-
Σας αρέσει το λευκό bravo με σκούρα κρύσταλλα πίσω; Ποια η άποψη σας ;
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Σας αρέσει το λευκό bravo με σκούρα κρύσταλλα πίσω; Ποια η άποψη σας ;απλα τέλειο.....
-
Ειδα ένα στην αντιπροσωπεία τις προάλλες και έπαθα σοκ. Βέβαια, εκείνο είχε και την ηλιοροφή. Λευκό, σκούρα κρύσταλλα πίσω + ηλιοροφή. Το θέμα είναι πως η σκοτεινή ηλιοροφή με τα μαύρα πίσω κρύσταλλα και τις μαύρες ζάντες έδενε απλά τέλεια. Δεν μπορώ να φανταστώ αν θα ήταν τόσο ωραίο το αυτοκίνητο χωρίς την ηλιοροφή όμως. Εχει κανείς κάποιο λινκ με λευκό + σκούρα κρύσταλλα πίσω;
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
...Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν έχω γνώσεις ή μέτρο σύγκρισης αλλά το λατρεύω σε όλα του!!...
Πρώτο αμάξι το Bravo; Ανέβασες πολύ τον πήχη. Θέλω να σε δω σε μερικά χρόνια τι θα πάρεις...
πολύ σωστή επιλογή pistons3
αν δεν έχεις πρόβλημα παρκαρίσματος το bravo 120 είναι ιδανικό για πρώτο αμάξι..
ολα του τα βασικά χειριστήρια είναι πανάλαφρα,
σβήνει δύσκολα,
έχει hill holder που είναι μάνα εξ΄ουρανού για τον νέο οδηγό σε απότομες ανηφόρες, κατηφόρες.
έχει στανταρ ESP,ABS για να σου συγχωρέσει τις πρώτες μαλακίες
εχει προοδευτικότατα φρένα
λίγο πιο γρήγορο απ'οτι θα έπρεπεκαι αυτά τα λέω οχι επειδή το έχω αλλά επειδή το εχω δεί στην πράξη έχοντας 2 νεους οδηγούς που το έχουν δοκιμάσει και έχουν μείνει ενθουσιασμένοι απο το πόσο φιλικό είναι.
Πέρα απο έναν αρχι@#$$κα που μετά απο μία 'ωρα κάνοντας όπισθεν με ένα τζίπ μου γρατσούνισε το καπώ με το πλαστικό κάλυμα του εφεδρικού τροχού ... βάρεσα εγκεφαλικά και μου χάλασε όλη τη μέρα...(ευτυχώς πριν απο λίγο που γύρισα το πέρασα με μία αλοιφή και έφυγε και ηρέμισα (τελικά ήταν λεπτή και ρηχή)
Καταρχάς καλορίζικο και καλοτάξιδο! αντε επιτέλους!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. εγω το γρατζούνισα μια βδομάδα αφου το πήρα αλλά ευτυχώς με μια αλοιφή έφυγε
επίσης ωραίο είναι και το σύστημα που ανάβει φώτα προς την κατέυθυνση του τιμονιού.... στην αρχή όταν το πήρα χαμπάρι γελούσα και μου φάνηκε ηλίθιο (κανένα απο τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου δεν είχε κάτι τέτοιο) πριν απο λίγη ώρα διασχίζοντας το κέντρο της πόλης τελικά μου φαίνεται χρήσιμο.... αν και προκαλεί γέλιο η σκέψη οτι καμια μερα θα τύχει πουθενα περίεργα να φάω καμια κλήση απο κανα γιδοβοσκο μπάτσο
με το cornering lights στην αρχή γέλαγα.. μέχρι που απόφυγα τον πρώτο κρατήρα χάρη σε αυτό.. οχι απαραίτητο αλλά χρήσιμο.
κλασσικά το τιμόνι.....(πώς τους ξέφυγε τόσο???) το κιβώτιο που πολλοι γκρινιάζουν ναι είναι λίγο ασαφές αλλα έχω δεί ΠΟΛΥ χειρότερα...... οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα....
αν δεις τα πρώτα μου ποστ οταν το είχα πάρει και γω για το τιμόνι γκρίνιαζα.. μετά απο 4500χλμ όχι μόνο δε με ενοχλεί αλλα οταν τυχαίνει και οδηγώ άλλο αμάξι με ξενίζει.. θα δείς που θα με θυμηθείς.. μια χαρά είναι.
