-
Για πειτε τι κανετε εσεις. Εγω το διαβαζω ολο την πρωτη μερα, και μετα σιγα σιγα τα μαθαινω και στην πραξη.
-
Για πειτε τι κανετε εσεις. Εγω το διαβαζω ολο την πρωτη μερα, και μετα σιγα σιγα τα μαθαινω και στην πραξη.
-
-
Ψήφισα ότι το διαβάζω ολόκληρο, αλλά όχι και την πρώτη ημέρα!
Είναι και πόσες σελίδες... -
Είναι αναπόσπαστο μέρος της ιεροτελεστίας της αγοράς όπως κάνω και με κάθε συσκευή ή μηχάνημα που αγοράζω, πόσο μάλλον για ένα τόσο ακριβό απόκτημα, αρχίζω να μαθαίνω με αυτά που ο ίδιος ο κατασκευαστής θέλει να μάθω.
-
Και εγώ το διαβάζω από την πρώτη μέρα. Εκτός όσων είπατε φίλοι μου κατά περίεργο τρόπο κάθε νέο αυτοκίνητο που έπαιρνα είχε ένα σορό νέα συστήματα και κουμπάκια που τα ενεργοποιούσαν που έπρεπε να μάθω που είναι και τι κάνουν. Για να μην φτάσουμε στο τραγελαφικό να σου τύχη κάτι τις πρώτες μέρες και να κάθεσαι στην άκρη του δρόμου να μελετάς το βιβλίο για να δεις τι έγινε ή που βρίσκεται αυτό που ψάχνεις.
-
το διάβασα 3 φορές σε δύο μέρες όταν πήρα την 147
καλά, δεν περιμένω να είστε όλοι σαν κι εμένα
-
Με τίποτα!!! Βαριέμαι!!
-
Όχι δεν το διάβασα ακόμη ολόκληρο μόνο αποσπασματικά μερικά σημεία..
-
Το διάβασα πριν ακόμη παραλάβω το αυτοκίνητο!! Ήρθε στην αντιπροσωπεία και μέχρι να βγάλει πινακίδες πέρασαν μερικές μέρες. Έτσι, για να σκοτώνω το χρόνο μου μέχρι να πάρω το αυτοκίνητο, πήρα το manual από το ντουλαπάκι και το έμαθα απ'έξω
-
δε το πολυδιαβαζω...μονο αν χρειαστω κατι...πχ το clima του λεον ακομα να το μαθω...
-
Μα φυσικά και το διαβάζω ολόκληρο. Τα εγχειρίδια λειτουργίας των Citroen ήταν πάντα καλοφτιαγμένα και με όμορφα σκίτσα!
-
Το διάβασα όλο σε μια μέρα μέσα όμως στο αυτοκίνητο 'παίζοντας' ταυτόχρονα. Έχω μάλιστα 2 βιβλία από τα οποία το ένα έχει σχεδόν διαλυθεί από τον δολοφονικό συνδυασμό έντονης χρήσης - κακής ποιότητας βιβλιοδεσίας αλλά το άλλο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Όσο για τα σκίτσα είναι όντως πολύ καλά αν και δεν είμαι σίγουρος οτι αυτό της MkI είναι ίδιο με της MkII. Πάντως θα το ήθελα λίγο πιο περιεκτικό σε ότι αφορά μηχανολογικά στοιχεία. -
To διαβάζω σταδιακά όλο, τις πρώτες ημέρες που έχω το αμάξι...
Βέβαια, δεν το μαθαίνω (μου είναι αδύνατο) και όταν ανάβει κάποιο λαμπάκι σταματάω και το ξανανοίγω να δω τι είναι αυτό...Πάντως ενώ το εγχειρίδιο στα γερμανικά που πέρασαν από την οικογένεια είχε πολλά χρήσιμα πράγματα (πχ συμβουλές για οικονομική οδήγηση) στο 206 δεν λέει ούτε τίποτε παραπάνω από το πως να ανοίγετε τα παράθυρα, να λειτουργείτε το AC κτλ... Σε τι χρησιμεύουν για παράδειγμα τα φώτα ομίχλης;;; και γιατί δεν τα ανάβουμε συνεχώς;;; (ακούγεται χαζό, αλλά αυτές οι συμβουλές πρέπει να υπάρχουν).
Όσον αφορά τα σκίτσα του... Ακόμα ψάχνω να βρω δυο-τρία πράγματα (κάτι διακόπτες για το πως βγάζεις το πίσω φως...)
-
Εγώ αν κ ήμουν σίγουρος πώς θα το διαβάσω όταν πήρα τελικά την 147 στα χέρια μου, απλώς δεν υπήρχε χρόνος για διάβασμα. Τελικά τα έμαθα όλα στην πορεία κ το άνοιξα μόνο για 1-2 συγκεκριμένα πράματα (π.χ. Cruise Control, κ.α.).
-
Το διαβάζω πρώτα όλο γρήγορα, την πρώτη μέρα αν προλάβω και μετά ξανά πιο προσεκτικά καλύτερα μέσα στο αυτοκίνητο.
Επίσης διαβάζω όλα τα εγχειρίδια αυτοκινήτων φίλων κλπ, πάντα ανακαλύπτω κρυμμένες δυνατότητες ή βρίσκω εξήγηση για 'περίεργα'που συμβαίνουν!
Γενικά διαβάζω όλα τα εγχειρίδια για τα πάντα, ακόμα και για ένα μιξερ ή ένα βραστήρα μπορεί να μάθεις πράματα ή ιδιαιτερότητες! -
Τα διαβάζω, ενώ είμαι και στο αυτοκίνητο για να κάνω πρακτική...
Γενικά πρέπει να τα διαβάζουμε. Ιδιαίτερα με τις τόσες καινούργιες τεχνολογίες και ηλεκτρονικά, κάθε αυτοκίνητο έχει τις ιδιαιτερότητές του, με τις οποίες πρέπει να εξοικειώνεται κάποιος.
-
Φαναταστειτε τι διαβασμα πρπει να ριξει ο ιδιοκτητης καινουργιας 7αρας!!!!!!! Θα θελει και φροντιστηριο...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Φαναταστειτε τι διαβασμα πρπει να ριξει ο ιδιοκτητης καινουργιας 7αρας!!!!!!! Θα θελει και φροντιστηριο...Νομίζω ότι για την S-class, αντίστοιχης πλουσιότητας χαρακτηριστικών (για να μην το πούμε πολυπλοκότητας!) υπάρχουν τέτοια φροντιστήρια!
-
Το ξεφυλλίζω τις πρώτες μέρες και διαβάζω κάτι που μου φαίνεται χρήσιμο. Αργότερα αν κάτι χρειαστώ, θα ανατρέξω να δω αν το λέει, αν και πολλές φορές δεν λέει αυτά που θέλω να μάθω...
Διαβαζετε το manual του καινουριου αυτοκινητου σας?