Ο χρήστης Dinos_2 έγραψε:
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια γιατί τόσο καιρό δεν μπορούσα να βρω μια απάντηση.
Fanis75,το kit με τα 192 άλογα θέλω να βάλω γιατί θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και θεωρώ πως είναι ικανοποιητικά και για το ίδιο το mini αλλά και για μένα.
Coopers_JCW πολύ ενδιαφέρον το περιεχόμενο του site αλλά όπως είπα θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο άρα δεν θα μου χρήσιμες άμεσα.Εκτος από αυτό δεν ξέρω αν οι βελτιώσεις τοθ site επηρεάζουν την εγγύηση του αυτοκινήτου ή όχι, και επειδή στην πόλη μου δεν υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία της bmw ή της mini δεν θέλω να βρίσκομαι συνέχεια στους δρόμους για να πηγαίνω το αυτοκίνητο στο συνεργείο αν προκληθεί κάποιο πρόβλημα από τις βελτιώσεις.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
αυτα τα 2 που λες ερχονται καπως σε αντιπαραθεση μεταξυ τους, αλλα τεσπα..
εγω δε θα κρινω αν ειναι πολλα ή λιγα για σενα τοσα αλογα σε πρωτο αυτοκινητο, καθως ξερω και αλλα ατομα που πηραν γρηγορο αυτοκινητο για πρωτο( χωρις να το κανουν σμπαραλια ).
το μονο που θελω να σου τονισω ειναι οτι τα 200 αλογα ειναι πολλα αλογα γενικα και για τους περισσοτερους νεους οδηγους ακομα και τα 'μαμα' 175 ειναι επισης παρα πολλα(σε συναρτηση με το βαρος του αυτοκινητου).
καλοταξιδο, μονο να προσεχεις!
εγω στη θεση σου θα εβλεπα για αρχη αν με ικανοποιουσαν τα 175, θα προσπαθουσα πρωτα να τα συνηθισω (γιατι θες τουλαχιστον καποιους μηνες ωστε να μαθεις να χειριζεσαι σωστα το αυτοκινητο σου, μη σου πω πανω απο χρονο το συγκεκριμενο ) και μετα απο καποιους μηνες αν δε με ικανοποιουσαν και ηθελα κι αλλα θα πηγαινα για την οποια βελτιωση