Αυριο θα κάτσω να ρυθμίσω όλα τα συστήματα (γλώσσες, ώρες, χρονοδιακόπτες κλπ κλπ) το ράδιο μου ψιλοέσπασε τα νέυρα καθώς απο τα κουμπιά του τιμονιού δεν κάνει search για σταθμούς αλλα ανεβαίνει κατα 0.05 τις συχνότητες... πιστέυω κάπως θα ρυθμίζεται.....
κουμπί menu και είναι η πρώτη επιλογή.. το autosearch ..θα το ήθελα πιο ευαίσθητο
ωραία η πλάκα η αλουμινένια.. αν μπορείς βάλει και μια κανονική φωτογραφία να δούμε πως φαίνεται
εγω απο την αλλη σκέφτομαι να βάλω τους λασποτήρες με το όνομα μπραβο.. εκει που δουλευω εχει πολύ χάλια δρόμους με πολύ λάσπη και σκέφτομαι μπας και βοηθήσουν.. βέβαια θα ψιλοκρύβουν τα potenza
-
Σε γενικές γραμμές το ραδιο/σιντί είναι ψιλομούφα.
Τουλάχιστον το δικό μου κάνει πολλά χαζά.
Όπως πολλές φορές όταν πατάω το κουμπί (1-6) για κάποια αποθηκευμένο σταθμό, αυτό κάνει μόνο του autosearch .
Ή αρκετές φορές όταν παίζει το ραδιόφωνο και παίρνω μπροστά το αυτοκίνητο, αφού ανοίξει, δείχνει την τελευταία συχνότητα που το είχα στα FM, γράφει ότι είναι στα Μεσαία και παίζει χάλια ήχο.
Προχθές δε, για πρώτη φορά, έκλεισα το Cd ενώ το είχα Mute και όταν το ξανάνοιξα δεν έπαιζε με τίποτα ήχο. Έφτιαξε αφού το γύρισα στο Ράδιο και πίσω μετά.
Κανείς με παρόμοια ή έστω άλλα προβλήματα??? -
κι εμένα στο ράδιο κάνει καμιά φορά autosearch σε αποθηκευμένους σταθμούς (ίσως όταν δεν έχει άριστο σήμα...) πιο πολύ όμως μου τη σπάει που ενώ οδηγάω ψάχνω σταθμούς από τα κουμπάκια στο τιμόνι και σε μερικούς με το που συντονίζεται εκτινάσει την ένταση στα ύψη μόνο του και με τρελάινει δεν ξέρω αν είναι καμιά ρύθμιση αλλά θα το ψάξω στο manual
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Πρώτο αμάξι το Bravo; Ανέβασες πολύ τον πήχη. Θέλω να σε δω σε μερικά χρόνια τι θα πάρεις...ένας ξάδερφός μου μου είπε '...δηλαδή στα 40-50 θα θέλεις αεροπλάνο?'
σωστή άποψη ότι είναι αρκετά άλογα για πρώτο αμάξι και ήταν ο κυριότερος λόγος που δεν πήρα το 150άρι,αν και προσέχω πολύ και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει κάτι 'στραβό'αν δεν έχεις πρόβλημα παρκαρίσματος το bravo 120 είναι ιδανικό για πρώτο αμάξι..
σβήνει δύσκολα,
έχει hill holder που είναι μάνα εξ΄ουρανού για τον νέο οδηγό σε απότομες ανηφόρες, κατηφόρες.
λίγο πιο γρήγορο απ'οτι θα έπρεπεακριβώς όπως τα είπες stred!!!Γι'αυτό και το περιέγραψα ως άνετο και ευκολοδήγητο
-
επίσης παιδιά αυτό το αλουμινένιο το διακοσμητικό δεν μπαίνει στο πλαστικό το μαύρο όπως δείχνει η φωτογραφία αλλά στο ακριβώς από κάτω σημείο που είναι στο χρώμα του αμαξώματος
δείτε και φώτο (κι εμένα εκεί τα τοποθετήσανε):
http://gallery.stiloclub.it/v/stilosi/b ... 3.jpg.html
http://gallery.stiloclub.it/v/stilosi/b ... 4.jpg.html -
Ο χρήστης pistons3 έγραψε:
επίσης παιδιά αυτό το αλουμινένιο το διακοσμητικό δεν μπαίνει στο πλαστικό το μαύρο όπως δείχνει η φωτογραφία αλλά στο ακριβώς από κάτω σημείο που είναι στο χρώμα του αμαξώματος
δείτε και φώτο (κι εμένα εκεί τα τοποθετήσανε):
http://gallery.stiloclub.it/v/stilosi/b ... 3.jpg.html
http://gallery.stiloclub.it/v/stilosi/b ... 4.jpg.htmlρε συ είναι πολύ ωραίο .. κοίτα που πας να με βάλεις σε εξοδα!
