-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Να σου ζήσει... κουκλαΕχω 2 υιους!!!!
Σε παίζω κοντά κοντά. 6 μηνών και 6 χρονών
Να και ένας με παιδιά
-
-
Έτσι είναι! Να σας ζήσει και να την καμαρώνετε!
-
**3χρονη εγκλωβίστηκε... στο γιογιό της
Ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε για να απεγκλωβιστεί ένα μικρό κορίτσι από το… γιογιό της!**
Οι τρεις πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σπίτι του παιδιού στο Ρέξχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, χρειάστηκε να κόψουν τα χερούλια από τα καθοικάκι, όπου είχε «πιαστεί» το πόδι της 3χρονη Ρεμπέκα Ρότζερς.
Λίγες μέρες νωρίτερα ο πατέρας της μικρής, Κέβιν, έφερε το γιογιό σα δώρο στην κόρη του, για να μάθει σιγά σιγά να χρησιμοποιεί τουαλέτα και να βγάλει την πάνα.
Απ’ όσο φάνηκε, όμως, η Ρεμπέκα δεν ήταν έτοιμη για ένα τόσο «μεγάλο βήμα»!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
[b][color=#BF0000]3χρονη εγκλωβίστηκε... στο γιογιό της
...................viewtopic.php?f=13&t=29809
-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Τα κορίτσια μου πλέον μαζί......
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ....!!!
-
Να χαίρεσαι και τις δυο κουκλίτσες σου.
Οι δικοί μου είναι 9 και 5. Δεν είμαστε πολύ μακριά.
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
προτείνω ψηφοφορία για το ποιος έχει την πιο όμορφη κόρηMα...όλοι έχουν την ομορφότερη κόρη. Πάντα.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!Σήμερα τα ξημερώματα στις 03:25 η γυναίκα μου μου χάρισε και την 2η κόρη, με φυσιολογικό τοκετό πάλι και όλα πήγαν κατ'ευχήν!!!
Το μωρό είναι αρκετά 'μπαμπάτσικο' (όπως λένε στα μέρη μου ) καθώς γεννήθηκε 4280gr & 53cm , πολύ υπναρού, δεν γκρινιάζει παρά μόνο στο θόρυβο (έντονη ομιλία) και γενικώς είναι σκέτο λουκούμι!!
Ιδού και τα πειστήρια......
ΥΓ: Γίναμε μια τυπική 4μελής οικογένεια πλέον.........πάμε για το 3ο γερά......στο μέλλον!
Να σας ζήσει και όπως επιθυμείς να την δεις...
-
Καλησπέρα,
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά...
Σήμερα ήρθαμε σπίτι, μετά από 2 μέρες στο Νοσοκομείο, όλα καλά και η μικρή κοιμάται καλά.....η δε μεγάλη όλο θέλει να την έχει αγκαλιά και να την πειράζει...
@piii: Με το καλό να έρθει και το δικό σου 2ο παιδάκι Αντώνη!
-
Είναι τεράστια
Ε ρε κάτι ύπνοι
Χρωματάκι κατακόκκινο ε?
-
Και γω είμαι έτοιμος φτιάξαμε βαλίτσα και με καταληκτική 17 Μαϊου θα έχουμε άφιξη κόρης.
-
χαρμόσυνα νέα
να σας ζήσουν
άντε με το καλό cpp -
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤι να κάνουμε ρε φίλε.... 2 άτομα είμαστε δε προλαβαίνουμε να βοηθήσουμε,
με τις ευχές μας... προσπάθησε μόνος σου!!!
-
Βρε Μανώλη η Χριστίνα το ξέρει;
-
Να σας ζήσουν παιδιά, εγώ έχω δύο κορούλες 10,5 και 7 χρονών
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...