-
Το νούμερό του το πήρες; Ο ιδιοκτήτης του παρκαρισμένου στο οποίο έπεσε πάνω θα χαιρόταν πολύ να βρει την ευκαιρία να επιδιορθώσει κανα δυο γρατσουνισματάκια που κατά πάσα πιθανότητα θα είχε από άλλες φορές.
-
Σαφεστατα εκανες καλα... εγινε ομως ζημια στο παρκαρισμενο???
γιατι αυτος δεν εφταιγε μαλλον... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Περπατάω στην οδό Ιθάκης
κυψέλη ε; the final frontier
παλιά έλεγαν ότι εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός. τελικά εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει η οδήγηση στην αθήνα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να μη ξεχασουμε και τους τεμπεληδες του χιονια που ο μονος χωρος πανω στ'αυτοκινητο χωρις χιονι ηταν οσος καθαριζε ο μπροστινος καθαριστηρας (και σε μερικους και ο πισω, αν ειχαν).
πολλοί το κάνουν και για μόστρα...
Σπύρος
έχω να πω σε όσους το κάνουν για μόστρα πως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι επιδιώκουν..αφού χιόνι στο αυτοκίνητο σημαίνει πως ΔΕΝ έχεις κλειστό γκαράζ..
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
Να μη ξεχασουμε και τους τεμπεληδες του χιονια που ο μονος χωρος πανω στ'αυτοκινητο χωρις χιονι ηταν οσος καθαριζε ο μπροστινος καθαριστηρας (και σε μερικους και ο πισω, αν ειχαν).
πολλοί το κάνουν και για μόστρα...
Σπύρος
έχω να πω σε όσους το κάνουν για μόστρα πως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι επιδιώκουν..αφού χιόνι στο αυτοκίνητο σημαίνει πως ΔΕΝ έχεις κλειστό γκαράζ..
Ναι αλλα μενεις ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.Δεν εισαι πλεμπα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το νούμερό του το πήρες; Ο ιδιοκτήτης του παρκαρισμένου στο οποίο έπεσε πάνω θα χαιρόταν πολύ να βρει την ευκαιρία να επιδιορθώσει κανα δυο γρατσουνισματάκια που κατά πάσα πιθανότητα θα είχε από άλλες φορές.Πάνω στα νεύρα δεν πήρα τίποτα
Αλλά νομίζω έπεσε μα τα χέρια...Σαφεστατα εκανες καλα... εγινε ομως ζημια στο παρκαρισμενο???
γιατι αυτος δεν εφταιγε μαλλον...Καλά έκανα με την έννοια ότι καλύτερα που δεν το συνέχισα σε πιο χοντρή ιστορία?
Μάλλον έτσι είναι...
Απλά ξέρεις...το γαμώτο! -
Θα εβαζα τις φωνες οτι πηγε να με κλεψει και θα του τραβαγα μια σφαλιαρα ν'ακουγοτανε σ'ολη την Κυψελη.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το νούμερό του το πήρες; Ο ιδιοκτήτης του παρκαρισμένου στο οποίο έπεσε πάνω θα χαιρόταν πολύ να βρει την ευκαιρία να επιδιορθώσει κανα δυο γρατσουνισματάκια που κατά πάσα πιθανότητα θα είχε από άλλες φορές.
Πάνω στα νεύρα δεν πήρα τίποτα
Αλλά νομίζω έπεσε μα τα χέρια...Σαφεστατα εκανες καλα... εγινε ομως ζημια στο παρκαρισμενο???
γιατι αυτος δεν εφταιγε μαλλον...Καλά έκανα με την έννοια ότι καλύτερα που δεν το συνέχισα σε πιο χοντρή ιστορία?
Μάλλον έτσι είναι...
Απλά ξέρεις...το γαμώτο!κοιτα να δεις...
Κατα τη γνωμη μου, εκανες καλα για 2 λογους...
