-
-
Στη Σόφια μόνο σήμερα:
- 1x S500 και άλλη μια S-Class που κάποιος είτε είχε τοποθετήσει ανάποδα τα γράμματα (005S ή 006S) είτε είχε βάλει τη λέξη (BOSS). Ήμουν σχετικά μακριά και δεν έβλεπα καθαρά.
- 1x BMW 760
- 2x BMW X6
- Διάφορα κλασικά SUV (X5s, Touareg, Cayenne, ...)
- 2x Infinity SUV
- 1x Renault SUV
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Νέο megane coupe στην Κηφισιά σήμερα το πρωί με πινακίδα ΙΜΕ...Ναι, έβγαλαν δημοσιογραφικά
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στη Σόφια μόνο σήμερα:- 1x S500 και άλλη μια S-Class που κάποιος είτε είχε τοποθετήσει ανάποδα τα γράμματα (005S ή 006S) είτε είχε βάλει τη λέξη (BOSS). Ήμουν σχετικά μακριά και δεν έβλεπα καθαρά.
- 1x BMW 760
- 2x BMW X6
- Διάφορα κλασικά SUV (X5s, Touareg, Cayenne, ...)
- 2x Infinity SUV
- 1x Renault SUV
Ξέχασα να αναφέρω το Mazda CX-9 που είδα, του οποίου αγνοούσα ακόμα και την ύπαρξη!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το βατραχο που ειναι παρκαρισμενος πισω απο τη bentley μπας και τον εβγαλες φωτο??
Νομίζω είναι δικός του!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το βατραχο που ειναι παρκαρισμενος πισω απο τη bentley μπας και τον εβγαλες φωτο??
Νομίζω είναι δικός του!
ε ας βαλει καμια φωτο να γουσταρουμε ακους εκει bentley και παπαριες -
-
-
-
Χθες προχθες είδα ενα πράσινο σιρόκο στη Ν. Ερυθραία με αυτοκόλλητα απο 4Τ. Κοιτα που έχω γείτονα συντάκτη των 4Τ
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
το'χουν τα premium να μην αφήνουν πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο ήσυχο?Θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βελτίωσης αυτοκινήτων να έχει την έδρα του σε έναν χώρο όπου οι πελάτες του δε θα χρειάζεται να παρκάρουν παράνομα στην Ε. Αντιστάσεως ή ακόμα χειρότερα να ανεβάζουν τα αυτοκίνητα τους στο πεζοδρόμιο για να κάνουν την δουλειά τους. Ας νοίκιαζε έναν χώρο εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος (όπως κάνουν πολλές αντιπροσωπείες, έμποροι αυτοκινήτων, συνεργεία κλπ) ώστε να μην ταλαιπωρούνται ούτε οι πελάτες ούτε οι πολίτες που δε φταίνε και σε τίποτα στην τελική.
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
το'χουν τα premium να μην αφήνουν πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο ήσυχο?Θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βελτίωσης αυτοκινήτων να έχει την έδρα του σε έναν χώρο όπου οι πελάτες του δε θα χρειάζεται να παρκάρουν παράνομα στην Ε. Αντιστάσεως ή ακόμα χειρότερα να ανεβάζουν τα αυτοκίνητα τους στο πεζοδρόμιο για να κάνουν την δουλειά τους. Ας νοίκιαζε έναν χώρο εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος (όπως κάνουν πολλές αντιπροσωπείες, έμποροι αυτοκινήτων, συνεργεία κλπ) ώστε να μην ταλαιπωρούνται ούτε οι πελάτες ούτε οι πολίτες που δε φταίνε και σε τίποτα στην τελική.
σιγά ρε παιδιά, δεν έκλεψε κανέναν ο άνθρωπος...
η δουλειά και το ψωμί είναι 'ιερά' αγαθά και πρέπει να τα σεβόμαστε και να τα τιμούμε...Α ρε Γερμανός που μας χρειάζεται... (όχι αυτός με τα κινητά, ο άλλος).
Χθες εδώ στη Γερμανία δε σταμάτησε ένας σε μπλόκο αστυνομίας. Έβγαλε η αστυνομία τον τηλεβόα, μπήκε με 1000 χαω ανάποδα σε δρόμο, και τον έστρωσε...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
σιγά ρε παιδιά, δεν έκλεψε κανέναν ο άνθρωπος...
