-
Mazda RX-8 RS facelift
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
-
Mazda RX-8 RS facelift
-
Mazda RX-8 RS facelift
-
Πολύ όμορφο με διακριτικές αλλαγές ... που δεν απαξιώνουν το προηγούμενο μοντέλο το οποίο θα μπορούσε να είναι ακόμα και τώρα η απλή έκδοση.
Μερικές εταιρίες σέβονται τα μοντέλα τους και δεν κάνουν τα αρχικά μετά απο ένα f/l να φαινονται 'μεταχειρισμένα και παλιά'. -
To νέο τιμόνι στυλ mx5
Τα καθίσματα όμως -
Ωραίοοοοοο...πολύ ωραίο!!!
Μου αρέσουν:
-Τα LED πίσω φώτα
-Τα recaro
-Οι ζάντες
-Ο προφυλακτήρας εμπρός/πίσω και
-Το πλαινό φλας
-Το design/fonts του στροφόμετρουΔε μου αρέσει
-Το τιμόνι (λεπτό και λίγο dull design)
-Ότι έφυγε ο δείκτης στάθμης λαδιού από τα όργανα -
Ο πίσω προφυλακτήρας δεν μου αρέσει καθόλου όπως επίσης και ο δείκτης πίεσης λαδιου που λείπει, αλλα έτσι κιαλλιώς διακοσμητικό χαρακτήρα είχε αφου αν πέσει η πίεση και ανάψει λαμπάκι θα είναι ίδη πολύ αργά γιατι θα είχες κανένα χρόνο να ελένξεις τα λάδια, ήταν on off δείκτης και όχι real time. Επίσης δεν μου αρέσει που φένεται η διαβαθμιση στο στροφόμετρο ακόμα και όταν είναι σβησμένο το αμάξι θυμίζει το 3αρι. Ποιο ωραίο το τωρινό με στυλ μπλάκ πάνελ.
Αυτό που μου άρεσε πολύ και θα έχει αισθητή διαφορά είναι η μπάρα θόλων 4 σημείων και φυσικά τα ρεκαρο καθίσματα. Κάτι έχουν πεί και για ποιοτικότερα υλικά μέσα.
Άραγε να μπορεί να μπεί αυτος ο μπροστινός προφυλακτήρας στο υπάρχον μοντέλο? Τα φανάρια μπροστά έχουν λιιιγο διαφορετικό σχήμα.
Πάλι σε έξοδα θα μπούμε γαμ@το
-
Μπα..το μπροστινό μέρος το σκοτώσαν. Πιο ωραιο το προηγούμενο.
-
Η εκδοση που βλεπεται στις εικονες θα ειναι διαθεσιμη μονο στην Ιαπωνια. Στην Ευρωπη θα ειναι καπως διαφορετικη. Εννοω ζαντες, αεροτομη κλπ
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Μπα..το μπροστινό μέρος το σκοτώσαν. Πιο ωραιο το προηγούμενο.έτσι νομίζω και εγώ...
χάθηκε μέρος της επιθετικότητας
-
Ο μπροστα προφυλακτηρας πολυ αγριος...αν και θυμιζει λιγο καγιεν....η μου φαινετε?
Τα καθισματα πρεπει να ειναι γαματα
Το τιμονι οντως ειναι λιγο....
Η αεροτομη δεν μαρεσει....επισης δεν μαρεσει το κατω μερος του πισω προφυλακτηρα....που πηγε το τριγωνακι? Που θα βαζουν τωρα την μονομπουκη οι φιλοι με τα RX?
-
Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν το ίδιο σχήμα και να βάλουν καλύτερα υλικά μέσα;
-
+1 για το μπροστινο τμημα...δε μου αφησε καλες εντυπωσεις!Το ιδιο κ η αεροτομη!Τα recaro ομως ειναι σουπερ!
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
+1 για το μπροστινο τμημα...δε μου αφησε καλες εντυπωσεις!Το ιδιο κ η αεροτομη!Τα recaro ομως ειναι σουπερ!Η βασικη εκδοση δεν θα εχει αεροτομη ευτυχως
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Τα recaro ομως ειναι σουπερ!Όντως πάντως 99% θα είναι optional.
Το πρώτο όταν είχε βγει με είχε ενθουσιάσει αυτό όχι. Βέβαια ίσως τώρα πια έχουμε συνηθίσει το σχήμα και δεν μας εντυπωσιάζει το ίδιο. Αν επρόκειτο να το αγοράσω πάντως θα προτιμούσα το 'παλιό'. -
Πολυ ομορφο ολο το πακετο πραγματι...
Το τιμονι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πολυ ομορφο ολο το πακετο πραγματι...Το τιμονι
+1 και στο τιμονι..αρκει να μην βρωμοσκυλαει λαδιλα παλι μεσα οταν το πλακωνεις και αρκει να σταματησει το flooding και οι ξερογκαζιες πριν το σβησεις
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Πολυ ομορφο ολο το πακετο πραγματι...
Το τιμονι
+1 και στο τιμονι..αρκει να μην βρωμοσκυλαει λαδιλα παλι μεσα οταν το πλακωνεις και αρκει να σταματησει το flooding και οι ξερογκαζιες πριν το σβησεις
keep walking
-
το μικρό θα έχει 212 άλογα!
-
Πειραζει που εγω το θελω ετσι ακριβως οπως ειναι?
Mazda RX-8 facelift