1ον. αυτος πιστευω οτι και αν ειπε, και οπως και αν εκανε, θα ειναι λιγοτερο θρασυς γιατι φοβηθηκε... γενικα καλα εκανες που δεν τον αφησες 'ατιμωρητο'! τωρα το ελαχιστο θα σκεφτεται! 'να προσεχω, υπαρχουν και τρελοι!'
2ον εκανες καλα που δεν το συνεχισες... αν βαρεσεις καποιον σε τετοια περιπτωση
α.του κανεις ζημια και μετα σε γδυνει στα δικαστηρια
β.σου βγαζει κανα μαχαιρι και τι θα κανεις (ποτε δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος!)
γ.ξερει καμια πολεμικη και σου αλλαζει την παναγια...γενικα ειναι αυτο το γαμωτο και ο εγωισμος που θιγεται, αλλα καλυτερα ειναι να μενεις μακρια (οσο μπορεις) απο καυγαδες στο δρομο... (πολυ δυσκολο βεβαια ετσι οπως ειναι η κινηση στην αθηνα...)
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Πάνω στα νεύρα δεν πήρα τίποτα
Μάλλον έτσι είναι...
Απλά ξέρεις...το γαμώτο!κοιτα να δεις...
Κατα τη γνωμη μου, εκανες καλα για 2 λογους...
1ον. αυτος πιστευω οτι και αν ειπε, και οπως και αν εκανε, θα ειναι λιγοτερο θρασυς γιατι φοβηθηκε... γενικα καλα εκανες που δεν τον αφησες 'ατιμωρητο'! τωρα το ελαχιστο θα σκεφτεται! 'να προσεχω, υπαρχουν και τρελοι!'
2ον εκανες καλα που δεν το συνεχισες... αν βαρεσεις καποιον σε τετοια περιπτωση
α.του κανεις ζημια και μετα σε γδυνει στα δικαστηρια
β.σου βγαζει κανα μαχαιρι και τι θα κανεις (ποτε δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος!)
γ.ξερει καμια πολεμικη και σου αλλαζει την παναγια...γενικα ειναι αυτο το γαμωτο και ο εγωισμος που θιγεται, αλλα καλυτερα ειναι να μενεις μακρια (οσο μπορεις) απο καυγαδες στο δρομο... (πολυ δυσκολο βεβαια ετσι οπως ειναι η κινηση στην αθηνα...)
Συμφωνώ σε όλα 100%
Anyway κάπως έτσι ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα...
Να δούμε τι θα ακολουθήσει! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Να δούμε τι θα ακολουθήσει!Eλπίζω να μην σου τύχει τίποτα άλλο........αν και
.... είπαμε στη κ...Αθήνα είμαστε. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Να δούμε τι θα ακολουθήσει!Eλπίζω να μην σου τύχει τίποτα άλλο........αν και
.... είπαμε στη κ...Αθήνα είμαστε.Ό,τι έγινε σήμερα είναι κλασικότατο θέαμα και φαινόμενο!
Πολλές φορές συμβαίνει και απλά έχουν το στοιχειώδες IQ να σκέφτονται ότι αφού κάνω που κάνω την μαλακία, αφού έτυχε να έχω πεζό μπροστά μου ...εεε ας μην το τραβήξω και άλλο και κορνάρω κιόλας!Αλλά σε εμένα πρώτη φορά έτυχε να μου κορνάρει κάποιος για να κάνω στην άκρη και κυρίως να μου πει και το θεικό 'Ψηλέ, κάνε στην άκρη να περάσω!'
Και μετά να βρίζει...Anyway πάμε σε άλλα απίθανα της Ελληνικής πραγματικότητας
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Συμφωνώ σε όλα 100%
Να δούμε τι θα ακολουθήσει!Συγνώμη που στο λέω, αλλά είσαι εκτός θέματος! Το τόπικ αναφέρεται στα απίθανα που συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους και όχι στα πεζοδρόμια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συμφωνώ σε όλα 100%
Να δούμε τι θα ακολουθήσει!Συγνώμη που στο λέω, αλλά είσαι εκτός θέματος! Το τόπικ αναφέρεται στα απίθανα που συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους και όχι στα πεζοδρόμια
Συγνώμη που στο λέω αλλά θεωρώ υπερβολικό και αστείο να ανοίξω νέο topic 'Ότι πιο απίθανο έχω δει σε Ελληνικά πεζοδρόμια'
Ανέφερα ένα μηχανάκι που από το δρόμο πήγε στο πεζοδρόμιο...