η δουλειά και το ψωμί είναι 'ιερά' αγαθά και πρέπει να τα σεβόμαστε και να τα τιμούμε...Ελπίζω να το λες ειρωνικά, αλλιώς αυτά πέστα στο παλικάρι με το αναπηρικό καροτσάκι που είδα πρόσφατα στο δρόμο να ταλαιπωρείται να κινηθεί στο πεζοδρόμιο γιατί κάποιοι πολυαγαπημένοι και συνειδητοποιημένοι συμπολίτες του είχαν παρκάρει αναλόγως στο πεζοδρόμιο...
Μου φαίνεται ότι ο Έλληνας δε θέλει να μάθει...
Πρέπει να πάθει για να συμμορφωθεί.
Ειλικρινά αν μπορούσα, θα ανάγκαζα όλους αυτούς που παρκάρουν το αμάξι τους πάνω στο πεζοδρόμιο δυσκολεύοντας τη ζωή των πεζών ή που παρκάρουν πάνω σε ράμπες αναπήρων, να προσπαθήσουν να ζήσουν έστω και 1 βδομάδα πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.
Να δεις για πότε θα στρώνανε όλοι τους μετά όταν θα βλέπανε τα χάλια αυτά και θα τα ζούσαν από πρώτο χέρι και όχι 'ντάξει μωρ'αδερφάκι μου, δεν έγινε και τίποτα...κατεβαίνεις τσουπ στο δρόμο για 3 δευτερόλεπτα και ξανα-ανεβαίνεις.Σιγά το θέμα πια.' -
Bordeau Ferrari 599 με ρωσικες πινακιδες.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Bordeau Ferrari 599 με ρωσικες πινακιδες.Tην έχω πετύχει και εγώ...
Οπώς σήμερα πέτυχα άσπρο GTR με εξατμίσεις.. (mines?/Amuse??) να κάνει έναν ήχο
-
Ford Mustang Shelby GT500 μαυρη(!!!!!) παρκαρισμενη πριν λιγες μερες στην Γραμμου,στα Βριλησσια!!!!!!!!!το καινουριο μοντελο φυσικα!!!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βελτίωσης αυτοκινήτων να έχει την έδρα του σε έναν χώρο όπου οι πελάτες του δε θα χρειάζεται να παρκάρουν παράνομα στην Ε. Αντιστάσεως ή ακόμα χειρότερα να ανεβάζουν τα αυτοκίνητα τους στο πεζοδρόμιο για να κάνουν την δουλειά τους. Ας νοίκιαζε έναν χώρο εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος (όπως κάνουν πολλές αντιπροσωπείες, έμποροι αυτοκινήτων, συνεργεία κλπ) ώστε να μην ταλαιπωρούνται ούτε οι πελάτες ούτε οι πολίτες που δε φταίνε και σε τίποτα στην τελική.
Είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητας λέμε!
Αν το κατάστημα ήταν έξω από τη πόλη (ή αν είχε υπόγειο χώρο όπως είχε ο Ράνιος) πώς θα θαύμαζαν οι περαστικοί τα κομψοτεχνήματα; Κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, δεν το καταλαβαίνεις; Εκεί που είσαι κολλημένος στη κίνηση περιμένοντας το φανάρι της Περικλέους, βλέπεις ένα Abdul Martin και σου φτιάχνει τη μέρα (τώρα, αν είσαι στην αριστερή λωρίδα και βλέπεις τα Saab έχεις τα συλληπητήρια μου)! Ε, μετά από αυτό ποιός ακούει τη μιζέρια της μάνας με το καροτσάκι ή του ανάπηρου; Αυτά είναι για τις διαφημίσεις του 11880... -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Είδα προχθές ένα Clio V6 ασημί με Αγγλικές πινακίδες!!
Απίστευτα σπάνιο!!! Αυτό δεν ήταν πισωκίνητο?
Πραγματικό ΤΕΡΑΣ παιδιά!
Έχω βγάλει και φώτο, αλλά το ΟΜΝΙΑ κάνει τα δικά του
Το είχε συγγενής και το είχα δει 2-3 φορές (δυστυχώς δε με είχε πάει βόλτα) πριν χρόνια. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ ΗΧΟΣ!!!
Υ.Γ.: Με γαλλικές πινακίδες εκείνο. Άραγε κυκλοφόρησε κάποιο με ελληνικές;
σιγουρα υπαρχει ενα στην χαλκιδα και αλλο ενα ενος γιατρου...
Το Χαλκιδεικο το εχω φωτο,ειναι συμφοιτητη μου...θα ανεβασω...
Carspotting [#5]