρει τη delta σε χρωμα perle nadir??
Αν μπορει να μας δειξει καμια φωτο γιατι με ενδιαφερει σε αυτο το χρωμα. -
Σήμερα είδα επιτέλους μία στον Πειραιά,στις 8:20 περίπου το πρωί... την έβγαλα και φωτογραφία... την οδηγούσε μία ξανθιά (αλλά δεν φαίνεται στην φωτό!)... αύριο θα την 'ανεβάσω'
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Σήμερα είδα επιτέλους μία στον Πειραιά,στις 8:20 περίπου το πρωί... την έβγαλα και φωτογραφία... την οδηγούσε μία ξανθιά (αλλά δεν φαίνεται στην φωτό!)... αύριο θα την 'ανεβάσω'Πως σου φανηκε........η ξανθια?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σήμερα είδα επιτέλους μία στον Πειραιά,στις 8:20 περίπου το πρωί... την έβγαλα και φωτογραφία... την οδηγούσε μία ξανθιά (αλλά δεν φαίνεται στην φωτό!)... αύριο θα την 'ανεβάσω'
Πως σου φανηκε........η ξανθια?
Εμμ...δεν την πρόσεξα... κοίταγα το αυτοκίνητο... (έχω πρόβλημα γιατρέ; )
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Πως σου φανηκε........η ξανθια?
Εμμ...δεν την πρόσεξα... κοίταγα το αυτοκίνητο... (έχω πρόβλημα γιατρέ; )
Μηπως σου εχει μαυρισει κανενα ματι η γυναικα σου με τα 2 νταν της?
-
Ο χρήστης AthaMala έγραψε:
Υπαρχει καποιος φιλος που να εχει παρει τη delta σε χρωμα perle nadir??
Αν μπορει να μας δειξει καμια φωτο γιατι με ενδιαφερει σε αυτο το χρωμα.το αβαταρ μου...
-
Μολις πληροφορηθηκα οτι παραλαμβανω την Delta την Τριτη ή την Τετάρτη. Καθυστερησα πολυ, καθως προλαβα οριακα (για μια ή δυο ημερες!) την μειωση του τελους και επισης πηρα και τη νεα μεγαλυτερη εκπτωση. Μπορει να εσκασα στην αναμονη, αλλα γλιτωσα αρκετα λεφτα.
Για να βοηθησω τους φιλους που ρωτανε, θα πω οτι η 120 Oro, όπως μου ειπε ο αντιπροσωπος, κοστιζει με μεταλλικο χρωμα 19.100 ευρω.
Επισης, σε περλε ναδιρ την εχει ο limited one, αλλα την παρηγγειλα κι εγω με αυτο το χρωμα, οποτε θα ανεβασω φωτογραφιες την επομενη εβδομαδα. Κατα τη γνωμη μου το χρωμα αυτο της παει καταπληκτικα.
Lancia Delta 2008