Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κοίτα, εδώ που τα λέμε, ο sv2 έχει την άνεση, να κάνει τέτοια....λάθη! Μπορεί μια μέρα να ξυπνήσει και να πει: 'Δεν παίρνω 40Κ να τα πετάξω στο Θερμαϊκό;'... Ε, είναι μία η άλλη...
Χωρίς πλάκα τώρα ,νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη αγορά σήμερα μέχρι τα 40.000 ευρώ.
Με αυτά μπορείς να πάρεις και 316 με πλούσιο εξοπλισμό.
Από την άλλη με το SUPERB έχει 3.600 κυβικά ,260 άλογα,τετρακίνηση και 6άρι DSG.
Εχεις χώρους BMW 7άρας και επιδόσεις κορυφαίες. (0-100 σε 6.5'' και τελική 250)
Που θα τα βρείς αλλού αυτά με 39.900 (άσε που θα σου κόψουν και κανά δυό χιλιάρικα)
Δεν αντιλέγω καθόλου, έχεις δίκιο, σ'αυτά τα λεφτά, δεν θα βρεις κάτι άλλο αλλού (ειδικά DSG, πουθενά! ). Αλλά ειλικρινά, ΔΕΝ μου χρειάζονται όλα αυτά ούτως ή άλλως... Εμένα μου περισσεύει μια C180 αυτόματη κι αν φτάνουν τα λεφτά, θα την έπαιρνα με το AMG πακέτο που αν και καγκουριά, ομολογώ πως μού αρέσει...
Το Superb, μού φαίνεται ΠΟΛΥ τεράστιο, ΠΟΛΥ άσχημο, ΠΟΛΥ χοντρόκωλο, ΠΟΛΥ Skoda.
Το κυριότερο: για μένα τα 40Κ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά... Πρέπει να δουλέψω πάνω από ένα χρόνο για να πιάσω τόσα και προφανώς δεν θα τα δώσω για να πάρω αμάξι....
Επομένως, ζυγίζω με διαφορετικό μάτι τι θ'αγοράσω με ένα τέτοιο ποσό... Όταν και αν βγάζω τα διπλά απ' αυτά που βγάζω τώρα, ίσως να σκεφτόμουν μια τέτοια αγορά, αν και πάλι δύσκολο... Αφού λοιπόν απέχω τόσο πολύ από την αγορά του, πολλά τραγούδια λέω!
Εσύ μπορείς και αύριο, να δώσεις 40Κ και να πάρεις ό,τι γουστάρεις. Εγώ όχι. Επομένως, η γνώμη σου μετράει περισσότερο τελικά.