Οπότε είμαι 50% εντός θέματος!Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια απλά μην ανοίγουμε topics για πλάκα
Πιστεύω ότι κάθε topic έχει κάποιες ανοχές. Ελπίζω ότι έμεινα εντός αυτών (δεδομένου δηλαδή ότι άλλα topics τα έχουμε @$*! τελείως σε σχέση με αυτό που έγραψα τώρα εγώ!) -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συμφωνώ σε όλα 100%
Το βρήκα!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5320Πάω να τους θάψω εκεί!
-
Ήμουν μάρτυρας του εξής τραγελαφικού περιστατικού!
Ανέβηκα Θεσσαλονίκη ένα φεγγάρι, και πέρνωντας την Τσιμισκή, έκανα αριστερά σε ένα στενάκι για να βγώ στο λιμάνι!
Εκεί λοιπόν, βλέπω στο αριστερό πεζοδρόμιο παρκαρισμένα αυτοκίνητα απο τι μία μεριά του τετραγώνου εώς την άλλη, και ένα golf αραγμένο στο κέντρο ακριβώς του υπόλοιπου δρόμου!
Να η φωτογραφία που τράβηξα.
Κορνάρω, κορνάρω... τίποτα. Κανένας μέσα στο αυτοκίνητο, κλειδωμένο και όλα μια χαρά!!! Ξανακορνάρω, και με τα πολλά βγαίνεις ένας κύριος απο ένα μαγαζί και μου λέει, 'μη κορνάρεις, δε πρόκειται να έρθει!' - 'Γιατί;' ρωτάω σαστισμένος, - 'γιατί σήμερα ο μήνας έχει 1η και αλλάζει η μεριά παρκαρίσματος! Αυτός σωστά το έχει βάλει, οι άλλοι είναι όλοι παράνομοι!!!!!!!!!'
Ελλάδα με τα ωραία σου!!!!!!!!!!!!
-
Καλό και αυτό!!!!!
Βρε μπας και μαζί με το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου πρέπει να περνάμε από ψυχολόγο ψυχίατρο όλοι μας μια φορά το χρόνο; -
Οπως λέει και το ανέκδοτο:
'...Τι ένας ρεεε??!!!....Χιλιάδες πάνε ανάποδα!!!' -
ή να εισαι νομιμος ή να μην εισαι!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ή να εισαι νομιμος ή να μην εισαι!Ε τώρα!!....Σκόντο σε τέτοια πράγματα γίνονται??!! Η απόλυτη τήρηση του Νόμου!!...Ούτε ο Mad Max!!
-
Ανάποδα...???
Χθες το βράδυ σε καραμπινάτο μονόδρομο ..
Στρίβω κι'εγώ να πάω προς το σπίτι μου και ξαφνικά με τυφλώνουν οι xenon προβολείς ενός S3. Τι να κάνω ; μπαίνω σε μιά είσοδο γκαράζ γιά να ξεμπλοκάρουμε (βιαζόμουνα κι'όλας) και αναβοσβήνω τα φώτα στο AUDI. Μόλις πέρασε από δίπλα μου λέει ο πιτσιρικάς οδηγός του ...συγνώμη δεν το ήξερα ότι πάω ανάποδα. Λέω και εγώ...καλααα και ξαφνικά εμφανίζονται άλλα δύο αυτοκίνητα από πίσω κι'αυτά ανάποδα.
Εμεινα στη θέση μου περιμένοντας να περάσουν και κορνάρησα στον τελευταίο γιατί καθυστερούσε. Εε με έβρισε κι'όλας γιατί τον ενόχλησα τον ''κυριο compressora'' . Και ειλικρινά δεν άνοιξα το στόμα μου αλλά έπρεπε μου φαίνεται.
Πήγα να σκάσω απο το κακό μου
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!