κι εμένα στο ράδιο κάνει καμιά φορά autosearch σε αποθηκευμένους σταθμούς (ίσως όταν δεν έχει άριστο σήμα...) πιο πολύ όμως μου τη σπάει που ενώ οδηγάω ψάχνω σταθμούς από τα κουμπάκια στο τιμόνι και σε μερικούς με το που συντονίζεται εκτινάσει την ένταση στα ύψη μόνο του και με τρελάινει δεν ξέρω αν είναι καμιά ρύθμιση αλλά θα το ψάξω στο manual
εμένα δε το κάνει αυτό.. βέβαια μπορεί να μην το έχω προσέξει γιατί κυρίως παίζω με τις μνήμες.
ίσως έχει σχέση με το traffic alarm (TA)Σε γενικές γραμμές το ραδιο/σιντί είναι ψιλομούφα.
Όπως πολλές φορές όταν πατάω το κουμπί (1-6) για κάποια αποθηκευμένο σταθμό, αυτό κάνει μόνο του autosearch .
Ή αρκετές φορές όταν παίζει το ραδιόφωνο και παίρνω μπροστά το αυτοκίνητο, αφού ανοίξει, δείχνει την τελευταία συχνότητα που το είχα στα FM, γράφει ότι είναι στα Μεσαία και παίζει χάλια ήχο.
Προχθές δε, για πρώτη φορά, έκλεισα το Cd ενώ το είχα Mute και όταν το ξανάνοιξα δεν έπαιζε με τίποτα ήχο. Έφτιαξε αφού το γύρισα στο Ράδιο και πίσω μετά.
Κανείς με παρόμοια ή έστω άλλα προβλήματα???στα 4.800χλμ κανένα πρόβλημα.. να το πας στο σερβις, μπορεί να είναι ελατωμματικό.
-
στα 4.800χλμ κανένα πρόβλημα.. να το πας στο σερβις, μπορεί να είναι ελατωμματικό.
Σίγουρα αυτό θα κάνω!!!
Εφόσον όμως παίζει σωστά όμως, θα το κρατήσω μέχρι λίγο πριν το τέλος της εγγύησης και θα το αλλάξω τότε, ελπίζοντας ίσως και σε κάποια αλλαγή του μοντέλου. -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Σε γενικές γραμμές το ραδιο/σιντί είναι ψιλομούφα.
Κανείς με παρόμοια ή έστω άλλα προβλήματα???Θα υπενθυμίσω την κλασσική αρχή: RTFM = Read The Fucking Manual!!!
Αν δεν γίνει τίποτα και μετά από αυτό, αφού ομολογουμένως τα συμπτώματα είναι περίεργα, πήγαινε στην αντιπροσωπεία. Κάπως μου ακούγεται για κακή επαφή στην καλωδίωση, που προκαλεί αποσυντονισμό του συστήματος. Κάτι τέτοια μου έκανε το προηγούμενο όταν είχε 'πέσει' τελείως η μπαταρία, όταν την άλλαξα όλα καλά μετά....αν δεν έχεις πρόβλημα παρκαρίσματος το bravo 120 είναι ιδανικό για πρώτο αμάξι..
σβήνει δύσκολα,
λίγο πιο γρήγορο απ'οτι θα έπρεπεΑντιθέτως, το είπα για καλό! Εννοούσα πως είναι γενικά καλό αμάξι για αρχή και μετά θα θέλει κάτι που να είναι : 1) ποιοτικότερο, 2) γρηγορότερο, 3) ομορφότερο (εδώ και είναι τα ζόρια! ), και μετά ανεβαίνουμε νομίζω πολύ στην τιμή.
Όντως, είναι εξαιρετικά ευκολοδήγητο και πρακτικό. Μόνο που είναι κάπως μεγάλο για παρκάρισμα. Αφού στην αρχή πέρασε από το μυαλό μου να δω το Grande Punto με τον 120άρη T-jet, που είναι πιο μαζεμένο. Όταν τα είδα στην αντιπροσωπεία όμως, μου φάνηκε σαν τον φτωχό συγγενή του Bravo...ΠΑΡΤΕ BRAVO ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ!
-
Θα υπενθυμίσω την κλασσική αρχή: RTFM = Read The Fucking Manual!!!
