Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ακριβώς αυτό κάνεις και εσύ τώρα για τον italakia!
Καταρχάς εγώ δεν είπα ότι κάποιος τα παίρνει ή όχι.
Δεύτερον νομίζω ότι γενικά εγώ με τον italiakia δεν συμφωνούμε.Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι τον προσέβαλα ούτε υπονόησα ότι ο italiakias τα παίρνει για να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει (άσχετα αν συμφωνώ ή όχι είτε ισχύουν είτε όχι) .
Επιπλέον εγώ πιστεύω ότι σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια (τα οποία προφανώς δεν είναι αντικειμενικά ούτε πιστεύω ότι πρέπει όλοι να τα ασπαστούν, έτσι?) ότι αυτό το αμάξι είναι καλύτερο από κάποιο άλλο.
Δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος το ποιό αμάξι είναι καλύτερο.
Γενικά για μένα 'καλύτερο' = όποιο εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σου (όποιες) ανάγκες.
Μπορεί ο άλλος να γουστάρει να κοπανιέται και να κ@υλώνει κάθε φορά που νιώθει ακόμα και την τσίχλα που πατάει στο δρόμο και αυτό να το ονομάζει 'καλύτερη αίσθηση και πληροφόρηση'.Εγώ δεν το γουστάρω, οπότε για μένα αυτό είναι 'Χτυπιέμαι σαν το φραπέ' κάθε φορά που παίρνω το αμάξι μου.
Επιπλέον ο italiakias (κατά την ταπεινή μου άποψη) είναι λίγο κολλημένος με τα ιταλικά αμάξια αλλά όχι ότι κάποια πράγματα που λέει ότι δεν ισχύουν (βλέπε υπερεκτιμημένα κάποια αμάξι του vag group ).Αλλά δε θα βγω να πω ότι τα παίρνει από τις ιταλικές φίρμες για να μπαίνει εδώ και να γράφει ό,τι γράφει!
Με το καλό βέβαια ο άνθρωπος να τα παίρνει και να του πω κι εγώ 'καλοφάγωτα' και να τα χαίρεται και με το παραπάνω, έτσι?Αλλά Ο.Κ. ... υπάρχουν και όρια στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.Άλλο ξέρω και λέω και άλλο υποθέτω ότι ο άλλος λαδώνεται.Άλλο να λογομαχίσεις με κάποιον και άλλο να τον προσβάλεις.και το πρώτο ειδικά είναι πολύ λογικό μέσα στο forum.Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τα δικά του κριτήρια με τα οποία κρίνει και φιλτράρει τα πράγματα, οπότε λογικό είναι να υπάρχει γενικά μια θετική(?- ΟΚ όχι πάντα) αντιπαράθεση.Η προσβολή όμως δείχνει έλλειψη σεβασμού.
Τέλοσπάντων...Είμαι τελείως offtopic και δε συνεχίζω.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
φυσικα και οχι απλα να ξερουμε τι λεμε
Ρε πέστου 'ναι', να δούμε τι θα απαντήσει...
ουτε τα παιρνω ουτε ειμαι κολλημενος με τα ιταλικα οσο νομιζεις.
μαλλον οι δοκιμαστες και οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν και μας εχουν κανει προβατα.
τα περιοδικα γραφουν απο κει που τα παιρνουν και αμα λαχει γραφουν επιτηδες σαν να εκβιαζουν την καθε εταιρια,σαν να της λενε ,εεε που σαι αμα θελεις καλη κριτικη φερε το μαρουλακι και μερικες φορες οι εταιριες τα παιρνουν στο κρανιο με ορισμενα περιοδικα και δεν διαφημιζονται επιτηδες πραγμα που σημαινει μειωμενα εξοδα για τα περιοδικα ,γιατι απο κει ζουνε τα περιοδικα απο τις διαφημισεις και το λαδωμα.παντου ολα τα τεστ ακομα και για λαστιχα,αναρτησεις και οτι χαζοτεστ κανουν ειναι στημενο.
και φυσικα δεν το κανουν μονο τα αυτοκινητιστικα αλλα ολων των ειδων περιοδικα.
ξερω θα μου πειτε για αποδηξεις γιαυτα που λεω αλλα δυστηχως δεν εχω τουλαχιστον στα χαρτια
Τελος χεστικα πραγματικα αν η μιτο που θελει να λεγεται αλφα ρομεο εχει καλο τιμονι η οχι
μηπως εβγαλε τα τελευταια 30 χρονια κανα αμαξι ισαξιο της ιστοριας της.
ακομα και το φιατ κουπε ηταν πιο αλφα απο την αλφα.
ευτυχως που δεν πηρα την αλφα gt γιατι θα με περναγαν και τα γιουγκο με μοτερ δελτα 1.3 στα φαναρια
υ.γ δεν προσεβαλα κανεναν μονο αυτον τον Pai Mei [pay me]