-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Στο νουμερο συμπεριλαμβανετε και η κινηση στην πολη της Κερκυρας και το πλοιο.Εννοείς ότι έκανες διαδρομές και μέσα στο πλοίο ή στα 10,6 συμπεριλαμβάνεται και η κατανάλωση του πλοίου;
350km για το Leon την Κυριακή έγραψαν 7,7lt/100km. Λίγο κουρασμένος να είσαι και άδειους δρόμους να έχεις...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
400 χλμ σε εθνική οδό και επαρχιακό δίκτυο με 30 λίτρα βενζίνης, μέση ταχύτητα 125χλμ (κυμαινόταν από 100 έως και 190) με πλήρες φορτίο (4 ενήλικες + αποσκευές).
Δηλαδή μέση κατανάλωση 7.5λίτρα/100χλμ που σίγουρα θα μπορούσε να πέσει κάτω από τα 7 αν οι ρυθμοί ήταν πιο χαλαροί.Θύμισέ μας και το αμάξι αν θες.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
990km Κερκυρα μεσω Ριου-Αμφιλοχιας και επιστροφη απο Μετσοβο-Τρικαλα-Λαμια 10,6l/100 4ατομα και αποσκευες με 140-150 σταθερα, πολλες προσπερασεις και αρκετη κινηση (πηγαινοντας). Στο νουμερο συμπεριλαμβανετε και η κινηση στην πολη της Κερκυρας και το πλοιο.Τουλάχιστον εσύ μπορεί να μην λες τι όχημα έχεις αλλά το υποπτευόμαστε από το avatar (μέχρι να το αλλάξεις...). Ο Neos όμως δεν νομίζω να έχει το όχημα του avatar και να πετυχαίνει με αυτό την κατανάλωση που αναφέρει....
Παρακαλώ να αναφέρουμε κάθε φορά το όχημα, δεν μπορεί ο καθένας να θυμάται τι έχουν όλοι οι άλλοι! -
Golf TSI έχει ο Νέοπας.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στο νουμερο συμπεριλαμβανετε και η κινηση στην πολη της Κερκυρας και το πλοιο.
Εννοείς ότι έκανες διαδρομές και μέσα στο πλοίο ή στα 10,6 συμπεριλαμβάνεται και η κατανάλωση του πλοίου;
Για να συμβει το 2ο θα επρεπε να σπρωχνω το αυτοκινητο και το καραβι να ειναι υβριδικο!
Αυτο που εννοω ηταν οτι λογω κινησης υπηρχε αρκετη αναμονη για την επιβιβαση/αποβιβαση... -
-
Παιδιά, αν δεν αναφέρουμε και με τι αμάξι δεν έχει νόημα...
[edit - @ddl449: thanks ]
-
Μια 800 χλμ αυτοκινητόδρομο (βέλγιο γαλλία, ταχύτητες 130-160) φορτωμενος 5 άτομα, καλοκαιρινά λάστιχα 8,5λ/100χλμ
Και μιά 400 χλμ λίγο βέλγιο και αρκετή Ολλανδία, με πολη και αυτοκινητόδρομο, αυστηρά με τα όρια 7,5λ/100χλμ
Σαν να έχει τσιμπήσει η κατανάλωση τελευταία
αβένσις 1,6 το πρώτο μοντέλο
Μάζντα6 2.0L, ανκόνα ολλανδία, φορτωμένο, με ταχύτητες σε ιταλία ελβετία περίπου με τα όρια και γερμανία απο 160-200 γύρω στο 9.
όχι άσχημα -
-
O Αδερφος μου με Golf Tsi 140 εχει κανει Αθηνα Πατρα μεση καταναλωση 4.9l/100Km
με ταχυτητες γυρω στα 80 το πολυ 100 km/h.To αμαξι ειναι οτι πιο οικονομικο υπαρχει στα 140 αλογα μαζι με το Golf TSi 122 το οποιο ειναι ακομα πιο οικονομικο.Τα ιδια ακριβως καιει και το GT με τα 170 αλογα αφου προκειται για τον ιδιο ακριβως κινητηρα με αλλο προγραμμα. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μια 800 χλμ αυτοκινητόδρομο (βέλγιο γαλλία, ταχύτητες 130-160) φορτωμενος 5 άτομα, καλοκαιρινά λάστιχα 8,5λ/100χλμ
(...)
Σαν να έχει τσιμπήσει η κατανάλωση τελευταίαBan τώρα!
-
Kάτι παίζει με το αμάξι, καίει παραπανω τώρα τελευταία ρε
-
-
-
Εγώ θα επανέλθω σε κάτι τρομακτικό. Έχω ένα σκουτεράκι 50αράκι που με μία αδιάφορη μεικτή χρήση (δράκουλα και ήρεμης οδήγησης) καίω γύρω στα 3lt/100km.
Το 'βρωμο' iQ όμως, πως στα κομμάτια γράφει τόσο λίγο;;;;;;;
-
-
-
-
τέλος του ταξιδιου δε Βαλκάνια και κεντρικη Ευρώπη και γεμισα επίτηδες για να κανω τον απολογισμό:
3357 χιλ, 242 λίτρα ήτοι 7,2 λιτ/100. Ενδειξη υπολογιστη 6,6
Η διαδρομή: Θεσσαλονικη, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Πράγα, Βιέννη, Βελιγραδι, Θεσσαλονίκη, Λάρισα.
4 ατομα ενδυναμωμένα και αποσκευες μεχρι την οροφη (γυναίκες )
ταχύτητες Γιουγκοσλαβία γυρω στα 120-130 (στον διπλο) και στις αλλες χωρες 130-140.
Ελλάδα κλασικά 160+ -
Θα σε τσεκάρω τώρα, μονο που εγώ θα το πατήσω λίιιγο παραπάνω
Αυστρία πάντα γύρω στο 150 πάω, μέχρις ώρας χωρίς προβλήματα
(πριν 2 χρόνια το είχα ξεφτυλίσει εκεί, μάλλον άγιο είχα. Μονίμως 170-190 )
Έρευνα Κατανάλωσης