-
Καλησπερα σε ολους...Βρισκομαι,μετα απο 2,5 χρονια,παλι σε αναζητηση αυτοκινητου καθως το πολυαγαπημενο μου golf gt δυστηχως το κλεψανε..Αλλαξαν και οι αναγκες ταυτοχρονα,καθως 2 μερες αφου το εκλεψαν εμαθα πως θα γινω πατερας..Αρα,εχουμε εναν 30αρη,μελλοντικο μπαμπα,που προερχεται,οση σημασια εχει,απο το gt και ψαχνει αμαξι με πλαφον 21-22000.
Οι δικες μου σκεψεις ειναι 1)Golf vi 122, 2)Lancia Delta 3)Bravo..
Τι λετε ρε παιδια?? -
Καλησπερα σε ολους...Βρισκομαι,μετα απο 2,5 χρονια,παλι σε αναζητηση αυτοκινητου καθως το πολυαγαπημενο μου golf gt δυστηχως το κλεψανε..Αλλαξαν και οι αναγκες ταυτοχρονα,καθως 2 μερες αφου το εκλεψαν εμαθα πως θα γινω πατερας..Αρα,εχουμε εναν 30αρη,μελλοντικο μπαμπα,που προερχεται,οση σημασια εχει,απο το gt και ψαχνει αμαξι με πλαφον 21-22000.
Τι λετε ρε παιδια?? -
Τι λετε ρε παιδια?? -
Hola
ο περισσότερος κόσμος θα περίμενε ότι το Gt έσκασε μόλις τέλειωσε η εγγύηση, απογοήτευσες πολλούς τώρα
Αλήθεια η ασφάλεια σε αποζημίωσε;
Golf VI, μιας και είχες ίδιο αμάξι ίσως να το βαριέσαι. Αν είναι να πάρεις VI πάντως χτύπα 122 + DSG. Είναι και το καλύτερο ποιοτικά.
Delta είναι πολύ ωραία επιλογή, αν χωνεύεις τον σικ πισινό. Ειδικά αν σου αρέσει η premiumοσύνη έχει και από δαύτη
Βέβαια το πιο λογικό είναι Octavia 1.8TSI και αυτό σου προτείνω (είναι μάλλον ακόμα πιο γρήγορο και από το Gt)
-
Το gt δεν εσκασε...για την ακριβεια,εκτος απο το συγχρονιζε δευτερας,δεν εκανε ουτε τσικ..Η ασφαλεια μου δε με καλυπτει..Το αμαξι το εκλεψαν μεσα απο ιδιωτικο,φυλασσομενο,επι πληρωμη γκαραζ,στην Ιταλια.Η πρασινη καρτα δε με καλυπτε για κλοπη στο εξωτερικο(αλλη ιστορια αυτη..)Με αποζημιωνει ο ιδιοκτητης του γκαραζ..
Το οctavia το σκεφτηκα..Καλο,χρυσο,αγιο,για ο,τι χρειαστω εχω ακρη,αλλα δεν το μπορω..Δε μου λεει τιποτα εμφανησιακα..Απο το στυλ και το σχημα του gt στο octavia,μου φαινεται αποτομη αλλαγη..
-
bravo, delta πολυ καλες επιλογες αν και νομιζω οτι το bravo εχει πιο σπορτιφ προσανατολισμο και θα σου κατσει καλυτερα αφου ειχες μαθει με το Gt, ενω η delta δινει εμφαση στην ανεση και την πολυτελεια.
c4 turbo με 21χιλιαρικα εχεις την καλυτερη εκδοση τη vts με ενα σκασμο εξοπλισμο ,αμαξι γνωστο στην αγορα με προσφατο φρεσκαρισματακι και βελτιωμενο οπου επασχε,μοτερ psa-bmw. Μη περιμενεις το σασμαν που εχεις μαθει ομως..
leon tsi αν θες να μην αλλαξεις το group vag, τα αμαξια αυτα τα ξερεις καλυτερα απο εμενα υποθετω.
-
Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις μια lancia delta 1.4t 150hp. Καλύτερα να αλλάξεις από golf γιατί θα το βαρεθείς. Η lancia έχει και καλή ποιότητα και χώρους που χρειάζεσαι τώρα και απο επιδόσεις δεν πάει πίσω.
-
επειδή έρχεσαι από golf gt δυστυχώς όλα αυτά που προτείνεις θα σου φανούν αργά... το κόλλημα στο κάθισμα με 3η από τις χαμηλές μέχρι ψηλά δυστυχώς δεν το έχει κανένα από αυτά...
-
DELTA 1750 200 ιπποι και αυτοματο 6αρι....
πιο πολλα γκαζια και νεα τεχνολογια! -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
πιο πολλα γκαζια και νεα τεχνολογια!Ωραίο αμάξι αλλά μέχρι 22.000 ευρώ δεν πρόκειται να κάνει...
Για 26+ το συζητάμε -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
πιο πολλα γκαζια και νεα τεχνολογια!Ωραίο αμάξι αλλά μέχρι 22.000 ευρώ δεν πρόκειται να κάνει...
Για 26+ το συζητάμεok δεν ειδα το 21-22000...
-
Σε αυτα τα λεφτα,και συμφωνα με αυτο που χρειαζομαι,το κολλημα στο καθισμα στην τριτη απο χαμηλα κτλ δεν μπορω να το βρω πουθενα.Ισως στον tsi160,αρα leon,golf,octavia..Leon το εχω απορριψει,για την οκταβια τοποθετηθηκα και το golf ξεφευγει τιμολογιακα με αυτο το μοτερ..Αν και μεταξυ μας,δεν ξερω ποσο θα εκτιμουσε και ο μπεμπης την επιταχυνση,κολλημενος στο παιδικο του καθισματακι!
