-
αυτό το θέμα είναι κλασικό και ατελείωτο..ουσιαστικά που σταματά η δημοκρατία και αρχίζει η ασυδοσία...
φυσικά και πρέπει να υπάρχει πλήρης ελευθερία απόψεων, εφόσον βασίζεται στην αντικειμενική αλήθεια. Αν ο άφωνος ή κάποιος άλλος επιλέγει μια ιδεολογία, ας την ακολουθεί. Φτάνει να είναι σύμφωνος με τις κοινωνικές απαιτήσεις και σύννομος.
από κει και πέρα, όπως γράφτηκε παραπάνω, καλύτερα που εμφανίζονται πού και πού και δεν ανησυχούμε...μια χούφτα γραφικών είναι, που βρέθηκαν σε ευνοϊκές θέσεις και πάτησαν σβέρκους, άμεσα ή έμμεσα.
-
Σαφώς και πρέπει να υπάρχει πλήρης ελευθερία λόγου.
Το που τοποθετείται όμως το 'άνω ακρο' ως όριο νομίζω έγκειτε στην παιδεία το καθενός.
Ως 'σύνολο' μιλάμε για παιδεία ενός λαού (Χ ή Ψ δεν έχει σημασία όυτε είναι του παρόντος).
Αν πχ εγώ ήμουν χουντικός σαφώς και θα ήταν δικαίωμά μου αλλά αν ήμουν κι ως άνθρωπος αυτός που είμαι σε καμιά περίπτωση δε θα αισθανόμουν βολικά να χρησιμοποιήσω το έμβλημα της χούντας ως άβαταρ.
Το να συζητήσω επί του θέματος ίσως να μην ήταν κακό (αν κι εδώ παίζει πάλι τεράστιο ρόλο ο τρόπος που......εκτίθεσαι).
Φυσικά απ την άλλη προκύπτει το ερώτημα του αν ήμουν έτσι αν ήμουν χουντικόςΔημοκρατία είναι το πολιτικό πλαίσιο που σου δίνει την ελευθερία κινήσεων.
Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές (ή δεν τις ανακαλύψαμε ακόμα) για τα όρια παρεκτροπής.
Τα όρια τα θέτουμε μόνοι μας με βάση την ιδιοσυγκρασία μας.
Αυτό απ την άλλη σε ποσοστιαία βάση και πλειψηφικά χαρακτηρίζει κι έναν λαό γενικότερα.
Μπέρδεμα -
O φίλος πέφτει σε σοβαρές αντιφάσεις υιοθετώντας το πουλί και τα γραφόμενα του αρθρογράφου.
Aπό πότε ένας ηγούμενος εκφράζει κάτι κακόΚάποιου του χει φύγει το νέτο λέμεεεεε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
O φίλος πέφτει σε σοβαρές αντιφάσεις υιοθετώντας το πουλί και τα γραφόμενα του αρθρογράφου.
Aπό πότε ένας ηγούμενος εκφράζει κάτι κακόΚάποιου του χει φύγει το νέτο λέμεεεεε
Δεν είναι ένα τυχαίο πουλί
Είναι Φοίνικας
Επιτέλους μάθετε την ιστορία και μην προσβάλετε ιερά σύμβολα κι εν γένει την θετική πορεία μιας πολιτικά ορθής ιστορίας του παρελθόντος
ΕΛΕΟΣ........... -
Mιας και το ανάφερε η κουβέντα επί της ευκαιρίας και της......ημέρας.
Δεν έπρεπε να χώσουν μέσα μόνο τον Παπαδόπουλο αλλά και το άλλο το @αρχιδάκι που ζει και βασιλεύει,το ΒασιλιάΕρε τι έχει τραβήξει αυτός ο τόπος απ τα φαντάσματα του κερατά
Τον Μητσοτάκη έπρεπε να τον είχαν ευνουχήσει.......για ευνόητους λόγους προφανώς,προφανώς -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν έπρεπε να χώσουν μέσα μόνο τον Παπαδόπουλο αλλά και το άλλο το @αρχιδάκι που ζει και βασιλεύει,το ΒασιλιάΕπιτέλους να το πει και κάποιος άλλος, νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος στο φόρουμ που ξέρει ότι ζει ο Έλβις.
-
ΠΕ ΘΑ ΝΑ
-
Αν και δεν συμμετέχω σχεδόν ποτέ στα γραφόμενα του 4Tforum, θα έλεγα ότι η τροπή αυτού του θέματος ελάχιστα ταυτίζεται με τον τίτλο του.
Προς όλες τις κατευθύνσεις: Όντως έχουμε δημοκρατία, αυτή όμως -σαν έννοια- απέχει παρασάγγας από την αναρχία, την ασέβεια προς τον πλησίον και την ατιμωρησία. Αν κάτι προσβάλει το κοινό αίσθημα, έστω και σαν κακόγουστο αστείο, καλό είναι να απομακρύνεται αυτόβουλα από τον ίδιο το συγγραφέα, ως ένδειξη σεβασμού προς τους γύρω του. Εάν πάλι αυτός δεν καταλαβαίνει, είναι εύλογο ότι οι moderators και ο Administrator έχουν τον τελευταίο λόγο. Σύμβολα τέτοιου είδους -και δη τη συγκεκριμένη μέρα- δεν έχουν θέση στο παρόν forum.
Μ.Κ.