Και γράφει το FM μέσα πως να αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενα κολλήματα του κακής και χαμηλής ποιότητας τους ηχοσυστήματος???
Αν δεν γίνει τίποτα και μετά από αυτό, αφού ομολογουμένως τα συμπτώματα είναι περίεργα, πήγαινε στην αντιπροσωπεία. Κάπως μου ακούγεται για κακή επαφή στην καλωδίωση, που προκαλεί αποσυντονισμό του συστήματος.
Ρώτησα τον αντιπρόσωπο και μου είπε ότι θα είναι ελαττωματικό και να το αλλάξουμε στην εγγύηση όποτε θέλω.
Δε μου είπε κάτι για καλωδίωση... Θα ξαναρωτήσω...Κάτι τέτοια μου έκανε το προηγούμενο όταν είχε 'πέσει' τελείως η μπαταρία, όταν την άλλαξα όλα καλά μετά.
Προηγούμενο???
Το έχεις αλλάξει εσύ???
Και εάν ναι για ποιο λόγο??? -
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Ρώτησα τον αντιπρόσωπο και μου είπε ότι θα είναι ελαττωματικό και να το αλλάξουμε στην εγγύηση όποτε θέλω.
Δε μου είπε κάτι για καλωδίωση... Θα ξαναρωτήσω...Κάτι τέτοια μου έκανε το προηγούμενο όταν είχε 'πέσει' τελείως η μπαταρία, όταν την άλλαξα όλα καλά μετά.
Προηγούμενο???
Το έχεις αλλάξει εσύ???
Και εάν ναι για ποιο λόγο???Μην αγχώνεσαι, του Punto μου τα έκανε τα νερά! απλώς του Bravo είναι προφανώς μια πιο καινούργια έκδοση από το ίδιο σύστημα. Και δεν είχα αλλάξει το στερεοφωνικό, τη μπαταρία άλλαξα!
Αφού είσαι στην εγγύηση όλα καλά, δεν είναι και κανα κρίσιμο κομμάτι, το αλλάζεις και ξεμπερδεύεις. -
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Σας αρέσει το λευκό bravo με σκούρα κρύσταλλα πίσω; Ποια η άποψη σας ;Φίλε εγώ έχω ένα λευκό με σκούρα πίσω κρύσταλλα κ οροφή κ όπως είπες δένει τέλεια... το έχω δει κ χωρίς την οροφή κ η αλήθεια είναι ότι χάνει κάπως..σκέψου όμως ότι δεν πληρώνεις το χρώμα άρα με κάτι παραπάνω βάζεις κ την οροφή κ γίνεται κουκλί!
-
Δεν υπάρχει αντίλογος, λευκό χρώμα + ηλιοροφή + σκουρα κρύσταλλα είναι αχτύπητος συνδιασμός, αλλά αποφάσισα να μην επενδύσω σε ηλιοροφή, όπως και να χει η παραγγελία έγινε σήμερα, λευκό χρώμα και πίσω σκούρα κρύσταλλα. Μπορεί να χάνει λίγο εμφανισιακά, αλλά από την άλλη, εγώ μέσα θα είμαι . Τουλάχιστον φρόντισα γι'αυτούς που θα προσπερνάω να βλέπουν κάτι ωραίο...
-
Ρε παιδιά το eco drive τι είναι? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παίζει στο bravo ή όχι? Με μια ματιά που έριξα κατάλαβα ότι κρατάει στατιστικά οδήγησης τα οποία τα φορτώνεις στο στικάκι και μετά τα μεταφέρεις στον υπολογιστή. Και επίσης ότι προς το παρόν παίζει στο πούντο και στο 500αράκι. Έχει κανείς κάτι περισσότερο?
-
Στο Bravo με το Blue&Mε δεν παίζει???
-
Έβαλα το στικάκι με το πρόγραμμα στη θύρα του blue & me αλλά καμία αντίδραση. Μάλλον δεν παίζει ακόμα. Είδα όμως στο site ότι θα παίζει σύντομα.