Οποτε εχω ως δεδομενο οτι τις επιδοσεις του gt δε θα τις εχω παλι.. ..Βασικα,προς τη delta κλινω να πω την αληθεια..Ισως φταει που μεγαλωσα σε lancia beta,δεν ξερω... -
Ο χρήστης monty έγραψε:
Σε αυτα τα λεφτα,και συμφωνα με αυτο που χρειαζομαι,το κολλημα στο καθισμα στην τριτη απο χαμηλα κτλ δεν μπορω να το βρω πουθενα.Ισως στον tsi160,αρα leon,golf,octavia..Leon το εχω απορριψει,για την οκταβια τοποθετηθηκα και το golf ξεφευγει τιμολογιακα με αυτο το μοτερ..Αν και μεταξυ μας,δεν ξερω ποσο θα εκτιμουσε και ο μπεμπης την επιταχυνση,κολλημενος στο παιδικο του καθισματακι!
Οποτε εχω ως δεδομενο οτι τις επιδοσεις του gt δε θα τις εχω παλι.. ..Βασικα,προς τη delta κλινω να πω την αληθεια..Ισως φταει που μεγαλωσα σε lancia beta,δεν ξερω...αφου σου αρεσει παρτο!!!!....ειναι φοβερο αυτοκινητο
μην ακους οτι ειναι μαλακο και δεν μπαινει σε στροφες....μπαινει και με το παραπανω! -
αν πάντως δε σε πειράζει ένα μικρότερο 3θυρο αυτοκίνητο, γύρω στον Ιούνιο (??) θα έργει το ibiza cupra με τον κινητήρα του GT αναβαθμισμένο κατά 10ps (και άλλες αλλαγές για θέματα ρύπων) και DSG7... θα είναι και καμιά 100kg ελαφρύτερο, εκεί να δεις κόλλημα στο κάθισμα:roll:
-
Χαίρομαι να βλέπω ανοιχτόμυαλους ανθρώπους!
Συνήθως η ερώτηση είναι: golf, leon ή octavia? (άντε να παίζει και κανα Α3 )
Για τη Δέλτα δε νομίζω να βγαίνεις άνετα σε αυτά τα λεφτά(μιλώντας για καλά εξοπλισμένη έκδοση),
αλλά αν το μπράβο το έχεις στα υπόψην αξίζει και μόνο να πας να το δεις από κοντά(το σπορ ).
Για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά
Το γκολφ είναι σταθερή αξία ,αλλά το 6 είναι πολύ συντηριτικό εξωτερικά και μάλλον θα σου φανεί πολύ η διαφορά απ'τους 170 ίππους στους 122. -
Αν δεις τι κουβαλαει η γυναικα σε καθε ταξιδι... ... δε θα σου περναγε καν απο το μυαλο ενα μικροτερο αυτοκινητο.Ευκολα θα μου προτεινες navarra διπλοκαμπινο και η καροτσα για τις αποσκευες.
-
Πιστεύω πάντως ότι είσαι στην ιδανική φάση για μια Delta.
Το 'νεανικό-γκαζιάρικο' αμάξι το ευχαριστήθηκες (όσο επέτρεψε ο χρόνος που το είχες στην κατοχή σου δηλαδή...), η σύζυγος όπως λες κουβαλάει πράματα άρα θες ένα σχετικά μεγάλο αμάξι, σε μερικούς μήνες θα υπάρχει και τρίτο μέλος που απαιτεί κι αυτό χώρο και ασφάλεια μετακίνησης και η ηλικία σου είναι στο target group (30άρηδες-40άρηδες με όχι μεγαλύτερη από δύο παιδιά οικογένεια) όπου η Delta δείχνει να στοχεύει.Άντε, με το καλό
-
Τώρα που θα γίνεις μπαμπάς, δεν σκέφτεσαι να πας στα μεσαία; Opel Insigia (Edition) 1.8 (140ps) 23.200 με το κλειδί στο χέρι. Αν τσιμπήσεις και καμία έκπτωση θα πας στα 22,500.
-
Και όσο αναφορά την Delta, οι χώροι του μου φάνηκαν πολύ μικροί για το μέγεθος του(4520mm). Ιδίως ο χώρος αποσκευών(380l).
-
Χαίρομαι να βλέπω ανοιχτόμυαλους ανθρώπους!
Συνήθως η ερώτηση είναι: golf, leon ή octavia? (άντε να παίζει και κανα Α3 )
Για τη Δέλτα δε νομίζω να βγαίνεις άνετα σε αυτά τα λεφτά(μιλώντας για καλά εξοπλισμένη έκδοση),
αλλά αν το μπράβο το έχεις στα υπόψην αξίζει και μόνο να πας να το δεις από κοντά(το σπορ ).
Για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά
Το γκολφ είναι σταθερή αξία ,αλλά το 6 είναι πολύ συντηριτικό εξωτερικά και μάλλον θα σου φανεί πολύ η διαφορά απ'τους 170 ίππους στους 122.Η δελτα με τα 120 η oro βγαινει συμφωνα με το site της lancia 20000 ακριβως.Η αντιστοιχη με τα 150 21600,υπαρχει εκπτωση 1100ευρω.Γυρω στα 19500 ειναι το bravo sport 150 και 20800 το golf..Δεν ξερω αν εχει διαθεση εκπτωσης η αντιπροσωπεια απο την οποια ειχα παρει το γκολφ το 2006.Τελος παντων οι τιμες οι επισημες αυτες ειναι..Ωραιο το bravo..λευκο με φιμε
Φτου κι απ' την αρχη....