-
xaxaxa eiste oloi ypokrites.mhn paraponieste meta .posoi apo esas eine pano apo 40 xrono gia na xeroun thn diafora tou torinou politevmatos me thn epanastash tou 67;akoute tis propagandes kai ta psemata tis tv. ]
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
xaxaxa eiste oloi ypokrites.mhn paraponieste meta .posoi apo esas eine pano apo 40 xrono gia na xeroun thn diafora tou torinou politevmatos me thn epanastash tou 67;akoute tis propagandes kai ta psemata tis tv. ]Χαχα, ρε, τα λέει σοβαρά.. Ντάξει, τώρα δεν έχει όση πλάκα είχε πριν.. Έχει ακόμα περισσότερη.
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
xaxaxa eiste oloi ypokrites.mhn paraponieste meta .posoi apo esas eine pano apo 40 xrono gia na xeroun thn diafora tou torinou politevmatos me thn epanastash tou 67;akoute tis propagandes kai ta psemata tis tv. ]Ήξερα ότι στη πολυκατοικία που μέναμε υπήρχε κάποιος που τον έπιανε κάθε τόσο η αστυνομία αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες ούτε ήταν κάτι εντυπωσιακό (φασαρίες κλπ).
Θυμάμαι όμως και γελούσα που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να βάζω στο πικάπ ένα δίσκο του Θοδωράκη.
Τελικά η μάνα μου τον εξαφάνισε γιατί ήμουνα άτακτο παιδί. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
xaxaxa eiste oloi ypokrites.mhn paraponieste meta .posoi apo esas eine pano apo 40 xrono gia na xeroun thn diafora tou torinou politevmatos me thn epanastash tou 67;akoute tis propagandes kai ta psemata tis tv. ]
Ήξερα ότι στη πολυκατοικία που μέναμε υπήρχε κάποιος που τον έπιανε κάθε τόσο η αστυνομία αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες ούτε ήταν κάτι εντυπωσιακό (φασαρίες κλπ).
Θυμάμαι όμως και γελούσα που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να βάζω στο πικάπ ένα δίσκο του Θοδωράκη.
Τελικά η μάνα μου τον εξαφάνισε γιατί ήμουνα άτακτο παιδί.προπαγανδιστή
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
xaxaxa eiste oloi ypokrites.mhn paraponieste meta .posoi apo esas eine pano apo 40 xrono gia na xeroun thn diafora tou torinou politevmatos me thn epanastash tou 67;akoute tis propagandes kai ta psemata tis tv. ]ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
Οι φωτό είναι φωτοσόπ αλλά μη δίνεις σημασία,ας τους να λένε -
Φίλε μου άφωνε βλέπω είσαι λαλίστατος, αλλά σε παρακαλώ ειλικρινά αν έχεις να πεις κάτι για την ακρίβεια, που είναι και το σχετικό θέμα, κατέθεσε την άποψή σου μιας και αυτό μας καίει. Αν θέλεις να μιλήσεις για οτιδήποτε άλλο άνοιξε άλλο θέμα. Εμένα δεν με ενοχλεί το avatar σου, ας βάλει ο καθένας ό,τι θέλει, δικαίωμά του. Τα φρονήματα άλλωστε ευτυχώς πλέον δεν τιμωρούνται .
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
xaxaxa eiste oloi ypokrites.mhn paraponieste meta .posoi apo esas eine pano apo 40 xrono gia na xeroun thn diafora tou torinou politevmatos me thn epanastash tou 67;akoute tis propagandes kai ta psemata tis tv. ]Είμαι πάνω απο 40, και η διαφορά μας είναι πως αν και διαφωνούμε, εγω δεν θα σε ξεσαπακιάσω στο ξύλο, ούτε θα σου διαλύσω την οικογένεια, ούτε θα στείλω τον μπαμπά σου σε κάνα ξερονήσι γιατί σύμφωνα με τις δικές σου αξίες αυτά θα πρεπε να κάνω.
-
ο παππούς μου, γεννημένος το 1915, πήγε μια βόλτα μέχρι το Long Island...τη Μακρόνησο ντε! Μάλιστα...Σε ηλικία 52 ετών...Ένας μεσήλικας αγρότης με ένα σπίτι ημιτελές, ίσα για να μπει μέσα, ήταν απειλή για την 'επανάστασή' σας...τρομάρα σας!Και ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή του, συνολικά 7 χρόνια εξορία.
Αλλά ξέχασα, προπαγάνδα κι αυτή μωρέ, μαλακίες λέω
-
Παιδιά στην Αθήνα, στης ακρίβειας τον καιρό πάρτε τζάμπα πράμα http://www.forfree.gr/
-
Τελικά το καλύτερο θέμα ειναι αυτο που λέει ποιοι αποβάλονται.
Αν δεν έμπαινα εκεί δεν θα έβλεπα τί γίνεται εδώ.
Εντάξει ρε σεις ξεκολείστε τώρα ότι έγινε έγινε, για την ακρίβεια πρέπει να μιλάμε εδω μέσα. -
Για να επανέλθουμε στο θέμα
Ακρίβεια = Προσοφρά και Ζήτηση
Εμείς είμαστε οι αγοραστές ας τους γονατίσουμε αν μπορούμε!Κρίμα στις ενώσεις καταναλωτών που κοτεύουν να βγάλον ονόματα. Πόσα παίρνετε κάτω το τραπέζι?
-
Koιταγα τα συμβολαια κινητων και νομιζω ειναι πολυ ακριβα στην Ελλαδα.
Συγκριση με Αγγλια:
iPhone 8 GB 99 lires
35 lires to mina gia 600 lepta kai 500 texts, unlimited data kai Wi Fi (!). 18 mines symbolaio.Cosmote: gia 600 lepta 82e to mina (!!) gia normal thlefwno oxi iPhone me email kai internet dwrean.
Pws to dexeste?
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;