Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Εχω βαρεθει να διαβαζω posts απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν καποια πραγματα και λενε ο,τι τους κατεβει για να θαψουν την προσπαθεια και τα τεχνολογικα επιτευγματα μιας εταιριας επειδη η εταιρια που 'συμπαθουν' δεν εχει κατι αντιστοιχο ως απαντηση.
Ανοιξτε και κανα βιβλιο ή ακομα και διαφημιστικο εντυπο να δειτε και να διαβασετε μερικα πραγματα και μετα γραψτε για το θεμα.
Καλο θα σας κανει, θα μαθετε και 2-3 πραγματακια.
Σταματηστε την παραπληροφορηση.
Θα ξεχασουμε στο τελος κι αυτα που διδαχθηκαμε και διδασκουμε!
Υ.Γ.: Το θεμα αφορα το Scirocco και οχι τι θα κανει ή θα κυκλοφορησει ή τι θα θελατε να κανει καποια αλλη αυτοκινητοβιομηχανια.
Φιλικα!
Πολύ σωστός. Μου κάνεις πάντως εντύπωση αυτή η ζήλεια απέναντι στο Scirocco. Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως η VW έβγαλε τέτοιο αμάξι. Το γουστάρουν, είναι σαφές, αλλά τους πονάει που είναι VW και όχι από κάποια άλλη εταιρεία της οποίας είναι οπαδοί (άλλο πάλι κι αυτό, μετά τις ομάδες έχουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες οπαδούς ). Κι εγώ μέχρι τώρα έχω πάρει 3 αμάξια από τη VW (προφανώς γιατί ήμουν ευχαριστημένος), αλλά δεν έχω μπει ποτέ σε topic άλλης εταιρείας να αρχίσω τις κακίες και τις κατινιές. Αν δε μου αρέσει κάποιο αμάξι δεν έχω λόγο να ασχοληθώ. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το έχετε κάνει...
Πάντως εσυ ακούγεσαι περισσότερο φανατισμένος απο όλους όσους έχουν γράψει εδω μέχρι τώρα. Και μόνο ότι έχεις αγοράσει 3 φόρες ίδια μάρκα αυτοκίνητο δείχνει ότι δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε μια εταιρία που ουσιαστικά πουλάει μόνο όνομα.. γιατί η ποιότητα/αξιοπιστία που την κάνανε γνωστή εχει πάει περίπατο εδω και καιρό..
Μέχρι τώρα δεν ήθελα να μιλήσω, αλλά επειδή βαρέθηκα να ακούω για τεχνολογικά θαύματα του 1.4 και σαχλαμάρες, ας γράψουν όσοι έχουν Golf GT 170ps με περισσότερο απο 15.000 χλμ πόσα προβλήματα έχουν παρουσιάσει και αν θα ξανα-αγόραζαν TSi. Ενας κινητήρας για να είναι τεχνολογικό θάυμα πρέπει να είναι και αξιόπιστος. Ας μιλήσουν και οι άλλοι κάτοχοι Golf V για τα κιβώτια, με τις δευτέρες να χτυπάνε, τις όπισθεν να κολλάνε, για τα λάδια που καίγανε τα TFSi και οι αντιπρόσωποι τους λέγανε οτι είναι φυσιολογικό..
Έχω πάρει 3 VW γιατί ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Και γιατί, εκτός από την προσωπική μου εμπειρία, φρόντισα να ενημερωθώ και από άλλες πηγές, με την ενημέρωση αυτή να συνηγορεί προς την αρχική μου απόφαση. Αν είσαι ευχαριστημένος δεν έχεις λόγο για πειραματισμούς...
Σε 3 Golf που είχα μέχρι τώρα (II, IV και V) δε μου χτύπησε πορέ η δευτέρα, δε μου κόλλησε ποτέ η όπισθεν, και δε μου έκαψαν ποτέ λάδια (πέρα από τα φυσιολογικά που σου ανέφερα, πριν την πρώτη αλλαγή, που αναφέρονται και στο manual). Επίσης ποτέ δεν έχω μπει σε topic κάποιου πχ Alfa Romeo (αναφέρω τη συγκεκριμένη μάρκα, γιατί εκεί θα βρεις τους περισσότερους κολλημένους) για να γράψω πόσο μάπα είναι το αμάξι, και τι κορόιδα αυτοί που το παίρνουν. Αν δε μου αρέσει, δε θα ασχοληθώ, οτιδήποτε άλλο είναι αρρωστημένο. Για πες μου, ποιος είναι φανατικός;
Ξέχασα να σας πώ πως το δικό μου τεχνολογικό θαύμα (TSi 170) πάλι στάζει λάδια.
Είναι πιθανόν απο μια μεταλλική φλάτζα απο κάτω, που έχει αλλαχτεί ήδη μια φορά (η μήπως δύο; δεν θυμάμαι γιατί τον τελευταίο χρόνο έχει βγάλει περίπου 4 μήνες στο συνεργείο).
Απο ότι φαίνεται θα το αποχωριστώ πάλι καμια 15αρία μέρες μέχρι να το φτιάξουν (για μερικούς μήνες) και να κάνουν επιστημονικές ερεύνες πάνω στο πρόβλημα. Το πόρισμα βέβαια είναι πάντα το ίδιο: 'Αστοχία υλικού'.
βαρέθηκα
Φυσικά το να στάζει λάδια το αμάξι δεν είναι φυσιολογικό. Προφανώς έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες). Αυτό, σε συνδυασμό με τα (άθλια συνήθως) συνεργεία των ελληνικών αντιπροσωπειών, καθιστά το πρόβλημα ακόμη μεγαλύτερο. Σου παρουσιάστηκε από την αρχή ή μήπως μετά από κάποιο servive; Πάντως κι εγώ, παρόλο που εκτιμώ πολύ την εταιρεία και τα προϊόνται που βγάζει, έχω πολύ άσχημες εμπειρίες από συνεργείο αντιπροσωπείας (συγκεκριμένα, την ΕΤΕΑ, στη Θεσσαλονίκη). Μπορώ να σου πω απίστευτες ιστορίες...