-
Λοιπόν μετά απο απουσία 4 ημερών επανήλθα....χεχεχε Καταρχήν την άλλη εβδομάδα τελειώνει το στρώσιμο σήμερα έχω 1200 χιλιόμετρα... (όχι θα το άφηνα)..... καταρχήν για το τιμόνι.... στην εθνική οδό με ενεργοποιημένο το sport το τιμόνι δεν χάνει ΚΑΘΟΛΟΥ και είναι ΠΟΛΥ ακριβές (μην ξαναανοίξω την κουβέντα για περιοδικά γιατί ) το γεγονός οτι ταξιδέυεις με μόνιμα την 6η και κάνεις και τις προσεπράσεις σου το κάνει απίστευτα άνετο..... η ανάρτηση και η άισθησή της με τις 17άρες είναι όλα τα λεφτά (και ναι είναι ημιάκαμπτος....για μερικούς) καμία σχέση με άλλα οχήματα που χρησιμοποιούν ΗΜΙΆΚΑΜΠΤΟ.... και κοπανάει πολύ λιγότερο για παράδειγμα απο το LEON ή άλλα οχήματα χωρίς...... τα φρένα είναι όντως όλα τα λεφτά (τα δοκίμασα αρκετά).....
Φίλε STRED και λοιποί χρωστάω φωτογραφίες... απλά έχει γ@##$ει να βρέχει..... ξέχασα να πώ ότι οι μεταλλικές πλακούλες με το σήμα όταν τις παρ'αγγειλα μαζί με το αμάξι νόμιζα ότι έμπαιναν μέσα στην καμπίνα όπως δείχνει και το επίσημο φυλλάδιο LINEACCESORI του BRAVO... όταν όμως τα παρέλαβα και άνοιξα το κουτί ανακάλυψα ότι η τοποθέτηση γίνεται στο πάτημα των θυρών καμ.ια σχέση με το φυλλάδιο .... (οι άνθρωποι δεν παίζονται πάντα βρίσκουν κάτι απλό για να κάνουν την μαλ@#$$ια τούς) και η αλήθεια είναι οτι ξενέρωσα γιατί εκεί δεν φαίνονται και δεν ήταν το ίδιο... βάζοντάς τες όμως είναι όμορφο (θα βάλω φώτος) αλλά τις βλέπεις μόνο όταν ανοίγεις τις πόρτες (ΤΙΣ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ )...... ο ήχος της τουρμπίνας οδηγώντας δίπλα σε τοίχο είναι πολύ καλός (καλύτερος και απο του PUNTO GT toy 96). Πάντως έχω και άλλο ένα παράπονο η πίεση του λαδιού δεν υπάρχει πουθενά ως ένδειξη (νόμιζα οτι είχε).....
Το χρώμα maranello είναι άπαιχτο και το χαζεύουν πολλοί..... εχθές το απόγευμα στο δρόμο Κόρινθος - Πάτρα βρέθηκα με ένα SPORT μπλέ και το ρίξαμε στο παιχνίδι πηγαίναμε προφυλακτήρες σε όλη την διαδρομή και αφήσαμε πολλούς να κοιτάνε σαν.....
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
...Καταρχήν την άλλη εβδομάδα τελειώνει το στρώσιμο σήμερα έχω 1200 χιλιόμετρα... (όχι θα το άφηνα)...Το'πα εγώ, σιγά μην το καθυστερούσες! Καλά ταξίδια φίλε!
καταρχήν για το τιμόνι.... στην εθνική οδό με ενεργοποιημένο το sport το τιμόνι δεν χάνει ΚΑΘΟΛΟΥ και είναι ΠΟΛΥ ακριβές (μην ξαναανοίξω την κουβέντα για περιοδικά γιατί )
Μα ναι, έτσι είναι να πάρει, το νιώθεις λες και έχεις στα χέρια σου διαβήτη. Τι διάτανο τιμόνια έχουν τα άλλα αμάξια που τους αρέσουν;
Το χρώμα maranello είναι άπαιχτο και το χαζεύουν πολλοί..... εχθές το απόγευμα στο δρόμο Κόρινθος - Πάτρα βρέθηκα με ένα SPORT μπλέ και το ρίξαμε στο παιχνίδι πηγαίναμε προφυλακτήρες σε όλη την διαδρομή και αφήσαμε πολλούς να κοιτάνε σαν.....
Ακόμα το χαζεύω και εγώ, πάμε στο 2ο μήνα του μέλιτος. Αααααχχχ....
-
Μα ναι, έτσι είναι να πάρει, το νιώθεις λες και έχεις στα χέρια σου διαβήτη. Τι διάτανο τιμόνια έχουν τα άλλα αμάξια που τους αρέσουν;
Έχεις οδηγήσει την 147? Του Bravo είναι ένα κλικ καλύτερο του μέσου όρου με το Sport on χωρίς όμως να σε προβληματίζει ιδιαίτερα με το Sport off
Fiat Bravο 2007