-
Ο λόγος για το νέο ΚΙΑ Cerato φυσικά και δεν το γράφω με Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν ξέρω αν ο εμπνευστής είναι από τσι Κρήτη!!!
http://automoto.flash.gr/news/models/2004/1/13/3889id/
Μου θύμισε το Toyota MR2 το οποίο στην Γαλλία λεγόταν αλλοιώς λόγω του ότι 'emerdeu' όπως ακουγόταν το MR2 ήταν κακόηχο!
Δεν ξέρω τελικά αν θεώρησαν ότι μπορεί πολλοί σύζυγοι να το πάρουν για τις γυναίκες τους , έτσι καθαρά 'συμβολικά' !!!
Αγάπη μου σ'αρέσει το καινούργιο σου 'Cerato' !!!!
Η καθώς κάποιος σε έχει κλείσει να του λές :
Με συγχωρείται αλλά το Cerato σας με ενοχλεί!!!
Πηγαίνεις στο συνεργείο να πάρεις το αυτοκίνητο και ρωτάς!
Είναι έτοιμο το Cerato μου!!!!
Άντε να καταλάβουν αν είσαι Κρητικός ή Ιταλιάνος???
-
Ο λόγος για το νέο ΚΙΑ Cerato φυσικά και δεν το γράφω με Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν ξέρω αν ο εμπνευστής είναι από τσι Κρήτη!!!
Μου θύμισε το Toyota MR2 το οποίο στην Γαλλία λεγόταν αλλοιώς λόγω του ότι 'emerdeu' όπως ακουγόταν το MR2 ήταν κακόηχο!
Δεν ξέρω τελικά αν θεώρησαν ότι μπορεί πολλοί σύζυγοι να το πάρουν για τις γυναίκες τους , έτσι καθαρά 'συμβολικά' !!!
-
-
Η οταν χαλαει : Γ@μω το Cerato σου, παλι χαλασες;
-
παλαιότερα πάντως τη δεκαετία του 80 το Seat Malaga εισαγόταν στην Ελλάδα με την ονομασία Gredos..για ευνόητους λόγους
τώρα ονόματα όπως Lanos, Kalos, Phaeton (όσο ελληνικά και να είναι το αρχαίον κάλος και ο Φαέθων,δεν νομίζω πως η ονομασία παραπέμπει εκεί, για τους περισσότερους τουλάχιστον) είναι πιο συνηθισμένα
-
Μην ξεχνάμε και το ΤΟΥΟΤΑ του θείου Yanis.
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
παλαιότερα πάντως τη δεκαετία του 80 το Seat Malaga εισαγόταν στην Ελλάδα με την ονομασία Gredos..για ευνόητους λόγουςτώρα ονόματα όπως Lanos, Kalos, Phaeton (όσο ελληνικά και να είναι το αρχαίον κάλος και ο Φαέθων,δεν νομίζω πως η ονομασία παραπέμπει εκεί, για τους περισσότερους τουλάχιστον) είναι πιο συνηθισμένα
To Kalos πραγματικά είναι από τις πιο χτυπητές κακές επιλογές ονόματος!
-
γιατι το bora ?
-
Γιατί, η Σούζυ;; (ISUZU!)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γιατί, η Σούζυ;; (ISUZU!)Μια και μιλάτε για περίεργες ονομασίες αυτοκινήτων,δείτε και αυτά:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/3208501.stm -
Γιατί το Liana της Suzuki??
-
Ή το Pajero της Mitsubishi; Στην Ισπανία κυκλοφορεί με άλλο όνομα. Γιατί άραγε;
-
Ρε παιδια, μην τοπ πατε μακρυα....
Η Οπελ δεν εβγαζα αυτοκινητο που το ελεγαν ΚΑΛΙΜΠΡΑ???
Μρρρρ..... -
Φυσικά η ονομασία ενός μοντέλου επηρεάζει σαφώς τις επιδόσεις και τη συμπεριφορά του
Προσωπικά δεν θα με χαλούσε μία Ferrari Malakia (με ιταλική προφορά)
-
Εδώ κυκλοφορούν αυτοκίνητα που είναι... σκέτη malakia (με Ελληνική προφορά)...ανεξαρτήτως ονόματος κατασκευαστή.
-
Yπάρχουν και τα κακόηχα: Nubira, Shuma, Touran, Sharan
-
citroen xantia....
με παραπομπή στο εξαιρετικά συμπαθές δίποδο .... -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
citroen xantia....Γιατί, το 'Ξαρά';
-
Βέβαια υπάρχει πάντα το Renault Espace(έσπασε! ) και το Hyundai Santa Fe(που με μια μικρή αλλαγή γίνεται 'σαν καφέ'!!).
Επίσης κάποιοι παλιοί μηχανικοί αποκαλούσαν την Abarth 'αβάρτι'. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ο λόγος για το νέο ΚΙΑ Cerato φυσικά και δεν το γράφω με Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν ξέρω αν ο εμπνευστής είναι από τσι Κρήτη!!!ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΙΤΑΛΟΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ...
Καλά είναι ονομασία μοντέλου για την Ελλάδα????